2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tavsiyemi geri aldim anammmm

Blw denediniz mi ben arada oyalansın diye veriyorum eline çok mutlu oluyor önce biraz oynuyor sonra yemeye başlıyor tek tek yalıyor parmaklarını . Arada da ben ağzına kaşıkla gönderiyorum tabi sonra banyoya gidiyoruz direkt

Çİş için ben eski küçük pantolon giydiriyorum ya da pamuklu bezler var sarıyorum hafiften çiş yaparsa da yapsın etrafa sıçramıyor. Kesinlikle popoyu biraz açık bırakmak gerekli. Biz bile regl olduğumuzda bir an önce bitse diyoruz eee bu bebeklerin altı 7/24 bağlı kesinlikle havalandırılmalı

Ben denemedim şimdilik hep kendimiz kaşıkla veriyoruz.

Mesela bizimki yerken bir anda doymuş gibi kafasını çeviriyor sonra dönüp tekrar yemeye devam ediyor. Çok açsa sabırsız olduğu için yiyemiyor olabilir mi acaba? O kadar aç olduğunda mama gibi rahat yiyeceği şeyler mi verseniz acaba? Her bebeğin mizacı da farklı biz böyle kendimizden örnek veriyoruz bir fikriniz olsun diye gerisi deneme yanılma yöntemi.

Gün içinde yine hareket yaptırabilirsiniz, ama deneyimlediğime göre Masaj hareketlerden daha etkili oluyor, zaten bizimki yüz ifadesinden ıkındığını belli ediyor

Helal olsun valla bu kadar ay sağabilmek de hiç kolay değil Bebek ne yapsın demiştir aaa bu yeni bir şey belki ısıyabiirim
Çok şükür zor oldu ama değdi evet yaa ilk başta ağzına bile almadı zaten ağzına alınca heveslendim emecek herhalde diye. Derken harttt

Çok şükür zor oldu ama değdi evet yaa ilk başta ağzına bile almadı zaten ağzına alınca heveslendim emecek herhalde diye. Derken harttt
Ağlanacak haline güldük kusura bakma çünkü bizimki ilk dişler çıkınca biraz ısırmıştı off çok kötü bir duygu

Ben denemedim şimdilik hep kendimiz kaşıkla veriyoruz.
Ben deniyorum kaşık ile verilen mamaları kaşığı eline verip ağzına sokmasını sağlıyorum bak böyle yemelisin gibi ağzına sokunca bende bir sevinç çocuk şaşkınlıktan kahkaha atıyor özellikle pankeki ağzına sokuyor ufak ufak yedikten sonra elinde sıkıp yere atıyor olsun ama sebzeleri öyle değil yeme gayreti var etraf batsa da bana zor olsa da deniyorum denemekte fayda olduğunu düşünüyorum

Hiç dakika tutmadım ama onu oyalayan bir oyuncak varsa daya TRT çocukta sürpriz kutusu çıkmış ise baya oturuyor sonra emeklemeye çalışmak için kendini öne atıyor yada kucağa gelmek istiyor
Bizim favori çizgi filmler, Ege ile gaga, Elif ve arkadaşları, ayıcık bombo, bazen kukuli tabi ki reklam müzikleri, oyun hamurları.

Hiç dakika tutmadım ama onu oyalayan bir oyuncak varsa daya TRT çocukta sürpriz kutusu çıkmış ise baya oturuyor sonra emeklemeye çalışmak için kendini öne atıyor yada kucağa gelmek istiyor
Hiç yana veya arkaya devrildiği olmuyorum?biz yarım saat falan oturuyoruz ama sonra illa düşüyoruz.bu düşmeleri aklıma takıldı.

Bizim favori çizgi filmler, Ege ile gaga, Elif ve arkadaşları, ayıcık bombo, bazen kukuli tabi ki reklam müzikleri, oyun hamurları.
Miniyo'yu seviyoruz biz. Gezegenler şarkısı çıkınca çığlık kıyamet şakıyo. Tüm gezegenlerin tek tek şarkısına bayılıyor. Kukuliden de birkaç şarkı seviyor. Çocuk halısı var büyük gözlü bir animasyon, aynı şekilde büyük gözlü bir kedi peluş var, gezegenler şarkısındaki gezegen çizimlere benziyor suratları. onları görünce başlıyor anlatmaya. Gezegenlere benzediklerini ve bundan ötürü yaptığını geçen gün fark ettim. sdfsfda

Arkadaşlar. Bebekleriniz ortalama kaç dk kadar desteksiz oturabiliyor?
Koltuktaysa uzun uzun oturuyor arkasında hiçbi şey yoksa daha kısa oturuyor. Bir şeylere uzanmaya çalışırken kendini öne atıyor. Sinirlenince direkt kendini geri bırakıyo, kafası güm diye çarpacak diye stres oluyorum, sürekli yakalamak için tetikte bekliyorum. aslında birkaç kere çarpsın sonra öğrenir yapmaz da kıyamıyorum

Bizimkide koltukta sürekli oturuyor ama yerde hiç bir destek almadan en fazla yarım saat oturmuştur.sonra sağdan soldan bir şey alayım derken yana devriliyor.desteksiz oturuyor demek için bu devrilme hiç mi olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…