2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hızlı hızlı yazdım bebeyi uyuttum devam edeyim. muz, avokado, yumurta bunlar kilo aldırır hem de yararlıdır alerji durumu yoksa öğünlerine ilave edebilirsiniz. Özellikle avokado hem aşırı yararlı hem de kalorisi yüksek bir meyve.

Maşallah ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah birlikte büyürler ya çevremde çok var araları 1 yaş olan kız kardeşim 3 aylık bebeği varken 2. Hamile kalmıştı şimdi ikiside büyüdu

ilk ne zaman duyarız acaba hamile haberi diyordum ne yalan söyleyelim benim korkulu rüyam şu an, ama kaza kurşunu olsa da üzülür müyüm, hiç sanmam :) elbet zorluğu olur olacaktır ama bugün değil de yarın 2. Çocuğu zaten düşünecektiniz beki de, doğru zamanı buymuş diyelim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim kızım da 10 unda 9 aylık oluyor, şu an en fazla 8.5 kilodur ve gelişimi gayet iyi dedi doktorumuz. Size ne söylendi bu konuda? Bnece dert etmeyin ortalama kilolar bunlar, gelişim geriliği gibi değil ki. sağlığı yerinde olsun da.

Eveet şapka konusunda kafa karıştırmaya geldim A April wind
Evde bulabildiğim şapkalardan kimi 1-2 yaş, kimi 12-18 ay bi tane 6-9 ay hm var, tam oluyor mesela, ama 12-18 hm biraz sıkı oluyor, ki Umay’a da koca kafalı denebilir :)
Lcw ler dar kalıp buna emin oldum.

bi de şahane bi decathlon şapka buldum, uv korumalı mayo şapka gibi, tatili onla geçireceğiz belli oldu
Linktekine benzer model bizdeki. 18-24 ay ama oluyor yani, bol bol değil.

Ben bizi sağlık ocağından çağırmadılar dedikten sonra arandık gerçi evde de ölçebilirdim ama 45 cm olmuş miniko kafamız. Bu yüzden rahatlıkla küçük kafalı diyebilirim ben de Benim baktıklarım 6-12 ya da 1-2 yaş şeklindeydi ee tam sınır olunca aklım karıştı. Hiçte sevmem böyle gezinip aramayı bir şeyi. Büyük ihtimal ani bir kararla alıcam Bu modele benzer ben de Trendyolu kurcalarken görmüştüm canım burada daha uygun sanırım fiyatlar hatırımda kalmadı hiç.
Önce normal güneşlik şapka bir alayım bakalım takmayı isteyecek mi? Sorun çıkarmazsa ona göre bir de tatil için böyle bir şey alacağım ensesi falanda korunmuş olur. Çok asi ya küçük ergen. Napıcam bilmem daha yolun başındayız bir de
Bu arada teşekkür ettim balım

bu arada ben kışın iki çıtçıtlı uzun kollu body almıştım defactodan çok memnun kaldım.
bize çok kıyafet verildiği için almama gerek olmuyor ama değişiklik olsun diye alıyorum o nedenle çok tavsiyem yok ama e bebeğin bodylerinden 10 kat daha iyiydi defacto.
şimdi 1 şort tişört yakım iki tane de tişört aldım
bugün yarın gelir yazarım değerlendirmeleri

Bimden aldığım zibinlar bile e Bebekten daha kaliteli bir daha e Bebekten zıbın almam çok çabuk bozuldu

Ben yoyo junior aldım şimdilik, el yapımı tamamen deri ve çıplak ayak hissi yaratıyormuş, ön tarafı geniş kalıp. Tabi sokakta giymelik değil 17-18 numara.
Bende altı bez olan bir ayakkabı almıştım aslında ama bizim minik dışarda yere oturup elimden tutup yürüme isteği çok. Ve bu yüzden ayakkabının altı aşınıp delindi. çünkü ayaklarını tam kaldırmıyor bazen çok sürtüyor. aşındığı için ayakkabı alma niyetindeyim bende.

ben de Vicco düşündüm hatta sipariş verdim bu sabah geldi. ayak ölçümünden emin olamadığım için 20 numara söylemiştim ama büyük geldi ayağından çıkıyor şimdi 19 numara sipariş edeceğim çok tatlışlar ama

Bende ne zaman hamilelik haberi alacağız diye düşünüyordum:) Hayırlısı olsun :) Bende ikinci çocuk için aralarının az olmasını isteyenlerdenim. Şu an için 1.5 yaşına gelsin öyle diyorum ama şimdi kazara olsa da üzülür müyüm pek sanmıyorum :) elbette zorluğu olacaktır ama kardeşler arkadaş gibi büyüyecekler ne güzel

bence kilosu gayet güzel neden az olsun ki , beni kızım 8.5 aylık ama 7.900 grm. sağlığı yerindeyse kilosu pek önemli değil bence. doktor hatta 12. ayda kilo en az 8.5 boy 72 cm kafa çapıda 45 cm olmasını bekleriz demişti. bence kilosu iyi bebeğinizin. benim kızım kilolu değil gerçi bende kilolu olmasını pek istemem sağlıklı olsun yeter:)

Olanda hayir vardir kesinlikle üzülme ben de zor hamile kalmistim ne kadar istediğimizi düşün ne kadar mucize bir sey oldugunu dusun. Rizik Allahtan neşesi zaten eve yeter. Arkadaşlara katiliyorum bir sure zor olur. Desteğin varsa annen filan hele hic hic üzülme. Hayırlı uğurlu olsun bugun ilk kez haber almis gibi git esine de kendine de tekrar mujde ver
Bimden aldığım zibinlar bile e Bebekten daha kaliteli bir daha e Bebekten zıbın almam çok çabuk bozuldu
Hay agzina saglik. Türkiyenin en dev bebek markalarindan biri ol basli basina bebek magazasi ol fiski gibi seyler üret. Bir kere dustum o hataya daha dusmem

aa ne güzel neden üzülüyorsun. benim işte 6 ayım dolsun, şu aşamayı geçeyim bilinçli yapıcam vallahi ablam yapmadı, ilk çocuğu 11 yaşında artık da yapmam diyor. yaşım gitti diyor. arka arkaya yapdiyor. ben de ara verirsem zor gelir gibi geliyor. en geç ilk bebeğimiz 3 yaşındayken doğum yapmak lazım Allah da kısmet ederse elbette.

Hç aklıma gelmeyen şeylerden bahsediyorsunuz. İyi oluyor öğrendiklerim. ilk adım. ayakkabısı hiç duymamıştım. havuz çok iyi fikir, ben denize bile havuzu götürürüm yanımızda oynar minnoş. Biz araba koltuğu almıştık 7 aylıkken. ondan memnunuz.

Luna'nın kreşte 2. haftası yarın dolacak ama sadece tek bir gün 8 saat durdu. Dün aradılar yemek yemeyi reddetmiş, molamda koştur koştur gidip aldım. kanguruya koyup çalıştım. bugün bakıcı teyze gelecek o yüzden. çok zor ya. hala alışamadı hep ağlıyor. sesi de kısıldı. burnu hala tıkalı, geçer gibi oldu geçmedi. çocuk gece tıkanıyor. uyuyamadı tüm gece. ayrıca 5ve 6. dişimiz çıktı sonunda. 7. ve 8. 'nin de eli kulağında. ne dişli bebek çıktı. sırplar mı bu kadar dişli oluyor bilmiyorum ki. arkadaşımın bebeği 1 ay büyük luna'dan, onların da 8 dişi var.

biz de 9 aylığız ve 9 kilo küsuratlı bir şeyiz. bence tam kilosunda. ne zayıf ne şişman.

O zaman benimki hepten mini minik 43 çıktı hoş eşim ve benim kafalarda normal bpyuta göre az ufaktır; kızımda küçük kafalı, oğluşta

Yaa evet küçük olan heeer şey çok güzel zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…