Bizde yeni gittik 12 saat arabadaydık araç koltuğundan ziyade ayak yerini doldurarak yatak yaptım arka koltuğa orda uyudu ve oynadı birde gece çıktık yola uyku saatine denk gelmesi için bir sıkıntı yaşamadıkAnneler merhaba. Benim bebeğim henüz 8. Ayını doldurdu. Haftaya bebekle beraber özel araçta 10 saatlik bir yolculuğa çıkma ihtimalim var ama bebek için endişe ediyorum. Acaba bu konuda tecrübesi olan var mı nelere dikkat etmeliyim
Ben de gece çıkmak isterdim ama sanırım gündüz çıkacağızBizde yeni gittik 12 saat arabadaydık araç koltuğundan ziyade ayak yerini doldurarak yatak yaptım arka koltuğa orda uyudu ve oynadı birde gece çıktık yola uyku saatine denk gelmesi için bir sıkıntı yaşamadık
oyuncak, bebek bezi ve camlardan güneşi engellemesi için camlara örtüBen de gece çıkmak isterdim ama sanırım gündüz çıkacağızpeki yolda yanıma almam gereken ya da dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba
Ben yiyeceklerini püre kavanozlarına koydum bir gün önceden yapıp yoğurdunuda soğutucu cantalarda muhafaza ettim mama ısıtmak için bir şey almıştım arabanın usb ile çalışan ısıtıp yolda yedirdim sevdiği oyuncakları aldım arbanın içinde çok terledi klima açtırmadığım için atletle tuttum nerdeyse hep ama gündüz daha zor olur gece uyuyolar daha rahat oluyoBen de gece çıkmak isterdim ama sanırım gündüz çıkacağızpeki yolda yanıma almam gereken ya da dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba
Umarım iyi gelmiştir tatil. Benimde aklımda iki koltuk arasını doldurmak ama oto koltuğu var bende yanındayım nasıl yatar diye merak ettim çıkardınız mı oto koltuğunu?Bizde yeni gittik 12 saat arabadaydık araç koltuğundan ziyade ayak yerini doldurarak yatak yaptım arka koltuğa orda uyudu ve oynadı birde gece çıktık yola uyku saatine denk gelmesi için bir sıkıntı yaşamadık
Evet canımTuvalet İletişimi - Evren Bay Şengül Kitabı Fiyatları & Satın Al
Tuvalet İletişimi ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Çocuk Gelişim Kitapları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
A April wind bahsettiğin kitap bu mu
oto koltuğunu ön koltuğa koyduk biz canım çevirme falan olursa diyeUmarım iyi gelmiştir tatil. Benimde aklımda iki koltuk arasını doldurmak ama oto koltuğu var bende yanındayım nasıl yatar diye merak ettim çıkardınız mı oto koltuğunu?
Bir buçuk sene sonra gerçekten çok farklı ve iyi geldi teşekkür ederim. Biz çıkardık oto koltuğunu komple öne koymak gibi şansımda yoktu büyük ablamız var ikisinede yatmaya yer yaptım araçın arkasına daha rahat oldu polis ve jandarma durdurdu bizide ama bir şey demediler şükürUmarım iyi gelmiştir tatil. Benimde aklımda iki koltuk arasını doldurmak ama oto koltuğu var bende yanındayım nasıl yatar diye merak ettim çıkardınız mı oto koltuğunu?
Çok geçmiş olsun bizde atlattık ateşli bir hastalık zaten çok sevmezdi ek gıdayı bir severek yediği yoğurttu hastalık döneminde yoğurduda yememeye başladı sadece emiyodu 4-5 gün böyle sürdü geçinçe az az yemeye başladı bizim o ateşe ek olarak üst dişleride çıkıyodu o ara iyice huysuzdu bir kaç zaman sonra artarak yemesi biraz daha iyi oldu.ben şöyle birşey farkettim yemesede bebek aynı saatte öğün oluşturup teklif etmek lazım hergün biraz daha artıyo yemesiSelam kızlar çok şükür hastalığı atlatık fakat hastalık döneminde başlayıp hala devam eden ek gıda reddi devam ediyor hastalıktan 1 haftada 500 gram zayıflamış bu sabah tartım çok üzüldüm anne sütü olsada ek gıda ile büyüyecek ben bu sorunu nasıl çözeceğim yoğurt bile yemek istemiyorağlıyor sadece meme istiyor bi doktor paylaşmisti sürekli süt içen bebek iştahsız olur sonrası bağışıklık düşer vitamin azalır enfeksiyon riski artar demişti hasta olup atlatan bebisleriniz yeme düzeni eskisi gibi mi ?
Sizede geçmiş olsun umarım bizim ki de yemeye başlar her öğün farklı bir şey hazırlıyorum çorba püre meyveli yoğurt red ettiği şeyi tekrar vermesem de ağzını açmıyorÇok geçmiş olsun bizde atlattık ateşli bir hastalık zaten çok sevmezdi ek gıdayı bir severek yediği yoğurttu hastalık döneminde yoğurduda yememeye başladı sadece emiyodu 4-5 gün böyle sürdü geçinçe az az yemeye başladı bizim o ateşe ek olarak üst dişleride çıkıyodu o ara iyice huysuzdu bir kaç zaman sonra artarak yemesi biraz daha iyi oldu.ben şöyle birşey farkettim yemesede bebek aynı saatte öğün oluşturup teklif etmek lazım hergün biraz daha artıyo yemesi
canım önce iştahla ilgili yazayım4 dış ile artık sürekli ısırıyor beni birde vurma var sürekli bu iki davranış hiç hoş olmasa da hayırin ne olduğunu bilmedigi için oyun zannediyor tekrar yapıyor sizde var mı böyle davranış
Teşekkür ederim bir daha hastalanmasınlar bebeler.bende hazırlıyorum her öğün de çok israfçı olduk az yapmama rağmen sürekli kalanları atıyoruz, dişlerinde çok etkisi oluyo yemek yemelerinde belki bu dönem böyle geçiçek zorlamamak lazım demişti doktor sonra daha sıkıntılı oluyormuş yemek yedirmekSizede geçmiş olsun umarım bizim ki de yemeye başlar her öğün farklı bir şey hazırlıyorum çorba püre meyveli yoğurt red ettiği şeyi tekrar vermesem de ağzını açmıyor
Çok geçmiş olsun bizde atlattık ateşli bir hastalık zaten çok sevmezdi ek gıdayı bir severek yediği yoğurttu hastalık döneminde yoğurduda yememeye başladı sadece emiyodu 4-5 gün böyle sürdü geçinçe az az yemeye başladı bizim o ateşe ek olarak üst dişleride çıkıyodu o ara iyice huysuzdu bir kaç zaman sonra artarak yemesi biraz daha iyi oldu.ben şöyle birşey farkettim yemesede bebek aynı saatte öğün oluşturup teklif etmek lazım hergün biraz daha artıyo yemesi
Valla canım benim kız başından beri göğüs ucum olmadığı için emmedi. Emmediği içinde sütüm hiçbir zaman çok olmadı. Sağarak 9.ayına kadar verdim sütümü kimi zaman 2-3 öğün kimi zaman tek öğün. Çok şükür aldı. Ama artık bel ağrılarım, uykusuzluk o kadar bedenimi ve psikolojimi etkilemeye başladıki çok çok azalınca (5_6 saatte 10 15 cıkınca) mecbur bıraktım. Evet anne sütü dünyanın en güzel nimeti. Keşke herkesin oluk oluk olsada sadece emzirerek büyütse ama Allah hepsinin rızkını farklı veriyor işte. Makine başında o kadarcık sütü çıkarmak için abartısız 45 dk uğraşıyordum.Şimdi bende mutluyum, oda büyük kızımda. Gece beslenmesine gelirsek Melisayı gece 1 kere besliyorum. Ama 1 aya kadar onuda kesmeyi istiyorum. Çünkü gerçekten sırf uykudan beslenme alışkanlığı için uyanıyolar.ya göbek değiliğinde bişey yoktur neden takıldın bu kadar valla ben olsam takmazdım
iltihap yok bir şey yok napçan kızarmış birazcık olur. Eeeeen kötü krem verir doktor kötüleşirse.
Bizim yavru annemle 2 hafta sonra yazlığa gidecek bakalım haftaiçi göremeyeceğim 2 hafta boyunca nası olacak.
emzirme demişsin altıntılama demişsin kendimi yazayım, ben de 1 yıl sonrası kesin vermem diyordum, cidden çalışıyorum süt sağmak işin ortasında ölüm. onları temizle her seferinde kapıyı kitle bilmem ne... zaten sütüm de azalmıştı derken 1 haftadır geceleri kıpır kıpır bir oğlan oldu bizimki, mıkır mıkır. 3 aydır falan da gece beslemiyorum bu arada.
Geçen mıkırdanırken, ağlamıyor ama, bir emzireyim dedim sonra çocuk uyumasın mı kütük gibi sabaha kadar! Pozisyon değiştirmemiş, o kadar diyim. Napıcam bilmiyorum. Meğer emzirilmeyi bekliyormuş!
Annem alır giderse bu çocuk geceleri naapıcak. Gidemeyebilir bu sebepten. Hayır sütüm de eskisi gibi gürül gürül gelse diycem ki doyuruyor, belki sağarken azdır ama 20 30 cc falan geliyor 2 göğüs toplam.
Bizde de ek gıda yok denecek kadar az. Ne verirsem vereyim açmıyor ağzını. Çok yorucu oluyor.Sizede geçmiş olsun umarım bizim ki de yemeye başlar her öğün farklı bir şey hazırlıyorum çorba püre meyveli yoğurt red ettiği şeyi tekrar vermesem de ağzını açmıyor
Vurmayı ilk babasinin kucağında otururken öğrendi babası gülünce hoşuna gitti galiba ondan dolayı oyun zannediyor galiba ben hayır yapma desem de yapıyor ısırmayida onunla ilgilenmedigimde dikatimi çekmek için yapıyor yapmaması için ne kadar uyarsam da vurmaya başladiginda avucumun için açıyor çak yap diyorum ancak öyle zamanla azaltacak galibacanım önce iştahla ilgili yazayım
ya bizde ateşli hastalık oldu ama coviddi
1 gün, hatta sadece akşam ateş çekti sonra geçti ateşi ama o aralar iştahsızlığı pek olmadı sanırım. bizde dönemsel iştahsızlık olmuyor günlük ve öğünlük. çok uğraşmıyorum o zaman da yediği kadar.
diş ile bir kez ısırdı çok şaşırdım o esnada mememi çektim kalakaldım ve hemen hayır dedim bir daha yapmadı. vurma olayı bizde yok ama başlayabilir. başlarsa kesin kızmayı düşünüyorum. ya kızma bende şöyle ben hiç gülmeyip yüzüne bakmadığım zaman zaten kızdığımı anlıyor hemen. aslında bakma çok akıllı hepsi de işlerine gelmiyor mini çakalllar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?