Tavsiyemi geri aldim anammmmKuzenime annesi çalıştığından anneannem baktı. Anneannem de işi varsa bebe dursun diye eteğini bırakıyormuş yanında. Kuzenim hala etekle uyuyor, 20’lerin başındaay duymasın bunu paylaştığımı
Çoook geçmiş olsun. Nasıl sevindim negatif çıkmasına...
Herkes aynı şeyi yaşamaz herhalde ya. Çok kişi bu yöntemi kullanıyor çünkü. Çoğunlukta böyle etki etse kimse bu yöntemi kullanmazdı.Tavsiyemi geri aldim anammmm
Blw denediniz mi ben arada oyalansın diye veriyorum eline çok mutlu oluyor önce biraz oynuyor sonra yemeye başlıyor tek tek yalıyor parmaklarınıYok valla ben bu çocuğu anlamadım . Çok açken yemiyor asla tokken zaten yemiyor. Arayı yakaladığımda 2 kaşık ucuyla verebiliyorum sonra ağız kitliyor kasığa saldırıyor vuruyor ağlıyor. Zorlamiyorum da aslında. 1 hafta oldu
Çİş için ben eski küçük pantolon giydiriyorum ya da pamuklu bezler var sarıyorum hafiften çiş yaparsa da yapsın etrafa sıçramıyor. Kesinlikle popoyu biraz açık bırakmak gerekli. Biz bile regl olduğumuzda bir an önce bitse diyoruz eee bu bebeklerin altı 7/24 bağlı kesinlikle havalandırılmalıMuzu çok sevemedi genelde dikkat ediyorum yediklerine. Buraya yazmamla cır cır olması bir oldu gibiayy deminden beri çeşmede akıtıp makineye atıyorum gözden çıkardığım badileri de çöpe gitti küçüktü zaten
Her alt değiştirme de ılık su ve pamukla temizliyorum fazla açık bırakamıyorum çünkü küçüklüğünde çok çektim her tarafı suluyordu. Zeytinyağ da ekliyorum her yiyeceğine. Sabah yediği avokado etkili oldu sanırım.
amadeusdegilsalieri masaj bende yaparım genelde küçüklüğünde gaz sorunu olduğu için hareket yapıyoruz bacakları ile
Ben denemedim şimdilik hep kendimiz kaşıkla veriyoruz.Blw denediniz mi ben arada oyalansın diye veriyorum eline çok mutlu oluyor önce biraz oynuyor sonra yemeye başlıyor tek tek yalıyor parmaklarını. Arada da ben ağzına kaşıkla gönderiyorum tabi sonra banyoya gidiyoruz direkt
Mesela bizimki yerken bir anda doymuş gibi kafasını çeviriyor sonra dönüp tekrar yemeye devam ediyor. Çok açsa sabırsız olduğu için yiyemiyor olabilir mi acaba? O kadar aç olduğunda mama gibi rahat yiyeceği şeyler mi verseniz acaba? Her bebeğin mizacı da farklı biz böyle kendimizden örnek veriyoruz bir fikriniz olsun diyeYok valla ben bu çocuğu anlamadım . Çok açken yemiyor asla tokken zaten yemiyor. Arayı yakaladığımda 2 kaşık ucuyla verebiliyorum sonra ağız kitliyor kasığa saldırıyor vuruyor ağlıyor. Zorlamiyorum da aslında. 1 hafta oldu
Helal olsun valla bu kadar ay sağabilmek de hiç kolay değilYok sağiyorum sürekli. Deli cesareti geldi. Geldigiyle gitti
Gün içinde yine hareket yaptırabilirsiniz, ama deneyimlediğime göre Masaj hareketlerden daha etkili oluyor, zaten bizimki yüz ifadesinden ıkındığını belli ediyorMuzu çok sevemedi genelde dikkat ediyorum yediklerine. Buraya yazmamla cır cır olması bir oldu gibiayy deminden beri çeşmede akıtıp makineye atıyorum gözden çıkardığım badileri de çöpe gitti küçüktü zaten
Her alt değiştirme de ılık su ve pamukla temizliyorum fazla açık bırakamıyorum çünkü küçüklüğünde çok çektim her tarafı suluyordu. Zeytinyağ da ekliyorum her yiyeceğine. Sabah yediği avokado etkili oldu sanırım.
amadeusdegilsalieri masaj bende yaparım genelde küçüklüğünde gaz sorunu olduğu için hareket yapıyoruz bacakları ile
Çok şükür zor oldu ama değdiHelal olsun valla bu kadar ay sağabilmek de hiç kolay değilBebek ne yapsın demiştir aaa bu yeni bir şey belki ısıyabiirim
Ağlanacak haline güldük kusura bakmaÇok şükür zor oldu ama değdievet yaa ilk başta ağzına bile almadı zaten ağzına alınca heveslendim emecek herhalde diye. Derken harttt
Artık tamamen desteksiz oturabiliyor. Otururken emekleme pozisyonuna geçip, tekrar kendi oturabiliyor. Bazen bez değiştirirken popo açık oturuyor falanArkadaşlar. Bebekleriniz ortalama kaç dk kadar desteksiz oturabiliyor?
Ay en çok ben güldüm valla yaa halimeAğlanacak haline güldük kusura bakmaçünkü bizimki ilk dişler çıkınca biraz ısırmıştı off çok kötü bir duygu
Ben deniyorum kaşık ile verilen mamaları kaşığı eline verip ağzına sokmasını sağlıyorum bak böyle yemelisin gibi ağzına sokunca bende bir sevinç çocuk şaşkınlıktan kahkaha atıyorBen denemedim şimdilik hep kendimiz kaşıkla veriyoruz.
Hiç dakika tutmadım ama onu oyalayan bir oyuncak varsa daya TRT çocukta sürpriz kutusuArkadaşlar. Bebekleriniz ortalama kaç dk kadar desteksiz oturabiliyor?
Bizim favori çizgi filmler, Ege ile gaga, Elif ve arkadaşları, ayıcık bombo, bazen kukuli tabi ki reklam müzikleri, oyun hamurları.Hiç dakika tutmadım ama onu oyalayan bir oyuncak varsa daya TRT çocukta sürpriz kutusuçıkmış ise baya oturuyor sonra emeklemeye çalışmak için kendini öne atıyor yada kucağa gelmek istiyor
Hiç yana veya arkaya devrildiği olmuyorum?biz yarım saat falan oturuyoruz ama sonra illa düşüyoruz.bu düşmeleri aklıma takıldı.Hiç dakika tutmadım ama onu oyalayan bir oyuncak varsa daya TRT çocukta sürpriz kutusuçıkmış ise baya oturuyor sonra emeklemeye çalışmak için kendini öne atıyor yada kucağa gelmek istiyor
Miniyo'yu seviyoruz biz. Gezegenler şarkısı çıkınca çığlık kıyamet şakıyo. Tüm gezegenlerin tek tek şarkısına bayılıyor. Kukuliden de birkaç şarkı seviyor. Çocuk halısı var büyük gözlü bir animasyon, aynı şekilde büyük gözlü bir kedi peluş var, gezegenler şarkısındaki gezegen çizimlere benziyor suratları. onları görünce başlıyor anlatmaya. Gezegenlere benzediklerini ve bundan ötürü yaptığını geçen gün fark ettim. sdfsfdaBizim favori çizgi filmler, Ege ile gaga, Elif ve arkadaşları, ayıcık bombo, bazen kukuli tabi ki reklam müzikleri, oyun hamurları.
Koltuktaysa uzun uzun oturuyor arkasında hiçbi şey yoksa daha kısa oturuyor. Bir şeylere uzanmaya çalışırken kendini öne atıyor. Sinirlenince direkt kendini geri bırakıyo, kafası güm diye çarpacak diye stres oluyorum, sürekli yakalamak için tetikte bekliyorum. aslında birkaç kere çarpsın sonra öğrenir yapmaz da kıyamıyorumArkadaşlar. Bebekleriniz ortalama kaç dk kadar desteksiz oturabiliyor?
Koltuktaysa uzun uzun oturuyor arkasında hiçbi şey yoksa daha kısa oturuyor. Bir şeylere uzanmaya çalışırken kendini öne atıyor. Sinirlenince direkt kendini geri bırakıyo, kafası güm diye çarpacak diye stres oluyorum, sürekli yakalamak için tetikte bekliyorum. aslında birkaç kere çarpsın sonra öğrenir yapmaz da kıyamıyoru
Bizimkide koltukta sürekli oturuyor ama yerde hiç bir destek almadan en fazla yarım saat oturmuştur.sonra sağdan soldan bir şey alayım derken yana devriliyor.desteksiz oturuyor demek için bu devrilme hiç mi olmamalı.Koltuktaysa uzun uzun oturuyor arkasında hiçbi şey yoksa daha kısa oturuyor. Bir şeylere uzanmaya çalışırken kendini öne atıyor. Sinirlenince direkt kendini geri bırakıyo, kafası güm diye çarpacak diye stres oluyorum, sürekli yakalamak için tetikte bekliyorum. aslında birkaç kere çarpsın sonra öğrenir yapmaz da kıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?