Ne güzel maşallah kuzuyadarısı başıma çok kötü bir gece geçirdim yıldızlar dönüyor başımda desem yeridir.
ay maaşallahh kuzuyaaaaa7 ay 23 günlük dün itibariyle ilk dişimiz çıktı
ay bizimki de kesinHerkeslerin dişi çıktı bizde yok abimizin 13 aylıkken çıkmıştı ilk dişi sanırım yine öyle olacak
Cok sasirdim tek olmadigima simdi. Kiminle konussam agri olmadi diyordu, ama benim zor gecti. Hatta buna cok kafayi takmistim, neden boyle oldu bana diye. Olabiliyormus demek.aha aynı ben
spinal anesteziyi öneren arkadaşlarıma sevgilerimi sunuyorumbenim için hiç öyle ağrısız sızısız olmadı valla
Bizde de dis yok hala. Gece uyanmalarini dise de yormuyorum artik, bu cocuk boyle demek ki diyorumHerkeslerin dişi çıktı bizde yok abimizin 13 aylıkken çıkmıştı ilk dişi sanırım yine öyle olacak
Cok sasirdim tek olmadigima simdi. Kiminle konussam agri olmadi diyordu, ama benim zor gecti. Hatta buna cok kafayi takmistim, neden boyle oldu bana diye. Olabiliyormus demek.
Egitime ragmen max 4 saat uyuyor ya hu haret bisidün uzun zaman sonra kesintisiz 7 saat uyuduk şükürler olsun
4 günlükken yan sokaga aile hekimine giderken kalbim patlayacakti korkudanMerhabalar herkese, ben kismetse insallah 2021 agustos annesiyim, sizlere birsey sormak istiyorum. Bebisiniz dogduktan ne kadar sure sonra herhangi bir seyahate ya da tatile gittiniz, ya da gidebildiniz mibebis 2 aylikken zor olur mu sizce, deneyimlerinizi merak ediyorum
Bizde evham yapıyoruz azıcık dişle ek gıdayı nasıl yiyecekler diye maşallah bir yıla kadar dişsiz yiyenler var deseneHerkeslerin dişi çıktı bizde yok abimizin 13 aylıkken çıkmıştı ilk dişi sanırım yine öyle olacak
Yok canım hiç endişe etme dişleri olan bir bebekten farksız her şeyi yiyebiliyorBizde evham yapıyoruz azıcık dişle ek gıdayı nasıl yiyecekler diye maşallah bir yıla kadar dişsiz yiyenler var deseneyaşlı amca ve teyzeler geldi aklıma
Egitime ragmen max 4 saat uyuyor ya hu haret bisi
Yumurta beyazı dahil listede var. Eskiden 1 yaştan önce verilmiyordu ama artık veriliyor dedi.
Aynı bizSelam kızlar
Valla uyku konusunda bende perişan oldum. Gündüz çocuk maşallah çok neşeli gece içine birşey kaçıyor sanki. Sürekli salla başı ağlıyor emzik veriyorum dalıyor sonra 10 dk geçiyor gene mık mık..Hayır bahsedilen gibi yaşında gelecekse huniyi takayım kafaya ablası 7 aylık çıkarmıştı. Umarım bu düzensizlik dişten kaynaklıdır. Yoksa huy ise yandı gülüm keten helva
Aynı bizgündüz her şey çok güzel ama gece sanki bambaşka biri. Kemal sunalın bir filmi vardı Faik diye zengin bir arkadaşı sarhoşken başka ayıkken başka karakter oluyordu bende oğluma Faik gibi oldun iyice diyip gülüyorum ama artık sinirlerim gerildi. Galiba uykuyu sevmiyor diye düşünmeye başladım gündüzde max 30 dk uyur 2 kez
canım fisher price eğitici köpekçik al istersen belki ilgisini çekerGerçekten artik ne yapacağımi şaşırdim sürekli ağlayan bir bebek bensiz durmuyor durmak bilmiyor halası bakıyor yabancı da değil ama neredeyse 1 ay olacak alışamadı uuzn süre oyalayıcı oyuncak arayışına girdim TV bile izlemiyor çizgi film açık ama ilgisini çekmiyorgüzel müzikli ışıklı bir oyuncak önerisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?