Ben de inanmıyorum, ama kestirmeyeceğim. Çünkü gebelik öncesi saçlarımı şöyle kestirmiştim, çok kısa geldi sonra. Anca uzar.
bu arada kızlar şimdi benim vücut tipi olarak göbeğim şu şekil gibi normalde
Eki Görüntüle 2589117
şimdi ise daha çıkık olan alt karnım küçüldü ve mide tarafındaki göbeğim sivrlidi resmen.
resmen sivri dümdüz bir hamile karnım oldu resmen büyüdü hem de 4 günde yaa
ve artık sabah da aynı şekil olduğu için anlıyorum ki bu gerçek hamilelik.
Ay evet başa bişey gelince insan hep neden arıyor, haklısınKarmaşaya mahal vermemek adına yazmamıştım ama ben ilk gebeliğimde saçımı kestirdim ilk üç ayda ve bin pişmanım. Ondan dolayı olmadığını bilse de insan içinde bir acaba kalıyor. Hele ki sebebi bilinmeyen genetik bile olmayan birşey insanın önüne çıkınca. İnsan bir sebep bulmak istiyor inanmak istemiyor sebepsiz olacağına ya kendini suçluyor ya yaptıklarını ya doktorları.
O psikolojinin ardından korunmayı bırakacağımız ay eşime saçlarımı kestirdim çünkü çabuk uzuyordu.
ah yaa
bence kestirme canım sonraında da çünkü ya ben şey diye düşünüyorum hafif uzun saç kısa saçtan daha kolay
çünkü en kötü ihtimalle baktın hiç şekle girmiyor toplarsın
ama çok kısa olunca o saçlar önüne geliyor nereye sokacağını bilemiyorsun. hani çocuk da doğunca ne bileyim bakım makım zor olur, bence en iyisi omuzda saç doğumdan sonra.
Karmaşaya mahal vermemek adına yazmamıştım ama ben ilk gebeliğimde saçımı kestirdim ilk üç ayda ve bin pişmanım. Ondan dolayı olmadığını bilse de insan içinde bir acaba kalıyor. Hele ki sebebi bilinmeyen genetik bile olmayan birşey insanın önüne çıkınca. İnsan bir sebep bulmak istiyor inanmak istemiyor sebepsiz olacağına ya kendini suçluyor ya yaptıklarını ya doktorları.
O psikolojinin ardından korunmayı bırakacağımız ay eşime saçlarımı kestirdim çünkü çabuk uzuyordu.
Bende yıllardıe mevcut lohusa topuzu , şuan bile o modda hattaDeğil mi lohusa topuzu yapmak için saç lazım.
Korkma canım streste etkiliyor hemen doktora gidecekmişsin zaten biraz rahatla.Merhaba kızlar benim az önce lavaboda az miktarda kahverengi akintim oldu dün gecede bir kaç kez saplanti seklinde kasiklarima agri girdi ogleden sonra doktora gidicem ama sizede sormak istedim 14. Haftada boyle birsey yasayan var mi bugune kadar hic kanama olmamisti bu arada korkmalimiyim
Canım benim şimdiden tarif ettiğin gibi oldu. Hatta göğüslerim o kadar büyümesine rağmen küçük duruyor göbeğimden.
An itibariyle 2 kilo aldım, hiç kilo vermedim. Hedefim 8 9 kg almak inş başarırsam , çünkü tontiş hamile kaldım . 60 üstü olunca 8-12 arası almam gerekiyorKızlar kilo alımlarınız ne durumda??
Insallah canim daha önce hiç olmadığı için korktum birazKorkma canım streste etkiliyor hemen doktora gidecekmişsin zaten biraz rahatla.
9 ay kanamayla hamilelik geçirenler var. Yerleşmiş o susam tanesi hiç bırakır mı annesini?
Henüz kilo almadım aynı devam ediyorumKızlar kilo alımlarınız ne durumda??
ben de kestiricem canım için rahat olsunya şu an inanmak için mantıklı en ufak bir inanç olmasa da içimde
sorduğum her arkadaşımın ben kestirmedim ama hurafe demesi canımı sıktı
bir buçuk kilo aldım canımKızlar kilo alımlarınız ne durumda??
Çok karşılaştırma yaptım ama ilkiyle hamile olduğum şöyle bi 28.-29. Haftadan sonra belli oldu. Kilo göbeği gibi duruyordu hep.ya iç karnımız dar ondan sanırım.
bazı 5 aylıkların bile yeni belli oluyor.
Kilo verdim benVaay süper gidiyoruz maşallah bize. Bende hiç kilo almadım. Ama bebişimin gramı gayet güzel Allaha şükür. Tek temennim sonradan patlamamamız
Merhaba ikili tarama testim az riskli çıktı , amniyosentez yaptırmam söylendi ama kabul etmedim düşük riski var diye .Yaş 34
Sizlerin nasıl ? dr öyle söyleyince dizlerimin bağı çözüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?