Uygulamadan denemedim. Siteden girmeye calışıyordumTelefon uygulaması giriyor canım bende denedin mi?
Olumluu olalım olumlu haberler alalım canım. Evet modumuz düşüyor. Daha kırılgan ve alıngan oluyoruz. Ben öyle durumlarda Ağustos ayını ve bebişimi sağlıkla kucağıma aldığımı hayal ediyorumdaha 2 gün önce jennifer lopezin super bowl performansında -ki gayet neşeli parçalar hepsi- gözlerim doldu desemyani saçmaladım, kötü bir haber alabiliriz her şey olabilir ve buna dayanıklı olmak lazım.
her şeyi hayırlısı aynen güzel yaşayalım.
Kız dışı siyah içi kırmızı taze diyorum baş harfi i son harfi riyice oyuna döndü
Aa evet simdi dikkatli bakınca gördümHemen ön yüzünde
Bebekler ayaklandıklarında kendileri girip çıkabilsin diye yapılan fermuarlı kapı
canım bu mesajı neden yazdıgımı merak ediyorsan cok değil bir kaç mesaj geriye git ve taraf tutma lütfen . Ben o bahsettiğin olay kapandı denildikten sonra bile sıcaklık kurmak adına yazdığım o iki kişiden bir cevap bulamadım aksine hala bana sataşıyorlar herkes kendi yazdıgından sorumlu lütfen kimse kimsenin avukatlıgını yapmasın . O kadar okumuşsa kendisini savunabilir dimi. Bizde okuduk mal mülk sahibiyiz ama burada hava atmıyoruz şuyum var buyum var diye . Sen kendini ezikleştirme bence görgü ve ahlak okumakla yada mal mülkle sahip olunacak seyler değil . Bu konuyla ilgili de kimseyle konusmak istemiyorum bana yazan kişiye yazmısım erikmi oda gülerek hayır demiş konusmusuz bi rahatsızlık yok başkaları neden rahatsız oluyor . Guruplaşmayın.
Bi özlersin ki valla ben 7 ay kustum ama doğumdan sonra özledim hamile halimi sonra insan unutuyor zaten normalde aklına gelmiyo bak benim ikinci olacak hamilelikten önce aklıma gelmezdi yaşadıklarım şuan hepsi tek tek gözümün önünden geçiyor
Yok yahu bazı yerlerde 400 tl falan. Civilde öyle sanırım.Aa evet simdi dikkatli bakınca gördüm
Şuanda 500küsur fiyatı. İyi denk getirmişsin ya
E bebekte yokYok yahu bazı yerlerde 400 tl falan. Civilde öyle sanırım.
Şimdi baktım indirimli fiyatmış.
Olsun çok bi fark yok. Ebebekte en az 350ye iner diye düşünüyorum ben.
kızlar bayrama tatil aldım
umarım yolda doğurmam
ramazanda 7 aylık oluyoruz kızlar siz neler düşünüyorsunuz tatil anlamında
Ilk hissiyatim kizdi ama haftasina gore o kadar hareketli olmasi erkek diye dusundum hayirlisi olsun.Doktora gittim bugünAllahım o bebek nasıl hareketli eli ayağı durmuyo çok mutlu oldum tiroit testi için aç gittim bi de düşünün bebek büyüyünce rahat durmıcak annesi diyo cinsiyeti göremedi uygun pozisyonda değil diye 14. Haftada tahmin yaparız dedi .İkili testi sordu yapmıcam dedim ultrason kısmını yaptı kendisi ense kalınlığına burun kemiğine baktı yalnızca kan vermedim Bebeğinn fotoğrafını da ekliyorum tahmin edersiniz artık
Ilk hissiyatim kizdi ama haftasina gore o kadar hareketli olmasi erkek diye dusundum hayirlisi olsun.
[/QUOTEilk kez hareketlerini gördüm babası da geldi ilk defa çok mutluyum şu an)
Gerçekten yokmuş :/E bebekte yok
Maşallah canım :)Doktora gittim bugünAllahım o bebek nasıl hareketli eli ayağı durmuyo çok mutlu oldum tiroit testi için aç gittim bi de düşünün bebek büyüyünce rahat durmıcak annesi diyo cinsiyeti göremedi uygun pozisyonda değil diye 14. Haftada tahmin yaparız dedi .İkili testi sordu yapmıcam dedim ultrason kısmını yaptı kendisi ense kalınlığına burun kemiğine baktı yalnızca kan vermedim Bebeğinn fotoğrafını da ekliyorum tahmin edersiniz artık
Bir oynak dahaDoktora gittim bugünAllahım o bebek nasıl hareketli eli ayağı durmuyo çok mutlu oldum tiroit testi için aç gittim bi de düşünün bebek büyüyünce rahat durmıcak annesi diyo cinsiyeti göremedi uygun pozisyonda değil diye 14. Haftada tahmin yaparız dedi .İkili testi sordu yapmıcam dedim ultrason kısmını yaptı kendisi ense kalınlığına burun kemiğine baktı yalnızca kan vermedim Bebeğinn fotoğrafını da ekliyorum tahmin edersiniz artık
MaşaaallahDoktora gittim bugünAllahım o bebek nasıl hareketli eli ayağı durmuyo çok mutlu oldum tiroit testi için aç gittim bi de düşünün bebek büyüyünce rahat durmıcak annesi diyo cinsiyeti göremedi uygun pozisyonda değil diye 14. Haftada tahmin yaparız dedi .İkili testi sordu yapmıcam dedim ultrason kısmını yaptı kendisi ense kalınlığına burun kemiğine baktı yalnızca kan vermedim Bebeğinn fotoğrafını da ekliyorum tahmin edersiniz artık
Doktora gittim bugünAllahım o bebek nasıl hareketli eli ayağı durmuyo çok mutlu oldum tiroit testi için aç gittim bi de düşünün bebek büyüyünce rahat durmıcak annesi diyo cinsiyeti göremedi uygun pozisyonda değil diye 14. Haftada tahmin yaparız dedi .İkili testi sordu yapmıcam dedim ultrason kısmını yaptı kendisi ense kalınlığına burun kemiğine baktı yalnızca kan vermedim Bebeğinn fotoğrafını da ekliyorum tahmin edersiniz artık
Araştırmaya devam edeyim canım. Teşekkür ederimGerçekten yokmuş :/
Beğendiğin modelde güzeldi gayet. Artık sana kalmış canım.
Maşallah canım :)
İçime kiz doğdu benim
Doktora gittim bugünAllahım o bebek nasıl hareketli eli ayağı durmuyo çok mutlu oldum tiroit testi için aç gittim bi de düşünün bebek büyüyünce rahat durmıcak annesi diyo cinsiyeti göremedi uygun pozisyonda değil diye 14. Haftada tahmin yaparız dedi .İkili testi sordu yapmıcam dedim ultrason kısmını yaptı kendisi ense kalınlığına burun kemiğine baktı yalnızca kan vermedim Bebeğinn fotoğrafını da ekliyorum tahmin edersiniz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?