Ben bu guncellemeden cok korkuyorum ya. Besige tirmanicam diye duserse diye. Disarida benchlerde fln yapiyor. Hemem kucagima aliyorum ya da arabasina koyuyorum. Cok korkunc degil mi onu acik bir yere tirmanmaya calismasi. En korktugum seylerden biri sanirimAynı şekilde kafasını sallıyor hayır diye eliyle de hayır yapıyor ama çocuk kendini tutamıyor ki gidip yine yapıyorcooook meraklılar gerçekten tam keşif donemindeler hepimize bol sabır ve enerji diliyorum
Tam 11 ay 11 günlükken geldi çok fena bir güncelleme hazırlıklı olunhatta ayaktaydim bana gelmek istedi bir baktım bana bacağını atmaya çalışıyor. Bana tırmanacak şaşkın yeni güncelleme gelince sürekli onu yapmak istiyorlar zaman mekan kişi farketmeksizin
Yaa geçmiş olsun kuzum :/Sanirim o sinek bizi de isirdi. 3-4 yerini isirmis gecen kayinvalidemlerdeydik. Bir tanesi resmen ici iltihap var gibiydi cok degisikti. Zamanla indi ama doktor bir krem onerdi.
Bir yaramaz dahaDurum
Bildiriyorum yürüdükten sonrasi cokacele etmeyin evde ben oturdugum icin basimda agliyor dizlerimi isiriyor. Ayakta durmami istiyor ve el ele dolasiyoruz butun gun evde. Surekli teslim ol seklinde eller havada ufak bisey yuruyor ve heryeri her yeri karistiriyor. Camasirliktaki camasirlari alip kirli sepetine atiyor mesela Emzik tarak ne bulursa kirliye atiyor. Çamaşır makinesinin icine sokuyor. Gecen gun emzigi kayboldu. Buzluk altta buzdolabinin. Acmis. Cekmecesini cekmis. Emzigi atmis ve kapatmis. Sen ne yapiyodun diceksiniz belki o sirada. Ben artik hic yetisemez oldum. Kosturuyorum evde. Ve muhtemelen o bunu ypaarken ben mutfakta yemegini hazirliyordum
Bir diğer sorunumuz bu bizimEki Görüntüle 2889650
Bir de şöyle bir güncelleme geldi sürekli tırmanmak istiyor. Oturmak mı o neydi sahiii
Bizde kedi var ara ara kumuna ve mamasına gidiyor hayır diyorum bırakıyorMaşallah kuzucuğa
Aşırı hareketlendiler ya yetişmek çok zor. Isırma konusunda hayırı tekrarlayın bence artık olumsuz kelimeleri de anlayacak duruma geliyorlar. Prizlerden uzak tutamıyorum hayır anlamında başını sallaya sallaya gidiyor oturuyor prizin önüne bana bakıyor hayır diyor asıl sana hayır diyorum. Meraklı minikler gümbür gümbür büyüyorlar
Ayni yaa. El ele tutusup gidiyoruz bdeYaa geçmiş olsun kuzum :/
Bir yaramaz daha
Yekta da 10,5 aylık yürüdü ama açıkçası beni yürümesi değil ilk ayaklandığında hep düştü mü düşecek mi diye kolladığım zaman yormuştu. 8. Ayda 2 hafta kadar sürdü daha sürse huni takmıştım her an peşindeydim çünkü benim bebe hiiiiiç oturmuyor. Şimdi arkamdan gel odana bez almaya gidiyoruz diyorum benle birlikte arkamdan geliyor falan çok tatlı ya
Bir diğer sorunumuz bu bizim
Koltuğa kendi tırmanmayı öğrendi sürekli cam pencere kenarında durmak istiyor. Koltuğa çıkınca bak ne yaptım dercesine kahkaha atıyorVe sürekli tırmanıyor pencere kenarına. Bu biraz zor evet
Beşiğini bir tık daha indirmek şart oldu zaten daha da yetmezse artık yerden olan yataklardan alicam inşallah tayin de çıkarsaBen bu guncellemeden cok korkuyorum ya. Besige tirmanicam diye duserse diye. Disarida benchlerde fln yapiyor. Hemem kucagima aliyorum ya da arabasina koyuyorum. Cok korkunc degil mi onu acik bir yere tirmanmaya calismasi. En korktugum seylerden biri sanirim
Camdaki YektacıkYaa geçmiş olsun kuzum :/
Bir yaramaz daha
Yekta da 10,5 aylık yürüdü ama açıkçası beni yürümesi değil ilk ayaklandığında hep düştü mü düşecek mi diye kolladığım zaman yormuştu. 8. Ayda 2 hafta kadar sürdü daha sürse huni takmıştım her an peşindeydim çünkü benim bebe hiiiiiç oturmuyor. Şimdi arkamdan gel odana bez almaya gidiyoruz diyorum benle birlikte arkamdan geliyor falan çok tatlı ya
Bir diğer sorunumuz bu bizim
Koltuğa kendi tırmanmayı öğrendi sürekli cam pencere kenarında durmak istiyor. Koltuğa çıkınca bak ne yaptım dercesine kahkaha atıyorVe sürekli tırmanıyor pencere kenarına. Bu biraz zor evet
Sağol iyi çok şükür bu defa da azı dişleri başladı ateşi tekrar yükseliyor. Üstüne sabah erkenden uyanma huysuzluk ağlama ne ararsan var yani. En azından biri bitseydi diğeri öyle başlasaydıçok geçmiş olsun şimdi iyidir umarım. Luna da 3 gün önce hafif ateşlendi 2 kez calpol verdim iyi oldu sonra. ne kadar dikkat edersek edelim yeni bir dünya ile karşılaşıyorlar. Allan dertsiz hastalık vermesin. böyle böyle daha da güçlenecekler inşallah.
Aklına yazıyor, ben bunu sonra denerim diye ilk fırsatta yapıveriyor.Bizde kedi var ara ara kumuna ve mamasına gidiyor hayır diyorum bırakıyorama her an fırsat kolluyor kumun kapağını açmaya yelteniyor 2 dk yalnız kalsa koşacak gidecek ben varken yapmıyor ya çok şapşal Bazen gözgöze geliyoruz uzaklaşıyor gibi yapıyor kafamı çeviriyorum kumun yanında bitmiş
Neyse buna da şükür diyelim en azından arabada duruyor demekkihahah ikisinde de gelmiş aslında. teşekkürler. deniyorum bir iki ama çok iyi sonuçlar alamıyorumkısa bir akşam üstü yürüyüşüyle yetineceğiz bir süre. ne yapalım. ben kilo vermeye karar verdim. obezlik tüm hastalıklara davetiye. çok rahatsızım. inşallah başarılı olurum bu yolda. sizin grubunuz duruyor mu? nasıl gidiyor?
Hos geldiin. Biz yorgunuz biraz ama iyiyiz. Bebislerimiz arada dusuyor, hasta oluyor, atesleri cikiyor ama sukurler olsun genel anlamda iyiler, iyilesiyorlar, buyuyorlar. Kimisi minik ayaklarinin ustunde doğruldu yuruyor. Kimisi emekliyor koltuklardan tutunarak ilerliyor. Seni sormali. Sen nasilsin? Bebis nasil?Kızlar selammm.
Büyüttük mu bebeleri..
Epeyce yazamadım, umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.
Kurtlu zamanlar dimi :)
Günde 2 kez duş aldırın hava alan kiyafet tercih edin çinko içerikli pişik kremi uygulayabilirsinizkızlar sırttaki isiliklere ne iyi gelir?
Harika. Cok sevindim adina. Tebrik ederim. Son gunlerde cok arastirmaya basladim. E dedim yetti gari. Benim bundan 10 kilo zayif bir fotom vardi. Kimseye gostermiyordim. Simdi 10 kilo sisman yasiyorumNeyse buna da şükür diyelim en azından arabada duruyor demekki
Duruyor canım ama pek aktif değiliz ben bayagı iyi verdim bence ki vermeye karar verdiğimde de hareketlerinim kısıtlanıyor diyeydi ... bir de şimdi için tam düşündüğüm gibi oldu dışarı çıkarken aklımdakini giyiyorum çıkıyorum ve içime siniyor
79 kilodan 63.5 e dustum hedefim once 60 sonra 58
Iyiyiz genel anlamda çok şükür.Hos geldiin. Biz yorgunuz biraz ama iyiyiz. Bebislerimiz arada dusuyor, hasta oluyor, atesleri cikiyor ama sukurler olsun genel anlamda iyiler, iyilesiyorlar, buyuyorlar. Kimisi minik ayaklarinin ustunde doğruldu yuruyor. Kimisi emekliyor koltuklardan tutunarak ilerliyor. Seni sormali. Sen nasilsin? Bebis nasil?
Biz ayırdık ama bütün gece yanımda geneldeHerkese merhabatüm bebişler iyidir insallah. Bizimki canavarliga devam ediyor ben de tüm gün pesinde. Pincik isaret parmagi havada evi geziyor tüm gün. Birde yeni huy geldi, gösterdigi seylere uzanamazsa yada ben vermezsem kiyamet kopariyor. İstedigi seyler de hep yaramaz seyler. O an dikkatini dagitarak uzaklastirmaya calisiyorum, boyle atlatiriz insallah bu donemi de.
Bu arada odalari ayirdiniz mi uyurken. Bu ara bunu dusunuyorum. Arada da aramizda yatiyor. oda yapayim ona artik diyorum.
Bizimkisi bizim odada, biz salonda yatiyoruz bu ara. Serin oluyor salon, ilk uyanmasiyla yanina gidiyorum. Sonra ya aramizda yada kendi yataginda uyuyor. Ama boyle olmaz artik, yatagimizi ozledimBiz ayırdık ama bütün gece yanımda genelde
Zaten abiden kalan odamız vardı, sadece hali perde degismistik.
Geceleri uyuduğunda beşiğini koyuyoruz ama, yatır kaldır derken baya bir bizim yatakta yatıyor yine :)
Işaret parmağı bizde de var.
Genel de çerçeveleri gösteriyor.
Bir de beter bir huysuzluk var ki, düşman başına vallahi.
Ne meme ne duş sakinlestirmiyor.
Sokak istiyor ama o da İzmir sıcağında 8 den önce imkansız :/
Bizim göğüs de isilik oluyor bu aralar günde 2 kere yıkadım düzenli bir kaç gün sabah akşam geçti çok sıcak olmaya başladı havalar yine tekrar edecek gibi o yüzden yüzme havuzu aldık balkona koyduk günde yarım saat sıkiılana kadar içinde tutuyoruz. Bizimkinin cildi çok hassas az sıcak görsün hemen terler bazı gün kaç kez zıbın değiştiriyorum sayamiyorum babada evde olunca bu aralar sık sık parka dışarı git gel terliyoruz bize en iyi gelen şey Su oldu kremi var mı bilmiyorum ama yaz ayı yıkamak en mantıklısı diye düşünüyorumkızlar sırttaki isiliklere ne iyi gelir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?