Ama her Cuma pasta, her Pazartesi çiçek göndermeleri sence de mükemmel değil mi?
Çok üzüldümKızlar doktora geldim bebegin kalbi 13 haftada durmuş ilaç verdiler kürtaj olucam sanki kötü bir rüyanın içinde gibiyim bunu ilk kez yaşamıyorum öncede kayıplarım oldu ama hepsi farklı bir acıymış 2 evlâdım daha var Rabbim onları korusun kimse kendiyle beni kıyaslayıp üzülüp korkmasın ben tekrarlayan düşükleri malesef bir çok kez yaşadım hoscakalin
Üzülme desek elde değil.. ne denir bilemedimKızlar doktora geldim bebegin kalbi 13 haftada durmuş ilaç verdiler kürtaj olucam sanki kötü bir rüyanın içinde gibiyim bunu ilk kez yaşamıyorum öncede kayıplarım oldu ama hepsi farklı bir acıymış 2 evlâdım daha var Rabbim onları korusun kimse kendiyle beni kıyaslayıp üzülüp korkmasın ben tekrarlayan düşükleri malesef bir çok kez yaşadım hoscakalin
Nasıl aldın canım onu? Nereyi aradın?Bu arada 24 Şubat'a Ümraniye genetikten randevu aldım. Hadi bakalım NIPT test gazamız mübarek olsun.
Nasıl aldın canım onu? Nereyi aradın?
Süpersin. Hadi güzel sonuçlarla gelBir yeri aramadım canım. Benim MHRS'den perinatoloji randevusu alma hakkım var. Riskli gebelikten dolayı Sağlık Bakanlığı sisteminde perinatolog takibindeyim. O yüzden online olarak randevu alabiliyorum.
Süpersin. Hadi güzel sonuçlarla gel
Çok geçmiş olsun çok üzüldümKızlar doktora geldim bebegin kalbi 13 haftada durmuş ilaç verdiler kürtaj olucam sanki kötü bir rüyanın içinde gibiyim bunu ilk kez yaşamıyorum öncede kayıplarım oldu ama hepsi farklı bir acıymış 2 evlâdım daha var Rabbim onları korusun kimse kendiyle beni kıyaslayıp üzülüp korkmasın ben tekrarlayan düşükleri malesef bir çok kez yaşadım hoscakalin
Rabbim cennetinde kavuştursun canım.Hiç bir belirti ağrı sızı olmadı bir hafta önce rüyamda biri gelip Allah sana verdiği emanetini geri alıcak üzülme yine vericek dedi ben rüyamda çocuklarıma sarıldım onları alıcak diye çok korktum bir haftadır rüyanın etkisindeydim tam o gün bebek ölmüş kadere teslim olmaktan başka bisey gelmiyo insanın elinden cennette meleklerim var benim artık beni bekleyen kimse korkmasin nasibi varsa bu dunyada yasicaktir zaten yavrulariniz
Hiç bir belirti ağrı sızı olmadı bir hafta önce rüyamda biri gelip Allah sana verdiği emanetini geri alıcak üzülme yine vericek dedi ben rüyamda çocuklarıma sarıldım onları alıcak diye çok korktum bir haftadır rüyanın etkisindeydim tam o gün bebek ölmüş kadere teslim olmaktan başka bisey gelmiyo insanın elinden cennette meleklerim var benim artık beni bekleyen kimse korkmasin nasibi varsa bu dunyada yasicaktir zaten yavrulariniz
Geçmiş olsun canım...Hiç bir belirti ağrı sızı olmadı bir hafta önce rüyamda biri gelip Allah sana verdiği emanetini geri alıcak üzülme yine vericek dedi ben rüyamda çocuklarıma sarıldım onları alıcak diye çok korktum bir haftadır rüyanın etkisindeydim tam o gün bebek ölmüş kadere teslim olmaktan başka bisey gelmiyo insanın elinden cennette meleklerim var benim artık beni bekleyen kimse korkmasin nasibi varsa bu dunyada yasicaktir zaten yavrulariniz
Bende 10haftalık kaybettiğim bebeğimi rüyamda görmüştüm aynı gün durmuş kalbiHiç bir belirti ağrı sızı olmadı bir hafta önce rüyamda biri gelip Allah sana verdiği emanetini geri alıcak üzülme yine vericek dedi ben rüyamda çocuklarıma sarıldım onları alıcak diye çok korktum bir haftadır rüyanın etkisindeydim tam o gün bebek ölmüş kadere teslim olmaktan başka bisey gelmiyo insanın elinden cennette meleklerim var benim artık beni bekleyen kimse korkmasin nasibi varsa bu dunyada yasicaktir zaten yavrulariniz
Evet öyle yazmıştı,benimde oluyor lekeler offf,kötü düşünmek istemiyorum 1saat sonra doktora gidicem inşallh sorun yoktur
Hiç bir belirti ağrı sızı olmadı bir hafta önce rüyamda biri gelip Allah sana verdiği emanetini geri alıcak üzülme yine vericek dedi ben rüyamda çocuklarıma sarıldım onları alıcak diye çok korktum bir haftadır rüyanın etkisindeydim tam o gün bebek ölmüş kadere teslim olmaktan başka bisey gelmiyo insanın elinden cennette meleklerim var benim artık beni bekleyen kimse korkmasin nasibi varsa bu dunyada yasicaktir zaten yavrulariniz
[/QUOT
Allah hayırlısını versin, cennet kavuştursun rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?