Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın canım. Bizimkiside otururken popo ile emekleme yi keşfetti. O toto ile neredeyse kapıya gelecekAynen oyle zaten cok saniyelikti ve kolum ordaydiher yere uzanmaya calisiyorlar bir de kendilerini atabiliyorlar
Herkesten sakinirken sen gel gozunun onunde dusur...
o kadar şok oldum ki düşerken nası düştüğünü bile anlayamadım
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sen istemezdin düşsün ama annelik işte nasıl içinin yandığını tahmin ederimHay Allah basima gelmesinden tirsiyordum ki koltukta dustu bebegim...
koltuk cok yuksek degil aslinda 40 cm ve 5 dakka bile alamamistir hemen kucagima aldim sakinlesti ama ben cok korktum tam nasi dustugunu de gormedim kafasi bilmem nesi..yana devrildi kolumla tutamadim kolumdan kaydi resmen ona daha cok uzulduminsallah bir seyi yoktur oyuna falan geri donduk aglamasi kusmasi da yok aslinda
Off yaa kendimi berbat hissettim...
bir de sans o ya oyun halisina dun su doktum ve yerde battaniye vardi
Geçmiş olsun neyse ki birşey yokmuş çok şükürHay Allah basima gelmesinden tirsiyordum ki koltukta dustu bebegim...
koltuk cok yuksek degil aslinda 40 cm ve 5 dakka bile alamamistir hemen kucagima aldim sakinlesti ama ben cok korktum tam nasi dustugunu de gormedim kafasi bilmem nesi..yana devrildi kolumla tutamadim kolumdan kaydi resmen ona daha cok uzulduminsallah bir seyi yoktur oyuna falan geri donduk aglamasi kusmasi da yok aslinda
Off yaa kendimi berbat hissettim...
bir de sans o ya oyun halisina dun su doktum ve yerde battaniye vardi
Yoğurt gaz yapar.Ondan olabilir.Kızlar bizimki iki gündür çok gaz çıkarıyor sürekli pırt pırt pırtneden kaynaklanıyor olabilir bir fikriniz var mı? Yeni bir şey yedi mi derseniz yoğurt yemeye başladı. Ben artık çok az emziriyorum ama bende yer fıstığı ezmesi yedim o yapar mı acaba yani bunlar dışında yeni bir şey yok.diyorum acaba bağırsaklar mı uzuyor ne oluyor, sonuçta ek gıda biraz fazlalaştı. Hiçbir şey olmasada kesin bir şey oldu
Cevap için teşekkürlerYoğurt gaz yapar.Ondan olabilir.
Bazen bizim gündüz uykuları bozuluyor, hemen dışarı gezmeye çıkarıyorum en az bir saat uyuyor eve gelince huysuzluğu da azalmış oluyor. En iyi oyalama böyle. Güzel uyursa yine de çıkarıyorumMerhaba kızlar.Kızım birkaç gündür uyumuyor. Gece 3 - 4 kez emmek için uyanıyor. Sabah saat 8 de uyanıyor.Öğle 13.00 gibi 15 dk uyuyor akşam 10 a dek başka uyku yokUykusuzluktan hayal görmeye başladım artık Dişe bağlıyordum ama iki dişi de çıktı artık.Neden bu kadar huysuz çözemedim.
Sürekli kucakta gezmek,yürütülmek ve oyun oynamak istiyor. Aktivite yapmaya zamanınız kalıyor mu, bebişlerinizle ne tür oyunlar oynuyorsunuz?
Bizimki karnibahardan sonra tum gun pirt pirt pirt donendi. Yogurt hep yiyor ama o gaz yapmiyor. Degisir ama toleransina gore. Az emziriyorum derken ne kadar emziriyorsun? Gecen sordum arada kaynadi. Ben cok wmziriyor gibi hissediyorum. 8. Ayla beraber sut ek gida %50 %50 olmaloymis. Bizde %20 ek gida %80 süt gibi. Ac bu cocuk hissiyatina engel olamiyorum.Kızlar bizimki iki gündür çok gaz çıkarıyor sürekli pırt pırt pırtneden kaynaklanıyor olabilir bir fikriniz var mı? Yeni bir şey yedi mi derseniz yoğurt yemeye başladı. Ben artık çok az emziriyorum ama bende yer fıstığı ezmesi yedim o yapar mı acaba yani bunlar dışında yeni bir şey yok.diyorum acaba bağırsaklar mı uzuyor ne oluyor, sonuçta ek gıda biraz fazlalaştı. Hiçbir şey olmasada kesin bir şey oldu
Aslında bizde süt ürünlerine tepki veren yoktur ama dediğim gibi ek gıda çeşitlendi ondan da olabilir. Ben zaten çoğunluk mama veriyordum. Ama sabah öğlen akşamüstü ara öğün ek gıda, sabah ve akşam uyumadan mama veriyorum. Gündüz arada bir defa emziriyorum birde gece uykudan uyandığında 2-3 kez. Yani nerdeyse sadece gece emziriyorum. Diş çıkınca biraz daha fazla emmek istiyor sonra normale dönüyor.Bizimki karnibahardan sonra tum gun pirt pirt pirt donendi. Yogurt hep yiyor ama o gaz yapmiyor. Degisir ama toleransina gore. Az emziriyorum derken ne kadar emziriyorsun? Gecen sordum arada kaynadi. Ben cok wmziriyor gibi hissediyorum. 8. Ayla beraber sut ek gida %50 %50 olmaloymis. Bizde %20 ek gida %80 süt gibi. Ac bu cocuk hissiyatina engel olamiyorum.
esmeralda5 cok gecmis olsun. Kipir kipirlar, terliyorum zaptedicem diye. Insanlik hali olucak boyle. Onemli olan ciddi bi sey olmamasi. Sukurler olsun.
Ya bende diş gelince rahat uyuruz diyordum. Bana uyku yok gibi uzun süreMerhaba kızlar.Kızım birkaç gündür uyumuyor. Gece 3 - 4 kez emmek için uyanıyor. Sabah saat 8 de uyanıyor.Öğle 13.00 gibi 15 dk uyuyor akşam 10 a dek başka uyku yokUykusuzluktan hayal görmeye başladım artık Dişe bağlıyordum ama iki dişi de çıktı artık.Neden bu kadar huysuz çözemedim.
Sürekli kucakta gezmek,yürütülmek ve oyun oynamak istiyor. Aktivite yapmaya zamanınız kalıyor mu, bebişlerinizle ne tür oyunlar oynuyorsunuz?
Bizimki de sürekli yürümek isteyen kısım da ellerinden tutup gezdirilmek istiyor emekleme çabası var ama emeklemiyor oyunları halamiz oynuyor gün içinde çalışiyorum ekstra etkinlik olarak mama sandalyesinde önüne oyuncaklari bantliyorum onu bı 10 dakika oyalıyor gelende etrafında olan şeylere ilgisi var mutfaga yanım da görüyorum ufak tencere kaşık falan veriyorum ses yapmaya çalışıyor bı yandan da hoşuna gittiği için çığlık atıyorMerhaba kızlar.Kızım birkaç gündür uyumuyor. Gece 3 - 4 kez emmek için uyanıyor. Sabah saat 8 de uyanıyor.Öğle 13.00 gibi 15 dk uyuyor akşam 10 a dek başka uyku yokUykusuzluktan hayal görmeye başladım artık Dişe bağlıyordum ama iki dişi de çıktı artık.Neden bu kadar huysuz çözemedim.
çok teşekkür ederim canım, inşallah bir sıkıntı yoktur en kötü anımız böyle oluresmeralda5 geçmiş olsun kuzucuklara hiç kıyamam ya.
Bende yapıyorum. Özellikle çorbalarda tarhananın içine sebzeler karıştırıyorum pırasa ıspanak gibi.
Amin canım, hepimizin ve herkesin bebişlerini...Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın canım. Bizimkiside otururken popo ile emekleme yi keşfetti. O toto ile neredeyse kapıya gelecekbizimkisi yemek konusunda kaldıktan nefret ediyor ve tatsız tutsuz yemek sevmiyor kesin anladım. Bizim yemeklere bakıyor eline verince çılgınlar gibi emiyor. Elma vermiştim zor aldım elinden koparır diye kıyameti kopardı. Ama herşeyde el gıdası değilki en aIndan çorba seveydi
sağol canım, öyle bir kalp çarpıntısı öyle bir şok ve donma hissi hatırlamıyorum...Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sen istemezdin düşsün ama annelik işte nasıl içinin yandığını tahmin ederim
sağol canım benim... Tabi tabi mutlaka ki her bebek düşüyor Allah beterinden sakınsın.. kuzenlerim yeğenlerim düşerdi bebek onlar düşe kalka büyüyorlar zaten diyordum hep... Dün kendime hiç diyemedim valla...M Mirune oh neyse ki çıkmamış bir şey. Orta kulak iltihabı insanı korkutan bir şey hakkaten.
esmeralda5 yaa çok geçmiş olsun Korkusu bile yetiyordur eminim. Ama bu başına gelmeden çocuk büyüten var mıdır merak ediyorum, her anne bir gün bu korkuyu tadacaktır minvalinde konuşulur hep
çok sağol canım... nefes alırken ölmek gibi bişi bir de elimden kayıp gidince tüm gün bin kere baktım her yerine... bıngıldağa bakıyorum şişme çökme falan var mı diye...Geçmiş olsun neyse ki birşey yokmuş çok şükür.Kötü hissettiğimiz doğru ama ne yapalım tıpkı bizler gibi düşe kalka büyüyecekler Ana yüreği işte elvermiyor
sağol canım, aynen öyle bir o yana yamuluyorlar bi şeye uzanmak için bir bu yana...Bizimki karnibahardan sonra tum gun pirt pirt pirt donendi. Yogurt hep yiyor ama o gaz yapmiyor. Degisir ama toleransina gore. Az emziriyorum derken ne kadar emziriyorsun? Gecen sordum arada kaynadi. Ben cok wmziriyor gibi hissediyorum. 8. Ayla beraber sut ek gida %50 %50 olmaloymis. Bizde %20 ek gida %80 süt gibi. Ac bu cocuk hissiyatina engel olamiyorum.
esmeralda5 cok gecmis olsun. Kipir kipirlar, terliyorum zaptedicem diye. Insanlik hali olucak boyle. Onemli olan ciddi bi sey olmamasi. Sukurler olsun.
Geçmiş olsun canım bizleri de haberdar et... Korona olmayabilir...bende de korona belirtileri var
daha doğrusu grip, boğazda öksürük bir gıcıklanma, uyuma isteği...
bakalım şimdi test yaptırıcam
2 saatte 1 uyanıp ne kadar ayakta kalıyorsunuz canım emiyor uyumuyor mu ?Günaydın herkese. Diş dedik alt dişler çıktı bizde hala uykusuzluk devam ediyor. gözler kapalı ciyak ciyak ağlıyor. saatte 2 kere bazen uyanıyor geceleri. üst dişler gelecek demişti doktor. gelen giden de yok. ondan mı bilmiyorum ama iyice bitmiş durumdayım uykusuzluktan.
Geçmiş olsun canım bizleri de haberdar et... Korona olmayabilir...
ciddi baş ağrısı, sırt gögüs ağrısı vs. oluyor genelde var mı ?
bazen oturuyor 2 3 saat uyanıp. bazen 4-5 dk sonra geri uyuyor. acaba aç mı ondan mı uyanıyor diye düşünmeye başladım bugün. ama öyle emmiyor da. memeyi agzında tutup geri uyuyor genelde. bizim yatakta yatıyor son zamanlarda. sallamaya falan alıştırmadım hep yanında yatarak uyuttum. o da kötü oldu galiba. şimdi yerine koyunca uyanıyor. yanımda yatmak istiyor. ama son günlerde bizim yatakta yatarken uyanmaya başladı.2 saatte 1 uyanıp ne kadar ayakta kalıyorsunuz canım emiyor uyumuyor mu ?
üst dişler sanırım bir tık daha sıkıntılı geliyorlar...
biz daha çıkarmadık ama genel itibari ile burda okuduklarımdan öyle hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?