Ahhhhhhh cok cok cok sevindim. Hayirli olsun. Rahat bi hamilelik diliyorum. Ben cok istiyorum. Geri sayim yapiyorum. Hemen olmazsa diye 8 ay sonra denemeye baslicaz. Gerci iki sefer denedik 2.sinde de hamile kaldim cok sukur. Bazen cok istiyorum. Hamile kalmayi deneyenlerin 2022 annelerinin fln basliklarina Rast gelince nostaljik hissediyorum. Bile isteye yapmaya gozum yemiyor, ama kazayla olsa sevinurimSelam kızlar kızım abla oluyor:) Kazara oldu diyenlere hayret ederdim ama başa geliyormuş işte...Kızımda özel hast. doğum paketi almıştım şu an fiyatlar uçmuş.Ankarada devlet hastanesinde önerebileceğiniz doktor varmı?
Teşekkürler canım.Kazara hamile kalırsın inşallah mı desekAhhhhhhh cok cok cok sevindim. Hayirli olsun. Rahat bi hamilelik diliyorum. Ben cok istiyorum. Geri sayim yapiyorum. Hemen olmazsa diye 8 ay sonra denemeye baslicaz. Gerci iki sefer denedik 2.sinde de hamile kaldim cok sukur. Bazen cok istiyorum. Hamile kalmayi deneyenlerin 2022 annelerinin fln basliklarina Rast gelince nostaljik hissediyorum. Bile isteye yapmaya gozum yemiyor, ama kazayla olsa sevinurimbiz de bi kaza yapamadik gitti diye takiliyorum eşime.
AA senin durum farklıymış ama canım. Ben olsam ben de direkt perinatolog ile ilerlerdim öyle bir durumda. Ama şükür artık 14 aylık oldular bi kaza kurşunu yemedenCanım evet bir sorun olmadığında 24 aydan erken olabilir ama ben sezeryandan sonra çok uzun süre toparlanamamıştım ve çok uzun süre ağrım oldu, bazen hala dikiş ağrısı yaşıyorum. Doktoruma sorduğumda rahminde çok fazla varis vardı kesi de onlardan da diktim toparlanman uzun zaman olur demişti. İç organlarda varis olabileceğini ilk o zaman öğrendimo yüzden en az 24 ay korun demişti erken hamilelik durumunda kanama oluşmasın diye. Ciddi anlamda bu durum bende stres yaratıyor. Hatta ikinciye planli/plansız bir gebelik oluşursa kendi k.dogum doktorumdan çok mennundum ama riske hiç girmeden perinatologta takiplerimi yaptırmayı düşünüyorum. O derece endişelendim.
Aynen bende öyle diyorum kazasız 14. Aya kadar geldik. Son 8 ay diyorum kendime.AA senin durum farklıymış ama canım. Ben olsam ben de direkt perinatolog ile ilerlerdim öyle bir durumda. Ama şükür artık 14 aylık oldular bi kaza kurşunu yemeden
Ya ben dün giremedim foruma bizde de ilk uyku 12 buçuktuBiz de 6bucukta uyandik ve daha yeni ilk uykusuna yattineredeyse 6 saat enerji patlamasi seklinde dolandi.
Bizimde belli olmuyor ya bazen tek bazen çift uyku gündüzleri. Bu aralar ataklı atarlı günlerdeyiz sanırım gece ağlayarak uyanıyor belki diş rahatsızlığı da olabilir köpek ve azı dişlerde sıraBiz tek gündüz uykusuna erken geçmişiz. Yine iki uykuya döndük. Gece uykusu nispeten daha iyi ama ışıkta uyuyor karanlıkta ağlama krizleri geçiriyor.
Her şey olabilir. En çokta ayrılık kaygısı. Dün iyi demiştim. Ama bensiz uyumadı. İlla benimle uyuyor gündüz uyandığında beni görmek istiyor.Bizimde belli olmuyor ya bazen tek bazen çift uyku gündüzleri. Bu aralar ataklı atarlı günlerdeyiz sanırım gece ağlayarak uyanıyor belki diş rahatsızlığı da olabilir köpek ve azı dişlerde sıra
Fazlaca gecikmeli bir kutlu olsun da bendenAda @esmeralda5 , Umaytorro ve Luna'nin 14. ayi kutlu olsun. Sizleri silah arkadasim gibi hissediyorum kizlar. Beraber yuruduk biz bu yollarda.
Luna surpriz yapip 14. Ayinda yurumeye baslamadi artik sabirsizligim pik noktasinda surekli yurumesi icin oyunlar ceviriyorum ama yemiyor. Iki uzanmaya calisiyir durumu olcup biciyor sonra kic ustu oturup emekliyorDaha once de yazmisimdir babasiyla ben 14 aylik yurumusuz. Artik cimcimede de bir atak bekliyorum kesin olarak.
Ote yandan epey dillendi. Bir suru sey soyluyor ben de en azindan bu yonden gelisimi iyi gidiyor diye seviniyorum. Analiq isteyivriiimm aazini yizini yirim diyorum isirasim geliyor vakumlu opuyorum yanaklarini sapsup. I love youuu diye uzatiyorum uuuu diye eslik ediyo sonuna.
Uykusu nadiren 2 cogunlukla 1 uzun uyku seklinde. (2-3 saat uyuyor)
Dislerini analamadim birden mi patlicak hepsi, eli hep agzindan hep kasiyor, mumkun degil agzini acmiyor ama en az 2 tanesi patlamak uzere cook sismis gordugum kadariyla. Cok zorladi azi disleri.
Bir saat evel tam aynilarini icimden geciriyordum. Ortusunun altindan kacan ayagini isira isira opmemek icin kendimi zor tutuyordum ki cok bekletmedi, 6.30 da uyandiCok seviyom ya. Uyuyo misil misil. Uyandirip vakumlu vakumlu kollaya kollaya opesim var. Kiyamiyorum tabi ama zor gutuyofum kendimi. Saci miss gibi kokuyor. Gidisi mis gibi kokuyor. Kurban olduum tam bir minnos agghh
Biz de oyleyiz. Hatta yukarida da yazdim. Bence memeden dolayi. Babasiyla uyudugunda sanki daha iyi uyuyor. Ama gece babada da durmuyor, sadece meme istiyor. Doktora gece beslenmesini nasil kesebilirim, dedim. EmzirmeyerekmisKızlar günaydın. Bu aralar uykular nasıl bebelerin. Bizim zıvanadan çıkmış durumda. Gece milyon kere ağlayarak uyanıyor ve sürekli memede emerek uyusun istiyor. Bunu tek yaşayan biz miyiz?
Kızlar günaydın. Bu aralar uykular nasıl bebelerin. Bizim zıvanadan çıkmış durumda. Gece milyon kere ağlayarak uyanıyor ve sürekli memede emerek uyusun istiyor. Bunu tek yaşayan biz miyiz?
Teşekkür ederim inşallah canımMC06 şimdi bir de geçenlerde yazdığınız bir mesaj geldi aklıma.. tüm kalbimle çok çok güzel geçecek ve güzelliklerle hatırlanacak bir hamilelik, lohusalık diliyorum
Biz de aynıyız dönemsel diye düşünüyorumİBr günaydın. Bu aralar uykular nasıl bebelerin. Bizim zıvanadan çıkmış durumda. Gece milyon kere ağlayarak uyanıyor ve sürekli memede emerek uyusun istiyor. Bunu tek yaşayan biz miyiz?
Bizim de öyle ya resmen üstümde uyuyor dişlerden olduğunu düşünüyorum çünkü azı dişleri çıktiKızlar günaydın. Bu aralar uykular nasıl bebelerin. Bizim zıvanadan çıkmış durumda. Gece milyon kere ağlayarak uyanıyor ve sürekli memede emerek uyusun istiyor. Bunu tek yaşayan biz miyiz?
Kızlar günaydın. Bu aralar uykular nasıl bebelerin. Bizim zıvanadan çıkmış durumda. Gece milyon kere ağlayarak uyanıyor ve sürekli memede emerek uyusun istiyor. Bunu tek yaşayan biz miyiz?
çok tebrikler :) şimdi agustos 2022 anneleri formuna mı gireceksin , bırakma bizi :) tekrardan tebrikler çok sevindim.Selam kızlar kızım abla oluyor:) Kazara oldu diyenlere hayret ederdim ama başa geliyormuş işte...Kızımda özel hast. doğum paketi almıştım şu an fiyatlar uçmuş.Ankarada devlet hastanesinde önerebileceğiniz doktor varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?