2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ah canım benim yaaa
ikili testine çok sevindim canım
allahın izniyle bir şey olmaz ama 3 hafta çok diyorsan 2 hafta git sonra 3e çıkartısın.
Evet dayanamıcam cuma günü gidicem eşimden gizli belki cinsiyetini bile öğrenebilirim öğrenen çokmuş yeni gelişmiş cihazlarla. Tahmin çok kolay olmuş

Alacak nefesi olan doğuyor canım, bak Rabbim senin ihtimallerini 3 kat fazla kılmış. Tüp bebekle çoğul gebelik yaşayıp, tek bebek doğuran o kadar çok kişi var ki, gönlün rahat olsun. İkili testin de güzel çıkmış. Bir an evvel kendini toparla, senin heyecan ve mutluluklarınla beslenen bir mucize var içinde. Bence bebeğin pozitif düşünmeni hak ediyor annesi.

Tamam canım. Ben randevu bakıyorum, boş yer görünmüyor. Olmadı oradan bir kadın doğumcuya gidip sevk ettiririm kendimi. Süreci detaylarıyla paylaşırız arkadaşlarla ki, hepimizin işi görülsün.
Yalnız yaptıranların dediği peritinaloğa yönlendirilmesi için ikili testin yapılıp ona göre riskli çıkarsa yönlendiriliyor muş. Tabi ben bizzat şahit olmadım. Pahalı test olduğu için isteğe göre yapılmıyormuş.ikili riskli çıkarsa kadın doğum yönlendiriyormuş. Benim ikili testi yarın bakalım sonuca göre bende araştıracak. İnşallah hiçbirimize gerek kalmaz.

Okadar zor aşamalardan geçtimki içimde engel olamadığım bi tedirginlik oluyor teşekkür ederim hepinize şuan daha iyi hissediyorum kendimi

Valla bende tırstim bi daha tovbe lohusalik bitene kadar yok

Neticede ikili de tarama testi, NIPT de. Benim tercihim NIPT'ten yana olabilir diye düşünüyorum. Ben ilk günden itibaren perinatolog takibindeyim, normal kadın doğum bana bakmıyor mesela. Başlıbaşına riskim yani. Bence doktorlar bunu iyi düşünsün.

Telefonda görüştüğüm hanıma ikili tarama yaptırmadığımı, perinatoloğumun tavsiyesi ile NIPT yaptırmak istediğimi belirttim. O da sorun değil dedi. Perinatolog bizden mi diye sordu, hayır takipte özeldeyim dedim. O da kendi doktorunuzdan bir yazı almanız yeterli olur. Öncelik bizim doktorlarımıza veriyoruz ama tıbbi genetiğe geldiğinizde sizi kırmayız dedi. Bilmiyorum ki, sanırım gitmeden net bir cevap alamayacağız.

Okadar zor aşamalardan geçtimki içimde engel olamadığım bi tedirginlik oluyor teşekkür ederim hepinize şuan daha iyi hissediyorum kendimi

İşte o zor aşamaların baldan tatlı, su damlası gibi güzel bir mükafatı olacak Allah'ın izniyle. Siz yeter ki inanın her şeyin güzel olacağına.

Senin perinataloga gitmen bir artı şuan. Ama yerinde olsam riske atmamak için kadın doğumdan randevu alır onun onların perinataloga yönlendirmesi i isterdim. Daha kesin olurdu. Malum telde diyenler sonrasında piyasada olmuyor yok öyle bişey diyolar Burası Türkiye malum

valla çok şaşırdım hadi bakalım inşallah testi yaptırıp güzel haberlerle gelirsin.
başlıbaşına riske çok güldüm yaa
valla şu an herkes her şey bana riskli geliyor zaten
daha 3 gün önce işeyemiyordum ahhahahahah

Canım sen ikili yaptırdınmı hatırlayamadım bir an

Canım ben direk Ümraniye'deki perinatologdan randevu alabiliyorum. Sistemde o hakkım var. İlaveten kadın doğuma gitmem gerekmiyor. Hem kendi doktorumdan yazı almayı düşünüyorum. Bir de sistemde perinatoloji takibim görüneceği için bana yaparlarmış. Yapmazlarsa da canları sağolsun ne diyeyim.

yaparlar canım artık o kadar
yani neden herkese yapmıyorlar keşke yapsalar
98 tane teste sokacaklarına

İnşallah canım, hepimiz güzel sonuçlar alalım, bunların hiçbirine de ihtiyaç duymayalım.
Yar ben belanın taaaa kendisiyim diye söylenir dururum artık muayene sırasını beklerken.
O hissi balayı sistiti olduğumda yaşamıştım. Kurban olduğum rabbim hepimize şırıl şırıl işeyebilmeyi nasip etsin.

Oyy geçmiş olsun . Kolay değil tabi hemen atlatman . Sağlıklıdır merak etme sıkı sıkı tutunmuştur fındık annesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…