- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 133
- 46
Çok komik yayaaaaa bizimki kötü bir huy edindi. ne zaman yemek yedirmeye çalışsam püskürtüyor. agzına alıyor ve direk dışrı püskürtüyor. her tarafı batırıyor, duvar bile berbat oldu. ki her seferinde hem kendi üstü hem benim üstüm batıyor
emerken bile aynısını yapıyor. emiyor sütü agzına alıyor sonra püskürtüyor
nasıl yapsam nasıl unuttursam acaba ?
MaşallahLuna iyilesti dun tamamenbu bir haftalik surecte suzuldu resmen. Hic istahi yoktu. En sevdigi sey muz. Onu bile yemedi, sadece emdi. 8 aylikken 8.700'du 200 gram almisti ki şimdi baktim yine 8.700. Saglik olsun yine alir. Onu hasta gormek cok zordu. Nesesini şen ciyaklamalarini ozlemisiz. O gulunce bizim de nesemiz yerine geliyor. Evimize bahar geldi. Bahar demisken biz deniz sezonunu açtık. Kumda oynadi, sevdi epey. Ama denize girmek icin biraz daha beklememiz gerekiyordu.
darısı başımıza. Biz de uyandık uyandık. Tek dişimizle her yerleri ısırdık. Ama ikinci dişin sadece gölgesi var.Kızlar günaydınakşam milyon kere kalkmanın ağlamanın sonunda sabah bir baktık ki ikinci dişimiz patlamış
Maşallah çok şekerLuna iyilesti dun tamamenbu bir haftalik surecte suzuldu resmen. Hic istahi yoktu. En sevdigi sey muz. Onu bile yemedi, sadece emdi. 8 aylikken 8.700'du 200 gram almisti ki şimdi baktim yine 8.700. Saglik olsun yine alir. Onu hasta gormek cok zordu. Nesesini şen ciyaklamalarini ozlemisiz. O gulunce bizim de nesemiz yerine geliyor. Evimize bahar geldi. Bahar demisken biz deniz sezonunu açtık. Kumda oynadi, sevdi epey. Ama denize girmek icin biraz daha beklememiz gerekiyordu.
Keşke dilleri olsa da net anlasak, böyle deneme yanılma oluyor resmen.Bazen diyorum ki nedir derdi soyleyebilse de bizde çözum bulsak artık canıma tak ediyor gece emzirmeleri sabah 6 da uyanıp akşam 11 de bazen zor uyuyor gündüz uykusu da bozuldu bizim 3 diş çıktı diş diyorum eşim gülüyor her şeyi dişe bağlama diyor atak haftasında da değil ah ah ilk 4 ay ne kadar güzeldi Minos Minos en fazla gazı olurdu sütum azaldi derdi vardı şimdi ek gıdası ayrı dişi ayrı yürüme çabası emeklemesi ayrı bı de yüzüme yüzüme bağırıyorergenus resmen ya aslan burcu bebesi böyle mi oluyor
Maşallah Luna'ya. Biz de denize gittik fakat üzerime yapışmasıyla sonuçlandı aşırı korktuLuna iyilesti dun tamamenbu bir haftalik surecte suzuldu resmen. Hic istahi yoktu. En sevdigi sey muz. Onu bile yemedi, sadece emdi. 8 aylikken 8.700'du 200 gram almisti ki şimdi baktim yine 8.700. Saglik olsun yine alir. Onu hasta gormek cok zordu. Nesesini şen ciyaklamalarini ozlemisiz. O gulunce bizim de nesemiz yerine geliyor. Evimize bahar geldi. Bahar demisken biz deniz sezonunu açtık. Kumda oynadi, sevdi epey. Ama denize girmek icin biraz daha beklememiz gerekiyordu.
Geçmiş olsun canımLuna iyilesti dun tamamenbu bir haftalik surecte suzuldu resmen. Hic istahi yoktu. En sevdigi sey muz. Onu bile yemedi, sadece emdi. 8 aylikken 8.700'du 200 gram almisti ki şimdi baktim yine 8.700. Saglik olsun yine alir. Onu hasta gormek cok zordu. Nesesini şen ciyaklamalarini ozlemisiz. O gulunce bizim de nesemiz yerine geliyor. Evimize bahar geldi. Bahar demisken biz deniz sezonunu açtık. Kumda oynadi, sevdi epey. Ama denize girmek icin biraz daha beklememiz gerekiyordu.
Kizlar bebislerin ek gida öğünleri nasil,yani gün de kaç ana kaç ara öğün veriyorsunuz ? Biliyorum her bebek farklı ama bizim kız yeyip yeyip kilo almayan cinsten çıktı galibagüzel yiyor güzel emiyor ama kilo yok gerçi aşırı hareketli yerinde 5 saniye durmayan cinsten onunda etkisi vardır muhakkak ama insan aklına takıyor işte
bizimki de yiyor 2 aydır aldığı kilo 400gram aylıkKizlar bebislerin ek gida öğünleri nasil,yani gün de kaç ana kaç ara öğün veriyorsunuz ? Biliyorum her bebek farklı ama bizim kız yeyip yeyip kilo almayan cinsten çıktı galibagüzel yiyor güzel emiyor ama kilo yok gerçi aşırı hareketli yerinde 5 saniye durmayan cinsten onunda etkisi vardır muhakkak ama insan aklına takıyor işte
Ben yediremiyorum maalesef. Bu ay 200 gram almış sadece emdi doğru düzgün yemediKizlar bebislerin ek gida öğünleri nasil,yani gün de kaç ana kaç ara öğün veriyorsunuz ? Biliyorum her bebek farklı ama bizim kız yeyip yeyip kilo almayan cinsten çıktı galibagüzel yiyor güzel emiyor ama kilo yok gerçi aşırı hareketli yerinde 5 saniye durmayan cinsten onunda etkisi vardır muhakkak ama insan aklına takıyor işte
Yasaklar bitince biraz dışarı çıkarın gezdirip getirin çok güzel yiyorlar.öğün araları 2 saatten önce olmasın. Ama arada çok çok iştahsız oldukları dönem oluyor yapacak bir şey yok.Ben yediremiyorum maalesef. Bu ay 200 gram almış sadece emdi doğru düzgün yemediEvet insan üzülüyor zayıflarsa kilo kaybederse diye
daha dogmadan bilmeden almışım canım, geçen sürdüm de ufak bir yerine kolunun böyle olmadı yine deneyimliyorum...50+ çok fazla degilmi yaaa ?
Aslında her gün yıkıyorum hatta yıkadığımda hafiflemişti kızarıklıklar bende krem tabakası yıkandığı için diye düşünmüştümçok geçmiş olsun, resimleri görğnce benim bebiştede geçen hafta benzeri şeyler oldu kol ve bacaklarında. ama benimki güneşten degil , isilik oldugunu tahmin ediyorum. çünkü 3 gün yıkayamamıştım ve çok terledigi zamanlar olmuştu. sonra 3-4 gün hergün yıkadım ve kendiliğinden geçti. ama resimleri görünce bizim yaşadıgımıza çok benziyordu.
Bu aralar bizde yapışık gezer oldukvalla ben kızla her gün giremez oldum sürekli ama sürekli ayakta durmak istiyor ya da üzerime yapışık duruyor :)
tabi bir de şu ek gıda mevzusu beni çok yordu yıldım artık...
akşam yemeğini ben yemeği sevmem zaten her gün ne yese derdi tüketti beni
M Mirune canım çok geçmiş olsun, kuma basmış ne güzel mis, bende çok istiyorum gidelim bir yerlere bakalım bu sene tatil nasıl olacak...
ulasimiz çok geçmiş olsun nasıl oldu, geriye dönük hep okuyorum ama bağlantı gidiyor araya günler girince kusura bakma lütfen...
neler denemedik ya. Dışarda bile denedik. 3-4 saatten önce mümkün değil zaten. Huyları ortaya çıkıyor herhaldeYasaklar bitince biraz dışarı çıkarın gezdirip getirin çok güzel yiyorlar.öğün araları 2 saatten önce olmasın. Ama arada çok çok iştahsız oldukları dönem oluyor yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?