2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Olumluu olalım olumlu haberler alalım canım. Evet modumuz düşüyor. Daha kırılgan ve alıngan oluyoruz. Ben öyle durumlarda Ağustos ayını ve bebişimi sağlıkla kucağıma aldığımı hayal ediyorum

Ben kimseyle gruplasmadim yaptığım avukatlık değil sana karşı.bise olsa senin içinde yazarım haksızlığa asla tahammul edemiyorum sen nereye laf attın bana imalarda bulunmayın diye ama ondan bi mesaj once ablaya sen laf attın kendine yapılmasini istemediğini bir başkasına yapıyorsun ben kendimi eziklestirmiyorum hayatım boyunca planlı yaşamadım veya bi hedefe odaklamadım okumak bana göre asla olmadı şimdi imkanım var istesem akşam okuluna giderim ama istemiyorum ilgimi çekmiyor cekmicekte bence icsel bise yazılanları ıstediğiniz yönde algılamak

Ne biliyim ya çok korkuyorum bitanesini doğurayım buyuteyim de sonrasıni düşünürüz

Aa evet simdi dikkatli bakınca gördüm
Şuanda 500küsur fiyatı. İyi denk getirmişsin ya
Yok yahu bazı yerlerde 400 tl falan. Civilde öyle sanırım.
Şimdi baktım indirimli fiyatmış.
Olsun çok bi fark yok. Ebebekte en az 350ye iner diye düşünüyorum ben.

Doktora gittim bugün Allahım o bebek nasıl hareketli eli ayağı durmuyo çok mutlu oldum tiroit testi için aç gittim bi de düşünün bebek büyüyünce rahat durmıcak annesi diyo cinsiyeti göremedi uygun pozisyonda değil diye 14. Haftada tahmin yaparız dedi .İkili testi sordu yapmıcam dedim ultrason kısmını yaptı kendisi ense kalınlığına burun kemiğine baktı yalnızca kan vermedim Bebeğinn fotoğrafını da ekliyorum tahmin edersiniz artık

Eklentiler

• 9049077F-4AFE-4FEA-A926-56F867CE7A39.webp
    26 KB · Görüntüleme: 41
kızlar bayrama tatil aldım
umarım yolda doğurmam
ramazanda 7 aylık oluyoruz kızlar siz neler düşünüyorsunuz tatil anlamında

Babm köye gitmeyi çok istiyordu ama annem olumlu bakmadı bende korktum okdr yolu gitmeyi biz bebk sonrası gitmeyi düşünüyoruz eşimle eylül de 2 aylık oluyor zaten

Ilk hissiyatim kizdi ama haftasina gore o kadar hareketli olmasi erkek diye dusundum hayirlisi olsun.

Gerçekten yokmuş :/
Beğendiğin modelde güzeldi gayet. Artık sana kalmış canım.
Maşallah canım :)
İçime kiz doğdu benim

Bir oynak daha Kız bu annesi

Maşaaallah
Kız

Maşallah ❤

Ben de aldım park yatağımızı şimdiden evet bazen insanlar çok erken sanki çocuğumuza birşey olacakmış gibi davranıyor ama sinirleniyorum. Her şey allahtan, olacak olanın önüne geçilmiyor. Kaldı ki doğumda da doğumdan hemen sonra da 7. Ayda da herşey olabilir. Neyin garantisi varki? Bütçemizi neden zorlayalım? İndirimdeyken ana kucağını, park yatağını, kamerasını, uyku arkadaşını aldım.Annem de nevresim ve battaniye işine girdi Bunlar son anda alınacak şeyler değil ki fikir olsun diye ekliyorum resimlerini de

Eklentiler

• B33B79CB-E588-4076-92B2-95B288FFF556.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 23C395BD-294A-47D0-A36E-0D3AB97E8FBD.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 7C3C7F84-8E3E-4DA9-A111-F684C545424F.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 17C9092A-8B98-4CCB-981E-64BF9503FCC9.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 43

Oh kuzum maşallah cinsiyet içime bise doğmadı hayırlısıyla gelsin kuzucuk❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…