2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
canım herkesin farklı dur allah aşkına sıkıntı yapma
bazen böyle olup hiçbir şey olmuyor bazen hiçbir belirti olmamasına rağmen oluyor
belli olmuyor ki bu işler.
Aynen öyle canım ama insan iki türlü düşünüyor işteAllah herkesin evladını bağışlasın inşallh

Ya ben de şunu sorayım, bu gece ablamda kalmam gerekti ve tiroid ilacım yanımda değil. Gebelik başlangıcından beri 50 mg kullanıyorum.
Bir güncük içmesem ne olur ki? Değerim de düştü ilaca başlar başlamaz.

İNŞALLAH :)

Hadi ya hay Allah :) uzak degildir insallah hastane
arabayla 5-10dkoradanda oğlumun okula uğradım beni görünce çok sevindi normalde eşim alıyordu hep çocum sevindi beni görünce
bence bişey olmaz demek istiyorum hiç kullanmadığım bi ilaç ne kadr etkili bilemedim şimdi
ya ben şeye şaşırdım hastane nasıl boş?
yoksa sadece senin için mi açıyorlar kız hastaneyi
düşününce haklısın tabi,normalde doktorlar 4te çıkıyor genelde kadın doğum yoğun olduğu için bazı günler doktor 7ye kadar duruyor,bugün yoktu kimse ondan hastane boştuyarın demek ki mesaisi uzun olacak dr un
Arkadaşlar bişey sorucam geçen gün yazdım ama arada kaynadı. Yerleşme lekesi olanlar varmı aranızda? Varsa cinsiyetleri nedir meraktan çatlıycam
yerleşme lekesi dediğin regliden önce gelen leke mi,bazen yerleşme lekesi 3ay içinde de olabiliyormuş rahim içine yerleşene kadar gelen kahve lekeler gibi mi

evet canım regl olacağım zaman gelen kahverengi leke den bahsetmiyorum

yani ben regl olacağım gün kahverengi leke geldi biraz bidaha da gelmedi

Bişi olmaz bende bu sabah doktora gittim içmedim öyle tek seferde içmemekle değer de artış olmuyor

Kızlar akıl kayması yaşıyorum resmen hastaneye bi gittim dr yok,hastane boşÇünkü yarınmış randevum 13şubatmış

Yaa bende bi kere kayıt sırasında beklerken farkettim ya bana hatırlatma mesajı neden gelmedi aydınlanmasını yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…