Evet bende öyle yapıyorum özellikle denize denize girerken ona minnak bir bikini aldım onu giydiriyorum. Ay nasıl hoşuna gidiyor anlatamam.ama o gun sahile inene kadar kaka yapmadiysa denize mayo bezle sokuyorumBirde gün içinde kakasını yapmışsa altını açık bırakıyorum
ay di mi bizde de öyleydi bu haftaya kadar. en az 2 kere yapıyordu, 6ya kadar yolu oluyordu. çok mu yediriyoruz napıyoruz diye düşünmeye başlamıştımSağol canım bugün daha iyi kaybolmuş gibi. Sıcaklara biz dayanamıyoruz onlar ne yapsın. İnşallah olmaz canım bol bol suya girecekler artık napalım.
Neyse ki pratikleştik banyo işinde
Kakayı belki de 2 aydır günde en az 2 kere bazen 3 kere yapıyor bizimkide.
Bazı dönemler benimki de günde iki üç kez kaka yapıyordu sonra yine düzeldi. Bende dişe bağlıyorum çünkü yemesi içmesi azalıyor rutini bozuluyor. Bir dönem sonra yeniden düzeliyor.ya bizim kız çok kaka yapıyordu hatta yazıp soracaktırm öyle yapan var mı diye. bu hafta hem uykuları hem de kaka sistemi değişti. bir ya da 2 kez yapıyor artık.
Bende simit aldım ama kullanamadım hiç. Denizi bilmediği için surekli kucağımda olmak istedi. Belki ilerleyen günlerde denize alışırsa ayrı olarak yuzebilir bakalım... denizde en çok kullandıkları, mustela +50 güneş kremi , Müslin havlu +plaj havlusu ,mayo bez, şapka, ince bol yarım kollu tshirt( denizden sonra üstüne geçiriyorum kolları vs güneşten yanmasın diye) böcek isiriklari için fenistil bazen sahilde böcek veya Sinek ısırdığı oldu anında sürüyorum. Yanımda Serum fizyolojik bulunduruyorum bazen farketmeden gözüne kum giriyor hemen bol miktarda döküyorum akarak temizlenip gidiyor. 2 tane Termos mamalarini koymak için birinde çorba birine yoğurt koyuyorum. Bebek arabasıyla sahile iniyorum uyuduğunda hemen içine koyuyorum çok rahat oluyor, birde bebek arabası için sineklik örtü. Hemen üstüne geçiriyorum içim rahat uyurken veya gezerken böcek sinek ısırdı mı endişem yok. Ufak plastik top ve cingirakli oyuncak yanıma alıyorum.ama genelde sahilde bulduğu midye kabuğu taş ve kumla çok oynuyor. Aklıma gelen olursa yine paylaşırım.
+olarak ekleme yapayım ek olarak büyük bir tane muslin havlu alıyorum yanıma. Emzirirken hemen etrafıma sarıyorum. Sonra onu bebek arabasında uyurken altına atıyorum çok terlemesin diye.
Valla gercekten epey ayrintili dusunmussun. Ben termos cantasina muz (cunku isirarak yiyebiliyor pratik) kasik mama ve sulugunu koyuyorum. Gunes kremi, simidini, havlu ve muslin aliyorum. Mayo bezi disinda iki mayosu var. Onlari degistiriyorum. Sudan cikinca mayo bezi de direkt cikartiyorum. Hep kuru tutmaya ozen gosteriyorum. Denizden sonra usumesin diye havlulara sarip kucagimda tutuyorum ve hatta bi posta emziriyorum omzuma bi muslin atip. Denizde 10-15 dk gecirdi ve 2 kez girdi. Bebek arabasiyla gittik ki isterse onda oturuyor ya da uyuyabiliyor. Su an icin almadigim ama aklimda olan plaj cadiri.Bende simit aldım ama kullanamadım hiç. Denizi bilmediği için surekli kucağımda olmak istedi. Belki ilerleyen günlerde denize alışırsa ayrı olarak yuzebilir bakalım... denizde en çok kullandıkları, mustela +50 güneş kremi , Müslin havlu +plaj havlusu ,mayo bez, şapka, ince bol yarım kollu tshirt( denizden sonra üstüne geçiriyorum kolları vs güneşten yanmasın diye) böcek isiriklari için fenistil bazen sahilde böcek veya Sinek ısırdığı oldu anında sürüyorum. Yanımda Serum fizyolojik bulunduruyorum bazen farketmeden gözüne kum giriyor hemen bol miktarda döküyorum akarak temizlenip gidiyor. 2 tane Termos mamalarini koymak için birinde çorba birine yoğurt koyuyorum. Bebek arabasıyla sahile iniyorum uyuduğunda hemen içine koyuyorum çok rahat oluyor, birde bebek arabası için sineklik örtü. Hemen üstüne geçiriyorum içim rahat uyurken veya gezerken böcek sinek ısırdı mı endişem yok. Ufak plastik top ve cingirakli oyuncak yanıma alıyorum.ama genelde sahilde bulduğu midye kabuğu taş ve kumla çok oynuyor. Aklıma gelen olursa yine paylaşırım.
+olarak ekleme yapayım ek olarak büyük bir tane muslin havlu alıyorum yanıma. Emzirirken hemen etrafıma sarıyorum. Sonra onu bebek arabasında uyurken altına atıyorum çok terlemesin diye.
Memeden kesene kadar devam ediyor. Hatta 1,5 yaş civarında memeye düşkünlük artıyormuş. Ben yaşını biraz geçince kesmeyi düşünüyordum ama diş zamanlarında emerek sakinleşiyor bkz: şu sıralarGece emzirmesi ne zaman bitiyor kurban olayım ne zmn aydinliga ericez ne zmn normal insan yasantisina gecicez. Hayir onumu gorsem dicem ki sayili gun gecer. Hic birakmicakmis gibi geliyor. 2 kere uyansa iyi. Ama iyiye gidecek derken daha kotuye gidiyor. Ozellikle bu hafta 45556 kere uyandi.
Ay maşallah miniğim yaValla gercekten epey ayrintili dusunmussun. Ben termos cantasina muz (cunku isirarak yiyebiliyor pratik) kasik mama ve sulugunu koyuyorum. Gunes kremi, simidini, havlu ve muslin aliyorum. Mayo bezi disinda iki mayosu var. Onlari degistiriyorum. Sudan cikinca mayo bezi de direkt cikartiyorum. Hep kuru tutmaya ozen gosteriyorum. Denizden sonra usumesin diye havlulara sarip kucagimda tutuyorum ve hatta bi posta emziriyorum omzuma bi muslin atip. Denizde 10-15 dk gecirdi ve 2 kez girdi. Bebek arabasiyla gittik ki isterse onda oturuyor ya da uyuyabiliyor. Su an icin almadigim ama aklimda olan plaj cadiri.
Acıkıyor olabilir mi? Allah yardımcın olsun çok zor.Gece emzirmesi ne zaman bitiyor kurban olayım ne zmn aydinliga ericez ne zmn normal insan yasantisina gecicez. Hayir onumu gorsem dicem ki sayili gun gecer. Hic birakmicakmis gibi geliyor. 2 kere uyansa iyi. Ama iyiye gidecek derken daha kotuye gidiyor. Ozellikle bu hafta 45556 kere uyandi.
Yaa çocuk simidi çok iyi olmuşValla gercekten epey ayrintili dusunmussun. Ben termos cantasina muz (cunku isirarak yiyebiliyor pratik) kasik mama ve sulugunu koyuyorum. Gunes kremi, simidini, havlu ve muslin aliyorum. Mayo bezi disinda iki mayosu var. Onlari degistiriyorum. Sudan cikinca mayo bezi de direkt cikartiyorum. Hep kuru tutmaya ozen gosteriyorum. Denizden sonra usumesin diye havlulara sarip kucagimda tutuyorum ve hatta bi posta emziriyorum omzuma bi muslin atip. Denizde 10-15 dk gecirdi ve 2 kez girdi. Bebek arabasiyla gittik ki isterse onda oturuyor ya da uyuyabiliyor. Su an icin almadigim ama aklimda olan plaj cadiri.
Ya çadır çok güzelmiş, gerçekten kullanışlı, şemsiyeli bebek simitten memnun musunuz? Bebişin bezi de dolmuşBiz plaj cadiri kullaniyoruz kizlar. Memnunuz baya. Icinde emzirmek de kolay oluyor. Bebisin altini ustunu rahat degistiriyorum, yemek yediriyorum, kremliyorum, sonra saliyorum kumlaraEki Görüntüle 2881472
Cadiri bana bebekli olan bir arkadasim tavsiye etti. Ben de yeni aldim yani. Bebekli aileler icin gercekten kullanisli oluyomus. Kurmasi da cok pratik.Ya çadır çok güzelmiş, gerçekten kullanışlı, şemsiyeli bebek simitten memnun musunuz? Bebişin bezi de dolmuş
Gece emzirmesi dedin de aklıma geldi gecen gece o kadar çok uyandım ki yani en sonunda uykuya pes ettim yatarak emzirirken uyuyakalmışım. Ufaklık döne döne bir gelip iki çekeliyor sonra sırtını dönüyorGece emzirmesi ne zaman bitiyor kurban olayım ne zmn aydinliga ericez ne zmn normal insan yasantisina gecicez. Hayir onumu gorsem dicem ki sayili gun gecer. Hic birakmicakmis gibi geliyor. 2 kere uyansa iyi. Ama iyiye gidecek derken daha kotuye gidiyor. Ozellikle bu hafta 45556 kere uyandi.
Biz sabah çok erken gidiyoruz, en geç 11 olunca yani güneş çıkana kadar kalıyoruz. Sonra koştur koştur eve gidiyoruz. Çadır olsa içinde uyuturum bir süre biz de rahat rahat oturabiliriz diye düşündüm. bebekle hep zaman ve mekanla yarışıyormuşuz gibi hissediyorum.Ay maşallah miniğim yane güzel duruyor bizimki üstüme tırmanıyor resmen. Bir kafamda saçımı çekip bir eliyle de suya dokunmak istiyorum, denizde sirk gösterisi yapıyoruz sanki o derece. Alissa simidine bende rahat edecem ama mümkün değil.
Bende sahilde emziriyorum. Omzuma bir muslin atıp oh mis valla. Plaj çadırı biliyorum görüyorum ama hic hakkında fikrim yok. Mantıklı mi değil mi bilemiyorum doğrusu.
Bu simitten bulsam bundan alıcam üzerinde gölgeliği var. gerçi biz güneş yakıcı değilken giriyoruz. öyle de olsa resimde de göründüü gibi şapkasını fırlatıyor üzerinde bir şey olsa rahat olurduk. benim bahsettiğim plaj çadırları biraz daha küçük aslında daha küçüğünü de büyüğünü de göremedim. burda bir şey bulmak yerde iğne bulmak kadar zor.Biz plaj cadiri kullaniyoruz kizlar. Memnunuz baya. Icinde emzirmek de kolay oluyor. Bebisin altini ustunu rahat degistiriyorum, yemek yediriyorum, kremliyorum, sonra saliyorum kumlaraEki Görüntüle 2881472
ay çok fena ya. fıkra gibi ama kim bilir nasıl kaşınıyordur. herhalde geçer 2 güne. doğal hiçbir şey bilmiyorum ama soğuk su rahatlatıyor bende. Korunmak icin aksam didariya cikarken Chicconun kremlerinden kullaniyorum hem Luna'ya hem kendime.Gece emzirmesi dedin de aklıma geldi gecen gece o kadar çok uyandım ki yani en sonunda uykuya pes ettim yatarak emzirirken uyuyakalmışım. Ufaklık döne döne bir gelip iki çekeliyor sonra sırtını dönüyoron dakika sonra yine dönüp yine emmeye başlıyor. Kıpırdamadan uyumuşum sabah uyandım her yerim tutulmuş hareketsizlikten orası ayrı ama sivri sinek hiç yer yokmuş gibi gel gel de memenin ucunu ısır nasıl da kaşınıyor kaç gündür. Çocuğu emzirirken ağzından çekip iki kaşıyıp geri emziriyorum surekli emme halinde olduğumuzdan ilaç falanda süremiyorum var mı böyle doğalından şunu sür de kaşıntısı geçsin diye öneriniz
Dışarı çıkarken bizde sürünüyoruz ama evde hiç sinek kovucu suruneyim diye düşünmemiştim hiçay çok fena ya. fıkra gibi ama kim bilir nasıl kaşınıyordur. herhalde geçer 2 güne. doğal hiçbir şey bilmiyorum ama soğuk su rahatlatıyor bende. Korunmak icin aksam didariya cikarken Chicconun kremlerinden kullaniyorum hem Luna'ya hem kendime.Eki Görüntüle 2881826
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?