2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

hımm anladım canım miyomda olduğu için demek detaylı komple bakıyor haklı olarak.
benim bu cumartesi işte randevum.

Valla ne yapsam fayda etmedi iki damla idrar çıktı simdi yolda sıkısırım kesin o kadar su icmeye
Bu arada iliskiden sonraki kanama icin normal dedi tahris oluyor ondan dolayi kanama oluyor bi sure iliski olmasin dedi

ya valla canım ne diyim bilemedim.
bazısına yaramıyor demek ki
ben de bu son bilmiyorum sen okudun mu idrar yapamama olayı acaba ilişkiden mi oldu diye kuruyorum açıkçası.
bir soğudum, tırstım.

Hanımlar Ümraniye hastanesi Genetik laboratuarı ile NIPT hakkında konuştum.

Kendi hastanelerindeki perinatologun yönlendirmesi ile NIPT testini SGK var ise ücretsiz yapıyoruz dedi.
Ben de perinatologumun özelde olduğunu belirttim. O da, kendi doktorunuzdan bir yazı alın, onu Tıbbi Genetikten randevu alarak göstermeniz durumunda sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. Sadece perinatologların yönlendirmesi ile yapabiliyoruz dedi.

Bilgilerinize.

aaaa bak görüyor musun süper habermiş bu yaaa

Doğrulandı yani! Süper oldu bu bilgi canım :)

Kızlar bu fetal dna testinin bi zaman aralığı varmıydı

Ben de sana bilgi veririm Cuma günü bakalım ne olacak :)

Tamam canım. Ben randevu bakıyorum, boş yer görünmüyor. Olmadı oradan bir kadın doğumcuya gidip sevk ettiririm kendimi. Süreci detaylarıyla paylaşırız arkadaşlarla ki, hepimizin işi görülsün.

Kızlar benim tüp bebek olduğu için her hafta dr kontrolündeydim ama şimdi ara vericez 3 hafta sonra gel dedi şimdi12+3 çok korkuyorum bişey olacak diye çünkü benim üçüzlerim olacaktı ikisinin kalbi durdu ve tesadüf kontrolde öğrendim diğer kalan bebeğim sağlıklı çok şükür ama yine gidip gözümle görmek istiyorum ikili testimin sonucuda iyi çıktı ama yine o tramvayı atlatamadım

Kolay değil canım o yüzden öyle,Allah bi tanesine can vermiş bu zamana sıkıntısız gelmiş çok şükür,kendini üzme ama başka bi doktora gözük istersen sıkıntı yoktur annesi baya büyümüş minnak

ah canım benim yaaa
ikili testine çok sevindim canım
allahın izniyle bir şey olmaz ama 3 hafta çok diyorsan 2 hafta git sonra 3e çıkartısın.

İçini ferah tut. Allah'ın verdiği ömrü kuaför mü kısaltacak? Batıl inanç sen düşünceni kötü yönlendirme.

Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin. İnşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan atlatacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…