- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 34
Bildiğim kadarıyla 30yaş üstüne genelde az riskli diyorlar yaş faktörü oldugu için. Bi kaç Dr a daha danışabılırsınız. İçim rahat etsin derseniz bence amniyosentez yaptırmalısınız stresli Bi hamileliktense.Merhaba ikili tarama testim az riskli çıktı , amniyosentez yaptırmam söylendi ama kabul etmedim düşük riski var diye .Yaş 34
Sizlerin nasıl ? dr öyle söyleyince dizlerimin bağı çözüldü.
Yaştan dolayı olmuş olabilir.Merhaba ikili tarama testim az riskli çıktı , amniyosentez yaptırmam söylendi ama kabul etmedim düşük riski var diye .Yaş 34
Yaştan dolayı olmuş olabilir.
Ben 24 yaşında olmama rağmen yaş riskim 1500 çıkmış
Sonucu atman mümkün mü?
Bende yıllardıe mevcut lohusa topuzu , şuan bile o modda hattaçıkamadım herslde lohusalıktan hala.
Kızlar kilo alımlarınız ne durumda??
ya iç karnımız dar ondan sanırım.
bazı 5 aylıkların bile yeni belli oluyor.
Merhaba ikili tarama testim az riskli çıktı , amniyosentez yaptırmam söylendi ama kabul etmedim düşük riski var diye .Yaş 34
5 kilo verdimKızlar kilo alımlarınız ne durumda??
Önemli olan kombine risk canımaaa e sonra nooldu
ne dedi doktor
alakası yoktur diye biliyor insan ama yine de korkuyor ama yoktur alakası tabi ki merak etme canım rahat olman önemliay kızlar saçımı bebeğin ömrü kısa olur inanışına istinaden kestirmeyecektim ama şu hani topladığında yanlardan çıkan saç tutamını biraz kesmiş bulundum güzel dursun diye.
çok pişman oldum şu an yaa
kilo vermişsindirBelirtisiz bir güne daha günaydın karnım yatınca belirgin oluyordu şimdi neden olmuyor diye ayan gün
kahve akıntı banada oluyor arada bi akıntı türü diyorum ve kırmızıya dönmezse sorun yok diye biliyorum,doktora git gel bizede yaz muhakkak,sıkıntı yoktur bence merak etme canımMerhaba kızlar benim az önce lavaboda az miktarda kahverengi akintim oldu dün gecede bir kaç kez saplanti seklinde kasiklarima agri girdi ogleden sonra doktora gidicem ama sizede sormak istedim 14. Haftada boyle birsey yasayan var mi bugune kadar hic kanama olmamisti bu arada korkmalimiyim
ben almadım henüz zaten çok alırsam yandımKızlar kilo alımlarınız ne durumda??
Off işte bende bu yüzden kararsızım yaptırmak istemiyorum azda olsa risk çıkar diye yaştan dolayı korkuyorum,3lü yaptırmıcan mı direk amniyosentez mi dedi dokturun canım,bizim yaşlarda azda olsa risk çıkabiliyormuş bence hiç sıkıntı yoktur ben olsam amniyosentezi yaptırmazdım tabi senin için nasıl rahat ederse öyle yaptır canımMerhaba ikili tarama testim az riskli çıktı , amniyosentez yaptırmam söylendi ama kabul etmedim düşük riski var diye .Yaş 34
İnşallah çook teşekkür ederim , devlet hastanesinde yaptırmıştım ,bir kaç dr fikrinide alıp dediğiniz testi soracağım . Çok üzdü benicanım eğer durumun müsaitse çok kafana takılacaksa nifty test var doğruluk oranı %99
fiyatı 2500-3000 civarında onu yaptırabilirsin, ben olsam amniyosentez en en son yaptıracağım şey olurdu, kabul etmemekte haklısın. bir o testi yaptır eğer dediğim gibi uygunsan.
çünkü ikili testte değil az risk, yüksek risk bile çıktığında sapa sağlam doğan çocuk çok gördüm hem de bizzat çevremde,
o sadece olasılık ölçüyor.
Yani ben olsam bu sonuçlara göre yaptırmazdım gerçekten.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim sonuç bu
Eki Görüntüle 2589149
İnşallah çook teşekkür ederim , devlet hastanesinde yaptırmıştım ,bir kaç dr fikrinide alıp dediğiniz testi soracağım . Çok üzdü beni
Canim ben sacimi oğlumda defalarca kestirdim belimdeki sacı küt kestirdim. Simdi yine uzun saclarimi gecen hafta küt kestirdim. Tamamen hurafe hic canini sikmaay kızlar saçımı bebeğin ömrü kısa olur inanışına istinaden kestirmeyecektim ama şu hani topladığında yanlardan çıkan saç tutamını biraz kesmiş bulundum güzel dursun diye.
çok pişman oldum şu an yaa
İnşallah çook teşekkür ederim , devlet hastanesinde yaptırmıştım ,bir kaç dr fikrinide alıp dediğiniz testi soracağım . Çok üzdü beni
Canim ben sacimi oğlumda defalarca kestirdim belimdeki sacı küt kestirdim. Simdi yine uzun saclarimi gecen hafta küt kestirdim. Tamamen hurafe hic canini sikma
Yani ben olsam bu sonuçlara göre yaptırmazdım gerçekten.
Burun kemiği bilinmiyor demiş doktorun gerçekten görmedi mi acaba? Sonucu etkileyen şeylerden biri de o muhtemelen.
Seninle kanı aynı değerde olan ortalama 900 kişiden sadece bir tanesinin çocuğunda down sendromu görülmüş.
Yeterli maddi imkan varsa fetal dna testi yaptırın yoksa da ayrıntılı bekleyin eğer ayrıntılı ultrasonda bir sorun gözükmezse bir sorun yoktur bence
aranızda İstanbul'da olan varsa Nifty testi ümraniye devlette ücretsiz yapılıyor. İzmir'de de bir hastanede ücretsiz. Haberiniz olsun kızlar.alakası yoktur diye biliyor insan ama yine de korkuyor ama yoktur alakası tabi ki merak etme canım rahat olman önemli☺
kilo vermişsindirbiz illa buluyoruz takacak bir şey
kahve akıntı banada oluyor arada bi akıntı türü diyorum ve kırmızıya dönmezse sorun yok diye biliyorum,doktora git gel bizede yaz muhakkak,sıkıntı yoktur bence merak etme canım
ben almadım henüz zaten çok alırsam yandım
Off işte bende bu yüzden kararsızım yaptırmak istemiyorum azda olsa risk çıkar diye yaştan dolayı korkuyorum,3lü yaptırmıcan mı direk amniyosentez mi dedi dokturun canım,bizim yaşlarda azda olsa risk çıkabiliyormuş bence hiç sıkıntı yoktur ben olsam amniyosentezi yaptırmazdım tabi senin için nasıl rahat ederse öyle yaptır canım
Ben hic almadim daha canim. Sen?Kızlar kilo alımlarınız ne durumda??
aranızda İstanbul'da olan varsa Nifty testi ümraniye devlette ücretsiz yapılıyor. İzmir'de de bir hastanede ücretsiz. Haberiniz olsun kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?