Aynen öyle canım ama insan iki türlü düşünüyor işteAllah herkesin evladını bağışlasın inşallhcanım herkesin farklı dur allah aşkına sıkıntı yapma
bazen böyle olup hiçbir şey olmuyor bazen hiçbir belirti olmamasına rağmen oluyor
belli olmuyor ki bu işler.
Hadi ya hay Allah :) uzak degildir insallah hastaneKızlar akıl kayması yaşıyorum resmen hastaneye bi gittim dr yok,hastane boşÇünkü yarınmış randevum 13şubatmış
Ay çok alemsinizKızlar akıl kayması yaşıyorum resmen hastaneye bi gittim dr yok,hastane boşÇünkü yarınmış randevum 13şubatmış
Kızlar akıl kayması yaşıyorum resmen hastaneye bi gittim dr yok,hastane boşÇünkü yarınmış randevum 13şubatmış
İNŞALLAH :)Benim oğlum aşılamayla oldu öncesinde kaybımda oldu 4 sene süren süreç grbeliğimde de hep risk vardı. 3 sene sonra şimdi hiç beklenmedik anda süpriz hamilelik. Ev taşıdık koli koli eşya komidin taşıdımdaha önce ki süreç bu kadar zor olunca insan bu kadar kolaylığı görünce bi aksaklık olacak diye korkuyor aslında bende ki durum bu ama biliyorum ki olacağın önüne geçilmiyor anı yaşamak lazım. Ne güzel tedavi sürecine girmeden kendisi gelmiş artık sağlıkla doğduğu günü de gör inşallah
Bende oğlumda da olmadı bunda da olmadı canım şuan cinsiyet ne bilmiyorum amaArkadaşlar bişey sorucam geçen gün yazdım ama arada kaynadı. Yerleşme lekesi olanlar varmı aranızda? Varsa cinsiyetleri nedir meraktan çatlıycam
arabayla 5-10dkHadi ya hay Allah :) uzak degildir insallah hastane
bence bişey olmaz demek istiyorum hiç kullanmadığım bi ilaç ne kadr etkili bilemedim şimdiYa ben de şunu sorayım, bu gece ablamda kalmam gerekti ve tiroid ilacım yanımda değil. Gebelik başlangıcından beri 50 mg kullanıyorum.
Bir güncük içmesem ne olur ki? Değerim de düştü ilaca başlar başlamaz.
ya ben şeye şaşırdım hastane nasıl boş?
yoksa sadece senin için mi açıyorlar kız hastaneyi
yerleşme lekesi dediğin regliden önce gelen leke mi,bazen yerleşme lekesi 3ay içinde de olabiliyormuş rahim içine yerleşene kadar gelen kahve lekeler gibi miArkadaşlar bişey sorucam geçen gün yazdım ama arada kaynadı. Yerleşme lekesi olanlar varmı aranızda? Varsa cinsiyetleri nedir meraktan çatlıycam
evet canım regl olacağım zaman gelen kahverengi leke den bahsetmiyorumarabayla 5-10dkoradanda oğlumun okula uğradım beni görünce çok sevindi normalde eşim alıyordu hep çocum sevindi beni görünce
bence bişey olmaz demek istiyorum hiç kullanmadığım bi ilaç ne kadr etkili bilemedim şimdi
düşününce haklısın tabi,normalde doktorlar 4te çıkıyor genelde kadın doğum yoğun olduğu için bazı günler doktor 7ye kadar duruyor,bugün yoktu kimse ondan hastane boştu yarın demek ki mesaisi uzun olacak dr un
yerleşme lekesi dediğin regliden önce gelen leke mi,bazen yerleşme lekesi 3ay içinde de olabiliyormuş rahim içine yerleşene kadar gelen kahve lekeler gibi mi
yani ben regl olacağım gün kahverengi leke geldi biraz bidaha da gelmediarabayla 5-10dkoradanda oğlumun okula uğradım beni görünce çok sevindi normalde eşim alıyordu hep çocum sevindi beni görünce
bence bişey olmaz demek istiyorum hiç kullanmadığım bi ilaç ne kadr etkili bilemedim şimdi
düşününce haklısın tabi,normalde doktorlar 4te çıkıyor genelde kadın doğum yoğun olduğu için bazı günler doktor 7ye kadar duruyor,bugün yoktu kimse ondan hastane boştu yarın demek ki mesaisi uzun olacak dr un
yerleşme lekesi dediğin regliden önce gelen leke mi,bazen yerleşme lekesi 3ay içinde de olabiliyormuş rahim içine yerleşene kadar gelen kahve lekeler gibi mi
Bende kızımda olmadı. Bu bebektede olmadı cinsiyetini henüz öğrenemedimArkadaşlar bişey sorucam geçen gün yazdım ama arada kaynadı. Yerleşme lekesi olanlar varmı aranızda? Varsa cinsiyetleri nedir meraktan çatlıycam
Bende olmadı . Henüz cinsiyeti öğrenemedikArkadaşlar bişey sorucam geçen gün yazdım ama arada kaynadı. Yerleşme lekesi olanlar varmı aranızda? Varsa cinsiyetleri nedir meraktan çatlıycam
Yerlesme kanaması herkeste olan bi durum degil hanimefendi ve de yerlesme kanamasiyla bebegin cinsiyeti arasinda bi baglanti olmasi mumkun degil. O yüzden bu soruya saglikli, dogru cevap bulmaniz zor benceolan yokmu hiç
olan yokmu hiç
Ya ben de şunu sorayım, bu gece ablamda kalmam gerekti ve tiroid ilacım yanımda değil. Gebelik başlangıcından beri 50 mg kullanıyorum.
Bir güncük içmesem ne olur ki? Değerim de düştü ilaca başlar başlamaz.
Kızlar akıl kayması yaşıyorum resmen hastaneye bi gittim dr yok,hastane boşÇünkü yarınmış randevum 13şubatmış
Benim diğer çocuklarımda da olmadı bunda sadece 9.haftada kahve lekeler oldu ara ara oluyor hala,kürtaj olduğum bebemde lekelenmiştim 4.haftada tam öyle anlamıştım hamile olduğumuolan yokmu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?