Hemen bakiyorum benim erkek versiyonumAy canım çok hoşsun..baya önce bi konu vardı kadının kocası her isme bi hikaye buluyordu o kadar zevk almıştım ki takip ederken onu hatırlattın dur bulayım sende bak
Arapça olmayan isim
Herkese merhabalar, başlıktaki gibi Arapça olmayan isim arayışındayız. Türk olduğumuz için Türkçe isim vereceğiz. Kendimizce bulduğumuz isimler var elbette ama kimisi bana ağır geldi, hani derler ya "Berke dede" kulağa garip geliyor, bulduğumuz isimlerden bazıları da bebek için aynı hissi...www.kadinlarkulubu.com
Evet öyle oluyo ya ben oğlum olursa hep Emir Ali istiyordum evlenmeden önce ama çevrede emir olduğu için olmadı Eymen ismi çok hoşuma gitmişti o zamanlar ben Eymen olsun dedim eşim Ayaz diye tutturunca sonuç Ayaz Eymen olduZaten erkek ismi bulmak cok zor biz 2. Oglumun ismini dogduktan 1 hafta sonra koyduk hic isim bulamadik hosumuza giden
Seni unutmayacağım ve Allah nasip ederse bi 6 ay kadar sonra seni merak edip bakacağım ismi ne koyduğunaHemen bakiyorum benim erkek versiyonum
Saka maka isim konusunda normal olmadigimi biliyorum
Ben kendimi hepinize hatırlatırım arkadasim benim boyle abiduk gubidik durumlarim vardirSeni unutmayacağım ve Allah nasip ederse bi 6 ay kadar sonra seni merak edip bakacağım ismi ne koyduğuna
Ben meva ismini de çok düşünmüştüm. Bence o da çok güzel. Ama eşimi ikna edemedimBende meva ismini koyucam kismet olursa buyuk abisi simdiden meva diyor herkese birde erkek olursa cocuktaki hayal kirikligini dusunemiyorum
Ben kendimi hepinize hatırlatırım arkadasim benim boyle abiduk gubidik durumlarim vardir
Konu cocuksa cok farklı oluyorum ben isim koymasi olsun, büyütürken olsunayni zamanda dogum yaptigimiz burdan bikac arkadasima bisey sordugum zaman o bizim aklimiza hic gelmemistiki dedikleri oluyor. Gercektente normal insanin aklına gelmez onu sorgulamaz yani. Ama iste huy
Evet yazım yanlışı yapmışımDemet kokanalı mı? Ztb hastanesinde kendisine perinatolojiye sevk için muayene olmuştum a bana uğramana gerek bile yoktu direk sıra alabilirsin dedi sonra beni durdurup kendi sekreteri atayıp x hanımı gönderiyorum sıra verin demişti bizzat kendisi. Sonra yorumlarına denk geldim herkes çok memnun. Tabi yazım yanlışı olduysa ve aynı kişiden bahsediyorsak
Bizimki de SusamBiz daha cinsiyet bilmediğimizden ablaları kivi diyo kendisineküçük kızım her izlediği çizgifilmden bir isim çıkarıyo. Bakalım hayırlısı
Canım çok geçmiş olsun. Aynısı bende de sol tarafta var. Detaylıda çıktı. Gözlemleyelim yüksek tansiyona sebep olabilir ilerleyen dönemde ama geçebilir de dedi. Tabii endişe tavan yaptı.İkili test için gittiğim perinatolog detaylı ultrasonda sağ ve sol kasığımdan kalp sesi dinler gibi bi ses dinledi muhtemelen kan akışını tespit etmek için aynı zamanda ekrandan da bakıyordu. Rapora da dirençli diye yazmış. Sonrasında şöyle açıkladı bu aylarda hamilelerin %30 unda bu görülüyormuş ama farketmiyorlarmış. Şimdilik bu kan akışı plasenta için yeterli ama ilerleyen dönemlerde yetmezse plasentaya giden kan yetersiz olur bebeğin de porsiyonları küçülür gibi düşün dedi. En düşük doz aspirini 5. Aya kadar kullanıcam. 5. Ayda yapılan detaylı ultrasonda tekrar bakacak yüzde 90 normale döner dedi. Duruma göre devam edip etmeyeceğime karar verecekmiş.
Anladım canım inşallah bir an önce normale dönerİkili test için gittiğim perinatolog detaylı ultrasonda sağ ve sol kasığımdan kalp sesi dinler gibi bi ses dinledi muhtemelen kan akışını tespit etmek için aynı zamanda ekrandan da bakıyordu. Rapora da dirençli diye yazmış. Sonrasında şöyle açıkladı bu aylarda hamilelerin %30 unda bu görülüyormuş ama farketmiyorlarmış. Şimdilik bu kan akışı plasenta için yeterli ama ilerleyen dönemlerde yetmezse plasentaya giden kan yetersiz olur bebeğin de porsiyonları küçülür gibi düşün dedi. En düşük doz aspirini 5. Aya kadar kullanıcam. 5. Ayda yapılan detaylı ultrasonda tekrar bakacak yüzde 90 normale döner dedi. Duruma göre devam edip etmeyeceğime karar verecekmiş.
kızlar merhaba günaydın hepinize :) benim 8. haftadan beri şeffaf akıntıyla birlikte bazen pembe bazen kahverengi renginde akıntım oluyor dr istirahat vermişti 20 gün falan devamlı yattım raporum bitti çalışmaya başladım bu hafta ama hala oluyor dr a göre gayet normal progestan hap verdi onu içiyorum ama her geldiğinde korkuyla beraber sinirleniyorum yine mi yine mi ya diye psikolojim bozuldu resmen
Benim kızımda öğrendiğinden beri Tatliş diyor aradada bebişşBizimki de SusamHerkes susam diye seviyor. İlk öğrendiğimde susam tanesi kadar demişti doktor öyle kaldı
Benim kızımda öğrendiğinden beri Tatliş diyor aradada bebişş
Canım tekrardan rapor alamaz mısın doktorunla konuşup,benimde akıntıyla katışık kahve lekem oluyordu şuanda da çok ayakta kalınca hala oluyor progestan alıyorum öyle olunca,kanama alanı olmadığını söyledi doktorum merak etme dedi olabiliyor 3-4ay içinde dedi,hep pozitif ol Allahın izniyle birşey olmazkızlar merhaba günaydın hepinize :) benim 8. haftadan beri şeffaf akıntıyla birlikte bazen pembe bazen kahverengi renginde akıntım oluyor dr istirahat vermişti 20 gün falan devamlı yattım raporum bitti çalışmaya başladım bu hafta ama hala oluyor dr a göre gayet normal progestan hap verdi onu içiyorum ama her geldiğinde korkuyla beraber sinirleniyorum yine mi yine mi ya diye psikolojim bozuldu resmen
benim de babam kız olduğunu var sayarak şukufe diyordu
sonra doktor erkek olabilir demişti geçen gittiğimde ama küçük bir ihtimalle
yine de hala devam ediyor şukufeye, bakalım
teşekkür ederim canım yarın kontorüm var inşallah birşey çıkmazcanım çok geçmiş olsun
istersen bir daha sor doktora çalışmam uygun mu bir sıkıntı olur mu diye?
yarın ikili testi için gideceğim gittiğimde soracağım dediğin gibi ayakta kalınca artıyor içerde kanama alanı benim doktorumda görmedi inşallah canım sağsalim alırız yavrularımızı kucağımızaCanım tekrardan rapor alamaz mısın doktorunla konuşup,benimde akıntıyla katışık kahve lekem oluyordu şuanda da çok ayakta kalınca hala oluyor progestan alıyorum öyle olunca,kanama alanı olmadığını söyledi doktorum merak etme dedi olabiliyor 3-4ay içinde dedi,hep pozitif ol Allahın izniyle birşey olmaz
Yok canim ne haddime :) Ben zaten diger isimleri begenmiyor degilim sadece kendi cocuklarima o minvalde koymak istiyorum. Mesela gecen bi arkadasim Gunes koydu ismini cok hos bencehadi bakalım o zaman takipteyim.. bizim isimlere de yorum yapacakmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?