2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Oh ohhh... hepsi birbirinden güzel

Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın

Camera bende bunu istiyorum nerden aldınız camerayi bide fiyat ne kadardı aman neyi erken ya önceden bende öyle düşünüyordum ama hamilr kalınca öyle olmuyormuş anlaidm okdr çok şey varki alincak hangi birine güç yetsin bide çocuğun doğduktan sonra bise olmayacağı ne malum planlı yaşamayı sevmiyorum atn bi çok seyi aldım odasını da kayınpederime sattım

cnm sen kendi yazdıklarında çelişkilisin bak onceki mesajında demişsin ki bi kaç kişi hava atmak gosteriş gibi algılıyor.Aynı mesajda daha sonra şöyle demişsin ; bende de olsa bende gösteriş yaparım. Umarım bu mesaj yeterli olmustur. Bol şans.

İçimden erkek geçti canım benim hadi hayırlısı hakkında

Kamerayı çok araştırdım motoralaya da baktım ama 400-800 arası değişiyordu fiyatı. Mühendisin oğlu diye bir sayfa varya o bunu çok önermiş gerçekten tüm özellikleri de aynı trendyoldan aldım canım 195₺ di sanırım şu anda da 199₺.

ay siz böyle atınca aklıma eksikler geliyor.
elektrikli süt sağma makinası+park yatak+banyo seti+ana kucağı+araba koltuğu
şu an için etraftan topladıklarım
toplayamadıklarım puset ve şimdi dofh paylaşınca gördüm bebek telsizi
bir de ateş ölçer alacağım.
biraz paylaşın da ben de not alayım artık.

aa canım bunu iyi almışsın
şimdi bu bebek telsizi görevini de görüyor mu ne işe yarıyor tam olarak?

Zeybltaslan şurdaki avam kelımesını beğenmişsin mesela bumu guruplaşmadım ?

Bu dolabı almayı düşünüyorum
Aslında şimdilik oda yapmayacağım ama yer sıkıntımdan dolayı dolap almalıyım.
Şuan eşyaları şifonyerimde ancak bebek doğunca yatak odam küçük olduğundan dolayı şifonyerimi çıkarmak zorundayım.
sizce nasıl?

Eklentiler

• 14B9F38D-CB1F-4588-9C58-97582A2CF603.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 41
aa canım bunu iyi almışsın
şimdi bu bebek telsizi görevini de görüyor mu ne işe yarıyor tam olarak?
Canım bunun çift taraflı etkileşimi de var. Yani konuştuğunuz da bebeğe iletiyor sesi. Ama asıl güzelliği 360 derece dönüyor yakınlaştırıyor gece görüşü ve hareket sensörü mevcut. Telefondan uygulamayla takip ediyorsun nerede olursan ol odasına gitmeden bebişini izleyebiliyorsun. Ama bence yine de bir telsiz gerekecek çünkü mantıken uygulamaya girmeden telsiz gibi çalışacağını sanmıyorum

yada iilay sana sorayım gurup kurucusu sensin ve martılı kızla mesajlaşmalarınızı gordum bir kaç kere buna rağmen o sanabenzeyen ablanızın avam kelımesı hosunuza gitmiş ama martılıkızı direk sıkayet etmişsiniz .Siz bu adalet ve bu kalplemi cocuklarınızı büyüteceksiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…