2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İyi bayramlar kızlar çoğunuzun ilk bayramı
Kurban bayramında kurban olduğum kuzum kucağımdaydı
Biz Uyku sorunu yaşıyoruz düzenli uyuyor saatli ama sık uyanmaya başladı ve acayip meme düşkünü oldu diş mi atak mı yürüme çabasının alıştırması mı hiiiiç anlayamıyorum nedenini.

Ben sabah veriyorum kahvaltida. Ufak bi parca. İhlamur yapiyorum ya da papaty cAyi. Ya ona batiriyorum biraz. Ya da zeytinyagina. 1 haftadir falan ama vermeye basladim. Oncesinde acikcasi alismasin ekmege diye vermiyordum. Tam tahilli ekmek veriyorum. Doktor cunku ufak ufak parcalarin uzerine tereyagi surebilirsin ya da zeytinygi demisti. Onun haricinde vermiyorum.

kızlar merhaba, hipp marka organik combiotik mama kullanıyorum. ilk 6 ay boyunca 1 numara kullanmıştım, sonrasında 6.aydan sonra 2 numaraya geçtim. artık bebiş 9 aylık oldu. ne zaman 3 numaraya geçmem lazım. internete baktım 3 numaraya geçmek için kimisi 9 ay sonrası diyor, kimisi 10 ay sonrası diyor, kimisi 12ay sonrası diyor.
hipp marka kullanıyorsanız siz bilirsiniz diye sormak istedim :)
hipp markanın web sayfasına baktım, oradan da bulamadım. bunu gösteren bir sayfa falan varmıdır bildiginiz ?

Kutusunun üzerinde 1 yaştan itibaren diyor canım hipp organik combiotik için.
Hipp combiotik için 10. Ay diyor. Hangi kuyuyu kullanıyorsanız ona göre alırsın

yeni formule göre 3 numara 1 yaşından sonra

Bende et veremedim daha. Köfte veriyorum arada minnak minnak. Kıbrıs köftesi tarzı oluyor patatesli.

merhaba,

cevabınız için teşekkür ederim.

öncelikle mevcutta kullandığım ürünün linki şu :

e-bebek sitesinde baktım şu ürün var :

sizce ben 12.aya kadar mevcutta kullandığım 2 numaraya devam edip, 12.aydan sonra bu linkini verdiğim 3 numara ürüne mi geçmeliyim ???

doktoruma da sordum, kutunun üzerinde yazar diyor. ama anlayamadım, neden bu kadar karışık :)

Günaydın. Owli uyku tulumu kullanan var mı? Varsa görüş ve önerleri nedir? Ve tam şu an hangi bedeni kullanıyor?

evet 12 aya kadar 2 numara sonra 3r geçersin gerek kalırsa

Bazen diyorum ki nedir derdi soyleyebilse de bizde çözum bulsak artık canıma tak ediyor gece emzirmeleri sabah 6 da uyanıp akşam 11 de bazen zor uyuyor gündüz uykusu da bozuldu bizim 3 diş çıktı diş diyorum eşim gülüyor her şeyi dişe bağlama diyor atak haftasında da değil ah ah ilk 4 ay ne kadar güzeldi Minos Minos en fazla gazı olurdu sütum azaldi derdi vardı şimdi ek gıdası ayrı dişi ayrı yürüme çabası emeklemesi ayrı bı de yüzüme yüzüme bağırıyor ergenus resmen ya aslan burcu bebesi böyle mi oluyor

Bizimki de bağırıyor, bir de tepeden bakıyor bize. Demek başka bebekler de var böyle. Bizim kaderimiz dedik kabullendik. Yüzümüze çok zor gülüyor bazen. Çok da sert bakıyor. Muhtelif yerlerimizi de ısırıyor.

Luna iyilesti dun tamamen bu bir haftalik surecte suzuldu resmen. Hic istahi yoktu. En sevdigi sey muz. Onu bile yemedi, sadece emdi. 8 aylikken 8.700'du 200 gram almisti ki şimdi baktim yine 8.700. Saglik olsun yine alir. Onu hasta gormek cok zordu. Nesesini şen ciyaklamalarini ozlemisiz. O gulunce bizim de nesemiz yerine geliyor. Evimize bahar geldi. Bahar demisken biz deniz sezonunu açtık. Kumda oynadi, sevdi epey. Ama denize girmek icin biraz daha beklememiz gerekiyordu.

Eklentiler

• IMG-20210515-WA0008.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…