2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben sebamed pişik kremi kullanıyordum ama sonra öğrendim içeriği sınıfta kalmış
Değişiyor kararı ara ara. Kızım zamanında 3 yıl önce önerdiği bazı şeyleri şuan önermiyor, önermediklerinden de önerdikleri var. Ben iki dönemde takip edince karşılaştırma yapabildim. Tedavi amaçlı hemetan pişik için ki olursa doktorlar yazıyor asla kesinlikle çok zararlı diyordu. Arkadasım hatta doktor yazdı genede kullanmamıştı. Geçen karnımdaki bebek için bakıyım yeni marka gelmiş mi dedim hersey değişmiş hametan listeye girmiş fln.
Belki içerik değişimi yapılmıştır belkide sponsorluk alıyordur bilemicem.

Ben yeni takip etmeye başladım. Mesela çocuk doktoru da var o da primanın üretim yerine gitti. Care olanı gayet iyi diyorlar içerik olarak da ama aktif için mesela en kötüsü diyorlar

Bence de zaten bir ay beşik bir ay bebek arabası diye diye her ay alınacak şeyler var

miğreni olan hamişler hamileliğinizde nsl çözümler buldunuz acaba??
2sefer tuttu beni ikisinde de odamda yorganı kafama çekip yattım uyuyamadım gerçi,ersağın masaj kremini sürüp hafifçe sıkıyorum tabi o ne zaman isterse o zaman geçiyor kesin bi kusturuyor ancak öyle rahatlıyorum.
Dün gittigim doktor görür görmez amniyosentez dedi şaşırmadım. Içimde bir rahatlik var..
Allahın izniyle sıkıntı yoktur ya yaşınız kaç acaba 30lu yaşlarda çıkabiliyormuş ya bazen,33yaşındayım bende korkuyorum yaptırmaya risk çıkacak diye

Olabilir. Ben de hep şüpheli yaklaşıyorum üstüne kendim araştırırım. Ama mesela son 2-3 senede parebensiz parfümsüz terimi arttı. O yüzden içerikte değişmiş olabilir.

kız sen bütün bunları ne ara araştırıp buluyorsun

ben de sponsorluk yüzünden tedirgin oluyorum canım inan ki.

ben de sponsorluk yüzünden tedirgin oluyorum canım inan ki.
Sürekli söylüyor bide Koray ın ( oğlu) poposu gene yara , gene pişik diye. Yani önerdiği ürünleri büyük kısmı kendi çocuğunda işe yaramamış demekki. 2 yıldır ilkkez kurtulduk pişiktek yazmıştı geçen günlerde( prima pure) ile. Ee iki yılda kimbilir kaçkişinin cocuğuda rahatsız olmuştur.
Ben eleştirmek için demiyorum araştırın takip edin sonuçta içerik bakıyor. Ama doktorunuz ya da eczacınız birşey önerirse onları dinleyin demek istiyorum.

kim o canım ben doktorun falan sandım, instagramda birisi mi olayı kaçırmışım

Kızlar günaydın:) dün ikili test sonucumu aldim riskli çıktı. Kombine trizomi riski yüksek farkli bir doktorla görüştüm. Bugun de kendi doktorumla randevum var insallah her sey yolundadir..
İnşallah canım ben bi terslik olduğunu düşünmüyorum sonuçta sadece tarama testi.
Haberdar etmeyi unutma

Doktoru bulabilmekte önemli. Ben genelde kendim araştırıyorum artık. Çünkü bazı doktorların da anlaşmaları var bi tane doktor vardı her ay başka başka özel ilaçlar veriyordu. En son iyi niyetle bakamadım. Bunu doktorlarda ilaç müessilleri de kabul ediyor.

Kızlarla günaydın 16. Hafta da olanlar sizde de kasık ağrısı oluyor mu

valla canım bende nadiren oluyor, dün temizlikten sonra çok hafif beyaz akıntıyla beraber kasıklarımda da bir ağrı var açıkçası. Eğer tuvalete çıkamadıysan o da etkili olabilir diye düşünüyorum

Doğru Allah hep iyiler le karşılaştırsın kimseye güven kalmadı. Ben çocuk doktoruma güveniyorum iyi birini buldum şükür onla devam ediyorum. Görümcemde çocuk hastalıklarında uzmanlığını yapıyor devlette olduğu için çok hasta görebiliyorlar bazen onada danışıyorum bilmiyorsa hocalarına danışıyor gene dönüyorlar sağolsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…