2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnşallah çook teşekkür ederim , devlet hastanesinde yaptırmıştım ,bir kaç dr fikrinide alıp dediğiniz testi soracağım . Çok üzdü beni
Canım benim üzülme hiç,
Benimde yaşım 35 yaş riski ne yaparsak yapalım çıkacak. Ama gördüğüm diğer değerlerin güzel. Yaş riskini otomatik olarak veriyor zaten. Kan durumun falan iyi. Hani kan yüksek çıksa bir nevi endişelen derdim ama istersen bu sonuçla başka bir doktora daha görün. Benimde yarın yapılacak bende tırsmıyor değilim açıkçası. Allah sağlıkla sıhatle kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

aranızda İstanbul'da olan varsa Nifty testi ümraniye devlette ücretsiz yapılıyor. İzmir'de de bir hastanede ücretsiz. Haberiniz olsun kızlar.

Telefon açtım, sekreterin bilgisi yokmuş. 13:00'den sonra genetik bölümünü arayın onlar yardımcı olurlar dedi.
Emin misiniz ücretsiz olduğuna, bu çok güzel bir haber olur.

ulasimiz Senin de bilgin olsun canım.

Amin inşallah tek temennim o , cinsiyetten falan geçtim.Allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin.

Canım yanlış anlamadıysam doktorun bu durumu normal görmüş. Bir bildiği vardır ki normal karşılıyordur. Bence sen başka bir doktora daha git için rahat etsin. İki doktorun aynı şeyi söylemesi seni daha iyi yapar sanki.

Cuma günü kesin bilgi vereceğim canım konuyla ilgili. Randevum var. Öyle duydum bakalım doğruluğunu görmüş oluruz ama yaptıranlar var.

Cuma günü kesin bilgi vereceğim canım konuyla ilgili. Randevum var. Öyle duydum bakalım doğruluğunu görmüş oluruz ama yaptıranlar var.

Testin adı tam olarak ne geçiyor? Şöyle bir sayfa da var. Tahminen bir kaçına baktım, onda da Ümraniye yok.
Bu Test Nerede Yapılıyor

Hayırlısı olsun bakalım, inşallah yaptırırsın ve böylelikle kesin bilgiye ulaşmış oluruz.

orda yok canım. testin adı Fetal DNA. tabii nifty gibi cinsiyet söylediğini sanmıyorum ama amniyosenteze gerek kalmıyor ve sonuç %99.9 doğru oluyor

orda yok canım. testin adı Fetal DNA. tabii nifty gibi cinsiyet söylediğini sanmıyorum ama amniyosenteze gerek kalmıyor ve sonuç %99.9 doğru oluyor

Ay olsun da, listede olmasın yeterki canım. Ben de hiçbir tarama testini yaptırmayıp Nifty yaptırmayı düşünüyorum. Acaba İzmir'deki hangi hastane, bilgisi olan yazabilir mi? Eşimin ailesi orada, gidiyoruz zaten. Hem ziyaret, hem test yaptırmış olurum.

İzmir tepecik araştırmada yapılıyor canım. Oraya bir sor. Türkiye'de iki hastane yapıyormuş.

Ben de forumda birinin yazısında denk gelmiştim. İzmir Tepecik Araştırma Hastanesi’nde yapılıyormuş.

Bende araştırdım. Ücretsiz yaptırmışlar zaten devlet hastanesi olduğu için para alamaz. Ama direk sistemden perinalotojiye randevu alamıyorsun. Kadın doğuma alıp yönlendirmesi gerekiyor sanırım. Deneme yaptım sistem uyarı verdi çünkü. Ama telefonda direk alınabilirmi onu bilmiyorum. Sonuçta 3000 tellerden bahsediyor. Allah gerek duydurmasın inşallah ama akılda bulundurmak lazım.

Ben de forumda birinin yazısında denk gelmiştim. İzmir Tepecik Araştırma Hastanesi’nde yapılıyormuş.

Sağolasın güzelim. Doktordan yola çıkmaya izin çıkarsa en kötü ihtimal İzmir'e giderim.

evet ben de kadın doğuma aldım. Gebelikte risk çıkmadı ama bazı şeyler farklı doktor yorumları yüzünden kafamı ve psikolojimi yordu. O yüzden umarım doktor yönlendirir. Cuma bilgilendiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…