- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Canım, bizim şimdilik durumumuz aynınasıl oldunuz bir gelişme var mı?
Ben sabah veriyorum kahvaltida. Ufak bi parca. İhlamur yapiyorum ya da papaty cAyi. Ya ona batiriyorum biraz. Ya da zeytinyagina. 1 haftadir falan ama vermeye basladim. Oncesinde acikcasi alismasin ekmege diye vermiyordum. Tam tahilli ekmek veriyorum. Doktor cunku ufak ufak parcalarin uzerine tereyagi surebilirsin ya da zeytinygi demisti. Onun haricinde vermiyorum.Ek gıda aşamasında ekmek veriyor musunuz? Hangi tür ekmeği tercih ediyorsunuz?
Ben ekmek vermedim çok nadir bazen kendi yesin diye ekmek koydum önüne ben birşeyler yedirirken arada ekmek yedi. Doktorumuz vermemi söylemişti ama ben tercih etmedim şimdilik. Evde tam buğday ya da çavdar tüketiriz o da sadece kahvaltıda belki de bu yüzden ekmeğe düşkün olmasını istemiyorum bir yandan da karbonhidrat ihtiyacı için biraz biraz versem mi diye düşünüyorum.
Kutusunun üzerinde 1 yaştan itibaren diyor canım hipp organik combiotik için.kızlar merhaba, hipp marka organik combiotik mama kullanıyorum. ilk 6 ay boyunca 1 numara kullanmıştım, sonrasında 6.aydan sonra 2 numaraya geçtim. artık bebiş 9 aylık oldu. ne zaman 3 numaraya geçmem lazım. internete baktım 3 numaraya geçmek için kimisi 9 ay sonrası diyor, kimisi 10 ay sonrası diyor, kimisi 12ay sonrası diyor.
hipp marka kullanıyorsanız siz bilirsiniz diye sormak istedim :)
hipp markanın web sayfasına baktım, oradan da bulamadım. bunu gösteren bir sayfa falan varmıdır bildiginiz ?
kızlar merhaba, hipp marka organik combiotik mama kullanıyorum. ilk 6 ay boyunca 1 numara kullanmıştım, sonrasında 6.aydan sonra 2 numaraya geçtim. artık bebiş 9 aylık oldu. ne zaman 3 numaraya geçmem lazım. internete baktım 3 numaraya geçmek için kimisi 9 ay sonrası diyor, kimisi 10 ay sonrası diyor, kimisi 12ay sonrası diyor.
hipp marka kullanıyorsanız siz bilirsiniz diye sormak istedim :)
hipp markanın web sayfasına baktım, oradan da bulamadım. bunu gösteren bir sayfa falan varmıdır bildiginiz ?
Bende et veremedim daha. Köfte veriyorum arada minnak minnak. Kıbrıs köftesi tarzı oluyor patatesli.ya her çocuk zaten farklı aynı çocuğun günü bir diğerinden bile farklı. bifteği düdüklüde iyice pişirdikten sonra lime lime olacak kıvamdayken küçük küçük ayırıp elimle veriyorum çok ufak ufak. bizimki de eğer büyük parçalar verirsem yutamayıp hepsini ağzında biriktiriyor. ben de yedi sanıp ver allah ver yapıyorum en büyük handikapım bu. masada böyle yiyor bizimle ama bağımsız zamanlarda asla yemiyor. ille katı çorba gibi olacak tüm mamaları.
doktoru 1 ufak köftenin bir çanak mamadan daha iyi olduğunu, hem yemekle bunalmayacağını hem de gerekli enerjiyi alacağını söyledi ama bu şekilde ancak haftada 1-2 öğün yiyor o da tesadüf yani.
Bende et veremedim daha. Köfte veriyorum arada minnak minnak. Kıbrıs köftesi tarzı oluyor patatesli.
merhaba,
cevabınız için teşekkür ederim.
öncelikle mevcutta kullandığım ürünün linki şu :
HiPP 2 Organik Combiotic Devam Sütü 350 gr 6-12 Ay - ebebek
HiPP 2 Organik Combiotic Devam Sütü 350 gr 6-12 Ay uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
e-bebek sitesinde baktım şu ürün var :
HiPP 3 Organik Combiotic Devam Sütü 350 gr 1+ Yaş - ebebek
HiPP 3 Organik Combiotic Devam Sütü 350 gr 1+ Yaş uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
sizce ben 12.aya kadar mevcutta kullandığım 2 numaraya devam edip, 12.aydan sonra bu linkini verdiğim 3 numara ürüne mi geçmeliyim ???
doktoruma da sordum, kutunun üzerinde yazar diyor. ama anlayamadım, neden bu kadar karışık :)
Bazen diyorum ki nedir derdi soyleyebilse de bizde çözum bulsak artık canıma tak ediyor gece emzirmeleri sabah 6 da uyanıp akşam 11 de bazen zor uyuyor gündüz uykusu da bozuldu bizim 3 diş çıktı diş diyorum eşim gülüyor her şeyi dişe bağlama diyor atak haftasında da değil ah ah ilk 4 ay ne kadar güzeldi Minos Minos en fazla gazı olurdu sütum azaldi derdi vardı şimdi ek gıdası ayrı dişi ayrı yürüme çabası emeklemesi ayrı bı de yüzüme yüzüme bağırıyorİyi bayramlar kızlar çoğunuzun ilk bayramı
Kurban bayramında kurban olduğum kuzum kucağımdaydı
Biz Uyku sorunu yaşıyoruz düzenli uyuyor saatli ama sık uyanmaya başladı ve acayip meme düşkünü oldu diş mi atak mı yürüme çabasının alıştırması mı hiiiiç anlayamıyorum nedenini.
Bizimki de bağırıyor, bir de tepeden bakıyor bize. Demek başka bebekler de var böyle. Bizim kaderimiz dedik kabullendik.Bazen diyorum ki nedir derdi soyleyebilse de bizde çözum bulsak artık canıma tak ediyor gece emzirmeleri sabah 6 da uyanıp akşam 11 de bazen zor uyuyor gündüz uykusu da bozuldu bizim 3 diş çıktı diş diyorum eşim gülüyor her şeyi dişe bağlama diyor atak haftasında da değil ah ah ilk 4 ay ne kadar güzeldi Minos Minos en fazla gazı olurdu sütum azaldi derdi vardı şimdi ek gıdası ayrı dişi ayrı yürüme çabası emeklemesi ayrı bı de yüzüme yüzüme bağırıyorergenus resmen ya aslan burcu bebesi böyle mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?