2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hemen bakiyorum benim erkek versiyonum
Saka maka isim konusunda normal olmadigimi biliyorum

Zaten erkek ismi bulmak cok zor biz 2. Oglumun ismini dogduktan 1 hafta sonra koyduk hic isim bulamadik hosumuza giden
Evet öyle oluyo ya ben oğlum olursa hep Emir Ali istiyordum evlenmeden önce ama çevrede emir olduğu için olmadı Eymen ismi çok hoşuma gitmişti o zamanlar ben Eymen olsun dedim eşim Ayaz diye tutturunca sonuç Ayaz Eymen oldu

Seni unutmayacağım ve Allah nasip ederse bi 6 ay kadar sonra seni merak edip bakacağım ismi ne koyduğuna
Ben kendimi hepinize hatırlatırım arkadasim benim boyle abiduk gubidik durumlarim vardir
Konu cocuksa cok farklı oluyorum ben isim koymasi olsun, büyütürken olsun ayni zamanda dogum yaptigimiz burdan bikac arkadasima bisey sordugum zaman o bizim aklimiza hic gelmemistiki dedikleri oluyor. Gercektente normal insanin aklına gelmez onu sorgulamaz yani. Ama iste huy

hadi bakalım o zaman takipteyim.. bizim isimlere de yorum yapacakmısın

kızlar merhaba günaydın hepinize :) benim 8. haftadan beri şeffaf akıntıyla birlikte bazen pembe bazen kahverengi renginde akıntım oluyor dr istirahat vermişti 20 gün falan devamlı yattım raporum bitti çalışmaya başladım bu hafta ama hala oluyor dr a göre gayet normal progestan hap verdi onu içiyorum ama her geldiğinde korkuyla beraber sinirleniyorum yine mi yine mi ya diye psikolojim bozuldu resmen

Evet yazım yanlışı yapmışım çok tatlı bir bayan. Şimdi tekrar ona randevu aldım 2 hafta sonrası için.

Biz daha cinsiyet bilmediğimizden ablaları kivi diyo kendisine küçük kızım her izlediği çizgifilmden bir isim çıkarıyo. Bakalım hayırlısı
Bizimki de Susam Herkes susam diye seviyor. İlk öğrendiğimde susam tanesi kadar demişti doktor öyle kaldı

Canım çok geçmiş olsun. Aynısı bende de sol tarafta var. Detaylıda çıktı. Gözlemleyelim yüksek tansiyona sebep olabilir ilerleyen dönemde ama geçebilir de dedi. Tabii endişe tavan yaptı.

Anladım canım inşallah bir an önce normale döner

canım çok geçmiş olsun
istersen bir daha sor doktora çalışmam uygun mu bir sıkıntı olur mu diye?

Canım tekrardan rapor alamaz mısın doktorunla konuşup,benimde akıntıyla katışık kahve lekem oluyordu şuanda da çok ayakta kalınca hala oluyor progestan alıyorum öyle olunca,kanama alanı olmadığını söyledi doktorum merak etme dedi olabiliyor 3-4ay içinde dedi,hep pozitif ol Allahın izniyle birşey olmaz

benim de babam kız olduğunu var sayarak şukufe diyordu
sonra doktor erkek olabilir demişti geçen gittiğimde ama küçük bir ihtimalle
yine de hala devam ediyor şukufeye, bakalım

Eşim de "fındıklı turtam" diye seviyor ne alakaysa.

canım çok geçmiş olsun
istersen bir daha sor doktora çalışmam uygun mu bir sıkıntı olur mu diye?
teşekkür ederim canım yarın kontorüm var inşallah birşey çıkmaz
yarın ikili testi için gideceğim gittiğimde soracağım dediğin gibi ayakta kalınca artıyor içerde kanama alanı benim doktorumda görmedi inşallah canım sağsalim alırız yavrularımızı kucağımıza

hadi bakalım o zaman takipteyim.. bizim isimlere de yorum yapacakmısın
Yok canim ne haddime :) Ben zaten diger isimleri begenmiyor degilim sadece kendi cocuklarima o minvalde koymak istiyorum. Mesela gecen bi arkadasim Gunes koydu ismini cok hos bence

ay kızlar saçımı bebeğin ömrü kısa olur inanışına istinaden kestirmeyecektim ama şu hani topladığında yanlardan çıkan saç tutamını biraz kesmiş bulundum güzel dursun diye.
çok pişman oldum şu an yaa

Belirtisiz bir güne daha günaydın karnım yatınca belirgin oluyordu şimdi neden olmuyor diye ayan gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…