Bende cok hafif çıkıntı var canim 4 ay falan dolunca anca belli olur herhalde simdiki hani yemek yersin aksam siskinligi olur ya oyle cok az ama benim 4. Aydan sonra bi anda basliyor zaten. Hemen istah acilmasi kilo alimi gobek sismesi yuz sismesiKızlarr göbekler ne alemde 14.haftam ama çabuk şişeceğim galiba akşamları 5 aylık gibi oluyorum.
İnşallah çıkmaz çok savunmasız bir süreçteyizAllah korusun canım. Bende de çocukluğumdan beri çıkar. Allah'a şükür 1 yıldır çıkmıyor. Kantaron yağı sürdüm en son, iyi geliyor demişlerdi. Gerçekten iyi geldi, maşallah diyeyim. Gerçi gebeyken kullanılır mı bilmiyorum canım. İnşallah bu süreçte çıkmaz.
Köpük değil benim dediğim normali kuzum
Kırmızı bir de mavisi var düz şampuanın
[/QUOTE
Evet onlar farklıymış. İndirimdeyken 3 kutu aldım yenidoğandan. Bulursam indirimli bide mustela alırım bakalım.
Bende göbekten değilde ödemden tırsıyom ya. Çok ödemlenmiştim ilkinde. Yüzüm ayaklarım şiş şiş olmuştu, bastırınca göçüp geri şişiyordu o kadar ödem oldum ben. Şimdide yaza geliyor ödemden ve pişikten çekicez gbi.Bende cok hafif çıkıntı var canim 4 ay falan dolunca anca belli olur herhalde simdiki hani yemek yersin aksam siskinligi olur ya oyle cok az ama benim 4. Aydan sonra bi anda basliyor zaten. Hemen istah acilmasi kilo alimi gobek sismesi yuz sismesibi anda balon olcam
Yani ben bunu hic yaptirmamis olabilirdim boyle olmasa bile her türlü risk sağlıklı dogan bebekler icin bile varken ihtimal icin takılıp üzülmek gereksiz. Icim rahat insallah sonu da iyi olacakBu ikili test stresten başka bir şey değil. Ben de yaptırdım sonuçları bekliyorum.
Riskli çıkmasına rağmen sağlıklı doğan çok fazla bebek var. İnşallah diğer doktor randevunuz içinizi rahatlatır.
İnşallahYani ben bunu hic yaptirmamis olabilirdim boyle olmasa bile her türlü risk sağlıklı dogan bebekler icin bile varken ihtimal icin takılıp üzülmek gereksiz. Icim rahat insallah sonu da iyi olacak
Evet kesinlikle katılıyorum.Yani ben bunu hic yaptirmamis olabilirdim boyle olmasa bile her türlü risk sağlıklı dogan bebekler icin bile varken ihtimal icin takılıp üzülmek gereksiz. Icim rahat insallah sonu da iyi olacak
Yani ben bunu hic yaptirmamis olabilirdim boyle olmasa bile her türlü risk sağlıklı dogan bebekler icin bile varken ihtimal icin takılıp üzülmek gereksiz. Icim rahat insallah sonu da iyi olacak
Ben mutluyum aslinda yaz hamilesi olucaz diye cunku oglumda pek bisey anlamamistim hic gezememistim havalardan dolayi. Nisanda dogum yapmistim. Simdi guzelce gezilir piknige gidilirBende göbekten değilde ödemden tırsıyom ya. Çok ödemlenmiştim ilkinde. Yüzüm ayaklarım şiş şiş olmuştu, bastırınca göçüp geri şişiyordu o kadar ödem oldum ben. Şimdide yaza geliyor ödemden ve pişikten çekicez gbi.
Ben mutluyum aslinda yaz hamilesi olucaz diye cunku oglumda pek bisey anlamamistim hic gezememistim havalardan dolayi. Nisanda dogum yapmistim. Simdi guzelce gezilir piknige gidilir ❤ İsin eglence tarafındayım ama insallah pisik falan olmayizBide benim en guzel sansim su olucak esim ogretmen oldugu icin 1 temmuzdan sonra tatil olucak yanimda olucak hep cok sukur hamileligim zor geciyor yardima ihtiyacim oluyor en azindan son 2 ay yanimda olcak
Canım ben sabahları minnoş bir hamile göbeğiyle uyanıp akşamları bir gaz balonuna dönüyorum ve göbeğim de 5-6 aylık hamileymişim gibi oluyorKızlarr göbekler ne alemde 14.haftam ama çabuk şişeceğim galiba akşamları 5 aylık gibi oluyorum.
Geçmiş olsun Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin inşallahMrb kizlar Benimde dün serklaj yapıldı yatiyorum (erken doğum olmasin Diye)
Sizler ins tadını çıkarın hamileliginizin ufak tefek şeyleri sorun etmeyin kendinize saglikla zamaninda alalım ins
kızınada sanada çok geçmiş olsun canım,dr un daha iyi olur söylemesi tabi ama günde 3-4taneye kadar parol minoset alınabiliyor,bende oğlumda ateşliydim doktor ateşin çıkmasındansa ağrı kesici içmelisin demişti,Allah şifa versinArkadaşlar selam, uzun süredir yazamadım.. Önce kızımın ameliyatı, şimdi de benim ateşli hastalığım.. Çok üzülüyorum bebeğime bir şey olur diye.. 39a kadar çıktı ateşim çünkübu süreçte ateşli hastalık geçiren var mı? Ateş düşürücüyü kaç saatte bir ve günde max. Kaç defa alabiliyoruz? Dr.a yazdım ama henüz görmedi
canım çok geçmiş olsunMrb kizlar Benimde dün serklaj yapıldı yatiyorum (erken doğum olmasin Diye)
Sizler ins tadını çıkarın hamileliginizin ufak tefek şeyleri sorun etmeyin kendinize saglikla zamaninda alalım ins
gazdan dolayımı bilmem ama ben koca göbekliyimKızlarr göbekler ne alemde 14.haftam ama çabuk şişeceğim galiba akşamları 5 aylık gibi oluyorum.
Bende cok hafif çıkıntı var canim 4 ay falan dolunca anca belli olur herhalde simdiki hani yemek yersin aksam siskinligi olur ya oyle cok az ama benim 4. Aydan sonra bi anda basliyor zaten. Hemen istah acilmasi kilo alimi gobek sismesi yuz sismesibi anda balon olcam
Sabah bir şey yok yani sanki göbeklenmişim gibi ama akşama aman allahımneden birden şişiyo çok garip yaa
1 hafta önce gayet normalken nasıl böyle oldu şu an anlayamıyorum
Gerci sen 16 haftaliksin canim normal artik cikmasineden birden şişiyo çok garip yaa
1 hafta önce gayet normalken nasıl böyle oldu şu an anlayamıyorum
Amin inşallahYaaa ne güzel darısı bana ve tüm isteyenlere inşallahkaç haftalıkken öğrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?