2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok geçmiş olsun.

Kızlar halen regl olmayan var mı? Bizde ses seda yok. Çok rahat ama acaba bir terslik mi var diye endişe de ediyor insan...

Kızlar halen regl olmayan var mı? Bizde ses seda yok. Çok rahat ama acaba bir terslik mi var diye endişe de ediyor insan...
1 yıla kadar düzene girmesi beklenir diyor uzmanlar ama farklılık olabilir tabi. Muayeneye gitmek lazım ben eylül ekim gibi düşünüyorum 5 aydır duzenli regl oluyorum fakat sezaryen dikiş yeri için özellikle gitmek istiyorum sıcaklarda biraz daha hassaslaştı sanki kucakta emzirirken fln da bazen rahatsız oluyorum

Cok gecmis olsun kuzucuga,benim kiz da iki gundur kusuyor,bakalim takipteyiz,simdilik atesi yukselmedi.Rabbim tum hasta bebelere sifa versin
Geçmiş olsun kızlar Allah yardımcınız olsun bir an önce düzelir umarım sıcaklardan mı etkilendiler acaba

Bizimde pazartesi günü başımıza geleni anlatayım
Tatilin dönüş günüydü aslında sabah uyandık baktım ayakları şiş üstleri de pütürlü tüm vücudunu inceledim sol bacakta büyük bir şişlik ve kırmızılık vücudunda kollarda bacak arkalarında biraz da sağ yanağında da benzer durum var. Hemen doktoruna fotoğraf gönderdim bir yandan da en yakın hastanenin yolunu tuttuk. Kendi doktoru sinek veya böcek ısırmış fenistil jel sürün dedi. Benim aklıma ilk gelen alerjiydi bu kadar kuvvetli besin alerjisi olur mu diye düşündüm ya da bir gün önce toprakta çok oynadı ordan mı birşeyler kaptı diye geçti aklımdan.
Hastanede çok tatlı ilgili bir doktora denk geldik. Şiş olan yer kesin ısırık, vücudu da fazla reaksiyon göstermiş olabilir az miktarda alerji şurubu verelim yarın tekrar göreyim deyince dönüş iptal oldu. Neyse ki keyfi yerindeydi ateş vs de olmadı şuruptan içince azalmaya başladı salı sabah tanamen geçmişti. Çok şükür atlattık bunu da artık ne ısırdı kuzumu bilemiyorum umarım bir daha yaşamayız .

Geçmiş olsun canım yeni bir sivrisinek türü varmış acaba o mu ısırdı? Sessiz bir şeymiş, kızartıp şişiriyormuş ısırdığı yeri. Umarım bir daha olmaz

Biz de düşengilleriz. Gun icinde cok kez düşüyor surekli ayakta durup ellerini birakmaya çalışıyor ama henuz dengeyi o kadar da saglayamiyor. En nihayet parkeye kafa üstü çakıldı. Alni sandim ama yanagi degmis. Her zamankinden farkli agladi ve susturamadim ilk korkutan sey buydu. Hemen emzirdim aglamaktan pek ememedi sonra sakinlesti. kaldirdigimda kustu sütü. Yanagi morardi. Hemen götürdük tomogragi sonucu temiz cikti. Aradan bes alti saat gectikten sonra ard arda 3 kez daha kustu. Hemen acile götürdük ikinci tomografisi de temiz çıktı beyin cerrahi ile görüştüler. Bu siralarda ben yine bu cocuga bakamıyorum diye salya sümük.
O sefer yine taburcu ettiler tüm günü hastanede gecirdik yani. Ertesi gun bisi olmadi normalde ama aksam uyumadan önce yine kustu. Uykuya dayanamadi uyuttum. Birkac saat sonra uyandirip kontrol ettim. Anne diye agladi tekrar uyumak için. Görünusu normal geldi. Bugünse 3. Gun ve normaldi gün boyu. Yanagi hala mor kendi iyilesir dedi. Durum bu.

Ard arda kustugu halde bisi cikmamasi da can sıkıyor çıkmadı diye de ayri seviniyorsun tabiki. Normalde kusar miydi vesair gibi sorular da böyle acil durumlarda beni cok sinirlendiriyor. Normalde kussa ben zaten derim ve kendim o ihtimali degerlendiririm. Aile fertleri sırayla güneş geçmiştir belki yemek agir geldi belki gibi ne amaca hizmet ettiği belli olmayan akillar yürütüp duruyor. Bu da sinir bastiran bir olay. Bazen cok mu takiliyorum hep olur böyle seyler diyorum ama cok bos yapıyor insanlar ana olmak insan olmaktan da zor bu devirde. Esim gece 3 e kadar sonuc bekledik diye sabah ise gidicem su hale bak diye sızlaniyor bir taraftan. Ekolojik dengeyi de ben bozdum diye yükseldim en son. Olacak sey mi canim burnumda zaten herkes ayri kafadan. Allah rizasi icin ayni cinslerden bizim de basimizda var diyin de kiz kardaslik konussun

Ha bi de sey var. Dikkat et ayakta tutma her yerine yastık koy oturt da yedir icir iyi tut vs gibi akillar verip durmalari. Icimdeki yargic yetmiyor gibi basimdaki kaynanalarin ne kadar da iyi cocuk bakamadigima isaret eden imalari. Sonuc temiz ciktikca gecmis olsun diye sırtımı sivazlayip kustukca tekrar patlayan gerginlik. Yanaktaki morlugu gordukce bozulan sinirler. Emziriyorum diye tomografiye beni almamaları ve iceriden duydugum çığlıklarla kapida kalakalmak. Bazen bana sinir basıyor oynamiyorum diyip gitmek istiyorum ama oyun da degil hiçbiri

Olayin kayinvalidemde gerceklesip maaile acilde beklediğimizi söylemeyi unutmuşum herkesin icinde ogulcuklarina yukselince sirret gelin de oldum ne hos ee yapacak bisi yok geline her yapilan loadingin acısı ogulcuktan çıkar. Az susun madem. Haksizsam haksizsin diyin sabah uyaninca herkes kendi kendine eglenmis diyecek.

Sonuna kadar haklisin E Erganun
Herkes surekli akil-fikir verir. Teoride herkes mukemmel, ama pratikte fislar.
kiz kardaslik forever

Geçmiş olsun canım yeni bir sivrisinek türü varmış acaba o mu ısırdı? Sessiz bir şeymiş, kızartıp şişiriyormuş ısırdığı yeri. Umarım bir daha olmaz
Teşekkür ederim canım ya bilmiyorum ki nasıl bir böcekgillerden . Canı yansa ağlardı diyorum biraz fazla tepki gösterdi minnoş bedeni. Bazen bende de olur sivrisinek ısırır birçok yerim kabarır

Aslında doğumdan sonra 6.ayda gitmiştim, doktor bakıp bir iki aya regl olursun bilmem ne duvarı kalinlasmaya başlamış dedi ama hala ses seda yok valla bende doğrusu çok rahatım orası ayrı ama insan endişeleniyor tabikide.

Teşekkür ederim canım ya bilmiyorum ki nasıl bir böcekgillerden . Canı yansa ağlardı diyorum biraz fazla tepki gösterdi minnoş bedeni. Bazen bende de olur sivrisinek ısırır birçok yerim kabarır
Hba paylaşmıştı canım yeni bi sivrisinek türemiş. ısırdığı yeri kötü yapıyormuş şişlik uzun sürüyormuş vs. Aklıma o geldi senin yazını görünce acaba dedim Login • Instagram

Çok teşekkür ederim, doktor su, gıda kaynaklı olabileceğini söyledi ama malum bu ara her şeyi ağızlarına sokuyorlar bilemiyorum Sahilde çakılları sokuyor mesela. Acilde Serum verdiler kusma azaldı, ertesi gün doktorumuzda bir serum taktı ateşi de azaldı akşamda çalpol verdim uyuyunca tam bitti. İshal için yoğurda katılan reflor verdi. Çinko şurup verdi. Daha önce açtığım zincfort vardı onu kullanmaya devam ettim. Calpol 1,5 ölçek yazmıştı. Birde kusma devam ederse tablet yazmıştı ama çok şükür devam etmedi. İştahı yeni yeni düzeliyor. Ben stresten mahvoldum orası kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…