Evet ben de bir arkadaştan öğrendim. Tek hastaneymiş. Cuma günü gideceğim bakalım yaptırabilecek miyimCiddi misiniz? Ne guzel bisey
Canım benim üzülme hiç,İnşallah çook teşekkür ederim , devlet hastanesinde yaptırmıştım ,bir kaç dr fikrinide alıp dediğiniz testi soracağım . Çok üzdü beni
aranızda İstanbul'da olan varsa Nifty testi ümraniye devlette ücretsiz yapılıyor. İzmir'de de bir hastanede ücretsiz. Haberiniz olsun kızlar.
aranızda İstanbul'da olan varsa Nifty testi ümraniye devlette ücretsiz yapılıyor. İzmir'de de bir hastanede ücretsiz. Haberiniz olsun kızlar.
Canım benim üzülme hiç,
Benimde yaşım 35 yaş riski ne yaparsak yapalım çıkacak. Ama gördüğüm diğer değerlerin güzel. Yaş riskini otomatik olarak veriyor zaten. Kan durumun falan iyi. Hani kan yüksek çıksa bir nevi endişelen derdim ama istersen bu sonuçla başka bir doktora daha görün. Benimde yarın yapılacak bende tırsmıyor değilim açıkçası. Allah sağlıkla sıhatle kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Canım yanlış anlamadıysam doktorun bu durumu normal görmüş. Bir bildiği vardır ki normal karşılıyordur. Bence sen başka bir doktora daha git için rahat etsin. İki doktorun aynı şeyi söylemesi seni daha iyi yapar sanki.kızlar merhaba günaydın hepinize :) benim 8. haftadan beri şeffaf akıntıyla birlikte bazen pembe bazen kahverengi renginde akıntım oluyor dr istirahat vermişti 20 gün falan devamlı yattım raporum bitti çalışmaya başladım bu hafta ama hala oluyor dr a göre gayet normal progestan hap verdi onu içiyorum ama her geldiğinde korkuyla beraber sinirleniyorum yine mi yine mi ya diye psikolojim bozuldu resmen
Cuma günü kesin bilgi vereceğim canım konuyla ilgili. Randevum var. Öyle duydum bakalım doğruluğunu görmüş oluruz ama yaptıranlar var.Telefon açtım, sekreterin bilgisi yokmuş. 13:00'den sonra genetik bölümünü arayın onlar yardımcı olurlar dedi.
Emin misiniz ücretsiz olduğuna, bu çok güzel bir haber olur.
ulasimiz Senin de bilgin olsun canım.
İyiymis vallahi :)Evet ben de bir arkadaştan öğrendim. Tek hastaneymiş. Cuma günü gideceğim bakalım yaptırabilecek miyim
Cuma günü kesin bilgi vereceğim canım konuyla ilgili. Randevum var. Öyle duydum bakalım doğruluğunu görmüş oluruz ama yaptıranlar var.
Bir ara tartılmıştım 1-2 kilo almış gözüküyordum. Şu ara tartılmaya cesaretim yokKızlar kilo alımlarınız ne durumda??
orda yok canım. testin adı Fetal DNA. tabii nifty gibi cinsiyet söylediğini sanmıyorum ama amniyosenteze gerek kalmıyor ve sonuç %99.9 doğru oluyorTestin adı tam olarak ne geçiyor? Şöyle bir sayfa da var. Tahminen bir kaçına baktım, onda da Ümraniye yok.
Bu Test Nerede Yapılıyor
Hayırlısı olsun bakalım, inşallah yaptırırsın ve böylelikle kesin bilgiye ulaşmış oluruz.
orda yok canım. testin adı Fetal DNA. tabii nifty gibi cinsiyet söylediğini sanmıyorum ama amniyosenteze gerek kalmıyor ve sonuç %99.9 doğru oluyor
İzmir tepecik araştırmada yapılıyor canım. Oraya bir sor. Türkiye'de iki hastane yapıyormuş.Ay olsun da, listede olmasın yeterki canım. Ben de hiçbir tarama testini yaptırmayıp Nifty yaptırmayı düşünüyorum. Acaba İzmir'deki hangi hastane, bilgisi olan yazabilir mi? Eşimin ailesi orada, gidiyoruz zaten. Hem ziyaret, hem test yaptırmış olurum.
Ben de forumda birinin yazısında denk gelmiştim. İzmir Tepecik Araştırma Hastanesi’nde yapılıyormuş.Ay olsun da, listede olmasın yeterki canım. Ben de hiçbir tarama testini yaptırmayıp Nifty yaptırmayı düşünüyorum. Acaba İzmir'deki hangi hastane, bilgisi olan yazabilir mi? Eşimin ailesi orada, gidiyoruz zaten. Hem ziyaret, hem test yaptırmış olurum.
Bende araştırdım. Ücretsiz yaptırmışlar zaten devlet hastanesi olduğu için para alamaz. Ama direk sistemden perinalotojiye randevu alamıyorsun. Kadın doğuma alıp yönlendirmesi gerekiyor sanırım. Deneme yaptım sistem uyarı verdi çünkü. Ama telefonda direk alınabilirmi onu bilmiyorum. Sonuçta 3000 tellerden bahsediyor. Allah gerek duydurmasın inşallah ama akılda bulundurmak lazım.Telefon açtım, sekreterin bilgisi yokmuş. 13:00'den sonra genetik bölümünü arayın onlar yardımcı olurlar dedi.
Emin misiniz ücretsiz olduğuna, bu çok güzel bir haber olur.
ulasimiz Senin de bilgin olsun canım.
İzmir tepecik araştırmada yapılıyor canım. Oraya bir sor. Türkiye'de iki hastane yapıyormuş.
Ben de forumda birinin yazısında denk gelmiştim. İzmir Tepecik Araştırma Hastanesi’nde yapılıyormuş.
evet ben de kadın doğuma aldım. Gebelikte risk çıkmadı ama bazı şeyler farklı doktor yorumları yüzünden kafamı ve psikolojimi yordu. O yüzden umarım doktor yönlendirir. Cuma bilgilendiririmBende araştırdım. Ücretsiz yaptırmışlar zaten devlet hastanesi olduğu için para alamaz. Ama direk sistemden perinalotojiye randevu alamıyorsun. Kadın doğuma alıp yönlendirmesi gerekiyor sanırım. Deneme yaptım sistem uyarı verdi çünkü. Ama telefonda direk alınabilirmi onu bilmiyorum. Sonuçta 3000 tellerden bahsediyor. Allah gerek duydurmasın inşallah ama akılda bulundurmak lazım.
Tamam canım, çok teşekkür ederim bilgi için.
laboratuara bir sor istersen canım yaptıran kadınlar var o hastanede Fetal DNA. Umarım doğru bilgidir...Ben ikili tarama testini Tepecik Kadın doğumda yaptırdım böyle bir test varsa neden amniyosenteze gönderir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?