Günaydın canımKızlarla günaydın 16. Hafta da olanlar sizde de kasık ağrısı oluyor mu
Al benden de o kadarBu arada kızlar. Ben bikaç gündür kendimi çirkin hissediyorum. Sanki cildim fln kötüledi gbi eşime soruyorum Alakası yok sana öyle geliyor heralde hormonlardandır diyor. Ama bilmiyorum. Böle sanki göz altlarım şiş, yüzümde hep bir yorgunluk hali fln. Anlamamadım sizde oldu mu hiç böyle.
Benimde 200,ay çok var yaBu arada sukur bende 199 gune dustum :) Aslinda sezeryan olcagi icin muhtemelen 185 gune falan dusuyor benim. Sezeryanda 40. Haftayi beklemiyolar ya. Agustosun sonu normalde ama 20 sinde falan alirlar sanki
O konu da uçuklu olan birine sakın töleransınız olmasın. Benim oğlum çok ağır geçirdi bütün diş etleri şişti ağzı beyaz yara doldu boğazı dudakları yanak içi. Ateş 40 derece 3 saatte bir ateş düşürücü hiç yemek yiyememek. Kabus gibiydi. Benim kayınvalidem öpmüştü
Valla sakınmak lazım. Zaten mantıklı kişiler kendileri uyarmadan hasta yada uçuk var ise ağızlarında yanaşmıyorlar. Ama kimi dikkat etmiyor , anne uyarıncada anne kötü bebeği sakınıyor oluyor. Sakınırız tabi evladımız sonuçta. Eşimin hasta die içi gitse bile kızımızı öpmediğini sarılmadığını hatırlıyorum millette sevmeyiversin hasta iken yani.ah yaaa
bu uçuk olayını geçen bana eşim söyledi
ben de dalga geçiyo sandım
yok ya çok ciddi aman sakın falan diyince, hatta toksoplazma testini yaptırınca uçuğu yaptırmıycaktım eşim dedi aman yaptır onu da hepsini yaptırıyosun o neden kalsın dedi.
ben de daha yeni öğrendim.
o anneler boşuna sakınmıyorlarmış bebeklerini
Ben oglumu ilk 4-5 ay kimseye opturmedim ben ve esim disinda. Hatta kusen kırılan oldu anne baba kardeslerimizden ama umurumda olmadi. Çünkü bi yakinimizin cocugu maalesef bu yuzden 10 kusur senedir engelliah yaaa
yok ya çok ciddi aman sakın falan diyince, hatta toksoplazma testini yaptırınca uçuğu yaptırmıycaktım eşim dedi aman yaptır onu da hepsini yaptırıyosun o neden kalsın dedi.
ah yaaa
ah yaaa
Valla sakınmak lazım. Zaten mantıklı kişiler kendileri uyarmadan hasta yada uçuk var ise ağızlarında yanaşmıyorlar. Ama kimi dikkat etmiyor , anne uyarıncada anne kötü bebeği sakınıyor oluyor. Sakınırız tabi evladımız sonuçta. Eşimin hasta die içi gitse bile kızımızı öpmediğini sarılmadığını hatırlıyorum millette sevmeyiversin hasta iken yani.
Ben oglumu ilk 4-5 ay kimseye opturmedim ben ve esim disinda. Hatta kusen kırılan oldu anne baba kardeslerimizden ama umurumda olmadi. Çünkü bi yakinimizin cocugu maalesef bu yuzden 10 kusur senedir engellicocugu yeni dogdugu zaman enfeksiyonlu birisi opmus maalesef. Ucuk muydu grip miydi hatırlamıyorum ama cok riskli.
Ben cocugunu o cok sakınan annelerdendim yeni yeni rahatliyorum ama hic pisman degilim. Arkadas cevremize de anlattim sizin opmenizi istemiyorum olarak degilde aileme izin vermedigimi anlattim oyle olunca temkinli oldu tabi herkes bi sure
Allah korusun ya, annesi uçukluyken öptü diye ölen bebek olmuştu sanırım İngiltere'deydi. El kadar bebe zaten ne anlar insanlar öpmekten. Uzaktan sev. Olmadı kokla.
Aman insanlar sakınıyor desin sakının. Benim oğlum kış bebeğiydi doktor sakın gripli kişi yaklaştırma çok küçük bu aylarda direkt bronşit yoğun bakıma gider dedi. İnsanlar ay ne olcak diyor cidden diyor. Birde elini öperim ben onun yüzünü öpmem kısmı var ama o çocuk o eli ağzına sokuyor.
Benimde 200,ay çok var yasağlık ocağındaki ebenin hesabına göre 1-2eylülmüş hatta
Aramızda koskocaman 1ay var amaaman hemen geçiyor valla aynı şeyi ben de diyordum, eminim ocak anneleri de diyordur
5 yaşında kardeşim var.Sakın stok yapma. Her bez her çocuğa yaramıyor. En iyi prima denir ama yeğenlerimde hep pişik yaptı. Herkese yaramıyor. Oğlumda molfix hiç yapmadı ama kimini de perişan etti. Birde bazı bünye de istediğin kadar bez marka değiştir hiç sorun olmuyor.
Canım benim geçen hafta sırtımda ve göğsümde, dün de yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. Vücuttakiler kocaman, yüzümdekiler minik minik. Ama elim eskaza yüzüme gitse patlıyorlar bir de. Eşim de bana yüzündekileri göremiyorum ama vücudunda çıktı diyor.
aynen bende öyleyim şuan.Sürekli eşime soruyorum çokmu çirkinleştm diye . Yüzüm hep soluk bide Pütür pütür oldu yanağımda bişeyler.
Al benden de o kadardünyanın en çirkin kadını kim diye sorsalar sanki herkes beni göstericek çok mutsuzum bu konuda. Sivilcelerim var çünkü
kızlar sizlerin hep kızı olacak bence
Ayyy 5 yaşında kardeş mi , çok tatlı❤❤❤ Oğluna arkadaş belli .5 yaşında kardeşim var.
Prima yaramadı Küçükken
Huggies ve molfix kullandı onlar iyi geldi bi ara
Sonra sleepy ilk çıkınca onu denediler hemde fiyatı çok uygundu o da iyi geldi sleepy ile devam ettiler. Gerçekten çocuktan çocuğa değişiyor.
Stok yapmaya gerek yok bencede, katılıyorum.
onun yerine -kullanılacaksa- ıslak mendil stoğu daha mantıklı
5 yaşında kardeşim var.
Prima yaramadı Küçükken
Huggies ve molfix kullandı onlar iyi geldi bi ara
Sonra sleepy ilk çıkınca onu denediler hemde fiyatı çok uygundu o da iyi geldi sleepy ile devam ettiler. Gerçekten çocuktan çocuğa değişiyor.
Stok yapmaya gerek yok bencede, katılıyorum.
onun yerine -kullanılacaksa- ıslak mendil stoğu daha mantıklı
Bende daha araştırmadım neyle başlıycam diye. Bugün bübchen pişik kremi yağı aldım. Şampuan baby me köpük mü alsam napsam bilemedim. Mustela çok pahalıya geliyor sürekli kullanmada. Sebamed güzel ama içeriği sınıfta kalmış. Bez daha hiç bakmadım .Bunlarla baslamayi düşünüyorum insallah pisik yapmazsa
Bende daha araştırmadım neyle başlıycam diye. Bugün bübchen pişik kremi yağı aldım. Şampuan baby me köpük mü alsam napsam bilemedim. Mustela çok pahalıya geliyor sürekli kullanmada. Sebamed güzel ama içeriği sınıfta kalmış. Bez daha hiç bakmadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?