- 16 Nisan 2015
- 612
- 738
- 103
Tatilinizin iyi geçmesine sevindimSelam kızlar, çok birikmiş yine okuyamadıklarım. Umarım herkesler iyi, her şeyler yolundadır
3 haftalık bir tatil yaptık. Bebekli ilk tatil ve hatta doğduklan sonraki en büyük sosyalliklerimiz oldu :) iyi de oldu, pek çok konuda rahatladım ve pratik kazandım
Genel itibarıyla denizi sevdi, kucakta da girdi simitle de. Deniz suyu sıcaklığıyla doğru orantılı olarak arttı aldığı keyif. biraz soğuk olduğu günler göbeğine değince söylenip durdu yaşlı nineler gibi bir dekıyıda oynamayı çok sevdi ama, hem su daha sıcak oluyor
Bizde decatlonun uv korumalı mayosu vardı kolları ve bacakları kapri, dalgıç kıyafeti gibi. Başta çok saçma geldi ama kullandıkça alıştık. Özellikle kumda oynarken çok rahat oldu. Denize girerken çok kullanmadım.
Bir de denizden çıkarken mayo bez dahil her şeyi çıkarıp tekrar soktuk, tuzlu su vücuduna pişiklerine iyi gelir diye. Sonra koştur koştur duşa. Ben tuzlu kalmaktan nefret ettiğim için ona da çok dikkat ettim.
mayo da şöyle bir şey, deseni başka.
Arama Sonuçları | Decathlon
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.www.decathlon.com.tr
Yalnız bunların sadece tshirt şeklinde olanlarını sonradan gördüm, ilk fırsatta edineceğim.
Bir de sorum var, başını suya sokuyor musunuz? Biz bi kaç kez soktuk, babası oyun yaparak dalıp çıktı sonra birlikte daldılar, ağlamadı da. Kimleri sokun diyor kimileri sokmayın. Halbuki doğal serum fizyolojik
Valla tam trajikomik hal oldu bizim ki. Bizim çıkan sadece 2 dişimiz var onlarda alt dişler. Gerisi ne zaman gelir merakla bekliyorum doğrusu.Rheaa sinekten gögsün yara olması gerçekten tam bomba olmuş yaaa
Valla bu gögüs yaraları bu ara nasıl canımı sıkıyor
Ada sağ gögsümü ısırmıştı ısırmak değil resmen yarık oluyor
şimdi de sol gögsüme bir diş takmış dün resmen içten içten kanadı
hatta geçen o gögsümden emzirirken oturdum ağladım öyle bir acı nasıl hızlı geçer bilemiyorum
yeni doğdukları zaman gibi gögsüm açık geziniyorum evde akşamları ama yok.
bir de ısırdığında farketmiyorum acı eşiğim yüksek ya da ısırdığı gibi deşiyor
küçük vampirellaaam :)
bir de vampirella demişken aklıma geldi
Alt dişlerden sonra bizim sol üst yan kesici çıktı. sonra ön kesiciler
şimdi de sağ yan kesici çıkıyor
Dolayısıyla sol üst yan kesici uzadı gülünce falan çok tatlı ve komik görünüyordu
Sizin yine 4 biz 2 de kaldıkSelam kızlar 7ay 22 de ilk dış cikti sonra 8 buçuk aya kadar ön 4 diş tamamlandı şuan 11. Ay da ama devamı gelmedi normal bir durummudur
Ben denizden sonra açıkçası hiç duşa sormadım veya suyla yıkamadım. Tuzlu durduSelam kızlar, çok birikmiş yine okuyamadıklarım. Umarım herkesler iyi, her şeyler yolundadır
3 haftalık bir tatil yaptık. Bebekli ilk tatil ve hatta doğduklan sonraki en büyük sosyalliklerimiz oldu :) iyi de oldu, pek çok konuda rahatladım ve pratik kazandım
Genel itibarıyla denizi sevdi, kucakta da girdi simitle de. Deniz suyu sıcaklığıyla doğru orantılı olarak arttı aldığı keyif. biraz soğuk olduğu günler göbeğine değince söylenip durdu yaşlı nineler gibi bir dekıyıda oynamayı çok sevdi ama, hem su daha sıcak oluyor
Bizde decatlonun uv korumalı mayosu vardı kolları ve bacakları kapri, dalgıç kıyafeti gibi. Başta çok saçma geldi ama kullandıkça alıştık. Özellikle kumda oynarken çok rahat oldu. Denize girerken çok kullanmadım.
Bir de denizden çıkarken mayo bez dahil her şeyi çıkarıp tekrar soktuk, tuzlu su vücuduna pişiklerine iyi gelir diye. Sonra koştur koştur duşa. Ben tuzlu kalmaktan nefret ettiğim için ona da çok dikkat ettim.
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.www.decathlon.com.tr
Yalnız bunların sadece tshirt şeklinde olanlarını sonradan gördüm, ilk fırsatta edineceğim.
Bir de sorum var, başını suya sokuyor musunuz? Biz bi kaç kez soktuk, babası oyun yaparak dalıp çıktı sonra birlikte daldılar, ağlamadı da. Kimleri sokun diyor kimileri sokmayın. Halbuki doğal serum fizyolojik
Bizim ilk dişimiz 8 ay 10 günlükken çıktı gruba göre geç çıkaranlardanızSelam kızlar 7ay 22 de ilk dış cikti sonra 8 buçuk aya kadar ön 4 diş tamamlandı şuan 11. Ay da ama devamı gelmedi normal bir durummudur
Tesekkur ederim canim ,Tuzlu su yaktı biraz daha çabuk iyileşti tabi. Kasimaktan yara olunca kabuk tuttu tabi. Şuan tek korkum emerken kabuğun çıkması surekli kontrol ediyorum emzirirken.Rheaa nasıl oldu meme ucu çabuk iyileşir umarım enfeksiyon kapmamaya dikkat edin
esmeralda5 geçmiş olsun bende dişler çıkınca ısırır diye korkuyordum şimdilik olumsuz bir vaka yaşamadık diş yokken canımı çok yakardı bende oğlum napiyorsun dediğimde duygulanıp ağlamaklı oluyordu (içli köftem ) şimdi de meme ağzındayken gülmeye başlarsa yanlışlıkla dişleri geçiyor hemen tepki veriyorum bende bazen istemsiz olarak, cekidüzen veriyor kendine . Yenidoğan döneminde sağ meme ucundan çok canım yanmıştı sütten sürüp açık geziyordum evde birde avent kapaklar iyi gelmişti
Bizim de bikinimiz bu şekilde, tabi dayanamadım kendime de aynı desenlisinden aldım. Keşke annenin de bikinisi olsaydı ama mayosu vardı.Selam kızlar, çok birikmiş yine okuyamadıklarım. Umarım herkesler iyi, her şeyler yolundadır
Sizin de yine 2 bizim hiç yokSizin yine 4 biz 2 de kaldık
1 yaşına kadar çıkmayan bebisler varmış. Normalmiş. Sonradan pes pese çıkartacak belki deSizin de yine 2 bizim hiç yok
Kızım 9 aylıkken çıkarmıştı yeğenim 1 yaşını geçince çıkardı şu anlık bir kuşkum yok ama her ishal her ateş de bekliyoruz1 yaşına kadar çıkmayan bebisler varmış. Normalmiş. Sonradan pes pese çıkartacak belki debu konuda içinizde kuşku varsa doktorunuza danisirsaniz sizi rahatlatır diye düşünüyorum Biz çok zor çıkartıyoruz ya valla böylee canım burnuma geliyor yani o derece. Ve afacak altı üstü 2 tane dişi vardır evde dişlenmemiş eşya yok. Daha sabah deri olan yatak başlığını ısırıp koparmış iki diş, yırtıldı. Az önce arkama gelip o iki mini dişini omzuma gecirdi. Bakalım neler yapcak daha. Valla dişin olması mı olmaması mı daha iyi karar veremedim
Benim oğlum siralamiyor kızım da siralamadi direk yürüdü kızım emeklemedi dekızlar bebeği hala sıralayamayan var mı?
Bizim kız çok fena valla. Annem diyor aynı senin küçüklüğün dur bunlar iyi günlerin yürüdüğünde görücez seni diyor. Aynı senin gibi olacak diyor ama bakalım. İşin traji tarafı annem yaramazliklarimi abartmıyormuş görüştüğümüz bebekligimi bilen tüm tanıdıklar aynı şeyi söylüyordu orası ayrı tabi. Vay halimaaa vayy diyorum artık. Akşam üstü raftaki kitapları alıp alıp yere atmış, kitapların biri de sol ayağının üstünde kalmış gitmiş sağ ayağını da o kitabın üstüne basmışKızım 9 aylıkken çıkarmıştı yeğenim 1 yaşını geçince çıkardı şu anlık bir kuşkum yok ama her ishal her ateş de bekliyoruzmaşallah sizin kızın maharetlerini okuyorum hep yaramazliklari da başlamış .. Allah sağlık versin bir bakıyorsunuz 9 yaşına gelmiş kızım gibi
Simdiden on disinde minik ucgen bir kirik oldu. Kreste oldu ustelik. Ustelik ne oldugunu da bilmiyorlar. Cok agladim. Cok kavga ettim. Avukata verecektim. Cok ozur dilediler blabla oyuncakla vurmus olabilecegini hic dusmedigini hep yanlarinda durduklarini vs soylediler. Icim rahat degil ama o kavgadan sonra daha da dikkat ederler umuduyla gondermeye devam ediyorum. Isin asli mecburum. 8 kresle gorustum hicbirinde yer yok. Yani ciksa da curukten darbeden korumasi sorun.
maşallahBizim kız çok fena valla. Annem diyor aynı senin küçüklüğün dur bunlar iyi günlerin yürüdüğünde görücez seni diyor. Aynı senin gibi olacak diyor ama bakalım. İşin traji tarafı annem yaramazliklarimi abartmıyormuş görüştüğümüz bebekligimi bilen tüm tanıdıklar aynı şeyi söylüyordu orası ayrı tabi. Vay halimaaa vayy diyorum artık. Akşam üstü raftaki kitapları alıp alıp yere atmış, kitapların biri de sol ayağının üstünde kalmış gitmiş sağ ayağını da o kitabın üstüne basmışayağını çekmeye çalışırken diğer ayağıyla daha da basiyor üstüne bir yandan söyleniyor bir yandan da diğer rafa ulaşmaya çalışıyor herhalde cani çok yanında bir ciyakladi yanına gittim kitabı çektim ayağının üstünden hanfendi elime basıp yukarı tırmanmaya çalıştı. Annemde yandan bizi izliyor , daha 10 aylıkken böyleyse acıdım valla kızım sana diyor huni yi şimdiden hazır etsem mi ne
Benim Bebişte de Hala emekleme ya da yürüme yok.kızlar bebeği hala sıralayamayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?