2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cok geçmiş olsun tekrardan. Sahilden olabileceğini sanmıyorum şahsen. Bizimki de sahilde kum taş ne varsa ağızda birsey olmadı ama.
Bende besinlerden olabileceğini düşünüyorum birde su ve gıdalara çok dikkat etmek gerekiyor. Şöyle düşünuyorum bu aralar çeltiklerin ilaçları falan atılıyor. Zirai ilaçlı çeltik suları da yer altı suyuna karisiyorsa ordan da içme ve besinlere geçmesi çok yüksek olası. Çünkü ben kendi doktoruma sordum her gün sahile indiriyorum taşı ağzına sokuyor denize giriyor deniz suyunun tadına bakıyor bu durum şu anda yaşanan hastalığı tetikleyebilir mi diye , endişe etmeyin hicbirsey olmaz denizden dedi. Bu salgın durumu her sene bu zamanlar oluyor ama benim tahminim tarim zirai ilaçlarindan dolayı olduğu görüşü. Hazır su kullanıyorum, yiyeceklerini güzelce yıkıyorum sirkeli suda. Başka ne gibi önlemler alınabilir bilemiyorum tabi.

Çok geçmiş olsun, okurken bile içim buz kesti sizi tahmin edemiyorum ne çok korkup endiselenmissinizdir. Çocuk bu illa düşe kalka büyüyecek ama insan yaşayınca ben yetmiyormuyum diye kendini suçluyor.

hahah ikisinde de gelmiş aslında. teşekkürler. deniyorum bir iki ama çok iyi sonuçlar alamıyorum kısa bir akşam üstü yürüyüşüyle yetineceğiz bir süre. ne yapalım. ben kilo vermeye karar verdim. obezlik tüm hastalıklara davetiye. çok rahatsızım. inşallah başarılı olurum bu yolda. sizin grubunuz duruyor mu? nasıl gidiyor?

çok geçmiş olsun şimdi iyidir umarım. Luna da 3 gün önce hafif ateşlendi 2 kez calpol verdim iyi oldu sonra. ne kadar dikkat edersek edelim yeni bir dünya ile karşılaşıyorlar. Allan dertsiz hastalık vermesin. böyle böyle daha da güçlenecekler inşallah.

ah biz bu memeci tatlışlarla ne yapıcaz ya ben bir gün tek başıma bir otele gidip kalayım diyorum , ortamdan uzaklaşmak kafa dinlemek adına. emzirip gidecek olsam da biliyorum gece 2331231 kere uyanıp meme diye tutturacak ve eşim başa çıkamayacak. çoook yoruldum. Ayşen Gruda 'nın dediği gibi gel kardeşim sarılalım

insan çok yaratıcı oluyor değil mi. bebeği acıkınca imkansızı başarıyor ben anladım ki biz 2 yaşına kadar öyle rahat rahat kafamıza göre hareket edemicez. sadece biz de değil tüm bebekli anneler için geçerli. kimisi az söyleniyor ama biliyorum ki herkes için çok zor. anne olmak kolay değilmiş. azcık nefes alırız hepimiz inşallah arada. bebişlerimiz kendileri oynarken nasıl da tatlışlar oysaki

5 adım atıyoruz düşüyoruz daha pekiştirme aşamasındayız:) Kızlar doğumgünü hazırlıkları nasıl gidiyor?
Size de maşallah. Luna desteksiz yürümüyor daha. Miniyo gezegenler temalı bir pasta yaptırıcam. işte bir şeyler hazırlarız servis. duvara birkaç dekorasyon önüne masa. klasik. kreşe de muffin göndericem, velilere gönderiyorlar bebeklerden. lafın kısası 10 kişilik minik bir ev kutlaması düşünüyorum. 3 bebek bir de çocuk olacak umuyorum ki.

Kızlar halen regl olmayan var mı? Bizde ses seda yok. Çok rahat ama acaba bir terslik mi var diye endişe de ediyor insan...
çok emzirdiğindendir. benim de 2 3 kez oldu ta ki 10. ay ve 11. ay ilk defa 2 ay arka arkaya olana kadar. sanırım düzeldi şu an. senin de düzelir diye düşünüyorum ama hep diyorlar 1 yıldan sonra düzene girmezse doktora gidin diye. olmadı gidersin.

çok geçmiş olsun. ben de 3 kez düşürdüm. ikisinde de yalnızdım tamamen benim suçumdu. bir ay arayla düşürdüm. bu kadar aptal olmaz insan diye kafama vura vura ağladım. ama oluyor işte. keşke olmasa ama oluyor. insan kirpiğden tırnağına korumak istiyor yavrusunu. bir an geliyor gözünün önünde anlık düşüveriyor. umalım ki dua edelim ki bundan sonra ciddi bir düşmeyle kazayla karşılaşmayalım. hep iyi olsunlar.

ya çok fazla aptal insan var. ben başkasına müdahale edenleri başkasının alanına giren saygısızlıkta bulunanlar asla anlamadım. tamamen cahillik düşüncesizlik. ifrit oluyorum öylelerine. eşimin annesiyle aynı dili konuşsak ben kesin kavga ederdim onunla. allahtan bilmiyorum ne diyor. bir gün anladım, çok paylaşıyormuşum instagramda, o kadar koymasın dedi. dili bilmiyorum ama anladım bu m,nvalde bir şey dedi, arkadaşlar grubu kurup onu çıkardım listemden. çok güzel fotolar kaçırıyor şansına küssün

Geçmiş olsun canım yeni bir sivrisinek türü varmış acaba o mu ısırdı? Sessiz bir şeymiş, kızartıp şişiriyormuş ısırdığı yeri. Umarım bir daha olmaz
Sanirim o sinek bizi de isirdi. 3-4 yerini isirmis gecen kayinvalidemlerdeydik. Bir tanesi resmen ici iltihap var gibiydi cok degisikti. Zamanla indi ama doktor bir krem onerdi.

ey maşallah. darısı başımıza.
Durum
Bildiriyorum yürüdükten sonrasi cok acele etmeyin evde ben oturdugum icin basimda agliyor dizlerimi isiriyor. Ayakta durmami istiyor ve el ele dolasiyoruz butun gun evde. Surekli teslim ol seklinde eller havada ufak bisey yuruyor ve heryeri her yeri karistiriyor. Camasirliktaki camasirlari alip kirli sepetine atiyor mesela Emzik tarak ne bulursa kirliye atiyor. Çamaşır makinesinin icine sokuyor. Gecen gun emzigi kayboldu. Buzluk altta buzdolabinin. Acmis. Cekmecesini cekmis. Emzigi atmis ve kapatmis. Sen ne yapiyodun diceksiniz belki o sirada. Ben artik hic yetisemez oldum. Kosturuyorum evde. Ve muhtemelen o bunu ypaarken ben mutfakta yemegini hazirliyordum

Merhaba hanımlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli hasta olanlar, düşenler olmuş hepsine çok geçmiş olsun

Günler pek yorucu geçiyor artık. Emekleme ve yürüme arası bir dönemdeyiz. Az kaldı sanırım yürümeye. Sürekli hareket halindeyiz. Normalde hiç kucak düşkünü bir çocuk değildi. Oturur kendi kendine oynardı. Bu ara anneci oldu çok. Sürekli bana gelmek istiyor. Babası isteyince ittiriyor. Çok neşeli bir bebek ama bunun yanında sinirli de. Minik afresif. Bir şeyi yapamayınca, düşünce vs sinirlenip bize vurmaya çalışıyor. Her defasında hayır diyorum. Kafasını sallıyor hayır diyor kendince ama sonra tepkimi ölçmek için yine yapıyor. Yine yine yine. Hatta bazen durduk yere gelip vurup suratıma bakıyor ne tepki vereceğim diye. Nasıl vazgecirebilirim bu davranıştan şaşırdım kaldım. Çok ısırıyor beni. Sürekli gelip ayağımı, bacağımı, elimi, kolumu ısırmak istiyor. Napcam beeeeeğn

Eki Görüntüle 2889650

Bir de şöyle bir güncelleme geldi sürekli tırmanmak istiyor. Oturmak mı o neydi sahiii
Maşallah kuzucuğa
Aşırı hareketlendiler ya yetişmek çok zor. Isırma konusunda hayırı tekrarlayın bence artık olumsuz kelimeleri de anlayacak duruma geliyorlar. Prizlerden uzak tutamıyorum hayır anlamında başını sallaya sallaya gidiyor oturuyor prizin önüne bana bakıyor hayır diyor asıl sana hayır diyorum . Meraklı minikler gümbür gümbür büyüyorlar

İki kardeş arası yaş farkı olanların önünde saygıyla eğiliyorum bu vesileyle. Ben biriyle zor başa çıkıyorum hatta bazen çıkamıyorum bile. Gerçekten çok zor. Derler ya 2.karış boyu var ama tüm herkesi kendine maymun ediyorlar.

Ben bu sitenin enerjisine ne desem bilemiyorum valla. Yazdığımın ertesi akşamı hop geliverdi şuan keşke yazmasamiydim acaba diye düşünüyorum baya rahattı öyle. çocuk güzel yemek yer dedim yemek düzeni bozuldu , uyur dedim uyumaz oldu , regl olmadım dedim ertesi günü oluverdim yeni totem yapayım belki tutar bana büyük ikramiye çıkmaz

Aynı şekilde kafasını sallıyor hayır diye eliyle de hayır yapıyor ama çocuk kendini tutamıyor ki gidip yine yapıyor cooook meraklılar gerçekten tam keşif donemindeler hepimize bol sabır ve enerji diliyorum
Hey maşallah miniğe bu güncelleme kaçıncı haftada geldi ona göre kendimi hazırlayayım
Tam 11 ay 11 günlükken geldi çok fena bir güncelleme hazırlıklı olun hatta ayaktaydim bana gelmek istedi bir baktım bana bacağını atmaya çalışıyor. Bana tırmanacak şaşkın yeni güncelleme gelince sürekli onu yapmak istiyorlar zaman mekan kişi farketmeksizin

Keşfetme arzuları çok yüksek yeni nesil gümbür gümbür geliyor , bebişlere bol enerji annelere bol sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…