2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Batıl inanç rahatla

kendi doktoruma cumartesi gittiğimde soracağım.

valla ben saçımı 2 hafta önce kestirdim. bana doktorum kestir saçın uzun bütün vitamini minarali uzasın diye saçın alıyor demişti bende kestirdim. bana hurafe geliyor.

Yüce mevlam insan ömrünü anasının saçlarını kestirmesiyle ilişkilendirmemiştir bence. Takma kafana canım.

ay ya öyle diyorsun da
ben de kendime öyle diyorum da
benim arkadaşlara sordum hepsi hurafe ama ben kestirmedim dedi

Sana rahatla diyip kendim belirtisizliğe takmışım bende kestirdim hamileyken ömür ona bağlanacak şey değil

bu arada kızlar şimdi benim vücut tipi olarak göbeğim şu şekil gibi normalde

şimdi ise daha çıkık olan alt karnım küçüldü ve mide tarafındaki göbeğim sivrlidi resmen.
resmen sivri dümdüz bir hamile karnım oldu resmen büyüdü hem de 4 günde yaa
ve artık sabah da aynı şekil olduğu için anlıyorum ki bu gerçek hamilelik.

Yok canim ne haddime :) Ben zaten diger isimleri begenmiyor degilim sadece kendi cocuklarima o minvalde koymak istiyorum. Mesela gecen bi arkadasim Gunes koydu ismini cok hos bence ❤
2 yaşındaki yiğenim güneş Ay güneş gbi ay parçası oldu valla ışıl ışıl koca gözleri. İsimler kişiliklerde etkili bence.

Ben kızımda 2 kere kestiemiştim. Birinde yıpranmıştı. Diğerindede kuzenimin düğünü varsı saçımı yaptıktan sonra önden iki perçemin ucundan almıştı kuaför. Ben inanmıyorum hurafe tamamen için rahat olsun.

Canım bende ilkinde farkettim ki göbekte büyüme atakları oluyor. Demişsin ya 4 günde büyüdü diye aynısı bende de olmuştu. Aynı kalıp kalıp birden büyüyordu göbeğim
Hiç yokken 16da çıkmıştı mesela sonra 22de bir daha bi büyümüştü Böyle anlatınca kulağa garip geliyor Gerçi

ben de perçemi kestim işte
ay bu arada ciddi anlamda çok boyamak istiyorum saçımı

heh aynen işte aynen
tam 16. haftaya girdim birden büyüdü

ben de perçemi kestim işte
ay bu arada ciddi anlamda çok boyamak istiyorum saçımı
Bazı doktorlar 3 aydan sonra boyanabilir diyor ama kendi doktoruna bu hafta gidince bir sor bakalım ne diyecek. Ben şimdiye kadar hiç boyatmadım saçımı ama gebelikte benimde bi boyatasım geliyor nedense Yasak olunca tatlı geliyor sanırım bana.

ya şu an inanmak için mantıklı en ufak bir inanç olmasa da içimde
sorduğum her arkadaşımın ben kestirmedim ama hurafe demesi canımı sıktı

Ben de inanmıyorum, ama kestirmeyeceğim. Çünkü gebelik öncesi saçlarımı şöyle kestirmiştim, çok kısa geldi sonra. Anca uzar.

Eklentiler

• bergüzar.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 54

ya boyatmak istiyorum çünkü altı hafif açık bir renk kaldı, üstü kendi rengi ve yer yer beyazlar da olunca iyice karman çorman oldu gibime geliyor
bir yandan da hiç boyamıym kendi rengine dönse öyle de kalsa mı diyorum.

Merhaba kızlar benim az önce lavaboda az miktarda kahverengi akintim oldu dün gecede bir kaç kez saplanti seklinde kasiklarima agri girdi ogleden sonra doktora gidicem ama sizede sormak istedim 14. Haftada boyle birsey yasayan var mi bugune kadar hic kanama olmamisti bu arada korkmalimiyim

Karmaşaya mahal vermemek adına yazmamıştım ama ben ilk gebeliğimde saçımı kestirdim ilk üç ayda ve bin pişmanım. Ondan dolayı olmadığını bilse de insan içinde bir acaba kalıyor. Hele ki sebebi bilinmeyen genetik bile olmayan birşey insanın önüne çıkınca. İnsan bir sebep bulmak istiyor inanmak istemiyor sebepsiz olacağına ya kendini suçluyor ya yaptıklarını ya doktorları.
O psikolojinin ardından korunmayı bırakacağımız ay eşime saçlarımı kestirdim çünkü çabuk uzuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…