Canım çok teşekkür ederim ama radyolog düşünmüyorum.Öncelik Ankara ise ben de size bir isim vereyim, Mustafa Salih, radyolog.
Gebeliğimi öğrendiğimde ablamın ilk işi benim için 21. haftama denk gelen tarihe randevu almak oldu. Çevresi oldukça geniştir ve çok sağlam referanslarla gitmişti kendisi. Hatta sıra beklerken İstanbul'dan kontrole gelen bir kadın doğum doktoruyla filan tanışmış :)
Ayrıntılı ultrason bence de gebelikte en önemli nokta, Allah korusun anne karnında müdahale durumu olan rahatsızlıkları saptamak için en mühim şey.
Yok ben Sakaryadayım canım ama iyiymiş İstanbuldaki arkadaşlar bi baksınaranızda İstanbul'da olan varsa Nifty testi ümraniye devlette ücretsiz yapılıyor. İzmir'de de bir hastanede ücretsiz. Haberiniz olsun kızlar.
ben de istanbul'dayım ve devlette aynı gün yaptırdım perinatolojiden. 2-3 ay sonraya randevu durumu olmadı bendeallah allah nasıl veremiyorlar randevu ne enteresan
bana da bir gittiğim kadın doğumcu ayrıntılı ultrasonu muhakkak perinatologtan yaptır demişti.
şu an bu doktorlara saygı duyuyorum
O konuda Sarıyer'deki Şişli Etfal Hamidiye'yi öneririm. Perinatoloji boş genelde ama gidip yerinde randevu almak gerekMHRS'de İstanbul'daki perinatologlar ne zaman baktıysam full. O tablo hatırladığım kadarıyla 15 gün için zaten. 182 ile aradığımda ise 2 ay, 3 ay sonrası boş görünüyor, fakat 10 gün sonra yeniden arayın. Sizi sisteme ekliyoruz. Randevu iptal olduğunda öncelikli bilgilendirileceksiniz diyorlar.
Yani ben keyfimden vermiyorum onca parayı her ay perinatologa. Kıtlık var açıkçası. Belki ayrıntılı için istisna olabilir randevu erken alınabilir, çünkü onda ayrıntılı ultrason diye randevu alınıyor, muayene gibi değil.
Bildiklerim bu kadar, tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa daha iyi öğreniriz.
Canım çok teşekkür ederim ama radyolog düşünmüyorum.
Ayrıntılının kendi şahsım adına perinatolog tarafından yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Özgür deren kafamda net aslında.
Aynı zamanda Hacettepe tıp fakültesinde görev alıyor. Bir sorun varsa Hacettepeye direk yönlendirme yapabiliyor. Bu artılarını es geçemiyorum birde o var :)
Evet canım 18-23 arasıvalla bana bir kere gittiğim bir kadın doğumcu bile canım ayrıntılıya radylog da bakıyor ama bence hiç ona değil direk perinataloğa git diye tavsiye vermişti
evet haklısın ben de operinatoloğa gidicem
20. haftada gidiliyor değil mi
Tabi ki herkesin şahsi fikri, hangisi akla yatıyorsa onu tercih etmek mühim :)Canım çok teşekkür ederim ama radyolog düşünmüyorum.
Ayrıntılının kendi şahsım adına perinatolog tarafından yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Özgür deren kafamda net aslında.
Aynı zamanda Hacettepe tıp fakültesinde görev alıyor. Bir sorun varsa Hacettepeye direk yönlendirme yapabiliyor. Bu artılarını es geçemiyorum birde o var :)
Hangi doktora aldın?En son oğlumda detaylıyı radyoloji bölümünde yaptırmıştım ilçedeki devlette çok ilgiliydi dr,yarım saat inceledi resmen ve banada açıklama yaptı ama artık radyoloji bölümü yok araştırmada yaptırırım bende bakalım o zaman gelsin,ben bugün için randevu aldım saat 17.00de kontrole gidicem dayanamadım1ay bekleyemedim,eşim mırın kırın etsede benim rahatlamam önemli bana göre
Teşekkür ederim 1 ay kala yeterli olur diye düşünüyordum.Tabi ki herkesin şahsi fikri, hangisi akla yatıyorsa onu tercih etmek mühim :)
Ama şu nokta kesin ki, bence tercih edeceğiniz doktoru şimdiden arayın :) Biz aralık ayında randevu alırken mart ayı bile tamamen doluydu, çok şükür tam 21'e denk gelen nisan ayına yer bulabildik.
Siz de eminimi araştırmalar sonucu bu isme ulaşmışsınızdır ve orası da çok yoğundur kesin.
Kızlar araştırma hastanelerinde doktor sevki olmadan perinatologa gidilemiyor. Bölüme kağıtla gittiğinizde randevuyu oradan şu gün gelin diye veriyorlar. Sistem değişti mi bilmiyorum ama randevu için kendi sekreteri veriyor sevkten sonra. Ayrıntılı ultrason için özellerin yada muayehanesi olan perinatolog doktorları oluyor. İstanbul da ahmet gül çok meşhur kuzenim ona gitti ama ben Alkan yıldırıma gitmiştim oğlumda. Radyoloji doktorları da yapıyor ayrıntılı onların fiyatları perinatologaa göre daha uygun oluyor
ben de istanbul'dayım ve devlette aynı gün yaptırdım perinatolojiden. 2-3 ay sonraya randevu durumu olmadı bende
O konuda Sarıyer'deki Şişli Etfal Hamidiye'yi öneririm. Perinatoloji boş genelde ama gidip yerinde randevu almak gerek
Bi daha gitmem dediğim burada ki kadın doğumcudanHangi doktora aldın?
benim beşiği bile annemin bir arkadaşı getirdi allah razı olsun
ne kadar az şey alırsak o kadar iyi, zaten çoğu kısıtlı bir zaman kullanılacak.
ya ikiliyi benim kendi doktorum yaptı aslında.
ayrıntılıda ben de perinatoloğa gidicem ay onu da bir araştırmam lazım
Ay olsun çok iyi yapmışsınız :) İleri tarih vermiyorlarsa kimseye sıkıntı yok demektir, rahatça gidersiniz o haftalarda.Teşekkür ederim 1 ay kala yeterli olur diye düşünüyordum.
Bunun üzerine hemen aradım
1 hafta önceden aramak yeterli olur ileri tarihe randevu veremiyorum dedi. Bende bu vesile ile öğrenmiş oldum.
En iyisi arayıp doktorun kendisinden öğrenmek sanırım.
Kesinlikle güzelim. Benim bu konudaki mottom nenelerimizin dediği gibi, "Çocuğun yediği helal, giydiği haram". Onun için mümkün olduğunca az masraf yapmayı hedefliyorum. Hiç giydirmeyeceğim zıbın alacağıma o paraları babasının fındıklı turtasının hesabını açıp birikim yapar eğitiminde kullanırız diyorum. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.
Bende 14 şubatta sevgilimle bulaşayım dedim ❤❤ Mehmet Musa Aslanda boşluk buldum ona bi gidicem. Nedir necidir bilmiyorum amaBi daha gitmem dediğim burada ki kadın doğumcudan
Ay inşallah bir an önce geçse zamanAy olsun çok iyi yapmışsınız :) İleri tarih vermiyorlarsa kimseye sıkıntı yok demektir, rahatça gidersiniz o haftalarda.
Ah bi gelsek o güzel haftalara, bahar aylarına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?