2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlarr göbekler ne alemde 14.haftam ama çabuk şişeceğim galiba akşamları 5 aylık gibi oluyorum.
Bende cok hafif çıkıntı var canim 4 ay falan dolunca anca belli olur herhalde simdiki hani yemek yersin aksam siskinligi olur ya oyle cok az ama benim 4. Aydan sonra bi anda basliyor zaten. Hemen istah acilmasi kilo alimi gobek sismesi yuz sismesi bi anda balon olcam

İnşallah çıkmaz çok savunmasız bir süreçteyiz

Bende göbekten değilde ödemden tırsıyom ya. Çok ödemlenmiştim ilkinde. Yüzüm ayaklarım şiş şiş olmuştu, bastırınca göçüp geri şişiyordu o kadar ödem oldum ben. Şimdide yaza geliyor ödemden ve pişikten çekicez gbi.

Yani ben bunu hic yaptirmamis olabilirdim boyle olmasa bile her türlü risk sağlıklı dogan bebekler icin bile varken ihtimal icin takılıp üzülmek gereksiz. Icim rahat insallah sonu da iyi olacak

Yani ben bunu hic yaptirmamis olabilirdim boyle olmasa bile her türlü risk sağlıklı dogan bebekler icin bile varken ihtimal icin takılıp üzülmek gereksiz. Icim rahat insallah sonu da iyi olacak

Derler ya, hani bunun anlı olsaydı öperdim diye.
Kesinlikle hemfikirim. İnşallah çok güzel olacak her şey.

Ben mutluyum aslinda yaz hamilesi olucaz diye cunku oglumda pek bisey anlamamistim hic gezememistim havalardan dolayi. Nisanda dogum yapmistim. Simdi guzelce gezilir piknige gidilir İsin eglence tarafındayım ama insallah pisik falan olmayiz Bide benim en guzel sansim su olucak esim ogretmen oldugu icin 1 temmuzdan sonra tatil olucak yanimda olucak hep cok sukur hamileligim zor geciyor yardima ihtiyacim oluyor en azindan son 2 ay yanimda olcak

Piknik deyince burnuma kokusu geldi, midem bulandı. Ama inşallah o zamanlara kadar hepimiz atlatmış oluruz da löp löp yeriz.

kızınada sanada çok geçmiş olsun canım,dr un daha iyi olur söylemesi tabi ama günde 3-4taneye kadar parol minoset alınabiliyor,bende oğlumda ateşliydim doktor ateşin çıkmasındansa ağrı kesici içmelisin demişti,Allah şifa versin
Mrb kizlar Benimde dün serklaj yapıldı yatiyorum (erken doğum olmasin Diye)
Sizler ins tadını çıkarın hamileliginizin ufak tefek şeyleri sorun etmeyin kendinize saglikla zamaninda alalım ins
canım çok geçmiş olsun
Kızlarr göbekler ne alemde 14.haftam ama çabuk şişeceğim galiba akşamları 5 aylık gibi oluyorum.
gazdan dolayımı bilmem ama ben koca göbekliyim

neden birden şişiyo çok garip yaa
1 hafta önce gayet normalken nasıl böyle oldu şu an anlayamıyorum

Yaaa ne güzel darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah kaç haftalıkken öğrendiniz
Amin inşallah İlk 13+5 de söyledi doktorum %80 diye. Sonra 10 gün sonra yani 15 haftada tekrar çağırdı ve kesin dedi ama 11+5 de tahmin etmişti zaten o zaman cinsiyet partisi yapmayı düşündüğüm için söylemesine ben izin vermedim

Kızlar ikili sonuçlarımı aldım, doktora göstermedim. Randevum cumartesi günü.
Düşük risk çıkmış. Ancak incelediğimde NB mevcut değil yazıyor. Burun kemiği görülememesi olumsuz bir durum değil mi? Kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…