Çok geçmiş olsun, umarım kötü bir şey olmamıştırMerhaba kızlar,uzun zamandır yazmıyordum ama yazılanları takip ediyorum.Benim kız bazadan düştühalı da yoktu yerde,hastaneye goturduk 24 saat takip edin dediler,nasıl gececj zaman.
Ben nasıl bir anneyim nasıl böyle bir hata yaptım
Geçmiş olsun bizimde en son ateşimiz çıktığında üst iki diş birden patladı ama ateşi 39 oldu ve doktor diş o kadar ateş yapmaz dedi kan tahlilinde de bir şey çıkmadı 3 gün sürdü ateşi geçtiIlk dişimiz çıkalı oldu baya hiç ateş olmamıştı dün geceden beri hafif ateşi var ikinci diş mi acaba diye düşündük 37 buçukla 38 arası geziyor doktor bugün calpol verin geçmezse yarın görüşelim dedi. Diş çıkarırken ateşlenen bebeklerin ateşi ne kadar sürdü var mı ateş yaşayan? Umarım başka birşeyi yoktur minik kuşumunarada keyfi gelir gibi oluyor arada mız mız, calpolden de nefret ediyor zorla iciriyoruz.
Bizim doktor da 6. Hastalık olabilir dedi kanda bir şey çıkmayınca ama 3 günün sonunda ateş bitince vicutta kızarıklık olur dedi bizde öyle bir şey olmadı ateşin bitmesiyle üst iki diş patladıE Emsn teşekkür ederim. Bugün hastaneye gittik doktor kan tahlili istedi 9.ayda yapılacaktı zaten hemde ateşten dolayı enfeksiyondan şüphelendi. Kan alındı idrar tahlili yapıldı çok şükür sonuçlar temiz. Viral enfeksiyon olabilir 3 4 gün süren ateş sonrası vücutta döküntü olursa 6.hastalık olabilir dedi. Şu an ateşi kontrol ediyoruz max 38.6 oldu diş bu kadar ateş yapmaz dedi inşallah bir an önce iyileşir kuzum.
Öyle olacak galiba. Dertlerini anlatsalar rahatlayacağız bir nebzeMaşallah çok güzel yiyormuş. Bence hepimizde var bu his doğduklarından beri. Belki kendilerini anlatmaya başladıklarında bi nebze rahatlarız...
Aman dikkat edin,bizimki yeni yeni emekliyordu,öyle çok hareketli de değildi yani,sağına soluna yastiklar koymuştuk bir şekilde emekleyip ilerlemiş,olmaz demeyin yaniÇok geçmiş olsun, umarım kötü bir şey olmamıştırhareketlenmiş miydi? Emekliyor muydu? Bizimki daha hareketlenmedi ama korkulu rüyam resmen
Çok çok geçmiş olsun ama kötü anneyim diye yargılamayın lürfen. Tüm gün bebekle olmak bile insanı biraz aptallaşıyor onlar gibi tüm gün enerjik olamıyoruz malesef bide gece uyumayan bebekse üstelik çoğumuzın başına geldi düşmelerMerhaba kızlar,uzun zamandır yazmıyordum ama yazılanları takip ediyorum.Benim kız bazadan düştühalı da yoktu yerde,hastaneye goturduk 24 saat takip edin dediler,nasıl gececj zaman.
lütfen böyle düşünme. Luna da yataktan düşmüştü. bizde de halı yok, fayans yerler. çok şükür bir şey olmadı. sizin de hiçbir şeyiniz olmayacak inşallah. Her an herkesin basina gelebilecek turde bir kaza.Merhaba kızlar,uzun zamandır yazmıyordum ama yazılanları takip ediyorum.Benim kız bazadan düştühalı da yoktu yerde,hastaneye goturduk 24 saat takip edin dediler,nasıl gececj zaman.
Ben tamamen vazgectimYalnız peşpeşe bebeleri yap diyenler çok haklıymış zaman geçtikçe açıkçası bir daha başa sarmayı düşünemiyorum. Düşünen varsa yapıştırsın bebeyi bence geç kalmadanBenim eşim şuanlık istemiyor, zorlandığımı gördüğünden Bense başa sarsam daha da kötü olacağını düşünüyorum
Geçmiş olsun canım öyle düşünme iyi bir annesin ki bebeğini canı yandı diye vicdan azabı çekiyorsun bizimki de düşmüştü çok ağlamıştım çok şükür bir şey olmadı inşallah sizinde bir şey i yokturMerhaba kızlar,uzun zamandır yazmıyordum ama yazılanları takip ediyorum.Benim kız bazadan düştühalı da yoktu yerde,hastaneye goturduk 24 saat takip edin dediler,nasıl gececj zaman.
Biz en başından beri küvette yıkıyoruz 6. Aydan itibaren filesiz yıkıyorum. Suyu seviyor sadece kafasına dökünce başını yukarı kaldırıyor hafif su yutar gibi olunca tedirgin oluyor. Onun dışında sorun yokKizlar niye herkes kuvette yıkıyor ve herkes mutsuzAllah iyi etsin 1 ayliktan beri o kadar kolay yıkıyorum ki buraya da yazmistim. Banyo batmiyor kuvetten suyu bosaltma derdi olmuyor. Ve cok kolay. Dusa kabine gir pazardan aldığın oturagi koy ustune otur al bebeyi kucagina kendini de yika bebisi de. Cik havluya sar odaya gec bitti gitti
4.aya kadar çok istekliydim 2. İçin ama son aylarda aman ha diyorum eşim bile istemiyor umut ile zor baş ediyorum tekrar başa sarmak benim için çok zor olur hamilelik muhteşem bir duygu olsada sezeryan ile doğum yaptım 2 yıl beklememiYalnız peşpeşe bebeleri yap diyenler çok haklıymış zaman geçtikçe açıkçası bir daha başa sarmayı düşünemiyorum. Düşünen varsa yapıştırsın bebeyi bence geç kalmadanBenim eşim şuanlık istemiyor, zorlandığımı gördüğünden Bense başa sarsam daha da kötü olacağını düşünüyorum
Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce düzelir, sağlığına kavuşurKan değerlerimiz maalesef yine duzelmedi kizlar.İçim kan ağlıyor doktorumuz hemotolojiye yönlendirdi araştırılması için.
Değerlerimiz şöyle
Eki Görüntüle 2851411
Dişi kışın çıkarmanın avantajı sanırım serin olması, yazın birde ortam sıcaklığı ekleniyor derken çok zor geçiriyorlar. Bİzimde kafa sıcaklığı hep 37,1 falandı. Hala bile kafası hep sıcak oluyor artık ölçmeyi bıraktım. Ayrıca da acayip terliyor, emerken ya da sevdiği bir şey varsa heyecanlanınca çok terliyor. Genelde terlermiş bebekler bakalım bu da geçici bir durum.ulasimiz ah kuzucuklar ya Allah şifa versin tüm hastalara. Bende sabahı iple çekiyorum nöbetleşe bekliyoruz başında calpol düşürüyor ateşi biraz 38 in üzerine çıkmadı ama ağlamasına huzursuzluğuna dayanmak zor. İnşallah diştir diyorum ama bu kadar da zorlamaz sanırım. Ilk dişi çıkarken ateş olmamıştı. Bomba gibi bitti 9.ay
Çok teşekkür ederim,Geçmiş olsun canım öyle düşünme iyi bir annesin ki bebeğini canı yandı diye vicdan azabı çekiyorsun bizimki de düşmüştü çok ağlamıştım çok şükür bir şey olmadı inşallah sizinde bir şey i yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?