Evet canım ondan. Organlar rahim küçüklüğünden eski yerlerine donmeye başladığında nefes daha rahat alınıyor. Tahminen ondan sormuştur doktor. Keşke açıklasalar da endişe etmeseydik.O sancı ondanmıymış. Nefes alamıyorum dedim. Nefes alınca bıçak saplanıyordu ciğerime. Bir şey demediler. Ameliyattan bir gün sonra nefes alabiliyor musun, hala sorun var mı demişti doktor.
Evet, her sabah 1 adet akşam 1 adet havanda güzelce dövüyorum pütürsüz olacak seklde. Sabah kahvaltısında cevizi 1 tatlı kaşığı pekmezle karıştırıp veriyorum. Akşamları da gece mamasına katıyorum( bu ara gıda reddi yaşadığımızdan yemiyor tabikide )kızlar bebeğinize ceviz veriyor musunuz?
Ah ne guzel yazmissiniz tesekkur ederim4 günlükken yan sokaga aile hekimine giderken kalbim patlayacakti korkudantansiyonum 14 olmuştu o derece. Sonra her gun bebek arabasıyla ciktik. 20 günlükken 1 saatlik yolculuklara başladık arabayla. Devaminda saatlerce avm de sahilde durduğumuz oldu. Zor oluyor her esyasina ulasmak filan ama avm den sahile ziplayacak kadar hareketle idare edebildiysem sabit ucakta arabada da idare ederdim heralde. Umarim kolay bi sureciniz olur. Bebeginizin gazi vs sağlığı sizin sagliginiz el verdigi surece her seyi yaparsiniz. Keyfiniz istemezse de dinlenin ben biraz cok yordum kendimi. Cunku dogumdan once "bebek beni hic yavaslatmaz ki her istediğimi yaparim anca bana neşe katar nolmus sanki bebekle gezmeye" derdim hep. Sirf lafimi yememek icin gezdim durdum ama dinlenmek de bi secimmis hani
Dönemsel bence dış çıkana kadar bizim de öyleydi şimdi de durmuyor bana yapışık geziyor gece gündüz ymeek konusu bı derece daha iyiKızlar çildiracağımmm az kaldı. Sinirlerim alt üst resmen. Sürekli hiiiiii diye bağırıyor kasiyor kendini. Sali gününden beri ek gıda reddi yaşıyoruz yemiyor yemiyor. Meme de emmiyor üstelik. Azgını öyle bi kilitliyor ki kerpetenle açamazsın o derece. Aç olunca huysuz. Sürekli kucakta durmak istiyor ama kucak dediğimde ustume örümcek gibi tırmanacakmış hanfendi. Kucağa gelince önce göbeğime adım atıyor ordan göğsüme öyle ayakta durcakmis alinca da başlıyor ağlamaya. Kol mu dayanır yabazen ağlamasın diye ağzına bant yapıştırasım bile geliyor sinirlerim alt ust. Gunduz hic uyumuyor gece 1 de yatıp sabah 8 de kalkıyor ve yemiyor yemiyor yemiyor. Emmiyor da. Tek ağzını açtığı şey su. Kilo da verdi. Napcam şaşırdım.
Ben covidten korkmuştum.Evet canım ondan. Organlar rahim küçüklüğünden eski yerlerine donmeye başladığında nefes daha rahat alınıyor. Tahminen ondan sormuştur doktor. Keşke açıklasalar da endişe etmeseydik.
Ay ne şişmişDönemsel bence dış çıkana kadar bizim de öyleydi şimdi de durmuyor bana yapışık geziyor gece gündüz ymeek konusu bı derece daha iyi
Allah yardımcın olsunKızlar çildiracağımmm az kaldı. Sinirlerim alt üst resmen. Sürekli hiiiiii diye bağırıyor kasiyor kendini. Sali gününden beri ek gıda reddi yaşıyoruz yemiyor yemiyor. Meme de emmiyor üstelik. Azgını öyle bi kilitliyor ki kerpetenle açamazsın o derece. Aç olunca huysuz. Sürekli kucakta durmak istiyor ama kucak dediğimde ustume örümcek gibi tırmanacakmış hanfendi. Kucağa gelince önce göbeğime adım atıyor ordan göğsüme öyle ayakta durcakmis alinca da başlıyor ağlamaya. Kol mu dayanır yabazen ağlamasın diye ağzına bant yapıştırasım bile geliyor sinirlerim alt ust. Gunduz hic uyumuyor gece 1 de yatıp sabah 8 de kalkıyor ve yemiyor yemiyor yemiyor. Emmiyor da. Tek ağzını açtığı şey su. Kilo da verdi. Napcam şaşırdım.
Dis cikti hala ayni. 2 haftayi gecti. Disi icin agliyor elini yanagina burnuna kulagina goturuyor eline aldigini agzina götürüp kasiyor ama aciyla gerison gerite cikardigi da oluyor. Gunduz de eskisi gibi neseli degil. Dis buyurken de acitiyor herhalde. Ya da yeni disgeliyor. Ne oldugunu bilmiyorum ama net 2 hafta oldu. Bu gece nispeten iyiydi onceki gecelere göreDönemsel bence dış çıkana kadar bizim de öyleydi şimdi de durmuyor bana yapışık geziyor gece gündüz ymeek konusu bı derece daha iyi
Nerden yakaladım bilmiyorum (yani çok eski bir mesaj mı bilemiyorum.) hakkınızda hayırlısı olsun.Uzun zamandır az az konuşuluyor, yakalıyorum nasılsa diye girmedim, amma konuşmuşsunuz tatlı tatlı
Bir de whatsapp grupları olduğunu öğrendim iyi mi
Yarın merkez ofise gidiyorum Ankara’ya, işten çıkmak istiyorum demeden işten çıkmak istediğimi anlatmaya çalışacağım, bana şans dileyinHayatımda aldığım en büyük kararlardan birini almak üzereyim. aylardır stresi üzerimdeydi. Biraz da konuşmanın gidişatı belirleyecek.
Belki pek çoğunız iyi de benana diyecek, öyle paylaşasım geldi :)
Çook çok teşekkür ederimNerden yakaladım bilmiyorum (yani çok eski bir mesaj mı bilemiyorum.) hakkınızda hayırlısı olsun.
bu sabah keyfi yerindeydi ağzını açıp dişlerini gösterdi yavrum. sanırım üstteki yan kesici dişler ve hatta yanlarındaki köpek dişleri de gelecek. damağı şişmiş. ben çıkan dişleri büyürken de acıyıro diye mantık yürütmüştüm ama sanırım o yenileri için ağlıyormuş. zaten köpek dişleri en çok zorlayan dişmiş diye duymuştum. hep meme istiyor, meme uclarım acıyor sömürdü hiç süt kalmadı. bu arada ben hala 3 saatte bir emziriyorum. ek gıda konusunda iştahlı 2-3 öğün yiyor ama ben yine de emziriyorum sürekli. Siz emzirme aralarını açtınız mı?Dis cikti hala ayni. 2 haftayi gecti. Disi icin agliyor elini yanagina burnuna kulagina goturuyor eline aldigini agzina götürüp kasiyor ama aciyla gerison gerite cikardigi da oluyor. Gunduz de eskisi gibi neseli degil. Dis buyurken de acitiyor herhalde. Ya da yeni disgeliyor. Ne oldugunu bilmiyorum ama net 2 hafta oldu. Bu gece nispeten iyiydi onceki gecelere göre
Ben daha başlamadım ama doktora sordum. Ceviz badem verebilirsin. 3 gun kuraliyla. ver demistikızlar bebeğinize ceviz veriyor musunuz?
Bizim de oyle oldu dis cikartiyormus. Hem emmiyordu hem ek gida yemiyordu. Smdi de ust disler geliyormus kabarmis damaklarKızlar çildiracağımmm az kaldı. Sinirlerim alt üst resmen. Sürekli hiiiiii diye bağırıyor kasiyor kendini. Sali gününden beri ek gıda reddi yaşıyoruz yemiyor yemiyor. Meme de emmiyor üstelik. Azgını öyle bi kilitliyor ki kerpetenle açamazsın o derece. Aç olunca huysuz. Sürekli kucakta durmak istiyor ama kucak dediğimde ustume örümcek gibi tırmanacakmış hanfendi. Kucağa gelince önce göbeğime adım atıyor ordan göğsüme öyle ayakta durcakmis alinca da başlıyor ağlamaya. Kol mu dayanır yabazen ağlamasın diye ağzına bant yapıştırasım bile geliyor sinirlerim alt ust. Gunduz hic uyumuyor gece 1 de yatıp sabah 8 de kalkıyor ve yemiyor yemiyor yemiyor. Emmiyor da. Tek ağzını açtığı şey su. Kilo da verdi. Napcam şaşırdım.
Sağlıkla gelsin dişleribu sabah keyfi yerindeydi ağzını açıp dişlerini gösterdi yavrum. sanırım üstteki yan kesici dişler ve hatta yanlarındaki köpek dişleri de gelecek. damağı şişmiş. ben çıkan dişleri büyürken de acıyıro diye mantık yürütmüştüm ama sanırım o yenileri için ağlıyormuş. zaten köpek dişleri en çok zorlayan dişmiş diye duymuştum. hep meme istiyor, meme uclarım acıyor sömürdü hiç süt kalmadı. bu arada ben hala 3 saatte bir emziriyorum. ek gıda konusunda iştahlı 2-3 öğün yiyor ama ben yine de emziriyorum sürekli. Siz emzirme aralarını açtınız mı?
İştahsızlık çok zor ya, en sevdiği hayır demeyeceği ne varsa ondan verin diğer gıdaları da ısrarla vermeye çalışın. Bizimki de mamayı yine az içmeye başladıKızlar çildiracağımmm az kaldı. Sinirlerim alt üst resmen. Sürekli hiiiiii diye bağırıyor kasiyor kendini. Sali gününden beri ek gıda reddi yaşıyoruz yemiyor yemiyor. Meme de emmiyor üstelik. Azgını öyle bi kilitliyor ki kerpetenle açamazsın o derece. Aç olunca huysuz. Sürekli kucakta durmak istiyor ama kucak dediğimde ustume örümcek gibi tırmanacakmış hanfendi. Kucağa gelince önce göbeğime adım atıyor ordan göğsüme öyle ayakta durcakmis alinca da başlıyor ağlamaya. Kol mu dayanır yabazen ağlamasın diye ağzına bant yapıştırasım bile geliyor sinirlerim alt ust. Gunduz hic uyumuyor gece 1 de yatıp sabah 8 de kalkıyor ve yemiyor yemiyor yemiyor. Emmiyor da. Tek ağzını açtığı şey su. Kilo da verdi. Napcam şaşırdım.
Bizim ki 3 gundur biraz daha iyiydi bugün çok kötü geçirdik ağrıdan galiba kucakta uyumak istiyorduDis cikti hala ayni. 2 haftayi gecti. Disi icin agliyor elini yanagina burnuna kulagina goturuyor eline aldigini agzina götürüp kasiyor ama aciyla gerison gerite cikardigi da oluyor. Gunduz de eskisi gibi neseli degil. Dis buyurken de acitiyor herhalde. Ya da yeni disgeliyor. Ne oldugunu bilmiyorum ama net 2 hafta oldu. Bu gece nispeten iyiydi onceki gecelere göre
Kotu tarafida bu zaten. Sevdiği şeyleri de yemiyorİştahsızlık çok zor ya, en sevdiği hayır demeyeceği ne varsa ondan verin diğer gıdaları da ısrarla vermeye çalışın. Bizimki de mamayı yine az içmeye başladıazı dişlerinin yerleri oluşuyor muhtemelen çünkü parmağını bayağı geriye sokuyor . Bende sevdiklerini ısrarla veriyorum. Dediğiniz gibi aç kalınca halsizlik oluyor, asabi oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?