Tüh aslında tam senlikti o :)Seninle joie park yatak konuşmuştuk en son hatırlıyorsundur. Hatta yandan açılarak anne yanı olabiliyordu. Anneme o yatağa baktırdım ama maalesef 6 aya kadar kullanılabiliyormuş.
Şuan indirime girmesini beklediğim yatak bu
Eki Görüntüle 2586210
Eline sağlık. Modeli çok beğendimEki Görüntüle 2586211
kızlar bu da bendenBen yeğenlerime yapıyorum şimdilik tekini bitirdim ikizler minişler doğuma 2haftaları var inş yetişir
Keşke şöyle becerim olsaydı. Hadi bakalım şimdiden eline sağlık canım
Eline sağlık canım. Ne güzel yapabiliyorsun, ben beceremem
Çok güzel bir şey bebeğine el emeğini giydireceksin.
Ay ellerine sağlık
ohh ellerine sağlık canım. Erken gelmeye kalkmazlarsa Yetişir benceEki Görüntüle 2586211
kızlar bu da benden☺Ben yeğenlerime yapıyorum şimdilik tekini bitirdimikizler minişler doğuma 2haftaları var inş yetişir
Evet aslında o büyük olsaymış çok iyi olurdu.Tüh aslında tam senlikti o :)
Kraft indirime girecekti o zamana düşer fiyatı 150-200 kadar.
Bana da haber verir misin canım indirimde bulursan? Ben de bundan bakıyorumSeninle joie park yatak konuşmuştuk en son hatırlıyorsundur. Hatta yandan açılarak anne yanı olabiliyordu. Anneme o yatağa baktırdım ama maalesef 6 aya kadar kullanılabiliyormuş.
Şuan indirime girmesini beklediğim yatak bu
Eki Görüntüle 2586210
Bence avam kelımesı yıllardır sana yapıstırılmıs kendı hayatındakı sosyapatlıgıda burda ınsanlara benım sırketım var asıstwnım var hastanede su kadar para verıyorum dıyerek komplekslerını bastırıyorsun ozeldende bı cok kısıden agzına saglık kelımesı duydum bellıkı hayatın boyunca asaglanmıssın burda guc gosterısı yapıyorsun bende senın dedıgın gıbı sımdı senı gormuyorum havla dur hadı:)1 ay once ozel Mesajda fotografini yollayip sordugun su soru var ya;
“sızce ıcımde yuzumde o sekılde bır fesat kotu bır dusunce olabılı mı?sadece fazla hassas ve duygusalım..kbkmayın”
hani es gecmistim cevapta, cevaplayayim; fesatlik demeyeyim de degisik bir asagilik kompleksin var. Bagli oldugun ana sagliga gitmemek icin binbir takla attiginda anlamistik.
Ozelde “ilk gunden size kanim isindi” deyip genelde boyle atip tutmak da ne bileyim, pek sey: AVAM!
Canım 9 şubatta %29 indirime giriyor.Bana da haber verir misin canım indirimde bulursan? Ben de bundan bakıyorum
Bence avam kelımesı yıllardır sana yapıstırılmıs kendı hayatındakı sosyapatlıgıda burda ınsanlara benım sırketım var asıstwnım var hastanede su kadar para verıyorum dıyerek komplekslerını bastırıyorsun ozeldende bı cok kısıden agzına saglık kelımesı duydum bellıkı hayatın boyunca asaglanmıssın burda guc gosterısı yapıyorsun bende senın dedıgın gıbı sımdı senı gormuyorum havla dur hadı:)
Eki Görüntüle 2586211
kızlar bu da benden☺Ben yeğenlerime yapıyorum şimdilik tekini bitirdimikizler minişler doğuma 2haftaları var inş yetişir
ya şu dediğin çok önemli. Bir türlü teslim edemiyorum kendimi.Teslimiyetle güzel moralle geçirmeye bakmak lazım.
Canım hamileliğini nasıl geçirdiğine bağlı aslında ama açıkcası ben de haziran da son tatilimi yapmak istiyorumgidersek arabayla gideriz heralde arkaya uzanırım dedim en kötü
Kendi aracimiz olsaydi kesinlikle dusunurdum canim ama otobusle cesaret edemem 7 aylik halimle. Bursada oturuyorum en yakin balikesir var her sene gideriz ama aracla 3 saat olan yol otobusle 6 saat oyle olunca cesaret edemem sanirim. Gitsek oglum icin iyi olurdu 3 yasinda teyzosu cok seviyor denizi yuzmeyi ama bu sene olmiycak gibi.
Belki bikac gunlugune falan Yalovada bi tatil yerine gideriz dicem ama nasıl olur bilmiyorum evin 15 dk sonrasi olan bi yerde tatile para vermek
bende hataya gitmek istiyorum yazın ama zor gibi benim için benim çocuklarda var ya sadece eşim be ben olsak giderdik gibi,sizin içinde güzel olur bebişsiz başbaşa son tatil
Yok kuzum ben direk kraft murhpy aldım.Evet aslında o büyük olsaymış çok iyi olurdu.
Senin aklında olan bir model var mı ? Belki fikrim değişebilir
ya şu dediğin çok önemli. Bir türlü teslim edemiyorum kendimi.
halbuki biz sadece bir canlının meydana gelmesini sağlayan aracılarız, gelirse yaradandan giderse yine yaradandan ama bu dönemde çok kırılganım. hepimiz öyleyizdir. umarım hepimiz bir şekilde sakin kalmayı başarabiliriz.
[/QUOTE
Telefon uygulaması giriyor canım bende denedin mi?Ben ebebeğe giremiyorumben oyuncak gününde kızıma aldım bikaç şey. Bebeğe almadım çünkü salıncak , oyun halısı, top havuzu, kaydırak fln mevcut evde. Ev ev değil kreş gibi Geçen günde babyme indiriminden deterjanlar ve yüzey temizliyicilerini depoladım kargolandı bugün gelir heralde. Bez stoklamam çünkü bebeğe yaramaz ise marka değişimi yapmak gerekiyor. Kızım hep prima premium care kullandı, diğerleri pişik yaptı büyüyüncede aktif bebeğe geçtik. Ama arkadasımın oğlu sleepy dışında kullanamıyor başkası pişik yapıyor, yiğenimde molfix dışında kullanamıyor. Yani bez stoklamak doğru gelmiyor bebekten önce.
Dönence ve alt değiştirme ünitesi benim için olmazsa olmaz değil canım.Yok kuzum ben direk kraft murhpy aldım.
Dönence ve alt değiştirme ünitesi işin içine girince fiyat gereksiz artıyordu.
Önemli olan zaten asıl içine alınacak olan yatak onu kaliteli alırız beşiğin kendisi çok mühim değil dedim.
Tek özellik vardı aradığım o da fermuarı olması o da olduğu için hiç aklımı kurcalamadan aldım. İndirim denk getirmiştim. 330 tl verdim, hamile bile değildim aldığımda
Emin ol çok normal. Mantık başka duygular başka söylüyor. Hormonal olarak o kadar büyük değişiklik yaşadı ki vucut insan kendisine şaşırıyor. İçten gelen bir vesvese, korku hep oluyor.. 4. Hamileliğim 1 oğlum var aynı duygular şimdi de var mı var. Ama şunu daha iyi anlıyor insan olacağın önüne geçemiyorsun. O yüzden şuan benimle, bugün iyiyiz, bugünü güzel yaşayalım.
Hemen ön yüzündeDönence ve alt değiştirme ünitesi benim için olmazsa olmaz değil canım.
Senin yazdığın modele baktım ama anlayamadım. Fermuarı neresinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?