2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ne güzel maşallah kuzuya darısı başıma çok kötü bir gece geçirdim yıldızlar dönüyor başımda desem yeridir.

valla çok iyi anlıyorum, o şekilde bir de işte çalışınca yemin ederim sinir küpü olarak gezindim 1 haftadır.
Hele eve gel sofrayı topla, yoğurt yap, yıkan çocukla ilgilen-emzir-uyut derken saat 12.30 olmuştu.
Hiç umudum yoktu ama valla bi kalktım sabah 6.20 hemen gerisin geri yatıp işte 7 buçuğa doğru kalktım giyin işe gel.
Zaten cuma bugün mahşer yeri gibi yoğun olur iş yeri :/
7 ay 23 günlük dün itibariyle ilk dişimiz çıktı
ay maaşallahh kuzuyaaaaa
Herkeslerin dişi çıktı bizde yok abimizin 13 aylıkken çıkmıştı ilk dişi sanırım yine öyle olacak
ay bizimki de kesin
hiç patlayan bir yer de yok, ben yaşı diyordum ama 13 aylık hatta 14 aylıkken bile çıkartabilir bizimki

aha aynı ben
spinal anesteziyi öneren arkadaşlarıma sevgilerimi sunuyorum benim için hiç öyle ağrısız sızısız olmadı valla
Cok sasirdim tek olmadigima simdi. Kiminle konussam agri olmadi diyordu, ama benim zor gecti. Hatta buna cok kafayi takmistim, neden boyle oldu bana diye. Olabiliyormus demek.

Cok sasirdim tek olmadigima simdi. Kiminle konussam agri olmadi diyordu, ama benim zor gecti. Hatta buna cok kafayi takmistim, neden boyle oldu bana diye. Olabiliyormus demek.

sonrasında benim özel bölgemde bir sıkıntı oldu
gittim bir operasyon geçirdim ufak bir şey
ay ne güzel uyudum kalktım valla dinlenmiştim hiç bir şey de duymamıştım.
spinalde zaten doğum bittiği gibi ağrım hiç kesintisiz sürdü yürüyüş yapana kadar.
en azından doğum esnasında uyurdum dinlenirdim.

Ah ne çok cevap gelmiş, alıntılar şaştı beceremedim.Depresyon tavsiyelerinize çok teşekkürler, özellikle ilaç konusunun emzirmeye etkisini muhtemelen bilmiyor hemen söyleyeceğim. Çok teşekkürler Ve de çok geçmişler olsun tekrardan, bunu yaşayanlarımıza..

Bana şana dileyen arkadaşlarım, sizlere de içten teşekkürler. metEla hoşbulduk, ne de güzel yağdı kar
Güzel bir konuşma oldu, bir iç döküş havasında. Ne zaman istersem dönebileceğim bir işim olduğunu öğrendim, bunun rahatlığı harikaymış.
Dilko bebeğime tam zamanlı bakılamayacağı için ayrılmak istedim, evden çalışacağım halde desteksiz imkansız olacak. Bir de eşimle aynı işi yapıyoruz, onunla daha esnek devam etme şansım var.
Hayırlısı artık :)

Gerçekten artik ne yapacağımi şaşırdim sürekli ağlayan bir bebek bensiz durmuyor durmak bilmiyor halası bakıyor yabancı da değil ama neredeyse 1 ay olacak alışamadı uuzn süre oyalayıcı oyuncak arayışına girdim TV bile izlemiyor çizgi film açık ama ilgisini çekmiyor güzel müzikli ışıklı bir oyuncak önerisi olan var mı

Selam kızlar

Valla uyku konusunda bende perişan oldum. Gündüz çocuk maşallah çok neşeli gece içine birşey kaçıyor sanki. Sürekli salla başı ağlıyor emzik veriyorum dalıyor sonra 10 dk geçiyor gene mık mık.. Hayır bahsedilen gibi yaşında gelecekse huniyi takayım kafayaablası 7 aylık çıkarmıştı. Umarım bu düzensizlik dişten kaynaklıdır. Yoksa huy ise yandı gülüm keten helva

4 günlükken yan sokaga aile hekimine giderken kalbim patlayacakti korkudan tansiyonum 14 olmuştu o derece. Sonra her gun bebek arabasıyla ciktik. 20 günlükken 1 saatlik yolculuklara başladık arabayla. Devaminda saatlerce avm de sahilde durduğumuz oldu. Zor oluyor her esyasina ulasmak filan ama avm den sahile ziplayacak kadar hareketle idare edebildiysem sabit ucakta arabada da idare ederdim heralde. Umarim kolay bi sureciniz olur. Bebeginizin gazi vs sağlığı sizin sagliginiz el verdigi surece her seyi yaparsiniz. Keyfiniz istemezse de dinlenin ben biraz cok yordum kendimi. Cunku dogumdan once "bebek beni hic yavaslatmaz ki her istediğimi yaparim anca bana neşe katar nolmus sanki bebekle gezmeye" derdim hep. Sirf lafimi yememek icin gezdim durdum ama dinlenmek de bi secimmis hani

torro hayırlısı olsun canım öncelikle.
Bizim de dün doktor kontrolümüz vardı. Yarın artık 8. ayı dolduruyoruz. Her şey yolunda çok şükür. Boyumuz 1 cm uzamış. 73 cm olduk. Kilomuz da 9900. Sonraki kontrolümüz 2 ay sonra olacak 10. Ayda. Aynı zamanda da o ay kan değerlerine bakılacakmış. Ek gıdayla ilgili zaten yemediği için şuan yeni bir liste verdi doktorumuz. saba öğle ve akşam için yazmış. Kaseyle yiyor olsaydı bu kadar çok vermezdim dedi. Öncelik anne sütü olduğu için. Yine 3 gün kuralına göre deneyeceğiz bakalım. Yumurta beyazı dahil listede var. Eskiden 1 yaştan önce verilmiyordu ama artık veriliyor dedi.

Egitime ragmen max 4 saat uyuyor ya hu haret bisi

yok yaa arada çok zorluyor işte her saat başı uyanıp pışpışlanmak istedi mesela bu hafta
30 sn sürmüyodur o da sırtınızı sıvazlıyorum ama uyku bölük porçük oluyor tabi
bazı haftalar da böyle mis gibi uyuyor.

Aynı biz gündüz her şey çok güzel ama gece sanki bambaşka biri. Kemal sunalın bir filmi vardı Faik diye zengin bir arkadaşı sarhoşken başka ayıkken başka karakter oluyordu bende oğluma Faik gibi oldun iyice diyip gülüyorum ama artık sinirlerim gerildi. Galiba uykuyu sevmiyor diye düşünmeye başladım gündüzde max 30 dk uyur 2 kez

şu an karakteri bilmiyorum ama çok güldüm nereden aklına geldi
benim eşim çok uyur güzel yemek yermiş, hep dedim ki oğlum tipin bana saçlarınla huyun babana çeksin
o da gayet yemek yer uyurmuş zaten 3 çocuk doğmuşlar peş peşe kayınvalidem nerdeee ilgilenecek hepsi 1,5 yıl arayla...
ama yaramazlığı da babasına çekecek galiba şimdiden sehpaları sallayıp üstündekileri düşürmeye çalışıyor.

Çalışmaya başlayınca daha zor olur tabi Ankee bende 2 yıl izinliyim ama bakalım neler bekliyor bizi. Aaa aynı benim eşimde öyle bende saçın huyun babana benzesin demiştim bizimkilerde 3 erkek kardeş en uysalı uyumlusu babamızmıs benim oğlan da bana çekmiş (anneme epey çektirmişim) neyse ki yüzü gözü sürekli gülüyordu stresimi alıyor

canım fisher price eğitici köpekçik al istersen belki ilgisini çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…