2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende 14 şubatta sevgilimle bulaşayım dedim ❤❤ Mehmet Musa Aslanda boşluk buldum ona bi gidicem. Nedir necidir bilmiyorum ama Bide detaylı olayını sorucam nasıl oluyor fln diye bakalım.
hangi hastanede o dr,sor bakalım banada yaz

Amin,bizede abiden abladan bir çok şey kaldı mama sandalyesinden oyuncaklara kadar

Yok canım ben ikili test ayrıntılıya girdim. Hastanede doktora muayene oldum. 1 saat içinde de perinatoloji aldı beni. Rica ediyorsun sadece ve alıyorlar. 2-3 kişi vardı bekleyen. Takipte de Taksim İlkyardım'dayım. Orda da beklemedim hiç.

Araştırmada canım. Doğum evinden aldım akşamın bi vaktinde vardı randevu
Ben alamıyorum oralardan hep dolu randevular Ay bi git bakalım dr nasıl,doğum evinde bi dr vardı yaşlı bi dr erkekti bir kez ona gitmiştim beni çok azarladı eşime söyledim eşimde içeri girip konuştu tartıştılar şimdi doğum evinden kaçıyorum

İkili testten çıktım kizlar. Burun Ense normal dedi. Kan, idrar tahlili istedi. Kanı verdim hem ikili hemde tahliller icin ama 1.5 litre su ictigim halde idrar gelmiyor hastanede bekliyorum saka gibi versemde gitsem

Geçen bende öyle oldum bu sefer 1 saat önceden içmeye başladım sabah hastaneye vardım yolda suyu içmiştim şansa doktor odasında yok yarım saat bekledim birde üstüne kayıt sırası dedim püüü içeceğim suya bi sıkıştım ki

İkili testten çıktım kizlar. Burun Ense normal dedi. Kan, idrar tahlili istedi. Kanı verdim hem ikili hemde tahliller icin ama 1.5 litre su ictigim halde idrar gelmiyor hastanede bekliyorum saka gibi versemde gitsem

Gözün aydın. Youtube'dan şelale sesi aç dinle canım. Belki yardımcı olur.

Hahha sinan zorsu dur o

Benim de geçen sefer vajinalden kontrolde biraz canım yandı. Doktor hem bebeği, hem miyomu takip ediyor. Allah'a şükür miyom gerilemiş, bebiş savaşçı çıktı da kanı miyoma kaptırmıyor. Karından usg ile rahattı. Şimdi muayene en az 45 dakika, 15 dakika da doktorun yorum ve tavsiyeleri 1 saat olacak dedi.
Benimki 13+2'ye denk gelecek. Artık 1 saat ekranda bebişi seyreder seyreder dururum diyorum. Yeni randevun ne zaman canım?

Anladım güzelim. Takipli hastalar için randevu sıkıntılı sonucu çıkarıyorum bu durumda. Şu an sadece tahliller için devlete gidiyorum, Numune Hastanesinin Polikliniği var eve çok yakın, oraya gidiyorum. Aile hekimim de orada. Rapor vs işleri oradan hallediyorum ben de.

Valla ne yapsam fayda etmedi iki damla idrar çıktı simdi yolda sıkısırım kesin o kadar su icmeye
Bu arada iliskiden sonraki kanama icin normal dedi tahris oluyor ondan dolayi kanama oluyor bi sure iliski olmasin dedi

Valla ne yapsam fayda etmedi iki damla idrar çıktı simdi yolda sıkısırım kesin o kadar su icmeye
Bu arada iliskiden sonraki kanama icin normal dedi tahris oluyor ondan dolayi kanama oluyor bi sure iliski olmasin dedi

O korkuyla artıkın kırkın çıkınca geçmiş olsun canım gelmeyince gelmiyor

Aile hekimliklerinin genelde çok doğru çıkmıyor dedi doktor. Kültür de verdim. Haftaya da yine de böbrek usg istedi. Yoğurt ve sirke eksik etmemeye çalışacağım yine de. Oğlumda çok sorun olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…