2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Meme ısırma sorunu bizde de var iki memede şuan dişten dolayi yara artık biberon ile süt vermeye alıştırmak istiyorum gerçekten çok zor oluyor yara ile emzirmek biizm kininde dişi hafif köşeden kırılmış ama ben nerde oldugunu bilyorum çok kötü düşmüstu dudak bağı yırtılması olmuştu 1 ay önce o zaman oldu sanırım süt dişi zaten yerine daha sağlıklı olanı gelecektir

Emerken ısırmamasını sağlamaya çalışırsanız çok daha rahat olur. Benimki çok ısırıyordu. Doktorumuz şöyle şöyle yap dedi harfiyen uyguladım 4.gun sonunda bıraktı artık yapmıyor. Hatta burda da paylaşmıştım. Tabi meme yerine kol bacak parmak Omuz heryerime hafiften diş geçiriyor, o zaman anlıyorum dişleri ya çok kaşınıyor yada ağrıyor.

Doktorunuzun önerisi neydi kaçırmışim paylaşımınız

Doktorunuzun önerisi neydi kaçırmışim paylaşımınız
Emzirirken ısırdığında hemen memeden çektim. Karşıma dizime oturtum. Memeyi tutup kızım sen ısırdığında benim canım çok acıyor. ( memeyi parmağımla işaret edip ) Sonra süt gelmiyor. Süt gelmeyince ben sana meme veremiyorum. Dedim sonra geri yatırıp yeniden emzirdim. 2.ye isirirsa yeniden aynı şekilde memeden çekip karşıma oturtup yeniden konuştum. Sonra yeniden emzirdi.. 3.ye ısırdığında memeden yine çekip konuştum, madem ısırıyorum annecim şuan sana meme veremem deyip 15 dakika emzirmedim. 15 dakika sonra yeniden teklif ettim. Yeniden isirirsa yine konusup bir süre daha meme vermedim. 3 gün sonunda artık tamamen isirmamaya basladi. Zaten 3-4 denemeden sonra yavaş yavaş bıraktı diyebilirim. Artık hiç yapmıyor.

Anneler ilk adim ayakkabisi ne aldiniz. Biz tutunmadan adimlara basladik gerci ayaginda corap bile tutmuyor ama baslamak lazim yavas yavas :)
Canm minipicco dan aldım ben. Ama en az desteksiz 2-3 adim kendisi atmasi gerekiyormus. 15 gundur yürüyoruz biz. 21 Hazirandi kendisibaktim adimliyor. Hemen gidip aldim. Smdi bayagi yuruyoruz artik dun parka goturup disarda yuruduk el ele.

canı acıyınca farklı ağlıyor bebekler anlıyosun düştüğünü bir şey olduğunu. hiç inanmıyorum bilmediklerine fark etmediklerine. 6-7 saat kalıyor. aslında epey eğleniyor. sevdiğim bakıcıları da var. o günden beri okulun uygulamasında sürekli Luna'nın gülen fotoğraflarını paylaşıyolar , sanırım bana göstermeye çalışıyorlar fdgfsf

ben buna benzer şeyleri yaptım youtubeta izlediğim videolardan öğrenip. işe yaramadı. diş çıkaracağı zaman ısırıyor her şekilde. farkında bile olmuyor genelde uykulu oluyor.

kim bilir nasıl düştü de dişi öyle kırıldı. böyle minik bir üçgen gibi varla yok arası ama anneler fark eder tabi. içim acıyor düşündükçe. yazık ya.

kim bilir nasıl düştü de dişi öyle kırıldı. böyle minik bir üçgen gibi varla yok arası ama anneler fark eder tabi. içim acıyor düşündükçe. yazık ya.

ya bi kere düşme olsa komple dişi kırılırdı bence dişin ucu neden kırılsın
dişin ucu anca bişey ısırdığı için ya da ucuna bir şey çarptığı için kırılmıştır.
Gerçekten fark edememiş olabilirler S Sahinys belki yorum yapabilir
benim tahminim bu yönde

Minicik Mine kırığından bir şey olmaz, ağrı sızı yapmaz. Benim kızda da oldu emeklerken kolu takıldı betona düştü, ağzı kanadı ama baktım yüzeyel bir Mine kırığı, rahatladım. Emeklerken, yürümeyi öğrenirken mutlaka düşüyorlar, ya da dişleri kaşınıyor sert bir şey çarpıyor olabilir. O kadar çarpmaya düşmeye ısırmaya, o kadar travmaya yine iyi dayanıyor minnak dişleri

Yaa, işte o tuzun iyi gelmesi için ben suda bekletmeyi tercih ettim ama çıplak denize sokmayı mahremiyet açısından doğru bulmadığını düşünüyorum ve katılıyorum. Biz de seri bir şekilde tuzlun sudan faydalansın kumu temizlensin diye hemen suyun içindeyken soyup biraz yüzdürüp havluya sardık. Deniz de çok sığ idi o açıdan rahat yaptık bunları
Bikiniler harika yaa, ben de alelacele bi takım almıştım, onu giydrdim mayo bezin üstüne arada, kendime görsel güzellik için
Kesinlikle iyi geldi, ama uzun tatil olunca bi salma durumu da oluyor her günü dolu geçirmiyorsun.
Bir de iç Anadolu da olunca böyle oluyor, hoş denize girmek için gittiğiniz yolu bilmiyorum ama neticede ada ülkesinde olmak bile yeter
4-5 saatten fwzla kalma konusunda ben de farksızım. İki uykusunu da dışarda uyuduğu günler oldu ve çok yoruldu, hiç kıyamıyorum ona. Ama hani hızlıca hazırlanıp akşam dışarı çıkma konusunu aşmak bile başlı başına bir kilometretaşı bizim için

Dişi için de geçmiş olsun diyorum, umarım canı çok yanmamıştır. Nazarlığı olsun diyelim güzelliğin.

doktor bir şeyi yok diyor. ama öksürüğü hala devam ediyor. bana dişleri çıkarken çok tükürük üretiyor, o tükürüğü de boğazına kaçtığından öksürüyor gibi geliyor. bebeği öksüren var mı acaba?

20:30 21:30 arası uyuyor normalde. dün akşam sahilde yürüyüşe çıkmayı çok istedim. o kadar özelmişim ki akşam dışarıda olmayı. öyle hatırlarda kalmış ki. neyse dedim bugün yapalım bir kaçamak. Ama Luna banyosunu yaptıktan sonra temiz kıyafetlerle ferah ferah yatağında emerek gece lambası ambiyansı ile uyuduğundan dışarıda uyumadı. uyumadı gibi de mıy mıy mıykladı eve gelene kadar. yani yarım saatlik yürüyüş bile zor. onunla tatile çıktığımı hala düşünemiyorum.

ben buna benzer şeyleri yaptım youtubeta izlediğim videolardan öğrenip. işe yaramadı. diş çıkaracağı zaman ısırıyor her şekilde. farkında bile olmuyor genelde uykulu oluyor.
Aaa bilemiyorum, her bebek aynı olmuyor tabi. Ben ilk ısırmaya başladığında yapmıştım. O zaman 6 aylık mı neydi hemen uyguladım ve işe yaşamıştı. Halen aynı şekilde gidiyor bizde.

Canım haftada 1-2 gün bu şekilde denemeler yapabilirsin bence Luna da az konfor alanından çıkıp değişik mekanlarda uyuma deneyiminde bulunur... farklı şeyler gördükçe alışıyorlar diye düşünüyorum. Baktın olmadı gerçekten karakteri böyle dersin

O kadar iyi anlıyorum ki, normalde yani önceki senelerde yazlikta olduğumuzda her akşam üzeri ormana yürüyüşe çıkardık. Dun dedik çıkalım yine. Gidiş yolunda sorun olmadı da dönüşte aman allahım. Bebek arabasında durmak istemiyor. Agliyor böyle ne yapacağımı şaşırdım aldım kucağıma ama kucakta da durmadi uykusu geldi vs oturup emzirsem hava kararacak eve gelene kadar yapamadım. Yanima kanguruyu almıştım sırt bantlarını gevşettim belden hafif sola kaydirdim önümde paralel olcak şekilde yatırıp sol solumla başını destekledim yürürken emzirdim öyle geldik eve. Bebek arabası da boş boş geldi işte. Bir daha cesaret edebilirmiyim bir düşünmem lazım

Ahh ahh M Mirune kızlar hepimiz aynıyız bakıyorumda. bizde akşam az çıkıyoruz dönüş yolu eziyet şebek oluyoruz nafile illede meme plaja gidiyoruz ille de meme, bi yerde oturup yemek yemeye hasretim 3 er 5 er atıyorum lokmaları mama sandalyesnde yemek gelene kadar duruyoruz sadece, ilk annelik deneyimimiz zorlanıyoruz öğreniyoruz heralde ama zormuş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…