ay kızlar saçımı bebeğin ömrü kısa olur inanışına istinaden kestirmeyecektim ama şu hani topladığında yanlardan çıkan saç tutamını biraz kesmiş bulundum güzel dursun diye.
çok pişman oldum şu an yaa
Batıl inançrahatla
kendi doktoruma cumartesi gittiğimde soracağım.canım o tüz o kadar tırt bir şey durmasına rağmen hayat kurtarıyor.
hiç canını sıkma eminim geçirmiştir. doktora da sor bence bir ürolojiye de git.
sanırım sıcak tutmak iyi gelebilir. bol yoğurt ye.
ay kızlar saçımı bebeğin ömrü kısa olur inanışına istinaden kestirmeyecektim ama şu hani topladığında yanlardan çıkan saç tutamını biraz kesmiş bulundum güzel dursun diye.
ay ya öyle diyorsun da
ben de kendime öyle diyorum da
benim arkadaşlara sordum hepsi hurafe ama ben kestirmedim dedi
Yüce mevlam insan ömrünü anasının saçlarını kestirmesiyle ilişkilendirmemiştir bence. Takma kafana canım.
Sana rahatla diyip kendim belirtisizliğe takmışımbende kestirdim hamileyken ömür ona bağlanacak şey değil
2 yaşındaki yiğenim güneşYok canim ne haddime :) Ben zaten diger isimleri begenmiyor degilim sadece kendi cocuklarima o minvalde koymak istiyorum. Mesela gecen bi arkadasim Gunes koydu ismini cok hos bence ❤
Ben kızımda 2 kere kestiemiştim. Birinde yıpranmıştı. Diğerindede kuzenimin düğünü varsı saçımı yaptıktan sonra önden iki perçemin ucundan almıştı kuaför. Ben inanmıyorum hurafe tamamen için rahat olsun.ay kızlar saçımı bebeğin ömrü kısa olur inanışına istinaden kestirmeyecektim ama şu hani topladığında yanlardan çıkan saç tutamını biraz kesmiş bulundum güzel dursun diye.
Canım bende ilkinde farkettim ki göbekte büyüme atakları oluyor. Demişsin ya 4 günde büyüdü diye aynısı bende de olmuştu. Aynı kalıp kalıp birden büyüyordu göbeğimbu arada kızlar şimdi benim vücut tipi olarak göbeğim şu şekil gibi normalde
Eki Görüntüle 2589117
şimdi ise daha çıkık olan alt karnım küçüldü ve mide tarafındaki göbeğim sivrlidi resmen.
resmen sivri dümdüz bir hamile karnım oldu resmen büyüdü hem de 4 günde yaa
ve artık sabah da aynı şekil olduğu için anlıyorum ki bu gerçek hamilelik.
Ben kızımda 2 kere kestiemiştim. Birinde yıpranmıştı. Diğerindede kuzenimin düğünü varsı saçımı yaptıktan sonra önden iki perçemin ucundan almıştı kuaför. Ben inanmıyorum hurafe tamamen için rahat olsun.
Canım bende ilkinde farkettim ki göbekte büyüme atakları oluyor. Demişsin ya 4 günde büyüdü diye aynısı bende de olmuştu. Aynı kalıp kalıp birden büyüyordu göbeğim
Hiç yokken 16da çıkmıştı mesela sonra 22de bir daha bi büyümüştüBöyle anlatınca kulağa garip geliyor Gerçi
Bazı doktorlar 3 aydan sonra boyanabilir diyor ama kendi doktoruna bu hafta gidince bir sor bakalım ne diyecek. Ben şimdiye kadar hiç boyatmadım saçımı ama gebelikte benimde bi boyatasım geliyor nedenseben de perçemi kestim işte
ay bu arada ciddi anlamda çok boyamak istiyorum saçımı
ya şu an inanmak için mantıklı en ufak bir inanç olmasa da içimde
sorduğum her arkadaşımın ben kestirmedim ama hurafe demesi canımı sıktı
Bazı doktorlar 3 aydan sonra boyanabilir diyor ama kendi doktoruna bu hafta gidince bir sor bakalım ne diyecek. Ben şimdiye kadar hiç boyatmadım saçımı ama gebelikte benimde bi boyatasım geliyor nedenseYasak olunca tatlı geliyor sanırım bana.
Çok normal böyle böyle büyüyecekheh aynen işte aynen
tam 16. haftaya girdim birden büyüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?