2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de inanmıyorum, ama kestirmeyeceğim. Çünkü gebelik öncesi saçlarımı şöyle kestirmiştim, çok kısa geldi sonra. Anca uzar.

ah yaa
bence kestirme canım sonraında da çünkü ya ben şey diye düşünüyorum hafif uzun saç kısa saçtan daha kolay
çünkü en kötü ihtimalle baktın hiç şekle girmiyor toplarsın
ama çok kısa olunca o saçlar önüne geliyor nereye sokacağını bilemiyorsun. hani çocuk da doğunca ne bileyim bakım makım zor olur, bence en iyisi omuzda saç doğumdan sonra.

Canım benim şimdiden tarif ettiğin gibi oldu. Hatta göğüslerim o kadar büyümesine rağmen küçük duruyor göbeğimden.

Ay evet başa bişey gelince insan hep neden arıyor, haklısın

Değil mi lohusa topuzu yapmak için saç lazım.

ay di mi aklıma senin olayını da hatırladım inan ki canım.
inan ki biliyorum alakası yoktur ama insanın içinde kalıyor saçma bir şekilde.
ama arkadaşların da dediği gibi ömrü veren allah
amaan kestirdim gitti bak bir sürü kestiren arkadaş da olmuş demek ki hiç bizimle alakası yokmuş, -tabi gerçekten zararlı şeyler yapmadığımız sürece-
hepsi Allah'tan

Korkma canım streste etkiliyor hemen doktora gidecekmişsin zaten biraz rahatla.
9 ay kanamayla hamilelik geçirenler var. Yerleşmiş o susam tanesi hiç bırakır mı annesini?

Merhaba ikili tarama testim az riskli çıktı , amniyosentez yaptırmam söylendi ama kabul etmedim düşük riski var diye .Yaş 34
Sizlerin nasıl ? dr öyle söyleyince dizlerimin bağı çözüldü.

ya iç karnımız dar ondan sanırım.
bazı 5 aylıkların bile yeni belli oluyor.
Çok karşılaştırma yaptım ama ilkiyle hamile olduğum şöyle bi 28.-29. Haftadan sonra belli oldu. Kilo göbeği gibi duruyordu hep.
Tabi o haftalarda dışarıda montlu olduğunuz aylara denk gelince montun altında ancak doğuracağım ay belli olmuştu göbek
Aman gerçi bizim milletimiz hiçbirşey beğenmiyor. Göbek küçük olsa bebek nerede derler göbek büyük olsa ikiz mi diye sorarlar.. Yakında başlar bunlar da

Vaay süper gidiyoruz maşallah bize. Bende hiç kilo almadım. Ama bebişimin gramı gayet güzel Allaha şükür. Tek temennim sonradan patlamamamız
Kilo verdim ben bebeğim iyi durumda ama ben değilim inşallah bulantılar bundan sonra geçer de bende kilo alırım göbeğim çıkar

Merhaba ikili tarama testim az riskli çıktı , amniyosentez yaptırmam söylendi ama kabul etmedim düşük riski var diye .Yaş 34
Sizlerin nasıl ? dr öyle söyleyince dizlerimin bağı çözüldü.

canım eğer durumun müsaitse çok kafana takılacaksa nifty test var doğruluk oranı %99
fiyatı 2500-3000 civarında onu yaptırabilirsin, ben olsam amniyosentez en en son yaptıracağım şey olurdu, kabul etmemekte haklısın. bir o testi yaptır eğer dediğim gibi uygunsan.
çünkü ikili testte değil az risk, yüksek risk bile çıktığında sapa sağlam doğan çocuk çok gördüm hem de bizzat çevremde,
o sadece olasılık ölçüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…