2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Biliyomusun bende normalde sevmem ama bana çare olduysa ne mutlu.. tuzlu leblebiden zaten bana gına geldi çok yedim artık istemiyorum

Ebebekte bebek bakım ürünleri indirimde.
Fakat bazı güvenilir sandığınız markaları almadan önce araştırın mutlaka (örn sebamed)
İnstagramda mühendisinoğlu var yıldızlar listesinde tüm temiz içerikli ürünler mevcut.
Seçiminizi ona göre yapabilirsiniz
Ben pek birşey almayacağım pişik kremimiz yok onu alacağım, ıvır zıvır şeyler..

Teşekkür ederiz

:))
Hangimiz zararlı olan şeyi yemedik ki bu dönemde. Cips götürdüm ben birkaç kere mesela. Can bu işte engel olamıyorsun
Nescafenin de tek dezavantajı kimyasal olması işte aynı cips gibi, bir de çok şekerli. Afiyet şeker olsun ama Geçtiyse boşverrr

Evet maalesef kağıt aşerip yiyen biliyorum hemde beyaz kağıt değil saman rengi olacak diyodu cips ne ki onun yanında

Mühendisin oğlunu 50 kişi olduğundan beri takip ediyorum. Ama bana önerdikleri bakım ürünlerinde yaramadı. D vit, şampuan fln ok. Ama yıldızlar listesindeki her bezi denedim pişik ve kızarıklık yaptı hele sleepy yara yaptı dolu dolu kutuları hep verdim. Eşim artık yeter dedi. Görümcem çocuk doktoru , içindeki kimyasal dedikleri zarar vermeyecek miktarda az. Sen primadan şaşma bende yeni doğanlara onu öneriyorum dedi. Premium care tertemiz yapıyor altını ne pişik ne kızarıklık.
Bu arada yerden yere vurduğu primayı 2 yıl sonra savunmaya başladı güveniöi biraz yitirdi.

İste bende bundan korkuyorum ya bebeğime yaramazsa o marka bez arkadaşlarım hep şimdiden stok yap diyor ama hangi marka yani riskli demi

Ben sebamed pişik kremi kullanıyordum ama sonra öğrendim içeriği sınıfta kalmış

İste bende bundan korkuyorum ya bebeğime yaramazsa o marka bez arkadaşlarım hep şimdiden stok yap diyor ama hangi marka yani riskli demi

Sakın stok yapma. Her bez her çocuğa yaramıyor. En iyi prima denir ama yeğenlerimde hep pişik yaptı. Herkese yaramıyor. Oğlumda molfix hiç yapmadı ama kimini de perişan etti. Birde bazı bünye de istediğin kadar bez marka değiştir hiç sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…