2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar niye herkes kuvette yıkıyor ve herkes mutsuz Allah iyi etsin 1 ayliktan beri o kadar kolay yıkıyorum ki buraya da yazmistim. Banyo batmiyor kuvetten suyu bosaltma derdi olmuyor. Ve cok kolay. Dusa kabine gir pazardan aldığın oturagi koy ustune otur al bebeyi kucagina kendini de yika bebisi de. Cik havluya sar odaya gec bitti gitti

Çok geçmiş olsun, umarım kötü bir şey olmamıştır hareketlenmiş miydi? Emekliyor muydu? Bizimki daha hareketlenmedi ama korkulu rüyam resmen

Merhaba kızlar

Uzun zamandır giremiyorum bende. Malum iki çocukla duşa bile zor giriyorum. Geçmişi biraz okudumda genel olarak herkesin ortak derdi kilo almaması. Biz de de tam tersi tosuncuk azda yese çokta yese kilo alıyor. Öğünleri az veriyorum.Emeklemesini yada yürümesini bekleyecek sanırım zayıflaması için.Bazende diyorum zayıflayınca arayacaksın bu hallerini. Sütümü sağarak veriyordum ama 9.aya kadar idare etti kesildi artık 2- 3 gündür tamemen devam sütüne döndüm. Bunada şükür gönül isterdi 1 yaşına kadar alsın ama kısmetten öte yol yok. Devam sütünüde sabah öğle akşam birde gece içiyor. Oda 100-120 cc anca. En kötü 500 cc ye tamamlamaya çalışıyorum. Kısacası kilo olayı bana göre bebeğin bünyesi ve aile genetiği ile alakalı. Benim 2 kızımda babasına çekmiş kilo bakımından. Büyük kızım 3.5 yaşına kadar etli butluydu.Şimdi ise filinta gibi maşallah Kısaca kilo alsa ayrı dert, almasa ayrı dert. Çok şükür hareketli bir bebek. Geri geri emekliyor, sırt üstü bez değiştirirken hop dönüp geri geri gidip otururtuyor kendini. Mama, aba, del, Ba Ba diyor. 1 tane bile dişimiz çıkmadıGece uykuları felaket. Sürekli mıkır mıkır. Bir İlk uykuya geçince 2 saat belki iyi uyur sonrası sürekli vık vık.Gündüz uykusu en fazla 30 dk. Az uyuduğu için sürekli uyumak istiyor ama ısrarla 30 dkyı geçmiyor. Zoru neyse. Bizde durumlar bu şekilde.
Bu arada ulasimiz canım çok geçmiş olsun. İçini ferah tut Allahın izniyle birşey çıkmayacaktır. Allahım korusun bütün yavrularımızı.Bizde 10.ayda gidicez doktora sanırım tahliller o zaman yapılacak. 8.ayda idrar ve kültüre bakılmıştı. Sağlıkları sıhatleri yerlerinde olsun ister zayıf ister kilolu olsun. Allaha emanet hepsi

Son düzenleme:
Geçmiş olsun bizimde en son ateşimiz çıktığında üst iki diş birden patladı ama ateşi 39 oldu ve doktor diş o kadar ateş yapmaz dedi kan tahlilinde de bir şey çıkmadı 3 gün sürdü ateşi geçti

E Emsn teşekkür ederim. Bugün hastaneye gittik doktor kan tahlili istedi 9.ayda yapılacaktı zaten hemde ateşten dolayı enfeksiyondan şüphelendi. Kan alındı idrar tahlili yapıldı çok şükür sonuçlar temiz. Viral enfeksiyon olabilir 3 4 gün süren ateş sonrası vücutta döküntü olursa 6.hastalık olabilir dedi. Şu an ateşi kontrol ediyoruz max 38.6 oldu diş bu kadar ateş yapmaz dedi inşallah bir an önce iyileşir kuzum.

Bizim doktor da 6. Hastalık olabilir dedi kanda bir şey çıkmayınca ama 3 günün sonunda ateş bitince vicutta kızarıklık olur dedi bizde öyle bir şey olmadı ateşin bitmesiyle üst iki diş patladı

benimki şimdiden 2 yaş sendromuna girdi sanırım
gıcıklık, aksilik, huysuzluk hat safhada
öğlen annemle dışarı çıkmışlar eve geldiklerinde kadının kucağından inmemiş
bıraktığı an basmış çığlığı ki beni görüntülü aradıklarında da öyleydi.

Çok geçmiş olsun, umarım kötü bir şey olmamıştır hareketlenmiş miydi? Emekliyor muydu? Bizimki daha hareketlenmedi ama korkulu rüyam resmen
Aman dikkat edin,bizimki yeni yeni emekliyordu,öyle çok hareketli de değildi yani,sağına soluna yastiklar koymuştuk bir şekilde emekleyip ilerlemiş,olmaz demeyin yani

Çok çok geçmiş olsun ama kötü anneyim diye yargılamayın lürfen. Tüm gün bebekle olmak bile insanı biraz aptallaşıyor onlar gibi tüm gün enerjik olamıyoruz malesef bide gece uyumayan bebekse üstelik çoğumuzın başına geldi düşmeler

Rheaa Ankee crazy06 amadeusdegilsalieri Dilko Feline ulasimiz perirem A April wind esmeralda5 ve diğer arkadaşlarım her birinize çok teşekkür ederim tekrardan. Umarım iyisinizdir. Bebişleriniz de iyidir inşallah. Denizde mi üşüttüm bir alerjisi mi var bilmiyorum ama yine burnu tıkandı. 4 gün önce iyileşmişti. Niye böyle oluyor anlamıyorum. Burada dört bir yanda inşaat tadilat var, ister istemez eve de toz giriyor. Belki de alerjisi var. Dün akşam da tohum almak için çiçekçiye gitmiştim orada hapşırmıştı akşamında burnu tıkandı. Belki de polen alerjisi. Alerji mi üşütüyor mu bilmiyorum ama umarım kronik olmaz. Çok zorlanıyor böyle, o zorlanınca haliyle biz de zorlanıyoruz. çok üzülüyor insan tadı kaçıyor. Allah bebeklerimizin her birine, dünyadaki tüm bebeklere sağlık versin. ulasimiz çok çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşir.

Son düzenleme:
lütfen böyle düşünme. Luna da yataktan düşmüştü. bizde de halı yok, fayans yerler. çok şükür bir şey olmadı. sizin de hiçbir şeyiniz olmayacak inşallah. Her an herkesin basina gelebilecek turde bir kaza.

Ben tamamen vazgectim

Geçmiş olsun canım öyle düşünme iyi bir annesin ki bebeğini canı yandı diye vicdan azabı çekiyorsun bizimki de düşmüştü çok ağlamıştım çok şükür bir şey olmadı inşallah sizinde bir şey i yoktur

Biz en başından beri küvette yıkıyoruz 6. Aydan itibaren filesiz yıkıyorum. Suyu seviyor sadece kafasına dökünce başını yukarı kaldırıyor hafif su yutar gibi olunca tedirgin oluyor. Onun dışında sorun yok

4.aya kadar çok istekliydim 2. İçin ama son aylarda aman ha diyorum eşim bile istemiyor umut ile zor baş ediyorum tekrar başa sarmak benim için çok zor olur hamilelik muhteşem bir duygu olsada sezeryan ile doğum yaptım 2 yıl beklememi
söylemişti doktorumuz

Dişi kışın çıkarmanın avantajı sanırım serin olması, yazın birde ortam sıcaklığı ekleniyor derken çok zor geçiriyorlar. Bİzimde kafa sıcaklığı hep 37,1 falandı. Hala bile kafası hep sıcak oluyor artık ölçmeyi bıraktım. Ayrıca da acayip terliyor, emerken ya da sevdiği bir şey varsa heyecanlanınca çok terliyor. Genelde terlermiş bebekler bakalım bu da geçici bir durum.

Çok teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun,Allah bir daha o korkuyu ve daha kötülerin yaşatmasın,bebelerimizi rabbim tum kötülük ve musibetler den korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…