2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yok tuvalet e çıktıktan sonra da kasıkta batmam oluyor düz yatarken de normal olabilir mi

Bu arada kızlar. Ben bikaç gündür kendimi çirkin hissediyorum. Sanki cildim fln kötüledi gbi eşime soruyorum Alakası yok sana öyle geliyor heralde hormonlardandır diyor. Ama bilmiyorum. Böle sanki göz altlarım şiş, yüzümde hep bir yorgunluk hali fln. Anlamamadım sizde oldu mu hiç böyle.

Ben de öyle hissediyorum. Zaten gazdan patlamak üzereyim Diplerim de çıktı. bıktım kendimden

Canım benim geçen hafta sırtımda ve göğsümde, dün de yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. Vücuttakiler kocaman, yüzümdekiler minik minik. Ama elim eskaza yüzüme gitse patlıyorlar bir de. Eşim de bana yüzündekileri göremiyorum ama vücudunda çıktı diyor.

Bende sivilce fln yok. Ama böle yorgun bitik gibi geliyor yüzüm. Kolejen takviyesi alasım var

Bende sivilce fln yok. Ama böle yorgun bitik gibi geliyor yüzüm. Kolejen takviyesi alasım var

Bendekiler de toplu iğne ucu kadar. Sanırım çok uyuduğum için bitkinlik değil de gözlerimde bir çekilme, Çinlilere benzeme başladı.

Bende de yorgunluk bitkinlik durumu var canim yuzumde. Arkadaslarla bulusucaksam normalde makyaj yapmam sacimida duzlestirmezdim ama simdi sacimi yapip hafif makyaj yapip çıkıyorum

Banada öyle geldi aynaya bakınca kötü hissediyorum kendimi,hormonlardan olmuş olsun ki her gören çok sarardın diyor moralim bozuluyor

Bende de yorgunluk bitkinlik durumu var canim yuzumde. Arkadaslarla bulusucaksam normalde makyaj yapmam sacimida duzlestirmezdim ama simdi sacimi yapip hafif makyaj yapip çıkıyorum
Bende öyle hafifte olsa bişiler sürüyorum.

aynen bende öyleyim şuan.Sürekli eşime soruyorum çokmu çirkinleştm diye . Yüzüm hep soluk bide Pütür pütür oldu yanağımda bişeyler.

evet onu duydum bende bir de hristiyan isimlerin arasında imiş.
bu şuan iptal oldu:)

Danışabilecek birinin olması ne güzel. Biz oğlumda deneye yanıla bulduk. Allah iyilerle karşılaştırsın sağlıkta şansa iyi doktora gelmek çok kötü.. Oğlum uçuk çıkarmıştı doktora uçuk olabilir mi dediğim halde hayır demişti 3 doktor da 7 gün yüksek ateş serum antibiyotik uyguladılar hiç bişi yiyemedi antibiyotik iğneler yazıldı bütün ağız içi yaraydı. Araştırmak için yatırmamız gerekebilir dendi. En son iğne günü içim rahat değil KBB götürdüm sonuç uçukmuş. Bizim dönüm noktası oldu. Kendi doktoru ateş olmadıkça hastaneye bile çağırmaz telefonla iletişim kurarız, test yapmadan antibiyotik vermez. Sık hastalık oluyorsa Birde tamamlayıcı sigorta çok işe yarıyor

hay allah yaa
uçuk da çocuklarda önemliymiş bir de yani
ay bir doğsun daha bu sıkıntılarımız başlayacak

hay allah yaa
uçuk da çocuklarda önemliymiş bir de yani
ay bir doğsun daha bu sıkıntılarımız başlayacak

O konu da uçuklu olan birine sakın töleransınız olmasın. Benim oğlum çok ağır geçirdi bütün diş etleri şişti ağzı beyaz yara doldu boğazı dudakları yanak içi. Ateş 40 derece 3 saatte bir ateş düşürücü hiç yemek yiyememek. Kabus gibiydi. Benim kayınvalidem öpmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…