2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ulasimiz geçmiş yaparken mesajlarını da gördüm,çok geçmiş olsun canım,bizimde netrofil düşüktü,doktor takip edelim dedi.İnsallah minnosun önemli bir şeyi yoktur,tedbir amaçlı yönlendirmiştir doktorunuz

Merhaba canım ne kadar düşüktü? Sebebi anlaşıldı mı?
Siz Hemotoloji bölumünde mi takip ettiriyorsunuz?

Merhaba canım ne kadar düşüktü? Sebebi anlaşıldı mı?
Siz Hemotoloji bölumünde mi takip ettiriyorsunuz?
Canim hiç bilmiyorum,biz kan tahlili iki kere verdik,doktora mesaj atıp sonuçları sormustuk,doktorun mesajı şuydu.

Netrofil değerimiz biraz düşük,bagisiklikla ilgili bir değer,geçici de olabilir takip edelim demişti.Baska değerler için yorum yapmamıştı.Hatta burda da yazmıştım değeri düşük olan var mı diye Şimdi sizin sonuçları görünce aklıma geldi.Biz iki kere baktirdik ikisinde de düşüktü bu değer ama diğer değerler sanırım normaldi,onlar hakkında yorum yapmamıştı doktor

Çok sağol canım bizimki de 3 tahlilde hep düşük çıkıyor hem de bayağı düşük tabi diğer değerlerde dalgalı..

Çok üzülüyorum inşallah toparlar kuzularımız kanla ilgili bir sorunları çıkmaz

İnşallah canim,ama böyle uzulecegine bir an önce götürun ki rahat edesin,bence önemli bir şey değildir.Doktorlar her şeyi onemsiyorlar.Benim kızım doğduğundan beri,kaç kere ultrason,kulak burun,göz doktoruna yönlendirildi.Hatta göz doktoru emin olamadi üniversite hastanesine gittik.Yanj tedbir amaçlı yönlendirme oluyor Allah'ın izniyle bir şey çıkmaz inşallah.

Canım,bugün başka bir çocuk Doktoruna daha götürdük o 10 gün sonra kana tekrar bakalım ona göre hareket edelim dedi. Biz de 10 günü bekleyeceğiz. Hala aynı olursa Özelden bir Hemotoloğa gideceğiz. İnşallah gerek kalmaz dua edin.

Herkese selamlar, ara ara okuyup yazamıyorum ne zamandır.

okuyunca nasıl üzüldüm,

crazy06 çok geçmiş olsun, 4 dişi çıktı hiç böyle ateş olmadı bizde. Ama umarım çabuk atlatacağı bir sebeptendir

ulasimiz içinizi ferah tutun ne olur, ne iyi ki bunları gecikmeden fark ettiniz, sebep her ne ise bulunacak ve hallolacak eminim

masal3487 size de çok geçmiş olsun. Düşmeden büyüyen bebek var mıdır? Hiç kendini üzme, kuzucuk da iyiymiş hem.
Bizim kız acayip hareketli, yanındayken bile zapedemiyorum. Hareketlerini de kısıtlamak istemiyorum. Geçen sandalyeye tırmanırken eli kaydı küt diye suratını vurdu suratını ahşap sandalye bacağına, ben de dibindeyim. Ağla ağla helak oldu ama şükür ki bir şeyi yok, dişi dudağını kanattı azıcık.
Allah beterinden korusun hepsini..

Bu arada 9 ay aşımızı olduk, hafif ateş yaptı ama dirençli değildi. 4-5 gün sonra döküntü olabilir, telaş etmeyin dedi hemşire.

crazy06 evet benim bildigim de dis atesi 38den yukari cikmiyor. 38 de calpol kullanimi gerektirmiyor. Bizim de 3 gun atesi oldu 5-6 saatte 1 Calpol verdim. Vermezsem 38.5e cikiyordu. 38.7leri bile gordum. Ben de dis sandim bata ama usutmus.

Rabbim sağlık sihhat versin inşallah bebeklerin kan sonuçları biz büyüklerden farklı çıkıyor,mesela kızımdan iki hafta büyük yeğenimin karaciğer enzimleri iki kat kadar yüksek çıkmıştı,doktor normal demiş,burda yüksek çıkanları başka bölüme sevk etmişler,yani bilemiyorum,inşallah duzelir on güne kadar.

Çok teşekkür ederim canım,düşe kalka buyuyecekler orasi kesin de yine de insan kendini çok kötü hissediyor.İhmal mi ettim diye.

Biz de bugün dokuzuncu ay asimizi olduk,şimdilik ateş yok,bakalım bu gece bana uyku da yok,kızın tepesinden ayrılmam artık.

Bizden çok eşlere noluyorsa
4. Aya kadar bende çok istiyordum ne olduysa 4. Aydan sonra oldu zaten çocuuma

Üç gündür perişan olduk anne baba olarak insanın evladının hasta olması ne kadar zormuş en çok da çaresiz olmak aciz olmak insanı yıpratıyor. Hala direnen ateşi var sonuçlarda hiç bir şey çıkmadı. Doktor hala 6.hastaliktan şüpheleniyor bakalım yarın ateş hafifler döküntü olursa haklı çıkacak.
Allah şifa versin tüm kuzulara, ebeveynlere de sağlık güç sabır anlayış dayanıklılık versin

inşallah bugün iyi olur. Geçen hafta aynı şekilde 3 gün ateşi vardı Luna'nın. Nsıl zor bir süreç biliyorum. Hayattaki hiçbir şeyin önemi kalmıyor bebeğinin sağlığından başka. Luna 3. gün iyileşti inşallah siz de iyileşeceksiniz. tüm iyi dileklerim sizinle.

Günaydın. Saç dökülmesinden bahsediyorduk ya hanımlar. dökülen saçların yerine bebek saçları çıktı. çok komik görünüyorum alnımı çevreleyen saç çizgimde minik dikilmiş saçlar. küçük çapta einstein gibiyim. sürekli ıslatıp indirmeye çalışıyorum, saç spreyi jöle falan kullanmak istemiyorum. tarayıp indiriyorum tarıyorum, sonra yine dikiliyolar. fgdfgdg

bir de reglim düzensiz. gerçi 2 kere regl oldum sadece. 28 günde bir olurdum 45 gün oldu aralarında. 3. kez olmam gerekiyor. bu sefer 50 gün falan oluyor hala yok. endişelenmiyorum çünkü yenidoğan gibi emziriyorum hala. ondandır diye düşünüyorum. bir de geçen hafta hasta olunca hep memedeydi. normal herhalde. Ama 1 yaşını geçince devam ederse doktora giderim artık.

babymall da kraft süt saklama poşetleri 30 lu 24 tl ye inmiş
gerçi benden başka işte süt sağan var mı bilmiyorum ama
hemen 3 paket sipariş ettim

Merhaba bugün tam 9 aylik olduk doktor anne sütüyle kilo alana obez demiyoruz dedi. 11900 su an. Boy 74. Sag ayagini direterek sürünüyor emekleme denirse. Yürümesi gec olabilir dedi. Aşılari artik yaptırmaya baslayalim diyor esim kararsizim. Ben bu yazı kucakta atlatir kışın zaten evde seneye yaptırırım diyordum. Ama şimdiden park bebesi oldu baya park istiyor parkta egleniyor filan. Nolur nolmaz yaptır diyen de bi tarafım var.

oyy tombul meleğim neden obez olsun yaa
az daha hareketlenince verecek o annesi
bizimkisi çok geç dönmüştü, işte geri dönmesi çok uzun zaman almıştı ama koltuklara tutunup kalkmayı öğrendiğinden beri asla durmuyor aslaaa ve o kadar hızlı bir şekilde gelişti ki her şey bir haftada oldu.
şu an asla yerde kendi kendine oynamıyor. Koltuk kenarından sehpaya tutunuyor hem de 30 40 cm aralıkları olmasına rağmen. 1 dk yalnız bırakamıyoruz ya yürüteçte bırakıp iş yapıyoruz ya da bebek arabasında.
biz 1 ay daha büyüğüz ama 24ünde 10 aylık olacağız. O nedenle senin bebiş de bak gör nasıl verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…