Cok geçmiş olsun tekrardan. Sahilden olabileceğini sanmıyorum şahsen. Bizimki de sahilde kum taş ne varsa ağızda birsey olmadı ama.Çok teşekkür ederim, doktor su, gıda kaynaklı olabileceğini söyledi ama malum bu ara her şeyi ağızlarına sokuyorlar bilemiyorumSahilde çakılları sokuyor mesela. Acilde Serum verdiler kusma azaldı, ertesi gün doktorumuzda bir serum taktı ateşi de azaldı akşamda çalpol verdim uyuyunca tam bitti. İshal için yoğurda katılan reflor verdi. Çinko şurup verdi. Daha önce açtığım zincfort vardı onu kullanmaya devam ettim. Calpol 1,5 ölçek yazmıştı. Birde kusma devam ederse tablet yazmıştı ama çok şükür devam etmedi. İştahı yeni yeni düzeliyor. Ben stresten mahvoldum orası kesin
Çok geçmiş olsun, okurken bile içim buz kesti sizi tahmin edemiyorum ne çok korkup endiselenmissinizdir. Çocuk bu illa düşe kalka büyüyecek ama insan yaşayınca ben yetmiyormuyum diye kendini suçluyor.Biz de düşengilleriz. Gun icinde cok kez düşüyor surekli ayakta durup ellerini birakmaya çalışıyor ama henuz dengeyi o kadar da saglayamiyor. En nihayet parkeye kafa üstü çakıldı. Alni sandim ama yanagi degmis. Her zamankinden farkli agladi ve susturamadim ilk korkutan sey buydu. Hemen emzirdim aglamaktan pek ememedi sonra sakinlesti. kaldirdigimda kustu sütü. Yanagi morardi. Hemen götürdük tomogragi sonucu temiz cikti. Aradan bes alti saat gectikten sonra ard arda 3 kez daha kustu. Hemen acile götürdük ikinci tomografisi de temiz çıktı beyin cerrahi ile görüştüler. Bu siralarda ben yine bu cocuga bakamıyorum diye salya sümük.
O sefer yine taburcu ettiler tüm günü hastanede gecirdik yani. Ertesi gun bisi olmadi normalde ama aksam uyumadan önce yine kustu. Uykuya dayanamadi uyuttum. Birkac saat sonra uyandirip kontrol ettim. Anne diye agladi tekrar uyumak için. Görünusu normal geldi. Bugünse 3. Gun ve normaldi gün boyu. Yanagi hala mor kendi iyilesir dedi. Durum bu.
hahah ikisinde de gelmiş aslında. teşekkürler. deniyorum bir iki ama çok iyi sonuçlar alamıyorumCanım haftada 1-2 gün bu şekilde denemeler yapabilirsin bence Luna da az konfor alanından çıkıp değişik mekanlarda uyuma deneyiminde bulunur... farklı şeyler gördükçe alışıyorlar diye düşünüyorum. Baktın alışmadı huyu böyle dersin
demişim günler önce :) şimdi gönderebiliyorm
çok geçmiş olsun şimdi iyidir umarım. Luna da 3 gün önce hafif ateşlendi 2 kez calpol verdim iyi oldu sonra. ne kadar dikkat edersek edelim yeni bir dünya ile karşılaşıyorlar. Allan dertsiz hastalık vermesin. böyle böyle daha da güçlenecekler inşallah.Herkese merhaba, bizim ufaklık dün akşam başlayan kusma ile bizi korkuttuardı ardına sürekli kustu çok su içmek istiyor içiyor yine kusuyordu. En son ateş falan yükselince hastaneye gittik serum falan verdiler çok şükür biraz düzeldi. Ama gün içinde halsizlik ateş ve ishal devam etti. İlaç kullanıyoruz umarım geçer. Hastaneye gidince farkettim benzer şikayetler ile gelen çoktu. Doktor enfeksiyon kaynağının su, gıda olabileceğini vs birkaç şey saydı. Bütün çocuklara sağlık diliyorum daha bir yaşına girmedik ikinci ciddi hastalığı atlatıyoruz haydi hayırlısı
ah biz bu memeci tatlışlarla ne yapıcaz yaAhh ahh M Mirune kızlar hepimiz aynıyız bakıyorumda. bizde akşam az çıkıyoruz dönüş yolu eziyet şebek oluyoruz nafile illede memeplaja gidiyoruz ille de meme, bi yerde oturup yemek yemeye hasretim 3 er 5 er atıyorum lokmaları mama sandalyesnde yemek gelene kadar duruyoruz sadece, ilk annelik deneyimimiz zorlanıyoruz öğreniyoruz heralde ama zormuş yaa
insan çok yaratıcı oluyor değil mi. bebeği acıkınca imkansızı başarıyorO kadar iyi anlıyorum ki, normalde yani önceki senelerde yazlikta olduğumuzda her akşam üzeri ormana yürüyüşe çıkardık. Dun dedik çıkalım yine. Gidiş yolunda sorun olmadı da dönüşte aman allahım. Bebek arabasında durmak istemiyor. Agliyor böyle ne yapacağımı şaşırdım aldım kucağıma ama kucakta da durmadi uykusu geldi vs oturup emzirsem hava kararacak eve gelene kadar yapamadım. Yanima kanguruyu almıştım sırt bantlarını gevşettim belden hafif sola kaydirdim önümde paralel olcak şekilde yatırıp sol solumla başını destekledim yürürken emzirdimöyle geldik eve. Bebek arabası da boş boş geldi işte. Bir daha cesaret edebilirmiyim bir düşünmem lazım
ey maşallah. darısı başımıza.Bayağı yuruyoruz biz 1-2 bebis daha vardi sanirim yuruyen ama bziimki erken yurudu. Ben de 11 aylik yürümüşüm.
Size de maşallah. Luna desteksiz yürümüyor daha. Miniyo gezegenler temalı bir pasta yaptırıcam. işte bir şeyler hazırlarız servis. duvara birkaç dekorasyon önüne masa. klasik. kreşe de muffin göndericem, velilere gönderiyorlar bebeklerden. lafın kısası 10 kişilik minik bir ev kutlaması düşünüyorum. 3 bebek bir de çocuk olacak umuyorum ki.5 adım atıyoruz düşüyoruz daha pekiştirme aşamasındayız:) Kızlar doğumgünü hazırlıkları nasıl gidiyor?
çok emzirdiğindendir. benim de 2 3 kez oldu ta ki 10. ay ve 11. ay ilk defa 2 ay arka arkaya olana kadar. sanırım düzeldi şu an. senin de düzelir diye düşünüyorum ama hep diyorlar 1 yıldan sonra düzene girmezse doktora gidin diye. olmadı gidersin.Kızlar halen regl olmayan var mı? Bizde ses seda yok. Çok rahat ama acaba bir terslik mi var diye endişe de ediyor insan...
çok geçmiş olsun. ben de 3 kez düşürdüm. ikisinde de yalnızdım tamamen benim suçumdu. bir ay arayla düşürdüm. bu kadar aptal olmaz insan diye kafama vura vura ağladım. ama oluyor işte. keşke olmasa ama oluyor. insan kirpiğden tırnağına korumak istiyor yavrusunu. bir an geliyor gözünün önünde anlık düşüveriyor. umalım ki dua edelim ki bundan sonra ciddi bir düşmeyle kazayla karşılaşmayalım. hep iyi olsunlar.Biz de düşengilleriz. Gun icinde cok kez düşüyor surekli ayakta durup ellerini birakmaya çalışıyor ama henuz dengeyi o kadar da saglayamiyor. En nihayet parkeye kafa üstü çakıldı. Alni sandim ama yanagi degmis. Her zamankinden farkli agladi ve susturamadim ilk korkutan sey buydu. Hemen emzirdim aglamaktan pek ememedi sonra sakinlesti. kaldirdigimda kustu sütü. Yanagi morardi. Hemen götürdük tomogragi sonucu temiz cikti. Aradan bes alti saat gectikten sonra ard arda 3 kez daha kustu. Hemen acile götürdük ikinci tomografisi de temiz çıktı beyin cerrahi ile görüştüler. Bu siralarda ben yine bu cocuga bakamıyorum diye salya sümük.
O sefer yine taburcu ettiler tüm günü hastanede gecirdik yani. Ertesi gun bisi olmadi normalde ama aksam uyumadan önce yine kustu. Uykuya dayanamadi uyuttum. Birkac saat sonra uyandirip kontrol ettim. Anne diye agladi tekrar uyumak için. Görünusu normal geldi. Bugünse 3. Gun ve normaldi gün boyu. Yanagi hala mor kendi iyilesir dedi. Durum bu.
Sanirim o sinek bizi de isirdi. 3-4 yerini isirmis gecen kayinvalidemlerdeydik. Bir tanesi resmen ici iltihap var gibiydi cok degisikti. Zamanla indi ama doktor bir krem onerdi.Geçmiş olsun canım yeni bir sivrisinek türü varmış acaba o mu ısırdı? Sessiz bir şeymiş, kızartıp şişiriyormuş ısırdığı yeri. Umarım bir daha olmaz
Durumey maşallah. darısı başımıza.
Maşallah kuzucuğaEki Görüntüle 2889650
Bir de şöyle bir güncelleme geldi sürekli tırmanmak istiyor. Oturmak mı o neydi sahiii
İki kardeş arası yaş farkı olanların önünde saygıyla eğiliyorum bu vesileyle. Ben biriyle zor başa çıkıyorum hatta bazen çıkamıyorum bile. Gerçekten çok zor. Derler ya 2.karış boyu var ama tüm herkesi kendine maymun ediyorlar.insan çok yaratıcı oluyor değil mi. bebeği acıkınca imkansızı başarıyorben anladım ki biz 2 yaşına kadar öyle rahat rahat kafamıza göre hareket edemicez. sadece biz de değil tüm bebekli anneler için geçerli. kimisi az söyleniyor ama biliyorum ki herkes için çok zor. anne olmak kolay değilmiş. azcık nefes alırız hepimiz inşallah arada. bebişlerimiz kendileri oynarken nasıl da tatlışlar oysaki
Hey maşallah miniğeEki Görüntüle 2889650
Bir de şöyle bir güncelleme geldi sürekli tırmanmak istiyor. Oturmak mı o neydi sahiii
Ben bu sitenin enerjisine ne desem bilemiyorum valla. Yazdığımın ertesi akşamı hop geliverdiçok emzirdiğindendir. benim de 2 3 kez oldu ta ki 10. ay ve 11. ay ilk defa 2 ay arka arkaya olana kadar. sanırım düzeldi şu an. senin de düzelir diye düşünüyorum ama hep diyorlar 1 yıldan sonra düzene girmezse doktora gidin diye. olmadı gidersin.
Aynı şekilde kafasını sallıyor hayır diye eliyle de hayır yapıyor ama çocuk kendini tutamıyor ki gidip yine yapıyorMaşallah kuzucuğa
Aşırı hareketlendiler ya yetişmek çok zor. Isırma konusunda hayırı tekrarlayın bence artık olumsuz kelimeleri de anlayacak duruma geliyorlar. Prizlerden uzak tutamıyorum hayır anlamında başını sallaya sallaya gidiyor oturuyor prizin önüne bana bakıyor hayır diyor asıl sana hayır diyorum. Meraklı minikler gümbür gümbür büyüyorlar
Tam 11 ay 11 günlükken geldi çok fena bir güncelleme hazırlıklı olunHey maşallah miniğebu güncelleme kaçıncı haftada geldi ona göre kendimi hazırlayayım
Keşfetme arzuları çok yüksekAynı şekilde kafasını sallıyor hayır diye eliyle de hayır yapıyor ama çocuk kendini tutamıyor ki gidip yine yapıyorcooook meraklılar gerçekten tam keşif donemindeler hepimize bol sabır ve enerji diliyorum
Tam 11 ay 11 günlükken geldi çok fena bir güncelleme hazırlıklı olunhatta ayaktaydim bana gelmek istedi bir baktım bana bacağını atmaya çalışıyor. Bana tırmanacak şaşkın yeni güncelleme gelince sürekli onu yapmak istiyorlar zaman mekan kişi farketmeksizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?