Yok tuvalet e çıktıktan sonra da kasıkta batmam oluyor düz yatarken de normal olabilir mivalla canım bende nadiren oluyor, dün temizlikten sonra çok hafif beyaz akıntıyla beraber kasıklarımda da bir ağrı var açıkçası. Eğer tuvalete çıkamadıysan o da etkili olabilir diye düşünüyorum
Ben de öyle hissediyorum. Zaten gazdan patlamak üzereyimBu arada kızlar. Ben bikaç gündür kendimi çirkin hissediyorum. Sanki cildim fln kötüledi gbi eşime soruyorum Alakası yok sana öyle geliyor heralde hormonlardandır diyor. Ama bilmiyorum. Böle sanki göz altlarım şiş, yüzümde hep bir yorgunluk hali fln. Anlamamadım sizde oldu mu hiç böyle.
Bu arada kızlar. Ben bikaç gündür kendimi çirkin hissediyorum. Sanki cildim fln kötüledi gbi eşime soruyorum Alakası yok sana öyle geliyor heralde hormonlardandır diyor. Ama bilmiyorum. Böle sanki göz altlarım şiş, yüzümde hep bir yorgunluk hali fln. Anlamamadım sizde oldu mu hiç böyle.
Bende sivilce fln yok. Ama böle yorgun bitik gibi geliyor yüzüm. Kolejen takviyesi alasım varCanım benim geçen hafta sırtımda ve göğsümde, dün de yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. Vücuttakiler kocaman, yüzümdekiler minik minik. Ama elim eskaza yüzüme gitse patlıyorlar bir de. Eşim de bana yüzündekileri göremiyorum ama vücudunda çıktı diyor.
Bende sivilce fln yok. Ama böle yorgun bitik gibi geliyor yüzüm. Kolejen takviyesi alasım var
Bende de yorgunluk bitkinlik durumu var canim yuzumde. Arkadaslarla bulusucaksam normalde makyaj yapmam sacimida duzlestirmezdim ama simdi sacimi yapip hafif makyaj yapip çıkıyorumBende sivilce fln yok. Ama böle yorgun bitik gibi geliyor yüzüm. Kolejen takviyesi alasım var
Banada öyle geldi aynaya bakınca kötü hissediyorum kendimi,hormonlardan olmuş olsun ki her gören çok sarardın diyor moralim bozuluyorBu arada kızlar. Ben bikaç gündür kendimi çirkin hissediyorum. Sanki cildim fln kötüledi gbi eşime soruyorum Alakası yok sana öyle geliyor heralde hormonlardandır diyor. Ama bilmiyorum. Böle sanki göz altlarım şiş, yüzümde hep bir yorgunluk hali fln. Anlamamadım sizde oldu mu hiç böyle.
Evet banada sararmışım gibi geliyor.Banada öyle geldi aynaya bakınca kötü hissediyorum kendimi,hormonlardan olmuş olsun ki her gören çok sarardın diyor moralim bozuluyor
Bende öyle hafifte olsa bişiler sürüyorum.Bende de yorgunluk bitkinlik durumu var canim yuzumde. Arkadaslarla bulusucaksam normalde makyaj yapmam sacimida duzlestirmezdim ama simdi sacimi yapip hafif makyaj yapip çıkıyorum
aynen bende öyleyim şuan.Sürekli eşime soruyorum çokmu çirkinleştm diye . Yüzüm hep soluk bide Pütür pütür oldu yanağımda bişeyler.Bu arada kızlar. Ben bikaç gündür kendimi çirkin hissediyorum. Sanki cildim fln kötüledi gbi eşime soruyorum Alakası yok sana öyle geliyor heralde hormonlardandır diyor. Ama bilmiyorum. Böle sanki göz altlarım şiş, yüzümde hep bir yorgunluk hali fln. Anlamamadım sizde oldu mu hiç böyle.
Güzel haberlerle gelirsin inşallahKızlar günaydın:) dün ikili test sonucumu aldim riskli çıktı. Kombine trizomi riski yüksek farkli bir doktorla görüştüm. Bugun de kendi doktorumla randevum var insallah her sey yolundadir..
Şimdiden böyle isek sonra ne olacağız acabaaynen bende öyleyim şuan.Sürekli eşime soruyorum çokmu çirkinleştm diye . Yüzüm hep soluk bide Pütür pütür oldu yanağımda bişeyler.
Sonra gayet enerjik olucaz canim :) Simdi bile ilk zamanlari dusun o zamanlara gore daha iyiyiz sanki. Zamanla daha iyiye gidicek.Şimdiden böyle isek sonra ne olacağız acaba
evet onu duydum bende bir de hristiyan isimlerin arasında imiş.güzel canım sen içinden geleni koy.
ama bir tek şey diyeyim
elisa hani hastalık testi olduğu için şu elisa ismi bana iyi gelmiyor.
Hani tam içine siner sonra birinden duymadan ben diyim dedim.
Yoksa fonetiği çok güzel aslında.
Doğru Allah hep iyiler le karşılaştırsın kimseye güven kalmadı. Ben çocuk doktoruma güveniyorum iyi birini buldum şükür onla devam ediyorum. Görümcemde çocuk hastalıklarında uzmanlığını yapıyor devlette olduğu için çok hasta görebiliyorlar bazen onada danışıyorum bilmiyorsa hocalarına danışıyor gene dönüyorlar sağolsunlar.
Kızlarla günaydın 16. Hafta da olanlar sizde de kasık ağrısı oluyor mu
Danışabilecek birinin olması ne güzel. Biz oğlumda deneye yanıla bulduk. Allah iyilerle karşılaştırsın sağlıkta şansa iyi doktora gelmek çok kötü.. Oğlum uçuk çıkarmıştı doktora uçuk olabilir mi dediğim halde hayır demişti 3 doktor da 7 gün yüksek ateş serum antibiyotik uyguladılar hiç bişi yiyemedi antibiyotik iğneler yazıldı bütün ağız içi yaraydı. Araştırmak için yatırmamız gerekebilir dendi. En son iğne günü içim rahat değil KBB götürdüm sonuç uçukmuş. Bizim dönüm noktası oldu. Kendi doktoru ateş olmadıkça hastaneye bile çağırmaz telefonla iletişim kurarız, test yapmadan antibiyotik vermez. Sık hastalık oluyorsa Birde tamamlayıcı sigorta çok işe yarıyor
hay allah yaa
uçuk da çocuklarda önemliymiş bir de yani
ay bir doğsun daha bu sıkıntılarımız başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?