Biz yurutec aldik 2 gun once. Gec mi kaldik acaba? 9 ay 11 gunluk. Kac aya kadar kullanabilir? Gerci kullanamiyor oylece duruyor icinde. Zipzipaalistigindan herhalde gidebilecegini dusunmuyor zipliyor icinde.oyy tombul meleğim neden obez olsun yaa
az daha hareketlenince verecek o annesi
bizimkisi çok geç dönmüştü, işte geri dönmesi çok uzun zaman almıştı ama koltuklara tutunup kalkmayı öğrendiğinden beri asla durmuyor aslaaa ve o kadar hızlı bir şekilde gelişti ki her şey bir haftada oldu.
şu an asla yerde kendi kendine oynamıyor. Koltuk kenarından sehpaya tutunuyor hem de 30 40 cm aralıkları olmasına rağmen. 1 dk yalnız bırakamıyoruz ya yürüteçte bırakıp iş yapıyoruz ya da bebek arabasında.
biz 1 ay daha büyüğüz ama 24ünde 10 aylık olacağız. O nedenle senin bebiş de bak gör nasıl verecek.
Biz yurutec aldik 2 gun once. Gec mi kaldik acaba? 9 ay 11 gunluk. Kac aya kadar kullanabilir? Gerci kullanamiyor oylece duruyor icinde. Zipzipaalistigindan herhalde gidebilecegini dusunmuyor zipliyor icinde.
Çok teşekkür ederim yaşayan daha iyi anlar tabi. Çok şükür dün ateşi olmadı hiç keyfi de yerine geldo. Bu sabah döküntüleri başladı 6.hastalık geçiriyoruz. 3 gün ateş diyince bir çırpıda çıkıyor ağızdan da dediğin gibi hiç bir şeyin anlamı önemi kalmıyor.inşallah bugün iyi olur. Geçen hafta aynı şekilde 3 gün ateşi vardı Luna'nın. Nsıl zor bir süreç biliyorum. Hayattaki hiçbir şeyin önemi kalmıyor bebeğinin sağlığından başka. Luna 3. gün iyileşti inşallah siz de iyileşeceksiniz. tüm iyi dileklerim sizinle.
Çok teşekkür ederim yaşayan daha iyi anlar tabi. Çok şükür dün ateşi olmadı hiç keyfi de yerine geldo. Bu sabah döküntüleri başladı 6.hastalık geçiriyoruz. 3 gün ateş diyince bir çırpıda çıkıyor ağızdan da dediğin gibi hiç bir şeyin anlamı önemi kalmıyor.
Teşekkür ederim canım. Doktorumuz da 3 5 güne döküntüler geçer dedi zaten döküntü olması hastalığın geçtiği anlamına geliyormuş. Anlamadığım viral bir enfeksiyon bu nereden kaptı çocuk kreş hastalığı fln diyorlar neyse ki atlattık ateşli günleri.aaa canım çok geçmiş olsun yaa
3 gün ateş tabi ki çok tedirgin eder etmez mi?
allah beterinden saklasın kendi kendine geçer demiş kaynaklar doktor da öyle mi dedi?
Çok geçmiş olsun bu dönem çok var ateşlenen bebek nedense koronada olunca aklımıza hemen o geliyo değilsinizdir inşallah,bence hava değişiminden böyle oluyo bebelerDun gece sabaha kadar ateş ile mücadele ettik duş aldırdik 2 kere sonra sabaha karşı ıslak bez ile ateşini düşürdum memede sürekli emmek istedi derin uykuya dalamadi sabah carpol verdim yine huysuz ilk defa bu kadar zor bir gece yaşadik annemlerdeydim o yüzden ateş ölçeri de almadım yanıma ( bir daha bebek bakım çantasından çıkarmayacagim nerede hasta olacağı belli değil ) ama ciddi ateşi vardi 38 i geçmistir yanında uyurken elinin sicakligi ile bile anlaşılırdi belkide sabaha kadar uyumadım çok şükür şimdi ateş yok ama çok huysuz korona dan korkuyorum umarım korona degilizdirakşama kadar devam ederse acile götüreceğiz
Ya ben ateşten çok korkarım biz hemen götürmüştük önce covid şüphesi ile yaklaştı ama ne bizde ne de oğlumda ateş dışı bir şey yoktu. Tahliller de temiz çıkınca 6.hastalık olabilir ateşi gözlemleyin 3 4 güne geçecek demişti. Dediği gibi de oldu. Bugün döküntüler var vücudunda. Insallah ciddi bir şey değildir sizinki de Allah yardımcınız olsun çok zor ateşli olması birde ateşin etkisiyle huzursuz olmaları. Calpol içiremedik fitil işe yaradı 38.5 oldu en fazla.Dun gece sabaha kadar ateş ile mücadele ettik duş aldırdik 2 kere sonra sabaha karşı ıslak bez ile ateşini düşürdum memede sürekli emmek istedi derin uykuya dalamadi sabah carpol verdim yine huysuz ilk defa bu kadar zor bir gece yaşadik annemlerdeydim o yüzden ateş ölçeri de almadım yanıma ( bir daha bebek bakım çantasından çıkarmayacagim nerede hasta olacağı belli değil ) ama ciddi ateşi vardi 38 i geçmistir yanında uyurken elinin sicakligi ile bile anlaşılırdi belkide sabaha kadar uyumadım çok şükür şimdi ateş yok ama çok huysuz korona dan korkuyorum umarım korona degilizdirakşama kadar devam ederse acile götüreceğiz
bizim de 3 . gün sonunda sırtında başında kızarıklıklar çıktı, 6. hastalık sandım ama isilik de gibiydi. Doktor baktı içtiği öksürük şurubu yapmıştır hangi akla hizmet vermişler bırakın onu dedi, bırakınca geçti. belki de öyle denk geldi. ben hala 6. hastalık olmuş olabileceğinden şüpheleniyorum ama kızarıklıklar bir gün durdu, 2. gün geçmişti tamamen. umarım sizinkiler de bir an önce iyileşir. hiç ama hiiiç hasta olmasınlar. hiçbir bebek çocuk hasta olmasın.Çok teşekkür ederim yaşayan daha iyi anlar tabi. Çok şükür dün ateşi olmadı hiç keyfi de yerine geldo. Bu sabah döküntüleri başladı 6.hastalık geçiriyoruz. 3 gün ateş diyince bir çırpıda çıkıyor ağızdan da dediğin gibi hiç bir şeyin anlamı önemi kalmıyor.
çektiriyoruz ama işte sürüklüyo ayaklarını. kollarından tutunca pıt pıt yürüyor oysaki. hep ayakta olmak yürümek istiyor. çok mutlu olur yürüteçe diye düşünmüştüm. alışır inşallah.yok geç kalma diye bir durum yoktur bence, zaten hiçbir doktor da önermiyor ama allah biliyor ya ben çoook rahat ettim yürüteçte.
bir de nasıl ayarlamışlarsa asla dolapları falan açamıyor bir de eşikten asla geçmiyor. sanırım emniyet mekanizması olarak merdivenlerden düşmesin diye öyle tasarlamışlar. gerçi bizde nerdeeee merdiven :) neyse
ben şunu fark ettim biz çok erken başladık yürütece ve çabuk adapte oldu yürümeye, böyle çekin birazcık o yürüyerek gelir zaten, öyle öyle alışır içinde yürümeye... sonra da durmaz zaten : )))))
bizimki de mesela zıplamak nedir bilmiyor .)
Yok ya obez degil ben cok fit bile görüyorum her goren tosbik diyor doktor da ben sormadan dedi zatenoyy tombul meleğim neden obez olsun yaa
az daha hareketlenince verecek o annesi
bizimkisi çok geç dönmüştü, işte geri dönmesi çok uzun zaman almıştı ama koltuklara tutunup kalkmayı öğrendiğinden beri asla durmuyor aslaaa ve o kadar hızlı bir şekilde gelişti ki her şey bir haftada oldu.
şu an asla yerde kendi kendine oynamıyor. Koltuk kenarından sehpaya tutunuyor hem de 30 40 cm aralıkları olmasına rağmen. 1 dk yalnız bırakamıyoruz ya yürüteçte bırakıp iş yapıyoruz ya da bebek arabasında.
biz 1 ay daha büyüğüz ama 24ünde 10 aylık olacağız. O nedenle senin bebiş de bak gör nasıl verecek.
Yok ya obez degil ben cok fit bile görüyorum her goren tosbik diyor doktor da ben sormadan dedi zatenneresi kilolu ya filan diyorum esim de biz yakindan gormeye alistik ondan normal geliyor diyor. Farkındalığımin sıfırlıgi bence de sorun olacak bisi yok son donemde gobegi topac gibi oldu o biraz aklima takiliyordu ama kardeşim de oyleydi iri oldu baya simdi fit bir delikanlı 2 metre. Genetik heralde. Hareketlenince verir mi bilmiyorum ama tutunup kalkma filan yok bizde. Ellerini tutturuyorum kendini tartmayi öğretiyorum bir iki gundur bakalim kesfedecek ama ugrasasim da yok son gunlerde ben de hep bi yatış modundayim. Bahar vurdu.
Genel olarak sorayim ne gibi oyunlar oynuyorsunuz nasil vakit geciriyorsunuz su sıra
Bende kararsız kalmıştım ama yaptırdım. Dedim ne olur ne olmaz riske atmayayım çünkü çoğu kişi aşı yapmıyor , istemesende parkta sahilde tanımadığın birçok çocukla karşılaşıyorMerhaba bugün tam 9 aylik olduk doktor anne sütüyle kilo alana obez demiyoruz dedi. 11900 su an. Boy 74. Sag ayagini direterek sürünüyor emekleme denirse. Yürümesi gec olabilir dedi. Aşılari artik yaptırmaya baslayalim diyor esim kararsizim. Ben bu yazı kucakta atlatir kışın zaten evde seneye yaptırırım diyordum. Ama şimdiden park bebesi oldu baya park istiyor parkta egleniyor filan. Nolur nolmaz yaptır diyen de bi tarafım var.
Bizde hiç tıkırtı yok. Bir anda başlayacak galiba henüz bir güncelleme gelmediBu arada otururken yatma yatarken oturma olaylari nasıl sizlerde.
Zıpzıptan kasıt trambolin mi?Biz yurutec aldik 2 gun once. Gec mi kaldik acaba? 9 ay 11 gunluk. Kac aya kadar kullanabilir? Gerci kullanamiyor oylece duruyor icinde. Zipzipaalistigindan herhalde gidebilecegini dusunmuyor zipliyor icinde.
Geçmiş olsunDun gece sabaha kadar ateş ile mücadele ettik duş aldırdik 2 kere sonra sabaha karşı ıslak bez ile ateşini düşürdum memede sürekli emmek istedi derin uykuya dalamadi sabah carpol verdim yine huysuz ilk defa bu kadar zor bir gece yaşadik annemlerdeydim o yüzden ateş ölçeri de almadım yanıma ( bir daha bebek bakım çantasından çıkarmayacagim nerede hasta olacağı belli değil ) ama ciddi ateşi vardi 38 i geçmistir yanında uyurken elinin sicakligi ile bile anlaşılırdi belkide sabaha kadar uyumadım çok şükür şimdi ateş yok ama çok huysuz korona dan korkuyorum umarım korona degilizdirakşama kadar devam ederse acile götüreceğiz
Hayiiir. O degil tabi ki. Jumperoo hani yurutec gibi ama kipirdamayan cinsinden. Sadece durdugu yerde durup zıplayabiliyor. Turkcesini hatirlamiyorum zipzip degil miydi emin degilim.Zıpzıptan kasıt trambolin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?