Kan değerlerimiz maalesef yine duzelmedi kizlar.İçim kan ağlıyor doktorumuz hemotolojiye yönlendirdi araştırılması için.valla ben kızla her gün giremez oldum sürekli ama sürekli ayakta durmak istiyor ya da üzerime yapışık duruyor :)
tabi bir de şu ek gıda mevzusu beni çok yordu yıldım artık...
akşam yemeğini ben yemeği sevmem zaten her gün ne yese derdi tüketti beni
@Mirune canım çok geçmiş olsun, kuma basmış ne güzel mis, bende çok istiyorum gidelim bir yerlere bakalım bu sene tatil nasıl olacak...
ulasimiz çok geçmiş olsun nasıl oldu, geriye dönük hep okuyorum ama bağlantı gidiyor araya günler girince kusura bakma lütfen...
Kıyamam ben ona yaaa. Allah'ım tez zamanda şifalar versin. Özellikle sizin için dua edeceğim.Kan değerlerimiz maalesef yine duzelmedi kizlar.İçim kan ağlıyor doktorumuz hemotolojiye yönlendirdi araştırılması için.
Değerlerimiz şöyle
Eki Görüntüle 2851411
Maşallah çok güzel yiyormuş. Bence hepimizde var bu his doğduklarından beri. Belki kendilerini anlatmaya başladıklarında bi nebze rahatlarız...Bizi kız yiyor 4 ana öğün 2 bazen 3 ara öğün yapıyor ama 9.ay kilodu 8.250 gr. Bana az gibi geldi doktor çok ideal dedi ama ne bileyim işte hani acaba yetemiyor muyum hissi var ya .....
Aaaa bizim de damak şaklatma var acaba diş miÇok komik yabelirli dönemler böyle şeyleri yapıyorlar sonra bırakıyorlar. Bizimki diş döneminde dilini damağına şaklatıyor şlap şlap ses çıkarıyor yemeği de sevmediği ya da doyduğu zaman püskürtüyor. Ama sütü hiç püskürtmedi. Hele anne sütünü, bulmuş bir de püskürtecek mi peh bi daha vermem
Kucakta. Biri tutuyor diğeri su döküyorkızlar nasıl banyo yaptırıyorsunuz bebişe ? biz şimdiye kadar hep şu linkteki gibi küvet ve file kullanıyorduk
Babyjem Köpüklü Desenli Bebek Banyo Filesi
Özellikleri: Bebeğinizin banyo küvetine kenarlarındaki plastik aparatlar sayesinde rahatça takabilirsiniz. Yumuşak dolgulu yapısı sayesinde bebeğiniz konforlu bir banyo yaparken, onu üşütmez. Aynı zamanda banyonuzdaki büyük küvetin içine yatırarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz. İçindeki boncuk...www.e-bebek.com
ama artık bunda olmuyor, hep saga sola dönüyor, çıkmak istiyor falan.
sonra şunu alıp deneyelim dedik
baby plus Bebek Pratik Yıkama Seti
Özellikleri: Kaymayı engelleyici özel yapışkan vantuzlar Rahat oturma ve yüksek hareket alanı Ergonomik dizayn Çıngıraklı toplar Kanserojen madde içermeyen çocuk sağlığına uygun madde Ürün ölçüsü: Genişlik: 33,5 cm. Derinlik: 39 cm. Yükseklik: 24,5 cm. Kullanım yaşı: 6-15 ay Maks. Taşıma...www.e-bebek.com
bunda da hiç rahat etmedi, oturtması bir dert, yıkadıktan sonra çıkartması bir dert. ayrıca kalçasını da düzgün yıkayamıyorum.
siz nasıl yaptırıyorsunuz banyoyu ?
Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede atlatırKan değerlerimiz maalesef yine duzelmedi kizlar.İçim kan ağlıyor doktorumuz hemotolojiye yönlendirdi araştırılması için.
Değerlerimiz şöyle
Eki Görüntüle 2851411
Kan değerlerimiz maalesef yine duzelmedi kizlar.İçim kan ağlıyor doktorumuz hemotolojiye yönlendirdi araştırılması için.
Değerlerimiz şöyle
Bizde küveteben küvete koyuyorum, plastik küvetine
su dolduruyorum bi elimle tutarken diğeriyle döküyorum
annem de yıkıyor aynı şekilde.
tutun oğlum diyorum tutunuyor, iki eliyle yan taraflarına. hep zaten nedense bir küvette uslu
yanda da musluk açık oluyor kovaya dolarken suya elini uzatıyor bazen.
öyle alelacele yıkanıyoruz valla kan ter içinde kalıyorum ben ama. bir de eğilmekten belim kopuyor.
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce değerliri düzelirKan değerlerimiz maalesef yine duzelmedi kizlar.İçim kan ağlıyor doktorumuz hemotolojiye yönlendirdi araştırılması için.
Değerlerimiz şöyle
Eki Görüntüle 2851411
Büyük ihtimalAaaa bizim de damak şaklatma var acaba diş mi
Küvet ve file kullanıyorduk ama imkansız hale gelmişti sürekli kalkmaya çalışıyordu zaten sırt üstü yatmaya bi gıcıklığı varkızlar nasıl banyo yaptırıyorsunuz bebişe ? biz şimdiye kadar hep şu linkteki gibi küvet ve file kullanıyorduk
Babyjem Köpüklü Desenli Bebek Banyo Filesi
Özellikleri: Bebeğinizin banyo küvetine kenarlarındaki plastik aparatlar sayesinde rahatça takabilirsiniz. Yumuşak dolgulu yapısı sayesinde bebeğiniz konforlu bir banyo yaparken, onu üşütmez. Aynı zamanda banyonuzdaki büyük küvetin içine yatırarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz. İçindeki boncuk...www.e-bebek.com
ama artık bunda olmuyor, hep saga sola dönüyor, çıkmak istiyor falan.
sonra şunu alıp deneyelim dedik
baby plus Bebek Pratik Yıkama Seti
Özellikleri: Kaymayı engelleyici özel yapışkan vantuzlar Rahat oturma ve yüksek hareket alanı Ergonomik dizayn Çıngıraklı toplar Kanserojen madde içermeyen çocuk sağlığına uygun madde Ürün ölçüsü: Genişlik: 33,5 cm. Derinlik: 39 cm. Yükseklik: 24,5 cm. Kullanım yaşı: 6-15 ay Maks. Taşıma...www.e-bebek.com
bunda da hiç rahat etmedi, oturtması bir dert, yıkadıktan sonra çıkartması bir dert. ayrıca kalçasını da düzgün yıkayamıyorum.
siz nasıl yaptırıyorsunuz banyoyu ?
Kan değerlerimiz maalesef yine duzelmedi kizlar.İçim kan ağlıyor doktorumuz hemotolojiye yönlendirdi araştırılması için.
Değerlerimiz şöyle
Eki Görüntüle 2851411
canım içini ferah tut düzelir inşallah tez zamanda, dualarımız seninle ve sizinle...Kan değerlerimiz maalesef yine duzelmedi kizlar.İçim kan ağlıyor doktorumuz hemotolojiye yönlendirdi araştırılması için.
Değerlerimiz şöyle
Eki Görüntüle 2851411
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?