Akıntı derken ?? Kahvemi normal akin timi
yok canım kahve değil normal çok hafif beyaz da yorulunca oluyor hep, normalde yok
eşimle çok az temizlik yaptık, toz alma ev süpürme hemen karnım ağrıyor yaa ve akıntı geliyor. çok mu nazlıyım
Ji
Bu haftalarda akıntılarda yoğunluk yasanir hatta koyu sariya doner buda enfeksiyon korumak icin vucut uretir bende sabahlari cok yoğun oluyordu bugun doktora gittim enfeksiyondan suphelendik ama allaha sukur temiz cikti o yuzden korkma bide bu kadar evham iyi degil senin piskolojin acindan bence rahatla biraz ❤❤
Ne renk canim?
yok evham yapmadım bunu da, vücut diyor ki yorulma, ayol hep el el üstünde mi oturcaz. ev leş gibiydi ayol
normal beyaz akıntı da cidden yorulmadım eşimle beraber yaptık tüm kaldırma işlerini de o yaptı ama hemen bir tepki veriyor vücut, e bi iki koltuk çekip itiyosun ister istemez de. artık zaten lavaboları bi gün mutfağı bi gün tozla süpürmeyi bir gün yapıyorum. tozla süpürmeyi de bir haftayı geçmişti yani her gün yaptığım ve titiz bir insan olduğum sanılmasın
Ev işlerini yaparken bendende beyaz alıntı geliyor eğer abartırsam kahveye dönüyor,tam kahvede değil gerçi normalmiş,yürüyünce ve ayakta kalınce genelde oluyornormal beyaz akıntı da cidden yorulmadım eşimle beraber yaptık tüm kaldırma işlerini de o yaptı ama hemen bir tepki veriyor vücut, e bi iki koltuk çekip itiyosun ister istemez de. artık zaten lavaboları bi gün mutfağı bi gün tozla süpürmeyi bir gün yapıyorum. tozla süpürmeyi de bir haftayı geçmişti yani her gün yaptığım ve titiz bir insan olduğum sanılmasın
Çay zaten kesinlikle kokusuna bile gelemem suyu yavaştan başladımmsırf serumdan kaçtığım için,o acı tat bi çoğumuzda var gsliba ama benim bulantılarım azaldı galiba diyorum tekrar çıkıyor arada,atlatıcaz inşallahSelam kizlar nasilsiniz. Bugun giden oldumu doktora cinsiyet ogrenen. valla sayfalari okuyamadim. Cok birikmis. Bendeki bu kusma agizdaki aci tat mahvediyor resmen yerlerdeyim ya hayirlisiyla bir bitseydi su sikintilar ne su ne cay icebiliyorum hersey in tadi aci
Merhaba kalp atışına göre cinsiyet belli oluyor mu ilk kalp atışım 170 çıktıKızlar ilk gebeligimde oğluma hamileydim kalp atışı 144 civarındaydı
Yok canım degilsin cok normal bak banada bugun doktor ev isi cok yapmiycaksin dedi. Artik eski kadınlar gibi degiliz maalesefeşimle çok az temizlik yaptık, toz alma ev süpürme hemen karnım ağrıyor yaa ve akıntı geliyor. çok mu nazlıyım
Merhaba kalp atışına göre cinsiyet belli oluyor mu ilk kalp atışım 170 çıktı
Kesin mi ki erkekValla iki haftaya kesinleşecek benim ama o teoriyi curutcez galiba bugun pipi gördükdoktor emin olamadan bacaklar kapandi benimkide 160 larday di sanirsam
Kızlar ya bugün akşam yemekten sonra sağolsun bulantım beni yine bırakmadı tuttum kendimi tabi neyse eşime 3ü1 arada yapıyordum ben önceden beri toz halde yemeyi çok severim canım çekti dedim biraz yiyeyim aaaa o da ne bulantımı geçirdi biraz daha yedim biraz daha derken bir paket 3ü1 aradayı bitirmişimama bulantımda geçmiş şimdi söyleyin bana zararı nedir? Kusmadım bulantım geçti ama ne yaptım ben??
Valla iki haftaya kesinleşecek benim ama o teoriyi curutcez galiba bugun pipi gördükdoktor emin olamadan bacaklar kapandi benimkide 160 larday di sanirsam
İnşallah yoktur zararı tabi 1 kerecikCanim zararini bilmiyorum. Ama cok ilginc geldi. En azindan ise yaramis, sifa olmus.
İnşallah yoktur zararı tabi 1 kerecikbide hani türk kahvesine 1 damla limon sıkıp ye derler ya onun gibi herhalde kahve iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?