Size sadece ne giydirdigim konusunda yardımcı olabilirim sadece dogumdan sonra hastanede kaldığımız 1 gün boyunca yenidoğan takımı giydi sonra kısa kollu çıtçıtlı body ve ince ayaklı alt pijama giydirdim abisinden kalanlarla birlikte 22 tane tulumu vardı 1 kez bile giymedi havalar serinlediginde tulumlar çoktan küçülmüştü bende Ankaradayım 30 Temmuz doğumlu oğlumMerhaba, ilk bebeğime hamileyim kısmetse Ağustos ortasında kucağıma alacağım. Sizin deneyimlerinizden faydalanmayı çok isterim. Neleri almalıyım, neleri almamalıyım kestiremiyorum. Doğum sonrası bebeğe ne giydirmem gerekiyor? Hastaneye ne götürmeliyim, ona ve kendime ne götürmeliyim? Kısa kollu giyse üşür mü uzun kol giydirirsem pişer mi? Ankara’da yaşıyorum.
Reflü yatağı hangi markalardan memnun kaldınız?
hafif bir bebek arabası ve puset istiyorum, tavsiye edeceğiniz marka model var mı? Asansörüm yok elimde taşımam gerekecek.
Kantaron yağı çatlak önler mi, bebeğe zararı olur mu?
Odası için gerekli şeyler neler? Oda nemlendiricisi ne alayım?
önereceğiniz her şeye açığım şimdiden çok teşekkür ediyorum
Hastane çantamda da 2 tane hastane çıkışı 2 takım alt üst zıbın 1 kalın 1 ince battaniye bebek bezi pamuk ıslak mendil nevresim takımı havlu 2 tane gecelik 1 tane pijama takımı birde kendime doğum sonrası üşürsem diye polar sabahlık almıştım ama kullanmadım emzirme sütyeni iç çamaşırı göğüs pedi terlik lohusa pedi birde hastane çıkışı giymek için bol bir elbise götürmüştüm yanlış hatırlamıyorsam bu kadardı ama daha ayrıntılı hazırlayan arkadaşlar olmuştu eksiklerimi onlar yazar zatenMerhaba, ilk bebeğime hamileyim kısmetse Ağustos ortasında kucağıma alacağım. Sizin deneyimlerinizden faydalanmayı çok isterim. Neleri almalıyım, neleri almamalıyım kestiremiyorum. Doğum sonrası bebeğe ne giydirmem gerekiyor? Hastaneye ne götürmeliyim, ona ve kendime ne götürmeliyim? Kısa kollu giyse üşür mü uzun kol giydirirsem pişer mi? Ankara’da yaşıyorum.
hafif bir bebek arabası ve puset istiyorum, tavsiye edeceğiniz marka model var mı? Asansörüm yok elimde taşımam gerekecek.
Sağlıkla kucağınıza alınMerhaba, ilk bebeğime hamileyim kısmetse Ağustos ortasında kucağıma alacağım. Sizin deneyimlerinizden faydalanmayı çok isterim. Neleri almalıyım, neleri almamalıyım kestiremiyorum. Doğum sonrası bebeğe ne giydirmem gerekiyor? Hastaneye ne götürmeliyim, ona ve kendime ne götürmeliyim? Kısa kollu giyse üşür mü uzun kol giydirirsem pişer mi? Ankara’da yaşıyorum.
Kızlar çildiracağımmm az kaldı. Sinirlerim alt üst resmen. Sürekli hiiiiii diye bağırıyor kasiyor kendini. Sali gününden beri ek gıda reddi yaşıyoruz yemiyor yemiyor. Meme de emmiyor üstelik. Azgını öyle bi kilitliyor ki kerpetenle açamazsın o derece. Aç olunca huysuz. Sürekli kucakta durmak istiyor ama kucak dediğimde ustume örümcek gibi tırmanacakmış hanfendi. Kucağa gelince önce göbeğime adım atıyor ordan göğsüme öyle ayakta durcakmis alinca da başlıyor ağlamaya. Kol mu dayanır yabazen ağlamasın diye ağzına bant yapıştırasım bile geliyor sinirlerim alt ust. Gunduz hic uyumuyor gece 1 de yatıp sabah 8 de kalkıyor ve yemiyor yemiyor yemiyor. Emmiyor da. Tek ağzını açtığı şey su. Kilo da verdi. Napcam şaşırdım.
Ben kulak icin arti endiselenmeye basladim. Bugun de uyansi sık sık. Kulagini tutup agliyo. Dis bu kadar agritir mi ya. Gecer dedim gecmiyor. Pazar gunu tum ozeller kapali ama saglik ocagina goturucem. Insallah sira yoktur.Bizim ki 3 gundur biraz daha iyiydi bugün çok kötü geçirdik ağrıdan galiba kucakta uyumak istiyordu
Küçük beden kıyafetler alma 0-3 6 ay aldım hepsi küçük şuan 18 24 ay dan küçük kıyafet almıyorum kollarını kıvırıyorum daha uzun süre giydirmek için patiksiz tulum daha uzun kullanılır diğerlerini zaten yazmışlarMerhaba, ilk bebeğime hamileyim kısmetse Ağustos ortasında kucağıma alacağım. Sizin deneyimlerinizden faydalanmayı çok isterim. Neleri almalıyım, neleri almamalıyım kestiremiyorum. Doğum sonrası bebeğe ne giydirmem gerekiyor? Hastaneye ne götürmeliyim, ona ve kendime ne götürmeliyim? Kısa kollu giyse üşür mü uzun kol giydirirsem pişer mi? Ankara’da yaşıyorum.
Eklemeyi unutmuşum, kıymayı 7 aylık olunca vermeye başladık, terayağ da tuzsuz olarak ara ara çay kaşının ucuyla ekliyorum bazı yemeklerine.kızlar bebeğinize tereyağ, kuzu kıyma ve balık vermeye başladınız mı?
Uykularımız benziyor yaAy valla uykusuzluktan halisünasyon görmeye başladım. Uyuduğumu görüyorumatak haftasının bitmesine 3 gün kalmış. Umarım ataktandır. Dişten de geleceğide yok. Eğer ki huysa vay anam vau 20 30 dk bir mızıklıyor geceleri. Sabaha kadar ayakta sallıyorum onda bile kıpır kıpır. Kendim için değil o uyusun diye sallıyorum resmen çünkü gündüzde en fazla uykusu 30 dk. Ee sadece yeme ile büyünmüyor uykuda çok önemli.
Ek gıda olayı biz de de facia. Bir tek yoğurt seviyor. Sebzeleri püre yapıp yoğurt ile veriyorum. Oda oyunla güldürmeyle. Yemeğe karşı tepkili çocuk gerçekten çok zor. Umarım dişten ötürüdür. Yoksa diğer türlüsü benim gibi yemek takıntısı olan biri için hüsran olur
Mama sandalyesinde oturmayı seviyor mutfakta bende iş yaparken oyuncaklarını veriyorum yere atıp uzun uzun bakıyorBakıyorum kimsenin bebeği uyumuyor benimki de uyumuyor üstelik diş olayımızda yok
Sizin bebişlerde oyuncakları yüksekten atıp atıp arkasından mazlum bakıyorlar mı şu an oyuncak atıp geri isteme zamanındayız
Oyy saflarım benimMama sandalyesinde oturmayı seviyor mutfakta bende iş yaparken oyuncaklarını veriyorum yere atıp uzun uzun bakıyorgeri gelip gelmediklerine bakarlarmış diye okumuştum bir yerde.
kızlar bebeğinize tereyağ, kuzu kıyma ve balık vermeye başladınız mı?
Ay valla uykusuzluktan halisünasyon görmeye başladım. Uyuduğumu görüyorumatak haftasının bitmesine 3 gün kalmış. Umarım ataktandır. Dişten de geleceğide yok. Eğer ki huysa vay anam vau 20 30 dk bir mızıklıyor geceleri. Sabaha kadar ayakta sallıyorum onda bile kıpır kıpır. Kendim için değil o uyusun diye sallıyorum resmen çünkü gündüzde en fazla uykusu 30 dk. Ee sadece yeme ile büyünmüyor uykuda çok önemli.
Ek gıda olayı biz de de facia. Bir tek yoğurt seviyor. Sebzeleri püre yapıp yoğurt ile veriyorum. Oda oyunla güldürmeyle. Yemeğe karşı tepkili çocuk gerçekten çok zor. Umarım dişten ötürüdür. Yoksa diğer türlüsü benim gibi yemek takıntısı olan biri için hüsran olur
Valla canım benim çocuğu gören bu seni yer diyor ama gel görki çocuk kaşık görünce scream filmine bağlıyor. Derdim kilo değil. İsterse çiroz olsun tek isteğim yediğini doyduğun bileyim. He birde anne olarak sürekli ağzına tokmak zorunda olmak istemiyorum. Zaten günde o kadar çok şeyle uğraşıyoruzki vakit olarak bari o vaktimiz bize kalsın. Bende instadaki bebekleri görünce imreniyorum. Çocuk 2 metreden kaşığı görünce ağzını açıyor. Benimkisi ise elinde olsa mama sandalyesinden kaçacak. Diş falan değil bizdeki başlarken aynıydı inşallah böyle gitmez ne diyim. Hayır uykuda yok geriye ne kalıyor onu çözemedimşu löp löp yiyen çinli çocuklar gibi nasıl olmuyorlar anlayamıyorum, genetik midir bedir bizde bebekken yememe acaba...
hiç yeniyor değil bizim ki ama çabayla emekle oyunla suyla kandırarak... bi gün de löp löp yesini yok
Merak etmeyin sadece 1-2 günlük bir iştahsızlık bekleyin iyice acıksın sonra güzel yiyorlar. En azından bizimki öyle oldu hele son iki gün yoğurt yemeye başladı kiKotu tarafida bu zaten. Sevdiği şeyleri de yemiyor
Yemek yedirip 1-2 saat bebek arabasıyla dışarı çıkarıyorum dönüşte çok güzel yiyor. Hem artık dışarıyı çok güzel izliyor.şu löp löp yiyen çinli çocuklar gibi nasıl olmuyorlar anlayamıyorum, genetik midir bedir bizde bebekken yememe acaba...
hiç yeniyor değil bizim ki ama çabayla emekle oyunla suyla kandırarak... bi gün de löp löp yesini yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?