- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ben geçenlerde sormuştum. İyi olduğunu, Vakit kalmadığından giremediğini söylemişti.Kizlar @lila6 yi merak ettim biraz. Normalde forumda hemen hemen hergun gorusurduk. Bir anda hic gelmez oldu. 22 mayisdan itibaren girmemis. Forum disinda irtibati olan varsa nasil oldugunu sorabilir mi?
Cok tesekkurBen geçenlerde sormuştum. İyi olduğunu, Vakit kalmadığından giremediğini söylemişti.
Rica ederim canımCok tesekkurcok sevindim iyi olmasina
Ayy bayadir merak ediyordum aslinda. Bizim zayiflama grubunda sorup durdum. Iyiki bu topice de yazmisim.Rica ederim canıminsan merak ediyor haliyle
Canım sadeyag, chee.Bizimki de geçen aylarda ala ala ortamala 40 grm 50 grm almıştı. Bu ay bir sıçramış geçip 950 grm aldi.10.ay kontrolünden hemen sonra yazlığa annemlere geldik çünkü hep dışarıda geziyor e haliyle acıkıyor ve yiyor. Ben de esim de kilolu değiliz gerçi ben halen doğum kilolarımı veremedim ama neyse. Kiloya gideceğine boya gitsin babasına çeksin diyorum. İnşallah boyu bana benzemez zira babasıyla deve cüce gibiyiz Doğa nin yedikleri sizinkiler hemen hemen aynı tek fark biz yoğurdu çok seviyoruz günde en az 2-3 kase yoğurdumuz var. Sade yağ veriyorum derken tam anlayamadım ben sade
Bizimki de geçen aylarda ala ala ortamala 40 grm 50 grm almıştı. Bu ay bir sıçramış geçip 950 grm aldi.10.ay kontrolünden hemen sonra yazlığa annemlere geldik çünkü hep dışarıda geziyor e haliyle acıkıyor ve yiyor. Ben de esim de kilolu değiliz gerçi ben halen doğum kilolarımı veremedim ama neyse. Kiloya gideceğine boya gitsin babasına çeksin diyorum. İnşallah boyu bana benzemez zira babasıyla deve cüce gibiyiz Doğa nin yedikleri sizinkiler hemen hemen aynı tek fark biz yoğurdu çok seviyoruz günde en az 2-3 kase yoğurdumuz var. Sade yağ veriyorum derken tam anlayamadım ben sade olarak değil çorbalarini yemeklerini zeytinyağıyla yapıyorum.
olarak değil çorbalarini yemeklerini zeytinyağıyla yapıyorum.
balık konusunda sorum olacak. o sıklıkla balık için , zor olmuyormu ? tazemi pişiriyorsunuz ? birde ne balığı ve nereden alıyorsunuz ?yani musilaj falan ??Bu arada düzeltme yapayım 650 grm.degilmis 950 gram almış. Az önce dosyasına bakınca farkettim. Şöyle ki tereyağını nadir şekilde haftada 1 bazen 2 haftada 1 omletinde kullanıyorum. Bal kaymak daha hiç vermedim. Eti de buz küpleri şeklinde yemeklerinde kullanıyorum. Ortalama haftada 2-3 kez falan. 1 günde ızgarada köfte 1 gün balık veriyorum. Yoğurt ve meyve çok tüketiyor. Boyu da 2 cm uzamış baş çevresi de 1.5 cm.
Şöyle ki mümkünse balığı günlük olarak yediriyorum. Yazliktayim babam hobi olarak kendisi balık tutuyor. Sahilden eve geldiğinde hemen derin dondurucuya koyuyoruz. Bazen günlük tuttuğu balığı vermeye çalışıyorum ama o hafta mümkün değilse buzluktan çıkartıp veriyorum. Sadece levrek denedim. Kılçığı az eti fazla olduğundan. Bulunduğumuz yer Saroz Körfezi bu tarafta müsilaj yok. Bazen akıntıyla ufak köpükler geliyor. O zaman ne balık tutuyoruz nede denize sokuyorum zaten bir kaç saat sonra akintiyla koy kendini temizliyor. Daha balikçidan hiç almadım balık, bu tarz imkanımız olduğu için. Şuan kış için balık stoklamasi yapıyoruz. He kışa azalırsa evdeki stok evdeki balığı cocuğa yapar kendime balıkçıdan alırım. Şöyle ki balığa zeytinyağı hafif döküp yağlı kağitla sarip fırınlıyorum. Piştiginde kılçıklarını temizleyip yağlı kağıtta kalan suyunu üzerine döküp yediriyorum çok severek yiyor.balık konusunda sorum olacak. o sıklıkla balık için , zor olmuyormu ? tazemi pişiriyorsunuz ? birde ne balığı ve nereden alıyorsunuz ?yani musilaj falan ??
teşekkür ederim detaylar için :)Şöyle ki mümkünse balığı günlük olarak yediriyorum. Yazliktayim babam hobi olarak kendisi balık tutuyor. Sahilden eve geldiğinde hemen derin dondurucuya koyuyoruz. Bazen günlük tuttuğu balığı vermeye çalışıyorum ama o hafta mümkün değilse buzluktan çıkartıp veriyorum. Sadece levrek denedim. Kılçığı az eti fazla olduğundan. Bulunduğumuz yer Saroz Körfezi bu tarafta müsilaj yok. Bazen akıntıyla ufak köpükler geliyor. O zaman ne balık tutuyoruz nede denize sokuyorum zaten bir kaç saat sonra akintiyla koy kendini temizliyor. Daha balikçidan hiç almadım balık, bu tarz imkanımız olduğu için. Şuan kış için balık stoklamasi yapıyoruz. He kışa azalırsa evdeki stok evdeki balığı cocuğa yapar kendime balıkçıdan alırım. Şöyle ki balığa zeytinyağı hafif döküp yağlı kağitla sarip fırınlıyorum. Piştiginde kılçıklarını temizleyip yağlı kağıtta kalan suyunu üzerine döküp yediriyorum çok severek yiyor.
İlgileri çabuk dağılıyor sanki ya dikkatini çeken bir şey olursa hemen yemeyi kesiyor hayır demediği tek şey ekmek masada gördüğü an saldırıyor hiç ekmekçi olmasını istediğim halde3380 idi doğum kilomuz bu hesaba göre 10 kilo 150 gr olmalıydı. Neredeee gıdım gıdım aldık hep kilolarıDoktor 10 kilo beklerdim dedi. Biraz beslenme sıklığını artıracağım az yediği için biraz böyle deneyeceğim. Bizimkiside öyle bu arada, mama sandalyesinde oturmaz anca önüne bir şeyler koyarsam yiyene kadar sonra doyup oynamaya başlıyor, bi huyu var zaten böyle önünde ne varsa eliyle masaya yedirir sıvar resmen mecburen kaldırıyorum
Kendi adıma konuşmak gerekirse ben sevzesinde çorbasında kekinde pogacasinda krebinde pilavında kisacasi herseyinde zeytinyağı kullanıyorum.E peki hergün tereyağı vermiyorsanız, sebze yemeklerini ya da çorbalarını yaparken ne kullanıyorsunuz? Sadece zeytinyağlı mı yapıyorsunuz?
Önceleri bende takip ederdim çalışmalarını programlarını fakat covid 19 a karşı yaptığı açıklamalardan sonra soğudum kendisindenBen Oytun Erbasi cok ciddiye aliyorum. Ted konusmalarindan bilimsel icerikli videolarina bircok videosunu izledim. Hastaliklar konusunda bircok arastirmasi var, genc yasina ragmen bircok odulu var. 7 Tus derecesi var. Yani epey donanimli biri. gunumuzun en buyuk rahatsizligi damar sertlesmesini her seyiyleinceliyor anlatiyor. buna da srbep olan en buyuk etmenlerden biri yag diyor. Ozellikle bebeklere bol tereyagli verilmesine karşı bunun saglikli algilanmasini istemiyor. Buyuk insan icin yemeklerde bir yemek kasigi max olcu, bebeklerde de bir cay kasigi. Illaki yag kullanilacaksa en masumu zeytinyag diyor. Genel anlamda paylasmak istedim. Genel anlamda cok mantikli makul adam. Her seyden az az yemek gerektigini savunuyor. Ben duyduklarimdan sonra et yiyemez oldum. Kilo verme istememin sebebi de bu adam ve anlattiklari.umarim gunden gune daha da saglamlasir aliskanliklarim. saglikli bir yasam sitili edinmeye calisiyorum
Aslinda onun da aciklamasini yapti sonradan. Netice itibariyla yan komsu ahmet emmi bile bilir aslinda bunu, her seyin fazlasi zarar. Az az yemrk gerekir. Okinawa ve ikaria adalarinda insanlarin neden uzun yasadigi arastirilmis, az et yiyolar, bol bol salata yiyolar zeytinyagli. Sebze meyve yiyolar mevsiminde ve aile arkadaslik iliskileri guclu mutlu insanlar. En son gundemde olan arastirmalarda ilk 2 yil bebek beslenmesinin tum hayatlarni etkiledikleri yonunde. Zaten bu gruptaki herkes cok iyi besliyor bebeklerini. Hic kimsenin endiselenmesine gerek yok.Önceleri bende takip ederdim çalışmalarını programlarını fakat covid 19 a karşı yaptığı açıklamalardan sonra soğudum kendisinden
Benim de ara ara karnim agriyir ama tık yokSanki olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama o kadar :/
Canım ara ara değil de şu son on gündür diyim, kasik ağrısı, şeffaf akıntı var.Benim de ara ara karnim agriyir ama tık yok15 aya kadar normalmis sanirim ama ben yine de bir doktora gorunecegim.
Turklere korona bulasmaz dedi, aylarca kayboldu ahahahÖnceleri bende takip ederdim çalışmalarını programlarını fakat covid 19 a karşı yaptığı açıklamalardan sonra soğudum kendisinden
Senin sökulmen yakindir o zaman.Benim uc dort aydan fazladir ara ara adet sancisi oluyor geciyor sonra.Akinti hemen hemen hic yokCanım ara ara değil de şu son on gündür diyim, kasik ağrısı, şeffaf akıntı var.
Normalde yoktu.
Belki yumurtlama zamanı regl olucam diyorum.
Bende gidicem ama..
40 imdan beridir gitmedim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?