2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tüh aslında tam senlikti o :)
Kraft indirime girecekti o zamana düşer fiyatı 150-200 kadar.

Keşke şöyle becerim olsaydı. Hadi bakalım şimdiden eline sağlık canım
Eline sağlık canım. Ne güzel yapabiliyorsun, ben beceremem
Çok güzel bir şey bebeğine el emeğini giydireceksin.
Ay ellerine sağlık

Teşekkür ederim kızlar. Aslında benimde yeteneğim yoktu oğlum doğduktan sonra örgü oyuncaklarla oynasın diye ona örmek için başladım sonra baktım çok zevkli oyuncak örmeye devam ettim. Şiş örgüye yeni geçtim bi yelek yapayım dedim oğlan anne bana da yelek yap diyor

Bana da haber verir misin canım indirimde bulursan? Ben de bundan bakıyorum

Bence avam kelımesı yıllardır sana yapıstırılmıs kendı hayatındakı sosyapatlıgıda burda ınsanlara benım sırketım var asıstwnım var hastanede su kadar para verıyorum dıyerek komplekslerını bastırıyorsun ozeldende bı cok kısıden agzına saglık kelımesı duydum bellıkı hayatın boyunca asaglanmıssın burda guc gosterısı yapıyorsun bende senın dedıgın gıbı sımdı senı gormuyorum havla dur hadı:)

Mune Kazen

Eki Görüntüle 2586211
kızlar bu da benden☺Ben yeğenlerime yapıyorum şimdilik tekini bitirdimikizler minişler doğuma 2haftaları var inş yetişir

Ellerine sağlık bu modeli çok beğeniyorum ya instagram da bi sayfa vardı onunda çok güzel battaniyeleri var. Bunun renkli versiyonunu yapıyorda hiç cesaret gelmiyor

Teslimiyetle güzel moralle geçirmeye bakmak lazım.
ya şu dediğin çok önemli. Bir türlü teslim edemiyorum kendimi.
halbuki biz sadece bir canlının meydana gelmesini sağlayan aracılarız, gelirse yaradandan giderse yine yaradandan ama bu dönemde çok kırılganım. hepimiz öyleyizdir. umarım hepimiz bir şekilde sakin kalmayı başarabiliriz.

Canım hamileliğini nasıl geçirdiğine bağlı aslında ama açıkcası ben de haziran da son tatilimi yapmak istiyorum gidersek arabayla gideriz heralde arkaya uzanırım dedim en kötü

aynen, bir daha uzun bir süre rahat tatil yapamayacağız çünkü. yoksa ben de bu sıkışıklıkta hiç tatil yapasım yoktu ama dedim hadi bi gayret çıkalım da rahatlayalım

bursada olduğun için yine şanslısın canım muhakkak bir yer bulursunuz.
yalova da gayet güzel.
istanbulda olunca uzak kalıyor maalesef biraz daha

bende hataya gitmek istiyorum yazın ama zor gibi benim için benim çocuklarda var ya sadece eşim be ben olsak giderdik gibi,sizin içinde güzel olur bebişsiz başbaşa son tatil

aynen canım inşallah bir sıkıntı olmaz bebeğimde de rahatca gidip geliriz. darısı size umarım olur.

Evet aslında o büyük olsaymış çok iyi olurdu.
Senin aklında olan bir model var mı ? Belki fikrim değişebilir
Yok kuzum ben direk kraft murhpy aldım.
Dönence ve alt değiştirme ünitesi işin içine girince fiyat gereksiz artıyordu.
Önemli olan zaten asıl içine alınacak olan yatak onu kaliteli alırız beşiğin kendisi çok mühim değil dedim.
Tek özellik vardı aradığım o da fermuarı olması o da olduğu için hiç aklımı kurcalamadan aldım. İndirim denk getirmiştim. 330 tl verdim, hamile bile değildim aldığımda

Ben ebebeğe giremiyorum ben oyuncak gününde kızıma aldım bikaç şey. Bebeğe almadım çünkü salıncak , oyun halısı, top havuzu, kaydırak fln mevcut evde. Ev ev değil kreş gibi Geçen günde babyme indiriminden deterjanlar ve yüzey temizliyicilerini depoladım kargolandı bugün gelir heralde. Bez stoklamam çünkü bebeğe yaramaz ise marka değişimi yapmak gerekiyor. Kızım hep prima premium care kullandı, diğerleri pişik yaptı büyüyüncede aktif bebeğe geçtik. Ama arkadasımın oğlu sleepy dışında kullanamıyor başkası pişik yapıyor, yiğenimde molfix dışında kullanamıyor. Yani bez stoklamak doğru gelmiyor bebekten önce.

Emin ol çok normal. Mantık başka duygular başka söylüyor. Hormonal olarak o kadar büyük değişiklik yaşadı ki vucut insan kendisine şaşırıyor. İçten gelen bir vesvese, korku hep oluyor.. 4. Hamileliğim 1 oğlum var aynı duygular şimdi de var mı var. Ama şunu daha iyi anlıyor insan olacağın önüne geçemiyorsun. O yüzden şuan benimle, bugün iyiyiz, bugünü güzel yaşayalım.

Telefon uygulaması giriyor canım bende denedin mi?

Dönence ve alt değiştirme ünitesi benim için olmazsa olmaz değil canım.
Senin yazdığın modele baktım ama anlayamadım. Fermuarı neresinde?

daha 2 gün önce jennifer lopezin super bowl performansında -ki gayet neşeli parçalar hepsi- gözlerim doldu desem yani saçmaladım, kötü bir haber alabiliriz her şey olabilir ve buna dayanıklı olmak lazım.
her şeyi hayırlısı aynen güzel yaşayalım.

Dönence ve alt değiştirme ünitesi benim için olmazsa olmaz değil canım.
Senin yazdığın modele baktım ama anlayamadım. Fermuarı neresinde?
Hemen ön yüzünde
Bebekler ayaklandıklarında kendileri girip çıkabilsin diye yapılan fermuarlı kapı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…