2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
yok ama
böyle grip gibi belirtisi olan da çok varmış
bakalım, bizim patronlar test yaptırdıklarıv gün sonucu beklemeden geldikleri ve koronalı gezdikleri için bulaşmış olma ihtimali yüksek
inşallah yoktur kuzum...
ne yaptırmışlar test o zaman manasızcaaa
tövbe yaaa sanki çokta çalışıyorlar ya dolanıyorlar bazen şirkette boş boş

yanında yatarak uyutmakta bazen özellikle hassas dönemlerinde bence huysuzluk yapıyor...
mesela gündüzleyin ben yanında uzanıyorum kimi zaman 1.5 saat uyuduğu oluyor...
oh diyorum sanırım uyku düzeni oturdu dur diyorum 1.5 saat bir kaç iş halledeyim yarım saatte uyanıyor..
ben genelde yatağa almadım ya 3-4 kezdir en fazla

bir yerde okumuştum gündüz bile sizin yatağınıza yatırmayın diyor, kendi yatağına koyun ki o yatağı benimsesin...

kokunu istiyor olabilir, tişört falan bırakmayı dene kuzum kazağınla tişörtünle ört üstünü

Selam herkese,

Bugün itibari ile atak haftası bitiyor. Bakalım gece uyumamalar atak mı matak mı göreceğizHayır gece uyumuyorsun eyvallah ee.. bari gündüz uyu yok taş çatlasın 30 dk. on da da parmak ucu ile yürüyoruz. Bu seferde kemik sesi tınk çıkınca gene gözler faltaşıZaten ek gıda olayından bütün gün mutfaktan çıkamıyorum.Yedirmesi ayrı bir olay. Diş desen ne gelen var ne giden misali. Bari alt üst hepsini birden patlatsada bu kadar sıkıntıya değse. Kısaca bütün gün popo yer görmeden bitiyor

canım hava değişiminden de olmuş olabilir. geçenlerde bizde de oldu. çok şükür bişey çıkmadı. içini ferah tut. inşallah yoktur bişey.

e yaptırmışlar test o zaman manasızcaaa
tövbe yaaa sanki çokta çalışıyorlar ya dolanıyorlar bazen şirkette boş boş

bakalım kızlar inşallah bir şey yoktur şimdi evdeyiz bakalım

Kızlar bebekler neden ayakları ile oynar ve bu bir gelişim basamağı mı benim oğlan ayakları ile oynuyor 10 aylık arkadaşımın kızı var hiç oynamadı ağzına felan almıyor dedi ilk bebeği bizde görünce sordu açıkçası bende hiç dikkat etmedim hatta büyük oğlum yaptı mı kaç aylıkken yaptı hatırlamıyorum bile

Mandal fikri de iyiymiş.Bende çamaşır leğen içine oturtup döndürüyorum

Tıpkı biz

Bizim ki de öyle ellerini inceliyor alkış bay bay çak yapmayı öğrendi ayaklarıni da surkeli çorapları çıkarıyor ağzına da sokuyor ayakları ile oynayali baya oldu hâtta ilk başta bizim ki ayak parmağını emiyordu hala oynuyor gelisim basamagimi bilmem ama bebeklerde her şeyi gözlemlemek gerekir

Benim bebeğimde 15/20 gündür ayakları ile oynuyor.çoraplarını falan çekiyor çıkarmak için.ama ağzına almıyor.Gelişim basamağı olduğunu sanmam çünkü 4 aylıkta ayağıyla oynayanı biliyorum .ilk defa 10 aylık oynayanı da,hiç oynamayanı da.

Bizimki çok uzun zamandır oynuyor, şimdilerde çorapları çekip çıkarıyor onlarla oynuyor. Henüz alkış malkış yok.

Ankee gelmiş geçmiş olsun diyeyim bende negatif çıkmasına sevindim .

Z zelihanur oğlumda çok oynuyor ayakları ile özellikle çıplakken. Ayaklarını tanıdıkları için yapıyorlar diye düşünüyorum.

Annem alkışı öğretti her şeyi alkışlıyoruz . Pat pat her yere vurmayı da çok seviyor oğlum elin acımıyor mu diyorum arada bana da indiriyor birkaç tane oyuncaklarını ya da elinde ne varsa düşüren kadar onları da ya birbirine ya da masaya fln vuruyor sesler hoşuna gidiyor. Yerde fazla vakit geçirmeyi sevmiyor, endişeleniyordum bende birkaç gündür yatağın üzerinde emekleme çalışmaları yapıyoruz gece uykusuna yatmadan egzersiz yapıyor . Beşiğin kenarından tutup kendini kaldırmak istiyor iyice güçleniyorlar.
Birde nerde priz görse uzun uzun bakıyor sanırım ilk gideceği yerlerden biri

Xselefon almak istiyorum ebebeke bakmıştım pek gözüme çarpan bişi olmadı deneyimi olan var mı?

bi an xselefln ne dedim yaa
benim kendi çıcukluğumdan kalma bi piyanom vardı bu şekil tabi ki deli oluyor ona
ama bu tarz oyuncaklarla oynama süresi 10 dk ortalama
prizler ve kablolar çok tehlikeli
bizim tvnin ynaına bilgisayar bağlı, yürüteçle ilk gidip o kabloyı çekti. bi düşseydi bilgisayar kafasına allah korusun

Anladım, üst dişler çıkmıştı sanırım sizin de. Bu kadar kıvrandı mı sizin bebeğinizde? 3 hafta olacak her akşam ağlıyor neredeyse. Uykuya direniyor, kulaklarını koparacak nerdeyse, geçen bir tanesini kanattı. Gece saat başı emmeye uyanıyor, memelerin acıyor artık. Tüm dişi görünene kadar dişin tümü çıkana kadar öböyle devam edecek sanırım. Böyle devam eder diye çok endişeleniyorum, bu ay çok zordu, hem Luna için hem de biz çok yorulduk babasıyla.

Evet sorma, üst dişler göründüğü halde bile çıkarken ve biraz uzayana kadar biraz zorlu geçiyor hatta 1-2 gün mama reddi yaşadım. Dört diş birkaç gün arayla çıktığı için zor oluyor. Şimdi köpek dişleri bembeyaz derinin altında ama azı dişlerinin yerini arka damakları kaşıyor. Kendi kendine inleye inleye yatırıyorum. Kafa ateşi yüksek oluyor ama artık ilaç ya da jel hiç kullanmıyorum. Bol bol su içiriyorum, gece her emzirmeden sonra su veriyorum içiyor. Gün içinde de çok su veriyorum bence biraz rahatlatıyor. Kulaklarını bizde de yeni yeni tırmık hareketiyle oynuyor, kafasını saçlarını kaşır gibi yapıyor. Eskiye oranla daha iyi dişlerini kaşıdığı için görece daha rahat atlatıyor gibime geliyor. Meyve süzgecine sert elma armut koyuyorum hem diş kaşıyor hem meyve yiyor. İşte böyle böyle geçecek iyi ki serin mevsime denk geldi yazın sıcağında diş çıkarmak daha zor olurdu. O zamana kadar en az 8-10 dişimiz olur gibime geliyor.

Ya kızlar dün deli dürttü şu bebeyi emzirmeyi deniyim dedim Adamın dişleri çıktı tabi meme nedir onu da bilmiyor. Isırdı yaaa ay nasıl kanadı 8 aylık bebeyi emzirmeye çalışırsan böyle olur dedim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…