2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu yıkama işi bizde de dert oldu bebek küvetinde hiç olmuyor sürekli kalkmaya çalışıyor.. oturak gibi sandalye de otursun dedik asla olmuyor
Sanırım en son bizde kovadan su dökcez birimiz içerde

Kan değerlerimiz maalesef yine duzelmedi kizlar.İçim kan ağlıyor doktorumuz hemotolojiye yönlendirdi araştırılması için.
Değerlerimiz şöyle

Kan değerlerimiz maalesef yine duzelmedi kizlar.İçim kan ağlıyor doktorumuz hemotolojiye yönlendirdi araştırılması için.
Değerlerimiz şöyle
Eki Görüntüle 2851411
Kıyamam ben ona yaaa. Allah'ım tez zamanda şifalar versin. Özellikle sizin için dua edeceğim.
Doktorların bir oraya bir buraya yönlendirmesinden nefret ediyordum.
Rabbim sizede dayanma gücü versin.

ulasimiz ah kuzucuklar ya Allah şifa versin tüm hastalara. Bende sabahı iple çekiyorum nöbetleşe bekliyoruz başında calpol düşürüyor ateşi biraz 38 in üzerine çıkmadı ama ağlamasına huzursuzluğuna dayanmak zor. İnşallah diştir diyorum ama bu kadar da zorlamaz sanırım. Ilk dişi çıkarken ateş olmamıştı. Bomba gibi bitti 9.ay

Bizi kız yiyor 4 ana öğün 2 bazen 3 ara öğün yapıyor ama 9.ay kilodu 8.250 gr. Bana az gibi geldi doktor çok ideal dedi ama ne bileyim işte hani acaba yetemiyor muyum hissi var ya .....
Maşallah çok güzel yiyormuş. Bence hepimizde var bu his doğduklarından beri. Belki kendilerini anlatmaya başladıklarında bi nebze rahatlarız...

Aaaa bizim de damak şaklatma var acaba diş mi

Kucakta. Biri tutuyor diğeri su döküyor

Değerlerimiz şöyle

of canım yaaa inşallah bir an önce bulunur nedeni
ama erkenden fark etmiş oldun inşallah sıkıntılı bir durum olmaz
haber ver bize olur mu?

ben küvete koyuyorum, plastik küvetine
su dolduruyorum bi elimle tutarken diğeriyle döküyorum
annem de yıkıyor aynı şekilde.
tutun oğlum diyorum tutunuyor, iki eliyle yan taraflarına. hep zaten nedense bir küvette uslu
yanda da musluk açık oluyor kovaya dolarken suya elini uzatıyor bazen.
öyle alelacele yıkanıyoruz valla kan ter içinde kalıyorum ben ama. bir de eğilmekten belim kopuyor.

Bende küvette yıkıyorum, ama çok zorlanıyorum artık. Sürekli içinden çıkıyor atıyor kendini. Üstüm başım su içinde kalıyor.

Bizde küvete yıkanıyoruz zor oluyor büyüdukce oynamak istiyor biraz o yüzden ıslanıyorum tek yıkıyorum genelde banyoda duşa kabinimiz küçük orda yıkamak daha zor oluyor bı kaç kez kaka yaptiktan sonra ayakta tutarak yıkadım ama zorlanıyorum kısa yıkama için iyi ama banyo yaptırmak için küvete devam ediyoruz ben aslında balkona koymalik büyük bir havuz alamayi düşünüyorum yaz geliyor bayada güneşli oluyor balkon sıcak günlerde iyice su ile oynar bu gidişle bu yılda tatil hayal bize deniz gormeden büyüyecek oğlum

Küvet ve file kullanıyorduk ama imkansız hale gelmişti sürekli kalkmaya çalışıyordu zaten sırt üstü yatmaya bi gıcıklığı var
Sanırım 2 aydır bu oturakla yıkıyorum genelde kendim. Hareketli bir bebek çok zıpır. Oynasın diye kovayla önüne su çekiyorum oyuncaklarıyla oynarken banyosu bitmiş oluyor. Şap şap suya vuruyor genelde Önden açıldığı için çıkarmak oturtmak bir sorun olmuyor. Popo kısmını da bebeyi az kaldırıp yıkıyorum.

Değerlerimiz şöyle
Eki Görüntüle 2851411
Allah şifa versin. Başını kaçırdım, enfeksiyon mu vardı? Akyuvarlar yükselmiş. Antibiyotik vermiş olmalılar. Demir de düşük ama o çok değil. Toplanır. İnşallah tez zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz, dualarımız sizinle...​

Değerlerimiz şöyle
Eki Görüntüle 2851411
canım içini ferah tut düzelir inşallah tez zamanda, dualarımız seninle ve sizinle...

çok aşırı uçurum yok referans değerleri arasında eminimki toparlar ama çok tez zamanda olsun ki endişeler artmasın...

2. Dişimiz de gösterdi kendini huysuzluk biraz azaldı. Ama hala ara sıra sinirleniyor. Bu arada içi sulu diş kaşıyıcıların çok faydasını gördüm. Buzdolabında soğutup veriyorum. Biraz rahatlıyor. Yoksa eline ne geçerse ağzına sokup kaşımaya çalışıyor.

Merhaba kızlar,uzun zamandır yazmıyordum ama yazılanları takip ediyorum.Benim kız bazadan düştü halı da yoktu yerde,hastaneye goturduk 24 saat takip edin dediler,nasıl gececj zaman.

Ben nasıl bir anneyim nasıl böyle bir hata yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…