Yakışırbir saniyeeeee bir saniyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tatlicincap hanımefendiiii pro üre olmuşşşşşşş
hiç de söylemiyor bak bak baaaak
Üçlüyü doktor mu yapalım dedi?yaptırdım ya
sanırım bu hafta da üçlü yaptırıcam
doktor derse muhakkak yazarım buraya
Üçlüyü doktor mu yapalım dedi?
Tamam teşekkürleryok demedi daha bir şey
şimdi bu haftasonu gideyim o zaman kesinleşir
bir şey derse yazarım size de fikir olması açısından.
Bende mi pro olsam ne ? Kırmızı olmak dışında artıları neler ki?
Bende mi pro olsam ne ? Kırmızı olmak dışında artıları neler ki?
bir saniyeeeee bir saniyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tatlicincap hanımefendiiii pro üre olmuşşşşşşş
hiç de söylemiyor bak bak baaaak
aman yok bir artısı yaa laf olsun pro yazıyor ya hani afilli bir şey.
benim tek kullandığım özelliği altta grupta kim online konuyu okuyor onu görüyorum.
Asistanıma hallettirdim canım.
Güzelim ben aslında 2014'den beri pro üyeydim başka hesabımda. Ama onu pasife aldırıp yeniden üye oldum. Dilediğimi gönlümce blokluyorum şimdi. Ohhhh misss.
Aşk olsun bu büyülü dünyanın sırlarını niye aşikar ediyorsun şekerim?
Valla ikili testte sıkıntı çıkmaz ise hiç 3lü 4 lü test düşünmüyorum. Detaylı ultrasona da girerim yeter bence. Bu ne ya her testte stres kaygı. Hamileliği anlamıyor insan. Çoğu tanıdığımda aynı şekilde yaptı. İkili aralarında en güvenilir olanıymış ki genede tarama testi sonuç testi değil.
ahaha ya kahkaha attım şuna
hiç bloklama özelliğini kullanmadım aa pardon çok önceden birinde kullandım sadece.
değil mi laf işte bendeki, allahtan her cuma yolladıkları şampanyalardan bahsetmedim, zaten hamileyim içemiyorum
Kızlar doktora geldim bebegin kalbi 13 haftada durmuş ilaç verdiler kürtaj olucam sanki kötü bir rüyanın içinde gibiyim bunu ilk kez yaşamıyorum öncede kayıpların oldu ama hepsi farklı bir acıymış 2 evlâdım daha var Rabbim onları korusun kimse kendiyle beni kıyaslayıp üzülüp korkmasın ben tekrarlayan düşükleri malesef bir çok kez yaşadım hoscakalin
Kızlar doktora geldim bebegin kalbi 13 haftada durmuş ilaç verdiler kürtaj olucam sanki kötü bir rüyanın içinde gibiyim bunu ilk kez yaşamıyorum öncede kayıpların oldu ama hepsi farklı bir acıymış 2 evlâdım daha var Rabbim onları korusun kimse kendiyle beni kıyaslayıp üzülüp korkmasın ben tekrarlayan düşükleri malesef bir çok kez yaşadım hoscakalin
Oyyy canım çok üzüldüm. Nasıl anladın rutin kontrolde mi , kanama ve sancıdan mı?Kızlar doktora geldim bebegin kalbi 13 haftada durmuş ilaç verdiler kürtaj olucam sanki kötü bir rüyanın içinde gibiyim bunu ilk kez yaşamıyorum öncede kayıpların oldu ama hepsi farklı bir acıymış 2 evlâdım daha var Rabbim onları korusun kimse kendiyle beni kıyaslayıp üzülüp korkmasın ben tekrarlayan düşükleri malesef bir çok kez yaşadım hoscakalin
Canım çok üzüldüm. İnsan ne der böyle durumlarda onuda bilemiyor. Allah çocuklarına size uzun ömür versin.Kızlar doktora geldim bebegin kalbi 13 haftada durmuş ilaç verdiler kürtaj olucam sanki kötü bir rüyanın içinde gibiyim bunu ilk kez yaşamıyorum öncede kayıplarım oldu ama hepsi farklı bir acıymış 2 evlâdım daha var Rabbim onları korusun kimse kendiyle beni kıyaslayıp üzülüp korkmasın ben tekrarlayan düşükleri malesef bir çok kez yaşadım hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?