2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
yaaaaa bizimki kötü bir huy edindi. ne zaman yemek yedirmeye çalışsam püskürtüyor. agzına alıyor ve direk dışrı püskürtüyor. her tarafı batırıyor, duvar bile berbat oldu. ki her seferinde hem kendi üstü hem benim üstüm batıyor
emerken bile aynısını yapıyor. emiyor sütü agzına alıyor sonra püskürtüyor
nasıl yapsam nasıl unuttursam acaba ?

Çok komik ya belirli dönemler böyle şeyleri yapıyorlar sonra bırakıyorlar. Bizimki diş döneminde dilini damağına şaklatıyor şlap şlap ses çıkarıyor yemeği de sevmediği ya da doyduğu zaman püskürtüyor. Ama sütü hiç püskürtmedi. Hele anne sütünü, bulmuş bir de püskürtecek mi peh bi daha vermem

Maşallah çok tatlı sağlıklı olsun yine yer kilosunu alır.

Maşallah çok şeker..Kısa sürede toparlar inşallah.

Keşke dilleri olsa da net anlasak, böyle deneme yanılma oluyor resmen.
2 uykuya geçti tamamen 2 gündür. Sanırım onun kıvranmasıymış. 10.30-11 ve 3-4 civarı uyuyor artık. Valla bebe büyüdükçe dertleri büyürmüş diyorlardı çok haklılar, bugün kabullendim artık, dedim bi kaç seneyi sil kafandan

Yalnız peşpeşe bebeleri yap diyenler çok haklıymış zaman geçtikçe açıkçası bir daha başa sarmayı düşünemiyorum. Düşünen varsa yapıştırsın bebeyi bence geç kalmadan Benim eşim şuanlık istemiyor, zorlandığımı gördüğünden Bense başa sarsam daha da kötü olacağını düşünüyorum

Maşallah Luna'ya. Biz de denize gittik fakat üzerime yapışmasıyla sonuçlandı aşırı korktu

Geçmiş olsun canım benim bebede çok iştahsızdı gerçi yemek istese bile burnu hemen tıkandığı için yiyemiyordu. Şifa olsun sütcükler
Ne güzel kum görmüş deniz görmüş minnoş kız ya Biz anca resmine bakıyoruz sad but true

Kizlar bebislerin ek gida öğünleri nasil,yani gün de kaç ana kaç ara öğün veriyorsunuz ? Biliyorum her bebek farklı ama bizim kız yeyip yeyip kilo almayan cinsten çıktı galiba güzel yiyor güzel emiyor ama kilo yok gerçi aşırı hareketli yerinde 5 saniye durmayan cinsten onunda etkisi vardır muhakkak ama insan aklına takıyor işte

Sanırım porsiyonları çok tuttum ben, yeni yeni doyunca redde başladı. Yedikçe veriyorum ben günde 3-4 bazen 5. Ağladıkça dursun diye böyle oluyor. Aç mı diye 5 verdiğim gün de oldu. Ama bu 5 defada sadece bir muz yediğini de öğün diye yazdım.

bizimki de yiyor 2 aydır aldığı kilo 400gram aylık

Ben yediremiyorum maalesef. Bu ay 200 gram almış sadece emdi doğru düzgün yemedi Evet insan üzülüyor zayıflarsa kilo kaybederse diye

Ben yediremiyorum maalesef. Bu ay 200 gram almış sadece emdi doğru düzgün yemedi Evet insan üzülüyor zayıflarsa kilo kaybederse diye
Yasaklar bitince biraz dışarı çıkarın gezdirip getirin çok güzel yiyorlar.öğün araları 2 saatten önce olmasın. Ama arada çok çok iştahsız oldukları dönem oluyor yapacak bir şey yok.

50+ çok fazla degilmi yaaa ?
daha dogmadan bilmeden almışım canım, geçen sürdüm de ufak bir yerine kolunun böyle olmadı yine deneyimliyorum...
Aslında her gün yıkıyorum hatta yıkadığımda hafiflemişti kızarıklıklar bende krem tabakası yıkandığı için diye düşünmüştüm
en çok 1 gün yıka 1 gün yıkama yapıyorum bir bakayım dönüp tekrar tarihlere...

bu konu benimde canımı sıktı musteladır yani yanlış alarm vermiyim :)

valla ben kızla her gün giremez oldum sürekli ama sürekli ayakta durmak istiyor ya da üzerime yapışık duruyor :)

tabi bir de şu ek gıda mevzusu beni çok yordu yıldım artık...
akşam yemeğini ben yemeği sevmem zaten her gün ne yese derdi tüketti beni

M Mirune canım çok geçmiş olsun, kuma basmış ne güzel mis, bende çok istiyorum gidelim bir yerlere bakalım bu sene tatil nasıl olacak...

ulasimiz çok geçmiş olsun nasıl oldu, geriye dönük hep okuyorum ama bağlantı gidiyor araya günler girince kusura bakma lütfen...

Bu aralar bizde yapışık gezer olduk . Bize hazırlarken bile en nefret ettiğim sorudur bugün ne yesek ne pişirsek . Proteini karbonhidratı dengeli olsun diye uğraşıyorum bugün bunu yedi yarın şunu yapayım meyvesi yoğurdu o su bu su derken uzayıp gidiyor. Aynı tencerede buluşsak güzel olacak da bakalım yaşına girsin de. Çarşamba dr kontrolümüz var aşı yapılacak kan alınacak umarım çok canı yanmaz minik kuşumun.

Rheaa canım bir günümüz diğerini tutmuyor bazen severek yediği yemeği yemiyor bende ilk başta çok stres yapmıştım ama artık akışa bıraktım. Gittikçe hareketlendikleri için kalori ihtiyaçlari fazla haliyle yediklerini yakıyorlar. Kilosunun sabit kalması bile normal kabul ediliyor 9.ayda. Genelde 3 ana öğün vermeye çalışıyorum bazen 2 de oluyor. Her uyandığında birşeyler veriyorum tok da olsa parmak gıdayı seviyor meyveleri uyandığında önüne bırakıyorum ne kadar isterse o kadar yiyip onlarla bir güzel oynar konuşur sonunda da elinden aşağı doğru bırakır arkalarından bakıp güler

Ufaktan kıskanmaya başlayacak sanki bizimki babası ile sarılınca dudak büküp küsüyor kucağıma aldığımda da sımsıkı sarılıyor. Meme düşkünlüğü yine hat safhada.
Bu arada ilk diş geleli baya oldu ama yanındaki dişten hiç haber yok ikisinin arası ortalama ne kadar oluyor

Yasaklar bitince biraz dışarı çıkarın gezdirip getirin çok güzel yiyorlar.öğün araları 2 saatten önce olmasın. Ama arada çok çok iştahsız oldukları dönem oluyor yapacak bir şey yok.
neler denemedik ya. Dışarda bile denedik. 3-4 saatten önce mümkün değil zaten. Huyları ortaya çıkıyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…