2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Enzirme konusunda sıkıntım olmadı ya heryerde emzirdim, sahilde parkta vs çıtayı aşıp dediğim gibi ormanda yürürken kucakta bile emzirdim yani artık sırtım yere gelmez

Canım haftada 1-2 gün bu şekilde denemeler yapabilirsin bence Luna da az konfor alanından çıkıp değişik mekanlarda uyuma deneyiminde bulunur... farklı şeyler gördükçe alışıyorlar diye düşünüyorum. Baktın alışmadı huyu böyle dersin

demişim günler önce :) şimdi gönderebiliyorm

Ben ufakta olsa bi parti yapmak istiyorum pandemi sağolsun ne kimse doğduğunda gelebildi nede sonrasında gelemediler açık alanda parkta yapmak var kafamda şu masalardan galan kiralayım diyorum ama henüz somut bir adım atamadım

Herkese merhaba, bizim ufaklık dün akşam başlayan kusma ile bizi korkuttuardı ardına sürekli kustu çok su içmek istiyor içiyor yine kusuyordu. En son ateş falan yükselince hastaneye gittik serum falan verdiler çok şükür biraz düzeldi. Ama gün içinde halsizlik ateş ve ishal devam etti. İlaç kullanıyoruz umarım geçer. Hastaneye gidince farkettim benzer şikayetler ile gelen çoktu. Doktor enfeksiyon kaynağının su, gıda olabileceğini vs birkaç şey saydı. Bütün çocuklara sağlık diliyorum daha bir yaşına girmedik ikinci ciddi hastalığı atlatıyoruz haydi hayırlısı

Çok geçmiş olsun şuan durumu nasıl , bu aralar çok duyuyorum benzer semptomlar yaşanıyormuş. Çocuklar arasında salgın mi var acaba neden oldu ki... doktorunuz neyden kaynaklı olabileceğini ve korunmak icin ne gibi önerilerde bulundu, bilirsek bizlerde daha dikkatli oluruz en azından. Paylaşırsanız çok sevinirim.

Cok gecmis olsun kuzucuga,benim kiz da iki gundur kusuyor,bakalim takipteyiz,simdilik atesi yukselmedi.Rabbim tum hasta bebelere sifa versin

Gecmis olsun canim iyi mi simdi? Bir arkadasimin kizi da hastalandi ateslendi. Doktor suan cok fazla bu sekilde sikayet oldugunu soylemis. 3-4 gun suren istahsizlik ates sonunda duzeldi cok sukur.

5 adım atıyoruz düşüyoruz daha pekiştirme aşamasındayız:) Kızlar doğumgünü hazırlıkları nasıl gidiyor?
Ben elbisesini aldim. Sahibini tanidigmiz eve yakin bi cafe var. Orada yapacagim sadece aile arasinda. 10 kisi olacagiz toplam. Bir de susleme icin biriyle anlastim tamamen foto cekelim hatira olsun diye. Ufak bi organizasyon yapacak. Dogumunda zaten kimse gelemedi. 6 ayini mevludunu dis bugdayini hic bsey yapamadik. En azindan kendi aramizda pasta keselim istiyorum.

Geçmiş olsun bizde yaşadık geçen hafta ateşi 39 a kadar çıktı ishal oldu istahsizlik şimdi iyi çok şükür ama baya korktuk Allah şifa versin

kızlar benim bebiş sehpaya tırmandı ben yetişemeden kendini halıya attı kafasını vurdu halıya. sizce bi şey olur mu?

kızlar benim bebiş sehpaya tırmandı ben yetişemeden kendini halıya attı kafasını vurdu halıya. sizce bi şey olur mu?
Oncelikle gecmis olsun kuzucuga.Bildigim kadariyla 50 cm daha yuksek dusmelerde doktora gostermekte fayda var,Allah korusun bir yerinde kirik cikik olabilir diye ama cogunlukla da bir sey olmuyor.

Oncelikle gecmis olsun kuzucuga.Bildigim kadariyla 50 cm daha yuksek dusmelerde doktora gostermekte fayda var,Allah korusun bir yerinde kirik cikik olabilir diye ama cogunlukla da bir sey olmuyor.
sehpanın üstünden düşmedi ben yanlış anlatmışım. Sehpaya tutunurken kendisi ayaktayken bir anda yere düştü.

Geçmiş olsun , düşme çarpma gibi durumlarda doktorumuz öncelikle sakın olup çocuğu susturup muayene edin demisti. Burun kanaması sersemlik uykuya düşkünlük, denge kaybı koordinasyon kaybı gibi durum olursa hemen hastaneye başvurun demisti. Birkaç saat unutmayın demisti. Birde bir kere bizimki de başını vurmuştu o zaman vurduğu yerin görselliği istemişti. Şişlığını falan sormuştu. Resmi gönderdikten sonra önemli bir durum yok demisti. Tabi ben panik yapmıştım baya.

sehpanın üstünden düşmedi ben yanlış anlatmışım. Sehpaya tutunurken kendisi ayaktayken bir anda yere düştü.
Yok bir sey olmamistir,yine de takipte kalin tabi,kusma,asiri halsizlik,gozlerde kayma olursa hemen doktora goturursunuz ama bir sej olacagini sanmiyorum,bu donemde cok dusuyorlar.

Ben de anı kalsın diye evde ufak bir süsleme pasta seklinde düşünüyorum.Pandemiye denk geldik hiçbirşey yapamadık en azından bu olsun diyorum.10 kişi kadar çağıracağım. Süslü dantelli salopet alıcam kafama göre bulamıyorum.Pasta konusunda da eşimle ters düşüyoruz şeker hamurundan istiyorum o resim bastıralım diyor.Süsleme olarak da 2 balon standı metalik renkler bir de kızımın 12 aya yayılmış fotograf flaması düşünüyorum bakalım.Henüz somut bir adım atamadım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…