Yaa erken tahmin etmiş geçen gün gittim 13+1 haftalıktı hiç tahminde bile bulunmadı doktorAmin inşallah ☺ İlk 13+5 de söyledi doktorum %80 diye. Sonra 10 gün sonra yani 15 haftada tekrar çağırdı ve kesin dediama 11+5 de tahmin etmişti zaten o zaman cinsiyet partisi yapmayı düşündüğüm için söylemesine ben izin vermedim
Ultrasonda doktor bakiyor ya canim burun kemigine o bisey demedi mi sana? Sanki var demisti diye hatırlıyorumKızlar ikili sonuçlarımı aldım, doktora göstermedim. Randevum cumartesi günü.
Düşük risk çıkmış. Ancak incelediğimde NB mevcut değil yazıyor. Burun kemiği görülememesi olumsuz bir durum değil mi? Kafam karıştı.
Eki Görüntüle 2589813
Bana kendi doktorumun yönlendirdiği kişi baktı. Ama evet herhangi bir sıkıntı yok demişti. Şimdi orda mevcut değil yazıyor. Bunda nasıl bir sıkıntı yok acaba , anlayamadımUltrasonda doktor bakiyor ya canim burun kemigine o bisey demedi mi sana? Sanki var demisti diye hatırlıyorum
Benim de ayni senin gibi dusuk risk hepsi nb bende hic yazmiyor doktor temiz dedi skntn yok dedi cnm bana bence sende de sknti yokKızlar ikili sonuçlarımı aldım, doktora göstermedim. Randevum cumartesi günü.
Düşük risk çıkmış. Ancak incelediğimde NB mevcut değil yazıyor. Burun kemiği görülememesi olumsuz bir durum değil mi? Kafam karıştı.
Eki Görüntüle 2589813
Yaa erken tahmin etmiş geçen gün gittim 13+1 haftalıktı hiç tahminde bile bulunmadı doktormeraktan çatlıycam ya
Kandan önce ultrasonda burnuna bakmadılar mı canımKızlar ikili sonuçlarımı aldım, doktora göstermedim. Randevum cumartesi günü.
Eki Görüntüle 2589813
İnşallah canım. Sonuçları takmayacağım diyordum yine istemsizce etkilendim.Benim de ayni senin gibi dusuk risk hepsi nb bende hic yazmiyor doktor temiz dedi skntn yok dedi cnm bana bence sende de sknti yok
Hadi bakalım inşallahBende 12+4 te yani dun gittigimde hic bisey demedi. Haftaya der belki.2 li nin sonuçlarını almaya gidicem
Ense ve burun bakıldı. Ama burun için özellikle şu değer demedi. Sadece hiçbir sıkıntı yok dedi.Kandan önce ultrasonda burnuna bakmadılar mı canım
Belki sisteme girmemişlerdir diycem çünkü benim de hep senin gibi düşük risk çıktı doktor temiz bi sorun yok dediEnse ve burun bakıldı. Ama burun için özellikle şu değer demedi. Sadece hiçbir sıkıntı yok dedi.
Bana kendi doktorumun yönlendirdiği kişi baktı. Ama evet herhangi bir sıkıntı yok demişti. Şimdi orda mevcut değil yazıyor. Bunda nasıl bir sıkıntı yok acaba , anlayamadım
O da aklıma geldi ama önemli etmenlerden birini bu şekilde ihmal edebilirler mi?Belki sisteme girmemişlerdir diycem çünkü benim de hep senin gibi düşük risk çıktı doktor temiz bi sorun yok dedi
Biliyorum canım ama öncesinde ultrasonda ölçümler yapılmıştı.Canim Burun kemigi kanda bakilan bi deger degil ama bence orda bi yanlislik var uzme kendini arama sansin var mi hastaneyi
Banada aynisini yapti canim ensenin degerini soyledi asistanina burunla ilgili bisey soylemedi bile ben sordum burun var mi diye ondan sonra guldu dedi yeni nesil annelerde herseyi biliyor var diye :) bi sorun olmayinca pek demiyolar sanirim sorun varsa diyolar. Sıkıntı yok dedi bana çıktım bendeEnse ve burun bakıldı. Ama burun için özellikle şu değer demedi. Sadece hiçbir sıkıntı yok dedi.
Belki bi dalgınlıkla olabilir ultrason sonuçlarını verdi mi doktorunuz kana giderken birini alıyolar biri bizde kalıyo ya haniO da aklıma geldi ama önemli etmenlerden birini bu şekilde ihmal edebilirler mi?
Bende 4 sene once oglumdaki degerlere bakayim bi orda ne yaziyorEki Görüntüle 2589831
Canim benimde boyle eger nb ile ilgili bi durum olsaydi soylerdi gibime geliyor
Seninkinde hiç yazmıyor. Çok garipEki Görüntüle 2589831
Canim benimde boyle eger nb ile ilgili bi durum olsaydi soylerdi gibime geliyor
Yok bana bir şey verilmedi. Sisteme girdiler.Belki bi dalgınlıkla olabilir ultrason sonuçlarını verdi mi doktorunuz kana giderken birini alıyolar biri bizde kalıyo ya hani
Çok sevinirimBende 4 sene once oglumdaki degerlere bakayim bi orda ne yaziyor
Bence sorun yoktur ya çünkü ultrasonda sıkıntı yok demişler olsa söylerlerdi sonucunda düşük risk çıkmış o da sorunsuz boşuna stres yapma derim canımYok bana bir şey verilmedi. Sisteme girdiler.
Çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?