Merhaba canım ne kadar düşüktü? Sebebi anlaşıldı mı?ulasimiz geçmiş yaparken mesajlarını da gördüm,çok geçmiş olsun canım,bizimde netrofil düşüktü,doktor takip edelim dedi.İnsallah minnosun önemli bir şeyi yoktur,tedbir amaçlı yönlendirmiştir doktorunuz
Canim hiç bilmiyorum,biz kan tahlili iki kere verdik,doktora mesaj atıp sonuçları sormustuk,doktorun mesajı şuydu.Merhaba canım ne kadar düşüktü? Sebebi anlaşıldı mı?
Siz Hemotoloji bölumünde mi takip ettiriyorsunuz?
Çok sağol canım bizimki de 3 tahlilde hep düşük çıkıyor hem de bayağı düşük tabi diğer değerlerde dalgalı..Canim hiç bilmiyorum,biz kan tahlili iki kere verdik,doktora mesaj atıp sonuçları sormustuk,doktorun mesajı şuydu.
Netrofil değerimiz biraz düşük,bagisiklikla ilgili bir değer,geçici de olabilir takip edelim demişti.Baska değerler için yorum yapmamıştı.Hatta burda da yazmıştım değeri düşük olan var mı diye Şimdi sizin sonuçları görünce aklıma geldi.Biz iki kere baktirdik ikisinde de düşüktü bu değer ama diğer değerler sanırım normaldi,onlar hakkında yorum yapmamıştı doktor
İnşallah canim,ama böyle uzulecegine bir an önce götürun ki rahat edesin,bence önemli bir şey değildir.Doktorlar her şeyi onemsiyorlar.Benim kızım doğduğundan beri,kaç kere ultrason,kulak burun,göz doktoruna yönlendirildi.Hatta göz doktoru emin olamadi üniversite hastanesine gittik.Yanj tedbir amaçlı yönlendirme oluyor Allah'ın izniyle bir şey çıkmaz inşallah.Çok sağol canım bizimki de 3 tahlilde hep düşük çıkıyor hem de bayağı düşük tabi diğer değerlerde dalgalı..
Çok üzülüyorum inşallah toparlar kuzularımız kanla ilgili bir sorunları çıkmaz
Canım,bugün başka bir çocuk Doktoruna daha götürdük o 10 gün sonra kana tekrar bakalım ona göre hareket edelim dedi. Biz de 10 günü bekleyeceğiz. Hala aynı olursa Özelden bir Hemotoloğa gideceğiz. İnşallah gerek kalmaz dua edin.İnşallah canim,ama böyle uzulecegine bir an önce götürun ki rahat edesin,bence önemli bir şey değildir.Doktorlar her şeyi onemsiyorlar.Benim kızım doğduğundan beri,kaç kere ultrason,kulak burun,göz doktoruna yönlendirildi.Hatta göz doktoru emin olamadi üniversite hastanesine gittik.Yanj tedbir amaçlı yönlendirme oluyor Allah'ın izniyle bir şey çıkmaz inşallah.
Geçmiş olsun bizimde en son ateşimiz çıktığında üst iki diş birden patladı ama ateşi 39 oldu ve doktor diş o kadar ateş yapmaz dedi kan tahlilinde de bir şey çıkmadı 3 gün sürdü ateşi geçti
Rabbim sağlık sihhat versin inşallahCanım,bugün başka bir çocuk Doktoruna daha götürdük o 10 gün sonra kana tekrar bakalım ona göre hareket edelim dedi. Biz de 10 günü bekleyeceğiz. Hala aynı olursa Özelden bir Hemotoloğa gideceğiz. İnşallah gerek kalmaz dua edin.
Çok teşekkür ederim canım,düşe kalka buyuyecekler orasi kesin de yine de insan kendini çok kötü hissediyor.İhmal mi ettim diye.Herkese selamlar, ara ara okuyup yazamıyorum ne zamandır.
okuyunca nasıl üzüldüm,
crazy06 çok geçmiş olsun, 4 dişi çıktı hiç böyle ateş olmadı bizde. Ama umarım çabuk atlatacağı bir sebeptendir
ulasimiz içinizi ferah tutun ne olur, ne iyi ki bunları gecikmeden fark ettiniz, sebep her ne ise bulunacak ve hallolacak eminim
masal3487 size de çok geçmiş olsun. Düşmeden büyüyen bebek var mıdır? Hiç kendini üzme, kuzucuk da iyiymiş hem.
Bizim kız acayip hareketli, yanındayken bile zapedemiyorum. Hareketlerini de kısıtlamak istemiyorum. Geçen sandalyeye tırmanırken eli kaydı küt diye suratını vurdu suratını ahşap sandalye bacağına, ben de dibindeyim. Ağla ağla helak oldu ama şükür ki bir şeyi yok, dişi dudağını kanattı azıcık.
Allah beterinden korusun hepsini..
Bu arada 9 ay aşımızı olduk, hafif ateş yaptı ama dirençli değildi. 4-5 gün sonra döküntü olabilir, telaş etmeyin dedi hemşire.
Bizden çok eşlere noluyorsa4.aya kadar çok istekliydim 2. İçin ama son aylarda aman ha diyorum eşim bile istemiyor umut ile zor baş ediyorum tekrar başa sarmak benim için çok zor olur hamilelik muhteşem bir duygu olsada sezeryan ile doğum yaptım 2 yıl beklememi
söylemişti doktorumuz
inşallah bugün iyi olur. Geçen hafta aynı şekilde 3 gün ateşi vardı Luna'nın. Nsıl zor bir süreç biliyorum. Hayattaki hiçbir şeyin önemi kalmıyor bebeğinin sağlığından başka. Luna 3. gün iyileşti inşallah siz de iyileşeceksiniz. tüm iyi dileklerim sizinle.Üç gündür perişan olduk anne baba olarakinsanın evladının hasta olması ne kadar zormuş en çok da çaresiz olmak aciz olmak insanı yıpratıyor. Hala direnen ateşi var sonuçlarda hiç bir şey çıkmadı. Doktor hala 6.hastaliktan şüpheleniyor bakalım yarın ateş hafifler döküntü olursa haklı çıkacak.
Allah şifa versin tüm kuzulara, ebeveynlere de sağlık güç sabır anlayış dayanıklılık versin
Süt saklamak için değil de kemik suyu saklamak icin de kullanılır mı acabababymall da kraft süt saklama poşetleri 30 lu 24 tl ye inmiş
gerçi benden başka işte süt sağan var mı bilmiyorum ama
hemen 3 paket sipariş ettim
Süt saklamak için değil de kemik suyu saklamak icin de kullanılır mı acabaçok uygunmus.
Harika ben de sipariş vereyim hemenben kemik suyu saklamak için de kullanıyorum
Merhaba bugün tam 9 aylik olduk doktor anne sütüyle kilo alana obez demiyoruz dedi. 11900 su an. Boy 74. Sag ayagini direterek sürünüyor emekleme denirse. Yürümesi gec olabilir dedi. Aşılari artik yaptırmaya baslayalim diyor esim kararsizim. Ben bu yazı kucakta atlatir kışın zaten evde seneye yaptırırım diyordum. Ama şimdiden park bebesi oldu baya park istiyor parkta egleniyor filan. Nolur nolmaz yaptır diyen de bi tarafım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?