2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende mi pro olsam ne ? Kırmızı olmak dışında artıları neler ki?

Bende mi pro olsam ne ? Kırmızı olmak dışında artıları neler ki?

Burada açıklamışlar canım. En önemlisi ücret öğrencilere burs olarak gidiyor.

bir saniyeeeee bir saniyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tatlicincap hanımefendiiii pro üre olmuşşşşşşş
hiç de söylemiyor bak bak baaaak

Asistanıma hallettirdim canım.

Güzelim ben aslında 2014'den beri pro üyeydim başka hesabımda. Ama onu pasife aldırıp yeniden üye oldum. Dilediğimi gönlümce blokluyorum şimdi. Ohhhh misss.

aman yok bir artısı yaa laf olsun pro yazıyor ya hani afilli bir şey.
benim tek kullandığım özelliği altta grupta kim online konuyu okuyor onu görüyorum.

Aşk olsun bu büyülü dünyanın sırlarını niye aşikar ediyorsun şekerim?

Valla ikili testte sıkıntı çıkmaz ise hiç 3lü 4 lü test düşünmüyorum. Detaylı ultrasona da girerim yeter bence. Bu ne ya her testte stres kaygı. Hamileliği anlamıyor insan. Çoğu tanıdığımda aynı şekilde yaptı. İkili aralarında en güvenilir olanıymış ki genede tarama testi sonuç testi değil.

Asistanıma hallettirdim canım.

Güzelim ben aslında 2014'den beri pro üyeydim başka hesabımda. Ama onu pasife aldırıp yeniden üye oldum. Dilediğimi gönlümce blokluyorum şimdi. Ohhhh misss.

ahaha ya kahkaha attım şuna
hiç bloklama özelliğini kullanmadım aa pardon çok önceden birinde kullandım sadece.

Aşk olsun bu büyülü dünyanın sırlarını niye aşikar ediyorsun şekerim?

değil mi laf işte bendeki, allahtan her cuma yolladıkları şampanyalardan bahsetmedim, zaten hamileyim içemiyorum

valla doktor bana dedi ki şimdi ne dedi tam anlayamadığım için yazmıyorum deminden beri
3lü test değil bilmem ne bişey yapacağız
işte o bilmem neyi anlamadım ama test sonucunu göstermek için gittim randevum da yoktu, bekleyenleri daha fazla bekletmiyim diye soramadım da.
çünkü bence de manasız yeminle tükendim, bittim yahu her 2 haftada bir ayrı stres.

Kızlar doktora geldim bebegin kalbi 13 haftada durmuş ilaç verdiler kürtaj olucam sanki kötü bir rüyanın içinde gibiyim bunu ilk kez yaşamıyorum öncede kayıplarım oldu ama hepsi farklı bir acıymış 2 evlâdım daha var Rabbim onları korusun kimse kendiyle beni kıyaslayıp üzülüp korkmasın ben tekrarlayan düşükleri malesef bir çok kez yaşadım hoscakalin

Normalde de alkol kullanmadığım için bana şampanya değil de şerbet yolluyorlardı. Rica ettim gebelik sürecince kefir yollayacaklar. Ama her Cuma pasta, her Pazartesi çiçek göndermeleri sence de mükemmel değil mi?

ah canım yaa
Allah seni diğer çocuklarına bağışlasın, üzülmemeye çalış.
Çok geçmiş olsun

Allah sabır versin güzelim. Moralini yüksek tutmaya çalış nolur. Herhangi bir belirti, emare olmuş muydu?
Rabbim seni evlatlarına bağışlasın inşallah.

Yardım edebileceğimiz bir şey var mı? Çok geçmiş olsun.

Oyyy canım çok üzüldüm. Nasıl anladın rutin kontrolde mi , kanama ve sancıdan mı?

Canım çok üzüldüm. İnsan ne der böyle durumlarda onuda bilemiyor. Allah çocuklarına size uzun ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…