Hııı.. Ben de öyle diyodumNerden aldin kolyeyi? Orjinali olmasi lazimmis. Hic inanmam boyle seylere ama cok caresizim hemen alayim
Çok nadiren birseye uzanmaya çalışırsa kendine çekerken devriliyor yada geri düşüyorHiç yana veya arkaya devrildiği olmuyorum?biz yarım saat falan oturuyoruz ama sonra illa düşüyoruz.bu düşmeleri aklıma takıldı.
Boynuna mi eline mi takiyoruz? Nefes almasini engellemez mi? Bilekteyse koparip yutmaz mi? Muthis sorularimla gunaydinHııı.. Ben de öyle diyodumkızımda almadım, oğlumda başka çözüm yolu bulamadım.. internetten güvenemedim, bizzat gidip tesbihçilerden araştırıp aldım. Sertifikalı ve garantili.. E bebek te de vardı çok minik diye almadım..
Bende büyük oglumda kullanmamıştım şimdi bebeğime takıyorum ama çok bir faydasını da görmedim ayak bileğine takıyorum bendeHııı.. Ben de öyle diyodumkızımda almadım, oğlumda başka çözüm yolu bulamadım.. internetten güvenemedim, bizzat gidip tesbihçilerden araştırıp aldım. Sertifikalı ve garantili.. E bebek te de vardı çok minik diye almadım..
Kuzenime annesi çalıştığından anneannem baktı. Anneannem de işi varsa bebe dursun diye eteğini bırakıyormuş yanında. Kuzenim hala etekle uyuyor, 20’lerin başındaay duymasın bunu paylaştığımı
Ya kızlar dün deli dürttü şu bebeyi emzirmeyi deniyim dedimAdamın dişleri çıktı tabi meme nedir onu da bilmiyor. Isırdı yaaa ay nasıl kanadı 8 aylık bebeyi emzirmeye çalışırsan böyle olur dedim kendime
Çok uğraştım ama emmedi bir türlü. Sütüm de fazla ve tazyikliydi baş edemiyordu. Sinirlenip bırakıyordu. 8 ay boyunca hep sağdım yeri geldi günde 8 kere yeri geldi 4 kere. Sinir bozucu ama o sayede 8 ay boyunca sadece anne sütü verebildim. Şimdi günde bir mama veriyorum yaşına kadar ne kadar sütüm olursa devam edicem. Bir ara o kadar fazlaydı ki 6-7 litre süt bile bağışladım sağaraknormalde neden emzirmiyordun peki? allah allah çok şaşırdım
ben iş yerinde mecbur sağıyorum valla deli oluyorum şu sağma içine artık
hele artık iyicene azaldığını görünce sütümün...
Boynun da dolanir diye elinde oynar çeker koparır diye almayı hiç düşünmedim ve etkisine inanmadigim bir ürünBoynuna mi eline mi takiyoruz? Nefes almasini engellemez mi? Bilekteyse koparip yutmaz mi? Muthis sorularimla gunaydin
Hiçbirşey beni bu yemek konusu kadar yormadı. Uykusuzluk bile. Çocuk yoğurt hariç hiçbirşeye ağzını açmıyor oyuncak ağzına sokarken gülerken anca yediriyor um. Diş falan değil 1.5 aydır diş yapmaz yapsada arada da olsa yine yer. Çocuk ek gıdayı sevmedi bir türlü. En korktuğum şey yeme problemi olmasıydı oda başıma geldiBu tarz bebeklerle ne dışarı nın tadını alıyor insan nede evin. Sürekli ne yer neyi sever acaba diye kafada kurup kurup duruyorsun. Dün instada bir bebeğe denk geldim 8 aylık. Resmen ağzındaki bitmeden diğer kaşığı ver diyor annesine vermeyince ağlıyor. Kadının eli ayağı birbirine dolanıyor tamam tamam diyip. Ah dedim yeme ile ilgili tek sıkıntımız bu olsa keşke. Ne diyelim inşallah dişlerden sonrası güzel olur. Umut fakirin ekmeği nede olsa
Çok uğraştım ama emmedi bir türlü. Sütüm de fazla ve tazyikliydi baş edemiyordu. Sinirlenip bırakıyordu. 8 ay boyunca hep sağdım yeri geldi günde 8 kere yeri geldi 4 kere. Sinir bozucu ama o sayede 8 ay boyunca sadece anne sütü verebildim. Şimdi günde bir mama veriyorum yaşına kadar ne kadar sütüm olursa devam edicem. Bir ara o kadar fazlaydı ki 6-7 litre süt bile bağışladım sağarak
Kuzular iyi olsunlar da nasıl beslenmek isterlerse beslensinler yaa napalımvalla o bebeklere ben de hayret ediyorum
hatırladım çoktu senin sütün evet
aman boşver sonuçta anne sütü almış olması önemli zaten
dün bizimki de bi mırın kırın etti ay dedim senle mi uğraşıcam sağdım mesela
ben de yapyıorum arada, hele ilk 3 ay asla gece uykudan kalkınca ememiyordu tam yarıda uyuyordu falan hep sağıyordum ben de
şimdi en güzel uykudan kalkınca emiyor.
zaten 1 yaşından sonra emziremem herhalde 40 cclere düştü artık
Oyuncak elektrikli süpürge aldım benim oğlana bizimkini bırakmıyor daHepsiburada.com da oyuncak indirimi var bilginize
MaşallahÇok uğraştım ama emmedi bir türlü. Sütüm de fazla ve tazyikliydi baş edemiyordu. Sinirlenip bırakıyordu. 8 ay boyunca hep sağdım yeri geldi günde 8 kere yeri geldi 4 kere. Sinir bozucu ama o sayede 8 ay boyunca sadece anne sütü verebildim. Şimdi günde bir mama veriyorum yaşına kadar ne kadar sütüm olursa devam edicem. Bir ara o kadar fazlaydı ki 6-7 litre süt bile bağışladım sağarak
Aaa öyle düşünme kuzum emdikçe artıyor sonuçta ya da var oluyor benimde sol gögsüm 40-50cc lerde ama emiyor uyuyor mesela hiç 2 gögüs beraber vermedim desem yeriiivalla o bebeklere ben de hayret ediyorum
hatırladım çoktu senin sütün evet
aman boşver sonuçta anne sütü almış olması önemli zaten
dün bizimki de bi mırın kırın etti ay dedim senle mi uğraşıcam sağdım mesela
ben de yapyıorum arada, hele ilk 3 ay asla gece uykudan kalkınca ememiyordu tam yarıda uyuyordu falan hep sağıyordum ben de
şimdi en güzel uykudan kalkınca emiyor.
zaten 1 yaşından sonra emziremem herhalde 40 cclere düştü artık
Birden ilk zamanlara dondun dejavu yasadim. Sut geliyor bebek cekiyo kizlar. Takmayin pompayi. Benim pompada asla cok sutum gelmedi. 3 cesit pompa denedim. Manuel, otomatik, toplayici Mochi... Maksimum geldigi zaman bile 60-80 cc arasiydi. Normal zamanlar 40 cc. Sutum pompaya gelmiyor ama 8 aydir sadece emziriyorum, mama vermiyor sayılırım. Haftada birkac kez belki. Bazi haftalar hic vermiyorum ama bebegim hep iyikilo aldi, hatta tosuncuk oldu. Demem o ki bebek sutu cekiyor. Pompaya gelip gelmemesi kistas degil.Aaa öyle düşünme kuzum emdikçe artıyor sonuçta ya da var oluyor benimde sol gögsüm 40-50cc lerde ama emiyor uyuyor mesela hiç 2 gögüs beraber vermedim desem yeriii
Bak aydınlanma geldi az mı veriyom acaba bu kıza sütü ben
Tabiiii canim ben hic mama vermedim dusun kilo alimi da gayet iyi hatta 6. Ayinda doktordan tebrik bile almistik.... tebrik ederim kilo alimi yine olaganin ustunde olmus nasil yapiyorsaniz oyle devam edin dedi hihihihiBirden ilk zamanlara dondun dejavu yasadim. Sut geliyor bebek cekiyo kizlar. Takmayin pompayi. Benim pompada asla cok sutum gelmedi. 3 cesit pompa denedim. Manuel, otomatik, toplayici Mochi... Maksimum geldigi zaman bile 60-80 cc arasiydi. Normal zamanlar 40 cc. Sutum pompaya gelmiyor ama 8 aydir sadece emziriyorum, mama vermiyor sayılırım. Haftada birkac kez belki. Bazi haftalar hic vermiyorum ama bebegim hep iyikilo aldi, hatta tosuncuk oldu. Demem o ki bebek sutu cekiyor. Pompaya gelip gelmemesi kistas degil.
Birden ilk zamanlara dondun dejavu yasadim. Sut geliyor bebek cekiyo kizlar. Takmayin pompayi. Benim pompada asla cok sutum gelmedi. 3 cesit pompa denedim. Manuel, otomatik, toplayici Mochi... Maksimum geldigi zaman bile 60-80 cc arasiydi. Normal zamanlar 40 cc. Sutum pompaya gelmiyor ama 8 aydir sadece emziriyorum, mama vermiyor sayılırım. Haftada birkac kez belki. Bazi haftalar hic vermiyorum ama bebegim hep iyikilo aldi, hatta tosuncuk oldu. Demem o ki bebek sutu cekiyor. Pompaya gelip gelmemesi kistas degil.
hiçbir şey mi yiyemiyor? Arkadaşım bebeği de alerjikti ama aşama aşama tüm besinleri açtılar. en son süt proteinini açmak için fırında pişmiş kek denetecekti. çok iyi doktorlara gitti aslında. İstanbul'a yakın mı oturuyosunuz? Birçom grup varmış facebookta bu konuyla alakalı. Yardımlaşıyormuş anneler. Oturduğunuz yere yakın da doktor bulabilirsiniz belki. Ne zamandan beri alerjik? Kakasından mı anladınız yoksa cildinde döküntü mü oluyor?Kızlar keşke benim bebeğimde yiyebilse de kendi reddetse yemeyi o kadar çok isterdim ki sizin bebekleriniz gibi her şeyi vermeyi zaten süt alerjimiz vardı peynir yoğurt veremiyordum dün ilk defa kuzu kıyma verdim o bile alerji yaptı kuzu kıyma ya bu altı üstü kuzu kıyma o kadar çok üzülüyorum ki şu lanet virüs belası varken çocuğumun vitamine en çok ihtiyacı olduğu zaman ona doğru dürüst bir şey yediremiyorum artık bu ingiliz varyantı mıdır ne hasbadır 0-9 yaş arası çocuklarda ağır seyrediyormuş ikiside 9 yaştan küçük ikiside alerjik çocuğum var o kadar bunaldım ki artık kaygıyla yaşamaktan durmadan bu günlerde geçecek demekten de bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?