2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar sampuan olarak yenidogan icin mustelayla basliycam sonra baby me devam edicem. Onun icerigi temiz diye biliyorum acikcasi diger icerigi temizlerlede arasinda baya fark var. Oglumda en basta uzun sure uni baby kullandim son 1 senede baby me ye geçtim. Simdi daha erken gecicem.

Ben oğlumda sebamed kullandım sonra ersağla tanıştım ersağla devam ettim çok memnunum

Bende mustela ve sebamed kullanmıştım. Ama şimdi 2 çocuk iki şampuan iki gider demek herşeyde. Napsak bilemedim ?

Şampuan bende baby me denicem ilk 1 sene pişik kremi sürme ihtiyacımız çok nadir olmuştu arada sebamed sürmüştük iyi geliyordu ama içerikten içim rahat değildi.
Baby me şampuanın Kızlar için olan kırmızı paketi göz yakıyormuş haberiniz olsun.
Tercih edecekseniz mavi paketinden alıp deneyin

Arkadaşlar selam, uzun süredir yazamadım.. Önce kızımın ameliyatı, şimdi de benim ateşli hastalığım.. Çok üzülüyorum bebeğime bir şey olur diye.. 39a kadar çıktı ateşim çünkü bu süreçte ateşli hastalık geçiren var mı? Ateş düşürücüyü kaç saatte bir ve günde max. Kaç defa alabiliyoruz? Dr.a yazdım ama henüz görmedi

Kızlar günaydın:) dün ikili test sonucumu aldim riskli çıktı. Kombine trizomi riski yüksek farkli bir doktorla görüştüm. Bugun de kendi doktorumla randevum var insallah her sey yolundadir..
Bu ikili test stresten başka bir şey değil. Ben de yaptırdım sonuçları bekliyorum.
Riskli çıkmasına rağmen sağlıklı doğan çok fazla bebek var. İnşallah diğer doktor randevunuz içinizi rahatlatır.

Tekrar geçmiş olsun canım.
Ateş düşürücü ile bilgim yok ama önemli bir durum bence doktorun söylediği dışında kullanma.

Baby me şampuanın Kızlar için olan kırmızı paketi göz yakıyormuş haberiniz olsun.
Tercih edecekseniz mavi paketinden alıp deneyin
Baby me yenidoğan köpük şampuan yazıyordu. Kız erkek dikkat etmedim bi bakayım geri.

Kızına da sana da acil şifalar dilerim. Bir an önce iyileşin inşallah. Geçmiş olsun.

Bende mustela ve sebamed kullanmıştım. Ama şimdi 2 çocuk iki şampuan iki gider demek herşeyde. Napsak bilemedim ?
Sebamed gereksiz pahali hemde icerigi guzel degilmis zaten canim.
Acikcasi esim mustelayi bayagi asiri indirimli almisti o nedenle evde oldugu icin onunla basliycam eger olmasaydi yine ortalama bi yenidogan sampuani o bitince direk baby me ye gecerdim yine. Aras’a zaten baby me kullaniyorum. Onuda gecen sene indirimden kac paket almistim. Biz kari koca indirimleri biraz sıkı takip ediyoruz tavsiye ederim canım guzel avantaj oluyor. 10 tl gibi biseye dusmustu gecen sene baby me hemen kac kutu aldim mesela

Mrb kizlar Benimde dün serklaj yapıldı yatiyorum (erken doğum olmasin Diye)
Sizler ins tadını çıkarın hamileliginizin ufak tefek şeyleri sorun etmeyin kendinize saglikla zamaninda alalım ins

Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? Ne kadar yatacaksın?

Canim ben ilk hamileligimde 40 dereceyi gormustum bikac kere. Usume titreme ates enfeksiyon varmis meger kanimda. Gunde 3-4 kez parol icmeme izin vermisti doktor tabi bide enfeksiyon tedavisi. Ama sukur ogluma bisey olmadi
Kuzuna da cok gecmis olsun canim

Ayy çok tehlikeli. Ben de normalde çok uçuk çıkar. Allah korusun

Allah korusun canım. Bende de çocukluğumdan beri çıkar. Allah'a şükür 1 yıldır çıkmıyor. Kantaron yağı sürdüm en son, iyi geliyor demişlerdi. Gerçekten iyi geldi, maşallah diyeyim. Gerçi gebeyken kullanılır mı bilmiyorum canım. İnşallah bu süreçte çıkmaz.

Canım doktorunum fikri önemli. Benim doktorum 6 saatte bir alabileceğimi söylemişti. ( günde 4 ) ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…