Oh ohhh... hepsi birbirinden güzelBen de aldım park yatağımızı şimdidenevet bazen insanlar çok erken sanki çocuğumuza birşey olacakmış gibi davranıyor ama sinirleniyorum. Her şey allahtan, olacak olanın önüne geçilmiyor. Kaldı ki doğumda da doğumdan hemen sonra da 7. Ayda da herşey olabilir. Neyin garantisi varki? Bütçemizi neden zorlayalım? İndirimdeyken ana kucağını, park yatağını, kamerasını, uyku arkadaşını aldım.Annem de nevresim ve battaniye işine girdi Bunlar son anda alınacak şeyler değil ki fikir olsun diye ekliyorum resimlerini de
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanınBen de aldım park yatağımızı şimdidenevet bazen insanlar çok erken sanki çocuğumuza birşey olacakmış gibi davranıyor ama sinirleniyorum. Her şey allahtan, olacak olanın önüne geçilmiyor. Kaldı ki doğumda da doğumdan hemen sonra da 7. Ayda da herşey olabilir. Neyin garantisi varki? Bütçemizi neden zorlayalım? İndirimdeyken ana kucağını, park yatağını, kamerasını, uyku arkadaşını aldım.Annem de nevresim ve battaniye işine girdi Bunlar son anda alınacak şeyler değil ki fikir olsun diye ekliyorum resimlerini de
Hamileyiz çıkacak tabiSanirim benimde her yerim cikmis kabul etmesemde ama kilo almadim o kadar kusmaya ragmen vermedim de benide heveslendirdiniz
Ben de aldım park yatağımızı şimdidenevet bazen insanlar çok erken sanki çocuğumuza birşey olacakmış gibi davranıyor ama sinirleniyorum. Her şey allahtan, olacak olanın önüne geçilmiyor. Kaldı ki doğumda da doğumdan hemen sonra da 7. Ayda da herşey olabilir. Neyin garantisi varki? Bütçemizi neden zorlayalım? İndirimdeyken ana kucağını, park yatağını, kamerasını, uyku arkadaşını aldım.Annem de nevresim ve battaniye işine girdi Bunlar son anda alınacak şeyler değil ki fikir olsun diye ekliyorum resimlerini de
cnm sen kendi yazdıklarında çelişkilisin bak onceki mesajında demişsin ki bi kaç kişi hava atmak gosteriş gibi algılıyor.Aynı mesajda daha sonra şöyle demişsin ; bende de olsa bende gösteriş yaparım. Umarım bu mesaj yeterli olmustur. Bol şans.Ben kimseyle gruplasmadim yaptığım avukatlık değil sana karşı.bise olsa senin içinde yazarım haksızlığa asla tahammul edemiyorum sen nereye laf attın bana imalarda bulunmayın diye ama ondan bi mesaj once ablaya sen laf attın kendine yapılmasini istemediğini bir başkasına yapıyorsun ben kendimi eziklestirmiyorum hayatım boyunca planlı yaşamadım veya bi hedefe odaklamadım okumak bana göre asla olmadı şimdi imkanım var istesem akşam okuluna giderim ama istemiyorum ilgimi çekmiyor cekmicekte bence icsel bise yazılanları ıstediğiniz yönde algılamak
İçimden erkek geçti canım benim hadi hayırlısı hakkındaDoktora gittim bugünAllahım o bebek nasıl hareketli eli ayağı durmuyo çok mutlu oldum tiroit testi için aç gittim bi de düşünün bebek büyüyünce rahat durmıcak annesi diyo cinsiyeti göremedi uygun pozisyonda değil diye 14. Haftada tahmin yaparız dedi .İkili testi sordu yapmıcam dedim ultrason kısmını yaptı kendisi ense kalınlığına burun kemiğine baktı yalnızca kan vermedim Bebeğinn fotoğrafını da ekliyorum tahmin edersiniz artık
Merhaba kızlar bende bugün kontrole gittim ama biz daha çok küçüğüz cinsiyet tahmini alabilir miyim bende
Kamerayı çok araştırdım motoralaya da baktım ama 400-800 arası değişiyordu fiyatı. Mühendisin oğlu diye bir sayfa varya o bunu çok önermiş gerçekten tüm özellikleri de aynıCamera bende bunu istiyorum nerden aldınız camerayi bide fiyat ne kadardı aman neyi erken ya önceden bende öyle düşünüyordum ama hamilr kalınca öyle olmuyormuş anlaidm okdr çok şey varki alincak hangi birine güç yetsin bide çocuğun doğduktan sonra bise olmayacağı ne malum planlı yaşamayı sevmiyorum atn bi çok seyi aldım odasını da kayınpederime sattım
Bence bu da bir kız bebekMerhaba kızlar bende bugün kontrole gittim ama biz daha çok küçüğüz cinsiyet tahmini alabilir miyim bende
Kamerayı çok araştırdım motoralaya da baktım ama 400-800 arası değişiyordu fiyatı. Mühendisin oğlu diye bir sayfa varya o bunu çok önermiş gerçekten tüm özellikleri de aynıtrendyoldan aldım canım 195₺ di sanırım şu anda da 199₺.
Bende kız hissediyorum ❤kiz hissettim canim hayirlisi olsun
Merhaba kızlar bende bugün kontrole gittim ama biz daha çok küçüğüz cinsiyet tahmini alabilir miyim bende
❤Bence bu da bir kız bebek
oy minnoş ten ten saçlı bir kız bebek gibi geldi bana da
[/QUOT
Ayy inşaallah ❤
1 ay once ozel Mesajda fotografini yollayip sordugun su soru var ya;
“sızce ıcımde yuzumde o sekılde bır fesat kotu bır dusunce olabılı mı?sadece fazla hassas ve duygusalım..kbkmayın”
hani es gecmistim cevapta, cevaplayayim; fesatlik demeyeyim de degisik bir asagilik kompleksin var. Bagli oldugun ana sagliga gitmemek icin binbir takla attiginda anlamistik.
Ozelde “ilk gunden size kanim isindi” deyip genelde boyle atip tutmak da ne bileyim, pek sey: AVAM!
Canım bunun çift taraflı etkileşimi de var. Yani konuştuğunuz da bebeğe iletiyor sesi. Ama asıl güzelliği 360 derece dönüyor yakınlaştırıyor gece görüşü ve hareket sensörü mevcut. Telefondan uygulamayla takip ediyorsun nerede olursan ol odasına gitmeden bebişini izleyebiliyorsun. Ama bence yine de bir telsiz gerekecek çünkü mantıken uygulamaya girmeden telsiz gibi çalışacağını sanmıyorumaa canım bunu iyi almışsın
şimdi bu bebek telsizi görevini de görüyor mu ne işe yarıyor tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?