- 15 Aralık 2019
- 143
- 165
- 53
- 34
Benimde canım doğum anılarımızı konuştuğumuz günler de gelecekDün gittigim doktor görür görmez amniyosentez dedi şaşırmadım. Içimde bir rahatlik var..
Değişiyor kararı ara ara. Kızım zamanında 3 yıl önce önerdiği bazı şeyleri şuan önermiyor, önermediklerinden de önerdikleri var. Ben iki dönemde takip edince karşılaştırma yapabildim. Tedavi amaçlı hemetan pişik için ki olursa doktorlar yazıyor asla kesinlikle çok zararlı diyordu. Arkadasım hatta doktor yazdı genede kullanmamıştı. Geçen karnımdaki bebek için bakıyım yeni marka gelmiş mi dedim hersey değişmiş hametan listeye girmiş fln.Ben sebamed pişik kremi kullanıyordum ama sonra öğrendim içeriğisınıfta kalmış
Mühendisin oğlunu 50 kişi olduğundan beri takip ediyorum. Ama bana önerdikleri bakım ürünlerinde yaramadı. D vit, şampuan fln ok. Ama yıldızlar listesindeki her bezi denedim pişik ve kızarıklık yaptı hele sleepy yara yaptı dolu dolu kutuları hep verdim. Eşim artık yeter dedi. Görümcem çocuk doktoru , içindeki kimyasal dedikleri zarar vermeyecek miktarda az. Sen primadan şaşma bende yeni doğanlara onu öneriyorum dedi. Premium care tertemiz yapıyor altını ne pişik ne kızarıklık.
Bu arada yerden yere vurduğu primayı 2 yıl sonra savunmaya başladı güveniöi biraz yitirdi.
Bence deSakın stok yapma. Her bez her çocuğa yaramıyor. En iyi prima denir ama yeğenlerimde hep pişik yaptı. Herkese yaramıyor. Oğlumda molfix hiç yapmadı ama kimini de perişan etti. Birde bazı bünye de istediğin kadar bez marka değiştir hiç sorun olmuyor.
2sefer tuttu beni ikisinde de odamda yorganı kafama çekip yattım uyuyamadım gerçi,ersağın masaj kremini sürüp hafifçe sıkıyorum tabi o ne zaman isterse o zaman geçiyor kesin bi kusturuyor ancak öyle rahatlıyorum.miğreni olan hamişler hamileliğinizde nsl çözümler buldunuz acaba??
Allahın izniyle sıkıntı yoktur ya yaşınız kaç acaba 30lu yaşlarda çıkabiliyormuş ya bazen,33yaşındayım bende korkuyorum yaptırmaya risk çıkacak diyeDün gittigim doktor görür görmez amniyosentez dedi şaşırmadım. Içimde bir rahatlik var..
Değişiyor kararı ara ara. Kızım zamanında 3 yıl önce önerdiği bazı şeyleri şuan önermiyor, önermediklerinden de önerdikleri var. Ben iki dönemde takip edince karşılaştırma yapabildim. Tedavi amaçlı hemetan pişik için ki olursa doktorlar yazıyor asla kesinlikle çok zararlı diyordu. Arkadasım hatta doktor yazdı genede kullanmamıştı. Geçen karnımdaki bebek için bakıyım yeni marka gelmiş mi dedim hersey değişmiş hametan listeye girmiş fln.
Belki içerik değişimi yapılmıştır belkide sponsorluk alıyordur bilemicem.
Ebebekte bebek bakım ürünleri indirimde.
Fakat bazı güvenilir sandığınız markaları almadan önce araştırın mutlaka (örn sebamed)
İnstagramda mühendisinoğlu var yıldızlar listesinde tüm temiz içerikli ürünler mevcut.
Seçiminizi ona göre yapabilirsiniz
Ben pek birşey almayacağım pişik kremimiz yok onu alacağım, ıvır zıvır şeyler..
Dün gittigim doktor görür görmez amniyosentez dedi şaşırmadım. Içimde bir rahatlik var..
Değişiyor kararı ara ara. Kızım zamanında 3 yıl önce önerdiği bazı şeyleri şuan önermiyor, önermediklerinden de önerdikleri var. Ben iki dönemde takip edince karşılaştırma yapabildim. Tedavi amaçlı hemetan pişik için ki olursa doktorlar yazıyor asla kesinlikle çok zararlı diyordu. Arkadasım hatta doktor yazdı genede kullanmamıştı. Geçen karnımdaki bebek için bakıyım yeni marka gelmiş mi dedim hersey değişmiş hametan listeye girmiş fln.
Belki içerik değişimi yapılmıştır belkide sponsorluk alıyordur bilemicem.
Sürekli söylüyor bide Koray ın ( oğlu) poposu gene yara , gene pişik diye. Yani önerdiği ürünleri büyük kısmı kendi çocuğunda işe yaramamış demekki. 2 yıldır ilkkez kurtulduk pişiktek yazmıştı geçen günlerde( prima pure) ile. Ee iki yılda kimbilir kaçkişinin cocuğuda rahatsız olmuştur.ben de sponsorluk yüzünden tedirgin oluyorum canım inan ki.
Sürekli söylüyor bide Koray ın ( oğlu) poposu gene yara , gene pişik diye. Yani önerdiği ürünleri büyük kısmı kendi çocuğunda işe yaramamış demekki. 2 yıldır ilkkez kurtulduk pişiktek yazmıştı geçen günlerde( prima pure) ile. Ee iki yılda kimbilir kaçkişinin cocuğuda rahatsız olmuştur.
Ben eleştirmek için demiyorum araştırın takip edin sonuçta içerik bakıyor. Ama doktorunuz ya da eczacınız birşey önerirse onları dinleyin demek istiyorum.
İnşallah canım ben bi terslik olduğunu düşünmüyorum sonuçta sadece tarama testi.Kızlar günaydın:) dün ikili test sonucumu aldim riskli çıktı. Kombine trizomi riski yüksek farkli bir doktorla görüştüm. Bugun de kendi doktorumla randevum var insallah her sey yolundadir..
Sürekli söylüyor bide Koray ın ( oğlu) poposu gene yara , gene pişik diye. Yani önerdiği ürünleri büyük kısmı kendi çocuğunda işe yaramamış demekki. 2 yıldır ilkkez kurtulduk pişiktek yazmıştı geçen günlerde( prima pure) ile. Ee iki yılda kimbilir kaçkişinin cocuğuda rahatsız olmuştur.
Ben eleştirmek için demiyorum araştırın takip edin sonuçta içerik bakıyor. Ama doktorunuz ya da eczacınız birşey önerirse onları dinleyin demek istiyorum.
9 ay önce doğum yaptığımı unutuyor musunuzkız sen bütün bunları ne ara araştırıp buluyorsun
Kızlarla günaydın 16. Hafta da olanlar sizde de kasık ağrısı oluyor mu
Doğru Allah hep iyiler le karşılaştırsın kimseye güven kalmadı. Ben çocuk doktoruma güveniyorum iyi birini buldum şükür onla devam ediyorum. Görümcemde çocuk hastalıklarında uzmanlığını yapıyor devlette olduğu için çok hasta görebiliyorlar bazen onada danışıyorum bilmiyorsa hocalarına danışıyor gene dönüyorlar sağolsunlar.Doktoru bulabilmekte önemli. Ben genelde kendim araştırıyorum artık. Çünkü bazı doktorların da anlaşmaları var bi tane doktor vardı her ay başka başka özel ilaçlar veriyordu. En son iyi niyetle bakamadım. Bunu doktorlarda ilaç müessilleri de kabul ediyor.
Bende de olmadı :)olan yokmu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?