- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.860
- 358
İlkinde 18+6da derinden duymuştuk hatta ebe hanım duyamazsak sakın endişelenme demişti bana. Ki hareketlerini bile hissettiğim büyüklükteydi.Kızlar merhaba herkesesağlık ocağındaki aletle bebeğin kalp atışını duyanlar oldu mu ? 12. Haftadan itibaren dinlenebiliyormuş ben bugün 12+2 idim maalesef doyamadım henüz çok küçük olduğu için . Var mı dinleyenler?
canım bütün arkadaşlara katılıyorum
bence orda buruna baktı ama kanı başka yerde verdiğin için ultrasona bakılan sisteme girmemiştir.
canım doktorun numarası yoksa bile hastaneyi ara illaki bağlarlar
Aynısı bende de var şimdi baktım. Burun kemiği yazmıyor şaka gibi...iilay
Düşük risk yazdığı için ölçülmemiş olarak düşünüyorum. Bence de ölçülmeliydi. Bakalım cumartesi belli olacakBurun ölçümü ile ilgili benim doktorum ölçü bile verdi ve kağıda yazdı. 2.3 mm Di. Gayet iyi dedi. Ama anladığım çoğu teste yazmıyor. Doktorun uğraşmaması yada yazmayı atlaması olarak nitelendiriyorum. Ama sonuç olarak ense kalınlığı, burun kemiği, kan ve yaş ortalaması ile risk çıkıyor. Ama yinede senin riskin yok içini rahat tut canım. İnşallah bende de sıkıntı çıkmaz.iilay
Gözün aydın canım. Ekliyorumkızlar ağrıya dayanamayıp doktora gittim
tabi ki gazmış
neyse
normal dedi
çiş konusu hala gizemini koruyor, öyle geçti gitti neyse ki
Cinsiyet erkekmiş
valla geliyor bir pipili daha
iilay kuzum işaretleyebilirsin erkek diye beni artık
Ay yarın bende öğrenir miyim acaba yoksa 16 haftaya mı kalır?kızlar ağrıya dayanamayıp doktora gittim
tabi ki gazmış
neyse
normal dedi
çiş konusu hala gizemini koruyor, öyle geçti gitti neyse ki
Cinsiyet erkekmiş
valla geliyor bir pipili daha
iilay kuzum işaretleyebilirsin erkek diye beni artık
Bende oğlumu 12. haftada öğrendim de bunda hiçbir şey demediler hiç tahmin bile yokKuzum korkulacak bir şey değil merak etme ölçmemiş sadece ki benimki de ölçmedi var ya da yok dedi. Kağıtta da sadece mevcut yazıyor. Hiç korkma
Ay benimki hep erken tahmin yapıyormuş. Daha önce de giden arkadaşlarım var onlara da görünce erkenden söylemiş 12. haftada fln
Yegen bu atsan atilmaz... Pipili de olsa sevecegiz el mecbur simdi...Hayirli olsun guzel cicegim.
Kesin mi ki erkek ☺
Sadece bu bilgiler mi var ?Kızlar ikili sonucum çıktı dün vermiştim bunlar çıktı rapor çıkmadı sizce ne sonuç anlamadım
Evet rapor 20 gün sonra çıkacakmışSadece bu bilgiler mi var ?
Canım ben de çok anlamıyorum ama bu çıkan değerlerden biz net bir şey anlayamayız gibi geliyor.Evet rapor 20 gün sonra çıkacakmış
Asıl sonuç (risk) kağıdını doktor veriyor canım bunlar birşey ifade etmez risk yüzdesi lazım.Kızlar ikili sonucum çıktı dün vermiştim bunlar çıktı rapor çıkmadı sizce ne sonuç anlamadım
Bizimkiyle karşılaştırınca aynı görüntü ki senin bebe birde 15 haftalık olmuşValla videosu var pipi gozukuyor A April wind anliyor ona onaylattim ama tabi doktor kesin demeden kapadi ayaklarıama doktor buyuk ihtimal erkek dedi
Maşallah, bebeği büyütmüşsünüzMerhaba kızlar..
Dr dan geldim.
Normal görünüyor gelişim dedi.
Kendince ölçümler yaptı ama ben sormadan pek bir şey söylemedi.
Ultrason resimleri parça parça olduğundan pek bir şey anlamadım.
Bebeği bütün görmeye alışmıştım :)
Başta secdeye yatmış gibi durdu cinsiyeti göremem dedi.
Sonra hareketlenince %90 kız diyebiliriz dedi.
2 hafta sonra netleşirmiş bakalım.
Artık folikasit bırakıp vitaminlere başlayacakmışım.
3 tane yazdı..
Fena soğuk almışım, öksürüyorum.
Boğulur gibiyim.
İlaçsız limon, bal atlatmaya çalışıyorum ama zor..
Maşallah, bebeği büyütmüşsünüz
Hastalığınız için geçmiş olsun. Maalesef ilaç kullanmadan atlatmak zor oluyor.
Bu değerlerin yaninda bir de duzeltilmis mom degerleri de var benimkinde. Sizde de var mi? Eger yoksa henüz yeni kan verdiğiniz icin olabilir.Kızlar ikili sonucum çıktı dün vermiştim bunlar çıktı rapor çıkmadı sizce ne sonuç anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?