2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım çok sağol orda bir tanıdığım çalışıyor ona bir sorayim bakim, oluyorsa oraya da gidebilirim❤

Benim de bugün çok ağrım var ya hem karnımda kasıklarımda hem belimde acaba normal midir canımı çok acıtıyo
Haftasonu öyleydim canım sonra hafta başı açıldım ve yine belim şiddetlendi bugün,sıkıntı yoktur ya gün günü tutmuyor açıkçası

Canim ilerleyen mesajlarda gorusme sinucu var. Ben randevuyu aldim. Tahminimce sana da verirler.
Gözün aydın canım randevunu alabilmişsin.Bende riskli gebelik görünüyorum fakat sistemden kaydımı yaptırmadım.Sadece özelde ki doktorum o şekilde kayt altına almıştı.
Öncelikle Devlet hastanesi kadin dogumdan giriş yaptırmam gerekiyor onun yönlendirmesiyle randevumu alabilirim diye düşünüyorum.Bakalim hayırlısı olsun

Evet canim. Polikliniklerdeki doktorlar da yapabiliyor bu kaydi. Onlar sisteme aliyor, sonra 182’i arayip teyit aliyorsun. İlle de hastaneye gitmen sart degil canim. Hani yakinlarda poliklinik varsa ugrasma diye diyorum canim.

Haftasonu öyleydim canım sonra hafta başı açıldım ve yine belim şiddetlendi bugün,sıkıntı yoktur ya gün günü tutmuyor açıkçası
Arada kasılmam oluyo gidiyorum hemen idrar tahlili istiyorlar normal diyorlar bebek büyüyor yeri genişliyo ondandır diyorlar ama bugün bi fena ya gülüyorum acıyo öksürüyorum acıyo

Evet canim. Polikliniklerdeki doktorlar da yapabiliyor bu kaydi. Onlar sisteme aliyor, sonra 182’i arayip teyit aliyorsun. İlle de hastaneye gitmen sart degil canim. Hani yakinlarda poliklinik varsa ugrasma diye diyorum canim.
Ya inan ki kafamdakini yazmışsın.Evimize çok yakın devlet hastanesinin polikliniği var yarın okul çıkışı oraya gideceğim

Ayrıca teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…