Biliyomusun bende normalde sevmem ama bana çare olduysa ne mutlu.. tuzlu leblebiden zaten bana gına geldi çok yedim artık istemiyorumKahve kokusu bulanti yapiyor canim. Hayatta inanmazdan gun gelecek kahveden soguyacaksin deseler guler gecerdim. Onun icin su an tuzlu leblebi ile yatistirmaya calisiyorum. Ya da kefirle.
Sana iyi gelmesine sevindim, olmadi Turk kahvesi+limon yaparsin artik.
Biliyomusun bende normalde sevmem ama bana çare olduysa ne mutlu.. tuzlu leblebiden zaten bana gına geldi çok yedim artık istemiyorum
1cm kar yağmadı okullar tatil çok ilginç bir ülkeyiz yarın evde takılacağım
Kilis canım çok bir farkı yok neden oldu bizde anlamadık valla şimdi de yağıyor tatil olacak kadar değil tabi alışkanlık işte 6 da açıldı gözlerUrfa mı yoksa orasıgörümcem de video atmış hava da uçuyor kar okullar tatil
Teşekkür ederizEbebekte bebek bakım ürünleri indirimde.
Fakat bazı güvenilir sandığınız markaları almadan önce araştırın mutlaka (örn sebamed)
İnstagramda mühendisinoğlu var yıldızlar listesinde tüm temiz içerikli ürünler mevcut.
Seçiminizi ona göre yapabilirsiniz
Ben pek birşey almayacağım pişik kremimiz yok onu alacağım, ıvır zıvır şeyler..
Genel olarak ülke genelinde havalar çok soğuk ya buzlanmaya karşı yapılmıştır belki. Tadını cıkarınKilis canım çok bir farkı yok neden oldu bizde anlamadık valla şimdi de yağıyor tatil olacak kadar değil tabi alışkanlık işte 6 da açıldı gözler
Uyuyarak o ağrıyı hissetmemeye çalışıyorum. Onun dışında bir şey yapmaya uğraşmıyorum ki halim olmuyor zaten.miğreni olan hamişler hamileliğinizde nsl çözümler buldunuz acaba??
:))Kızlar ya bugün akşam yemekten sonra sağolsun bulantım beni yine bırakmadı tuttum kendimi tabi neyse eşime 3ü1 arada yapıyordum ben önceden beri toz halde yemeyi çok severim canım çekti dedim biraz yiyeyim aaaa o da ne bulantımı geçirdi biraz daha yedim biraz daha derken bir paket 3ü1 aradayı bitirmişimama bulantımda geçmiş şimdi söyleyin bana zararı nedir? Kusmadım bulantım geçti ama ne yaptım ben??
İki hamileligimde ve emzirme döneminde hiç tutmadı hormonlardan sanırım.ama burun tıkanıklığı sinüziti tetikliyor ikinci seferdir cok şiddetli ağrım oldu3 gündür devam ediyormiğreni olan hamişler hamileliğinizde nsl çözümler buldunuz acaba??
Evet maalesef:))
Hangimiz zararlı olan şeyi yemedik ki bu dönemde. Cips götürdüm ben birkaç kere mesela. Can bu işte engel olamıyorsun
Nescafenin de tek dezavantajı kimyasal olması işte aynı cips gibi, bir de çok şekerli. Afiyet şeker olsun amaGeçtiyse boşverrr
Allahım inşallah sağ salim kucağına alırsın canım umarım doktorun senin içini rahatlatır yaz bizeKızlar günaydın:) dün ikili test sonucumu aldim riskli çıktı. Kombine trizomi riski yüksek farkli bir doktorla görüştüm. Bugun de kendi doktorumla randevum var insallah her sey yolundadir..
İste bende bundan korkuyorum ya bebeğime yaramazsa o marka bez arkadaşlarım hep şimdiden stok yap diyor ama hangi marka yani riskli demiMühendisin oğlunu 50 kişi olduğundan beri takip ediyorum. Ama bana önerdikleri bakım ürünlerinde yaramadı. D vit, şampuan fln ok. Ama yıldızlar listesindeki her bezi denedim pişik ve kızarıklık yaptı hele sleepy yara yaptı dolu dolu kutuları hep verdim. Eşim artık yeter dedi. Görümcem çocuk doktoru , içindeki kimyasal dedikleri zarar vermeyecek miktarda az. Sen primadan şaşma bende yeni doğanlara onu öneriyorum dedi. Premium care tertemiz yapıyor altını ne pişik ne kızarıklık.
Dün gittigim doktor görür görmez amniyosentez dedi şaşırmadım. Içimde bir rahatlik var..Allahım inşallah sağ salim kucağına alırsın canım umarım doktorun senin içini rahatlatır yaz bize
Ebebekte bebek bakım ürünleri indirimde.
Fakat bazı güvenilir sandığınız markaları almadan önce araştırın mutlaka (örn sebamed)
İnstagramda mühendisinoğlu var yıldızlar listesinde tüm temiz içerikli ürünler mevcut.
Seçiminizi ona göre yapabilirsiniz
Ben pek birşey almayacağım pişik kremimiz yok onu alacağım, ıvır zıvır şeyler..
İste bende bundan korkuyorum ya bebeğime yaramazsa o marka bez arkadaşlarım hep şimdiden stok yap diyor ama hangi marka yani riskli demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?