İyi olmana sevindim canımCanım iyiyim teşekkür ederim banım kalktı lakin başlığa engellendiğim için yazamıyordum . Neyse sorun çözüldü çok şükür . Teşekkür ederim cnm merakın için .
Benim de geçen sefer vajinalden kontrolde biraz canım yandı. Doktor hem bebeği, hem miyomu takip ediyor. Allah'a şükür miyom gerilemiş, bebiş savaşçı çıktı da kanı miyoma kaptırmıyor. Karından usg ile rahattı. Şimdi muayene en az 45 dakika, 15 dakika da doktorun yorum ve tavsiyeleri 1 saat olacak dedi.
Benimki 13+2'ye denk gelecek. Artık 1 saat ekranda bebişi seyreder seyreder dururum diyorum. Yeni randevun ne zaman canım?
Valla ne yapsam fayda etmedi iki damla idrar çıktı simdi yolda sıkısırım kesin o kadar su icmeye
Bu arada iliskiden sonraki kanama icin normal dedi tahris oluyor ondan dolayi kanama oluyor bi sure iliski olmasin dedi
Kızlar 12+3 gebeyim bugün vajinamda bi ağrı oluyo zonk zonk vuruyo ara ara sizdede oldumu
Hanımlar Ümraniye hastanesi Genetik laboratuarı ile NIPT hakkında konuştum.
Kendi hastanelerindeki perinatologun yönlendirmesi ile NIPT testini SGK var ise ücretsiz yapıyoruz dedi.
Ben de perinatologumun özelde olduğunu belirttim. O da, kendi doktorunuzdan bir yazı alın, onu Tıbbi Genetikten randevu alarak göstermeniz durumunda sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. Sadece perinatologların yönlendirmesi ile yapabiliyoruz dedi.
Bilgilerinize.
Doğrulandı yani! Süper oldu bu bilgi canım :)Hanımlar Ümraniye hastanesi Genetik laboratuarı ile NIPT hakkında konuştum.
Kendi hastanelerindeki perinatologun yönlendirmesi ile NIPT testini SGK var ise ücretsiz yapıyoruz dedi.
Ben de perinatologumun özelde olduğunu belirttim. O da, kendi doktorunuzdan bir yazı alın, onu Tıbbi Genetikten randevu alarak göstermeniz durumunda sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. Sadece perinatologların yönlendirmesi ile yapabiliyoruz dedi.
Bilgilerinize.
Doğrulandı yani! Süper oldu bu bilgi canım :)
Bi kaç kez bende de olmuştuKızlar 12+3 gebeyim bugün vajinamda bi ağrı oluyo zonk zonk vuruyo ara ara sizdede oldumu
Ben de sana bilgi veririm Cuma günü bakalım ne olacak :)Evet canım, en garanti yolu Ümraniye'deki bir perinatologun sevk etmesi olacakmış. Daha hızlı olurmuş. Şimdi oradan randevu bakıyorum ben de.
10. haftadan itibaren yapılabilir canım aralık yokKızlar bu fetal dna testinin bi zaman aralığı varmıydı
10. haftadan itibaren yapılabilir canım aralık yok
Ama en ideali 10-12. haftaymışKızlar bu fetal dna testinin bi zaman aralığı varmıydı
Ben de sana bilgi veririm Cuma günü bakalım ne olacak :)
Tamam teşekkürler canım benim tam zamanı öyleyseAma en ideali 10-12. haftaymış
Kolay değil canım o yüzden öyle,Allah bi tanesine can vermiş bu zamana sıkıntısız gelmiş çok şükür,kendini üzme ama başka bi doktora gözük istersen sıkıntı yoktur annesi baya büyümüş minnakKızlar benim tüp bebek olduğu için her hafta dr kontrolündeydim ama şimdi ara vericez 3 hafta sonra gel dedi şimdi12+3 çok korkuyorum bişey olacak diye çünkü benim üçüzlerim olacaktı ikisinin kalbi durdu ve tesadüf kontrolde öğrendim diğer kalan bebeğim sağlıklı çok şükür ama yine gidip gözümle görmek istiyorum ikili testimin sonucuda iyi çıktı ama yine o tramvayı atlatamadım
Kızlar benim tüp bebek olduğu için her hafta dr kontrolündeydim ama şimdi ara vericez 3 hafta sonra gel dedi şimdi12+3 çok korkuyorum bişey olacak diye çünkü benim üçüzlerim olacaktı ikisinin kalbi durdu ve tesadüf kontrolde öğrendim diğer kalan bebeğim sağlıklı çok şükür ama yine gidip gözümle görmek istiyorum ikili testimin sonucuda iyi çıktı ama yine o tramvayı atlatamadım
İçini ferah tut. Allah'ın verdiği ömrü kuaför mü kısaltacak?ay kızlar saçımı bebeğin ömrü kısa olur inanışına istinaden kestirmeyecektim ama şu hani topladığında yanlardan çıkan saç tutamını biraz kesmiş bulundum güzel dursun diye.
çok pişman oldum şu an yaa
Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin. İnşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan atlatacaksınKızlar benim tüp bebek olduğu için her hafta dr kontrolündeydim ama şimdi ara vericez 3 hafta sonra gel dedi şimdi12+3 çok korkuyorum bişey olacak diye çünkü benim üçüzlerim olacaktı ikisinin kalbi durdu ve tesadüf kontrolde öğrendim diğer kalan bebeğim sağlıklı çok şükür ama yine gidip gözümle görmek istiyorum ikili testimin sonucuda iyi çıktı ama yine o tramvayı atlatamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?