2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok üzüldümah canım ya Allah evlatlarını bağışlasın,sebebi ne olabilir yorum yapmadı mı dr,Allaha emanet ol

Üzülme desek elde değil.. ne denir bilemedim
Allah yanınızdaki evlatlarınıza uzun ömürler versin..

Nasıl aldın canım onu? Nereyi aradın?

Bir yeri aramadım canım. Benim MHRS'den perinatoloji randevusu alma hakkım var. Riskli gebelikten dolayı Sağlık Bakanlığı sisteminde perinatolog takibindeyim. O yüzden online olarak randevu alabiliyorum.

Hiç bir belirti ağrı sızı olmadı bir hafta önce rüyamda biri gelip Allah sana verdiği emanetini geri alıcak üzülme yine vericek dedi ben rüyamda çocuklarıma sarıldım onları alıcak diye çok korktum bir haftadır rüyanın etkisindeydim tam o gün bebek ölmüş kadere teslim olmaktan başka bisey gelmiyo insanın elinden cennette meleklerim var benim artık beni bekleyen kimse korkmasin nasibi varsa bu dunyada yasicaktir zaten yavrulariniz

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah tez zamanda yine nasip etsin inşallah

Rabbim cennetinde kavuştursun canım.

Allah sabrını ve sabrınızın mükafatını versin. Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım...

Bende 10haftalık kaybettiğim bebeğimi rüyamda görmüştüm aynı gün durmuş kalbiAllah sabır versin canım

Evet öyle yazmıştı,benimde oluyor lekeler offf,kötü düşünmek istemiyorum 1saat sonra doktora gidicem inşallh sorun yoktur

canım herkesin farklı dur allah aşkına sıkıntı yapma
bazen böyle olup hiçbir şey olmuyor bazen hiçbir belirti olmamasına rağmen oluyor
belli olmuyor ki bu işler.

ah canım yaa üzülme bak sana ne güzel iki tane çocuk nasip olmuş.
Vardır bir sebebi illaki çok üzülme onları düşün.

benimde geçen hafta kahverengi lekelenmeler oldu, dr u aradım gel dedi, gittim baktı bebek iyi şükür yerleşme kanaması olabiliyor dedi progestan verdi her ihtimale karşı

Rabbim sana evlatlarına hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin. Çok üzüldüm size şefaatçi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…