2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba ikili tarama testim az riskli çıktı , amniyosentez yaptırmam söylendi ama kabul etmedim düşük riski var diye .Yaş 34
Sizlerin nasıl ? dr öyle söyleyince dizlerimin bağı çözüldü.
Bildiğim kadarıyla 30yaş üstüne genelde az riskli diyorlar yaş faktörü oldugu için. Bi kaç Dr a daha danışabılırsınız. İçim rahat etsin derseniz bence amniyosentez yaptırmalısınız stresli Bi hamileliktense.

Merhaba ikili tarama testim az riskli çıktı , amniyosentez yaptırmam söylendi ama kabul etmedim düşük riski var diye .Yaş 34
Yaştan dolayı olmuş olabilir.
Ben 24 yaşında olmama rağmen yaş riskim 1500 çıkmış
Sonucu atman mümkün mü?

Bende yıllardıe mevcut lohusa topuzu , şuan bile o modda hatta çıkamadım herslde lohusalıktan hala.

Neyse artık 1-2 yıl daha aynı modelle idare edersin canım.

Kızlar kilo alımlarınız ne durumda??

3 kg verdim. Özel bir şey yapmadım kilo vermek için. Herkes ve her şey kokuyor, tuzlu leblebi yiyebiliyorum sadece bu aralar. Bir de kefir içiyorum.

ya iç karnımız dar ondan sanırım.
bazı 5 aylıkların bile yeni belli oluyor.

Bilemiyorum ki, neyse. Sen neredeyse yarıladın mesela. Kafaya takmadan ilerleyelim derim.

Herhangi bir olumsuzluk karşısında bebeğinizi aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmasanız mı acaba? Çok kişisel bir karar, nasıl cümle kurayım bilemedim. 3 yıl evvel arkadaşım ikiz gebeliği amniyosentez sonrası düşük olunca sonlandırılmıştı. Rabbim gönlünüze ferahlık versin.

alakası yoktur diye biliyor insan ama yine de korkuyor ama yoktur alakası tabi ki merak etme canım rahat olman önemli
Belirtisiz bir güne daha günaydın karnım yatınca belirgin oluyordu şimdi neden olmuyor diye ayan gün
kilo vermişsindirbiz illa buluyoruz takacak bir şey
kahve akıntı banada oluyor arada bi akıntı türü diyorum ve kırmızıya dönmezse sorun yok diye biliyorum,doktora git gel bizede yaz muhakkak,sıkıntı yoktur bence merak etme canım
Kızlar kilo alımlarınız ne durumda??
ben almadım henüz zaten çok alırsam yandım
Off işte bende bu yüzden kararsızım yaptırmak istemiyorum azda olsa risk çıkar diye yaştan dolayı korkuyorum,3lü yaptırmıcan mı direk amniyosentez mi dedi dokturun canım,bizim yaşlarda azda olsa risk çıkabiliyormuş bence hiç sıkıntı yoktur ben olsam amniyosentezi yaptırmazdım tabi senin için nasıl rahat ederse öyle yaptır canım

İnşallah çook teşekkür ederim , devlet hastanesinde yaptırmıştım ,bir kaç dr fikrinide alıp dediğiniz testi soracağım . Çok üzdü beni

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim sonuç bu
Eki Görüntüle 2589149
Yani ben olsam bu sonuçlara göre yaptırmazdım gerçekten.
Burun kemiği bilinmiyor demiş doktorun gerçekten görmedi mi acaba? Sonucu etkileyen şeylerden biri de o muhtemelen.
Seninle kanı aynı değerde olan ortalama 900 kişiden sadece bir tanesinin çocuğunda down sendromu görülmüş.
Yeterli maddi imkan varsa fetal dna testi yaptırın yoksa da ayrıntılı bekleyin eğer ayrıntılı ultrasonda bir sorun gözükmezse bir sorun yoktur bence

Off işte bende bu yüzden kararsızım yaptırmak istemiyorum azda olsa risk çıkar diye yaştan dolayı korkuyorum,3lü yaptırmıcan mı direk amniyosentez mi dedi dokturun canım,bizim yaşlarda azda olsa risk çıkabiliyormuş bence hiç sıkıntı yoktur ben olsam amniyosentezi yaptırmazdım tabi senin için nasıl rahat ederse öyle yaptır canım
[/QUOTE]

Amniyosentez yaptırmayacağım dedim kağıt imzalattılar .Üçlü taramaya geleyim mi dedim yok detaylı ultrason yaptırırsınız dedi .Çıktım ama hastanede baya oturdum kağıdı imzaladınız diye yaptıramazsınız diye düşünmeyin dedi fikrinizi değiştirirseniz gelin dedi.

İnşallah çook teşekkür ederim , devlet hastanesinde yaptırmıştım ,bir kaç dr fikrinide alıp dediğiniz testi soracağım . Çok üzdü beni

üzülme canım yaa
zaten düşük risk demiş doktor bile.
bir kaç doktora daha sor illaki biri rahatlatacaktır seni.

Canim ben sacimi oğlumda defalarca kestirdim belimdeki sacı küt kestirdim. Simdi yine uzun saclarimi gecen hafta küt kestirdim. Tamamen hurafe hic canini sikma

Risk üstüne dayalı bir test. Eğer siz derseniz aldırırım yada ben emin olmak istiyorum var mı yok mu içim içimi de yemesin derseniz yaptırın. Ama bu ihtimal üzerine test. Kuzenimin risk çıktı ama sağlıklı bi kızı var. Yakın zamanda arkadaşım yaptırdı amnion sıvısından 10 kişiydik ikimizin down çıktı 8 kişinin çıkmadı ama o yine de aldırmadı. İç sesine göre hareket et bu hamileliği yaşayacak olan sensin

Evet burun kemiği bilinmiyor demiş bilmiyorum sadece ense kalınlığına mı baktı acaba ? dr onunla ilgilenmedi risk değerine baktı sadece , siz diyene kadar bende onun burun kemiği olduğunu bilmiyordum .Teşekkür ederim

aranızda İstanbul'da olan varsa Nifty testi ümraniye devlette ücretsiz yapılıyor. İzmir'de de bir hastanede ücretsiz. Haberiniz olsun kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…