Bir şey olmaz canım kusma gözde kızarıklık şişme gibi bir durum yoksa.Düşerek büyüyecekler.sehpanın üstünden düşmedi ben yanlış anlatmışım. Sehpaya tutunurken kendisi ayaktayken bir anda yere düştü.
Çok geçmiş olsun.Herkese merhaba, bizim ufaklık dün akşam başlayan kusma ile bizi korkuttuardı ardına sürekli kustu çok su içmek istiyor içiyor yine kusuyordu. En son ateş falan yükselince hastaneye gittik serum falan verdiler çok şükür biraz düzeldi. Ama gün içinde halsizlik ateş ve ishal devam etti. İlaç kullanıyoruz umarım geçer. Hastaneye gidince farkettim benzer şikayetler ile gelen çoktu. Doktor enfeksiyon kaynağının su, gıda olabileceğini vs birkaç şey saydı. Bütün çocuklara sağlık diliyorum daha bir yaşına girmedik ikinci ciddi hastalığı atlatıyoruz haydi hayırlısı
çok teşekkürlerYok bir sey olmamistir,yine de takipte kalin tabi,kusma,asiri halsizlik,gozlerde kayma olursa hemen doktora goturursunuz ama bir sej olacagini sanmiyorum,bu donemde cok dusuyorlar.
1 yıla kadar düzene girmesi beklenir diyor uzmanlar ama farklılık olabilir tabi. Muayeneye gitmek lazım ben eylül ekim gibi düşünüyorum 5 aydır duzenli regl oluyorum fakat sezaryen dikiş yeri için özellikle gitmek istiyorum sıcaklarda biraz daha hassaslaştı sanki kucakta emzirirken fln da bazen rahatsız oluyorumKızlar halen regl olmayan var mı? Bizde ses seda yok. Çok rahat ama acaba bir terslik mi var diye endişe de ediyor insan...
Herkese merhaba, bizim ufaklık dün akşam başlayan kusma ile bizi korkuttuardı ardına sürekli kustu çok su içmek istiyor içiyor yine kusuyordu. En son ateş falan yükselince hastaneye gittik serum falan verdiler çok şükür biraz düzeldi. Ama gün içinde halsizlik ateş ve ishal devam etti. İlaç kullanıyoruz umarım geçer. Hastaneye gidince farkettim benzer şikayetler ile gelen çoktu. Doktor enfeksiyon kaynağının su, gıda olabileceğini vs birkaç şey saydı. Bütün çocuklara sağlık diliyorum daha bir yaşına girmedik ikinci ciddi hastalığı atlatıyoruz haydi hayırlısı
Geçmiş olsun kızlar Allah yardımcınız olsun bir an önce düzelir umarım sıcaklardan mı etkilendiler acabaCok gecmis olsun kuzucuga,benim kiz da iki gundur kusuyor,bakalim takipteyiz,simdilik atesi yukselmedi.Rabbim tum hasta bebelere sifa versin
Geçmiş olsun canım yeni bir sivrisinek türü varmış acaba o mu ısırdı? Sessiz bir şeymiş, kızartıp şişiriyormuş ısırdığı yeri. Umarım bir daha olmazBizimde pazartesi günü başımıza geleni anlatayım
Tatilin dönüş günüydü aslında sabah uyandık baktım ayakları şiş üstleri de pütürlü tüm vücudunu inceledim sol bacakta büyük bir şişlik ve kırmızılık vücudunda kollarda bacak arkalarında biraz da sağ yanağında da benzer durum var. Hemen doktoruna fotoğraf gönderdim bir yandan da en yakın hastanenin yolunu tuttuk. Kendi doktoru sinek veya böcek ısırmış fenistil jel sürün dedi. Benim aklıma ilk gelen alerjiydi bu kadar kuvvetli besin alerjisi olur mu diye düşündüm ya da bir gün önce toprakta çok oynadı ordan mı birşeyler kaptı diye geçti aklımdan.
Hastanede çok tatlı ilgili bir doktora denk geldik. Şiş olan yer kesin ısırık, vücudu da fazla reaksiyon göstermiş olabilir az miktarda alerji şurubu verelim yarın tekrar göreyim deyince dönüş iptal oldu. Neyse ki keyfi yerindeydi ateş vs de olmadı şuruptan içince azalmaya başladı salı sabah tanamen geçmişti. Çok şükür atlattık bunu da artık ne ısırdı kuzumu bilemiyorum umarım bir daha yaşamayız.
Sonuna kadar haklisin E ErganunOlayin kayinvalidemde gerceklesip maaile acilde beklediğimizi söylemeyi unutmuşum herkesin icinde ogulcuklarina yukselince sirret gelin de oldum ne hosee yapacak bisi yok geline her yapilan loadingin acısı ogulcuktan çıkar. Az susun madem. Haksizsam haksizsin diyin sabah uyaninca herkes kendi kendine eglenmis diyecek.
Teşekkür ederim canım ya bilmiyorum ki nasıl bir böcekgillerdenGeçmiş olsun canım yeni bir sivrisinek türü varmış acaba o mu ısırdı? Sessiz bir şeymiş, kızartıp şişiriyormuş ısırdığı yeri. Umarım bir daha olmaz
Aslında doğumdan sonra 6.ayda gitmiştim, doktor bakıp bir iki aya regl olursun bilmem ne duvarı kalinlasmaya başlamış dedi ama hala ses seda yok valla bende doğrusu çok rahatım orası ayrı ama insan endişeleniyor tabikide.1 yıla kadar düzene girmesi beklenir diyor uzmanlar ama farklılık olabilir tabi. Muayeneye gitmek lazım ben eylül ekim gibi düşünüyorum 5 aydır duzenli regl oluyorum fakat sezaryen dikiş yeri için özellikle gitmek istiyorum sıcaklarda biraz daha hassaslaştı sanki kucakta emzirirken fln da bazen rahatsız oluyorum
Hba paylaşmıştı canım yeni bi sivrisinek türemiş. ısırdığı yeri kötü yapıyormuş şişlik uzun sürüyormuş vs. Aklıma o geldi senin yazını görünce acaba dedim Login • InstagramTeşekkür ederim canım ya bilmiyorum ki nasıl bir böcekgillerden. Canı yansa ağlardı diyorum biraz fazla tepki gösterdi minnoş bedeni. Bazen bende de olur sivrisinek ısırır birçok yerim kabarır
Çok teşekkür ederim, doktor su, gıda kaynaklı olabileceğini söyledi ama malum bu ara her şeyi ağızlarına sokuyorlar bilemiyorumÇok geçmiş olsun şuan durumu nasıl , bu aralar çok duyuyorum benzer semptomlar yaşanıyormuş. Çocuklar arasında salgın mi var acaba neden oldu ki... doktorunuz neyden kaynaklı olabileceğini ve korunmak icin ne gibi önerilerde bulundu, bilirsek bizlerde daha dikkatli oluruz en azından. Paylaşırsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?