- 16 Nisan 2015
- 612
- 738
- 103
Bizimkide ayakta durabiliyor bir yere tutunarak ama o kadar, yürüme yok daha. Ama çok hevesliTamamen bağımsız yürümüyor bizimki ama bir kaç gündür tek elinden tuttuğumuzda birkaç adım atabiliyor.
Bizimkinin de yemesi azaldı. Birde daha kötüsü püskirtmeyi ögrendi, agzına alıyor ve geri püskirterek dışarı çıkartıtorKızlar bizimkinin iştahı iyice kapandı sadece çorbaları güzel yiyor. Sabah kahvaltısını ve akşam öğünlerini birkaç kaşık yiyip bırakıyor. Yine bi iştahsızlık girdabına girdik umarım çabuk çıkarızçünkü 9. Ay kontrolünde kiloda vermiş görünüyor. Halbuki daha emeklemiyor bile hani kilosu hareketle gitti desem o da yok acaba köpek dişleri de mi başladı ne yaptı yerleri bayağı beyaz şişkin. Bu arada 9. Ay aşısını yaptırdım sanırım yaptırmayanlarda var.
Çok geçmiş olsunGeçmiş olsun. Daha cok küçükler, bize normal gelen minik bi ortam degisikligi etkileyebiliyor onlari. Soguk almistir biraz, gecmis olsun. Naçizane tavsiyem calpolu 3 gunden fazla vermemeniz. Kutusunda da yaziyor zaten. Hem 3 gunden fazla verince vucut alisir, etki etmez ilaç. Arada dolven verin, elinizin altinda ikisi de bulunsun. Ama zaten genelde 3. gun ates dusuyor. Su an atesi cikan rahatsiz tum bebislerimize gecmis olsun. Bir an once iyilessinler insallah.
O püskürtme bizde de iki gündür varBizimkinin de yemesi azaldı. Birde daha kötüsü püskirtmeyi ögrendi, agzına alıyor ve geri püskirterek dışarı çıkartıtor
Zamanla pekiştirir kuzum bizimkide çok hevesliydi tüm gün ev turladığımız oluyordu. Bazen Popo üstüne düşüyordu ya da çok yoruluyordu anca o zamanlar oturuyordu.Bizimkide ayakta durabiliyor bir yere tutunarak ama o kadar, yürüme yok daha. Ama çok hevesli
Geçmiş olsun kolaylıkla atlatin inşallah.. şurubu şırıngayla da icirebilirsiniz eğer çok zorlaniyorsanizKızlar sizin bebişlere üzülürken aynı şey başıma geldiakşam aniden hapşırmaya başladı ve tam uyku zamanı boğazı kötüleşti aynı anda benimde oldu. Ne varki onun burnu da akıyor ve sizlerinde dediği gibi uyurken ve emerken çok zorlanıyor dün kötü bir geceydi, bugün doktora gittim şurup vitamin vs verdi umarım bir an evvel iyileşir Birde şurup içirme zorluğu var ki o konuya hiç girmiyorum sürekli bir mücadele başladı. Burun çek, sil, temizle hiç izin vermiyor. Sizler kaç günde atlatmıştınız? Şimdi etiketleyemedim okuyanlar yazarsa sevinirim
Bugün daha iyi çok şükür sağolun
Şurup içirmek çok zor bende ilaç içirmek için şırıngasi vardı demir ilacının içinden çıkmıştı onu her seferinde steril edip kullanıyorum ağzını açmıyor bir köşeden agzana soktorum mecbur yutmak zorunda kalıyor hastalıktan yoğurt bile yemiyordu antibiyotikte beyaz olduğu için kaşığı gorunce şurup sanıyor Ağliyordu şimdi çok şırınga çözüm olduKızlar sizin bebişlere üzülürken aynı şey başıma geldiakşam aniden hapşırmaya başladı ve tam uyku zamanı boğazı kötüleşti aynı anda benimde oldu. Ne varki onun burnu da akıyor ve sizlerinde dediği gibi uyurken ve emerken çok zorlanıyor dün kötü bir geceydi, bugün doktora gittim şurup vitamin vs verdi umarım bir an evvel iyileşir Birde şurup içirme zorluğu var ki o konuya hiç girmiyorum sürekli bir mücadele başladı. Burun çek, sil, temizle hiç izin vermiyor. Sizler kaç günde atlatmıştınız? Şimdi etiketleyemedim okuyanlar yazarsa sevinirim
Çok çok geçmiş olsun. Bizim tek şikayet yüksek ateşti, tahlilleri de temiz çıkmıştı. 3 gün sürdü ateşi, çok şükür bitti.Kızlar sizin bebişlere üzülürken aynı şey başıma geldiakşam aniden hapşırmaya başladı ve tam uyku zamanı boğazı kötüleşti aynı anda benimde oldu. Ne varki onun burnu da akıyor ve sizlerinde dediği gibi uyurken ve emerken çok zorlanıyor dün kötü bir geceydi, bugün doktora gittim şurup vitamin vs verdi umarım bir an evvel iyileşir Birde şurup içirme zorluğu var ki o konuya hiç girmiyorum sürekli bir mücadele başladı. Burun çek, sil, temizle hiç izin vermiyor. Sizler kaç günde atlatmıştınız? Şimdi etiketleyemedim okuyanlar yazarsa sevinirim
Sizin bebiş nasıl oldu iglesti mı ?Ya ben ateşten çok korkarım biz hemen götürmüştük önce covid şüphesi ile yaklaştı ama ne bizde ne de oğlumda ateş dışı bir şey yoktu. Tahliller de temiz çıkınca 6.hastalık olabilir ateşi gözlemleyin 3 4 güne geçecek demişti. Dediği gibi de oldu. Bugün döküntüler var vücudunda. Insallah ciddi bir şey değildir sizinki de Allah yardımcınız olsun çok zor ateşli olması birde ateşin etkisiyle huzursuz olmaları. Calpol içiremedik fitil işe yaradı 38.5 oldu en fazla.
Öyle yapıyorum ama yine de zorGeçmiş olsun kolaylıkla atlatin inşallah.. şurubu şırıngayla da icirebilirsiniz eğer çok zorlaniyorsaniz
Bugün daha iyi çok şükür sağolundün gece ateşi çıkmadi önceki günler gece gündüz hep ateş vardı bugün de devam etse hastaneye gidecektim umarım biran önce tamemen geçer bu hastalık ... Rabbim tüm hasta bebeklere şifa versin
Çok çok geçmiş olsun. Bizim tek şikayet yüksek ateşti, tahlilleri de temiz çıkmıştı. 3 gün sürdü ateşi, çok şükür bitti.
Şurup konusunda bi şey diyemeyeceğim, kolay içiyor maşallah diyeyim. Ham nam oyun filan var tabi.
Sağol canım çok şükür iyileşti. 3 gün ateş sonrasında da hafif döküntü oldu pazar günü itibariyle bitti gitti. Hastalığı hafif atlattık doktorun gösterdiği resimlerde daha fazla döküntüler vardı. Eski haline döndü keyfi yerinde en azindanSizin bebiş nasıl oldu iglesti mı ?
Bizde şurup içiremedik şırınga ile de denedik boğulacak gibi oldu çok korktum ben. Doktor fitil vermişti o daha iyi olduÖyle yapıyorum ama yine de zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?